Appliques pentru ziua profesorului

Appliques pentru ziua profesorului

Appliques o fac singur pentru ziua profesorului poate fi diferit. Cu toate acestea, acestea sunt întotdeauna daruri memorabile pentru profesor, deoarece sunt făcute de mâinile copiilor.Cum se întâmplă astfel de meșteșuguri, vor fi discutate în articol.

Opțiuni simple de hârtie

Aplicații simple –cărți poștale. Ele sunt efectuate pe hârtie obișnuită, carton, peisaje. După tipul de execuție, acestea sunt meșteșuguri fără volum. De regulă, ele constau în elemente separate de diferite dimensiuni și culori.

Gradul de complexitate depinde de vârsta copilului și de capacitățile sale în creativitate. Poate fi o foaie de hârtie simplă cu fragmente de model amestecate. Cineva îi place să decoreze ambarcațiunea unui model de mozaic complex.

Adesea, cărțile poștale creează prin șabloanele descărcate și imprimate. Dacă se dorește, copilul poate imprima fragmente de aplicații pe hârtie colorată. Pentru a face o carte poștală frumoasă, el va rămâne decupată detaliile și lipici.

aplicații simple includ și Cărți poștale cu o formă neobișnuită. De exemplu, aceasta poate fi o opțiune sub forma unui portofoliu, frunze de arțar, flori de toamna, creion. În ciuda ușurința de execuție, astfel de cărți poștale uite extraordinar tocmai din cauza formei.

Unii copii decora textul de felicitare din interiorul carte poștală cu diverse decor. De exemplu, poate fi confetti de găuri buclat, tot felul de pietre. De multe ori, copiii completează Bretelele de felicitări scrise de flomuses de diferite culori.

Cel mai simplu mod de a merge în cartea poștală este gata pentru text. Așa că nu arată banală, marginile de felicitări pot fi tăiate cu foarfeca, cu o margine buclat. Opțional, puteți felicitări cerc la carioca după încleiere.

Ca o regulă, pentru cărți poștale simple, încercați să utilizați hârtie sau carton neobișnuite. Cel mai adesea el este bilateral, decorat cu desene amuzante, creând starea de spirit dorită.

Citește mai mult  Aplicații pe tema "Vaze cu flori

Pentru a crea un efect de volum, o curbură de carte poștală în mai multe locuri. De exemplu, puteți tăia o carte poștală sub formă de bufnițe, îndoiți aripile sale. În interior, puteți lipi Felicitările.

Postere o fac singur

Copiii din licee pot da profesorului un neobișnuit Poster cu aplicații volumetrice. Prezentarea darului poate fi cea mai neobișnuită. Pentru a crea un poster Luați Watman.

Astfel încât imaginea a fost interesantă, fundalul face culoare. Precum și fundalul neobișnuit se poate face folosind tehnici de stropire sau stencil. Ca șabloane puteți utiliza frunze convenționale de toamnă.

Apoi, Vatman lipiți diferite elemente. Poate fi o literă de felicitare pe tema sărbătorii. Uită-te frumos la ziarul de perete litere mari din hârtie colorată. În același timp, ele pot fi culori diferite.

Pentru a face design mai interesant, puteți adăuga diverse elemente volumetrice. Cele mai multe fragmente simple – flori luxuriante în vaze sau buchete.

Asigurați-vă ușor astfel de flori. De exemplu, puteți tăia cani de servetele prin plierea-le fourly. Apoi, este suficient să le construiască în centrul capsatorului, stick la WATMAN și ușor zambitoare fiecare strat. Așa că aceste flori arata mai interesant, puteți dip marginile în vopsea.

flori în vrac ușoare se poate face în alt mod. De exemplu, tăiate eboșe de diferite dimensiuni, apoi îndoiți în jos de centru și lipiți unul la altul. Așa că au un aspect mai interesant, le puteți completa cu frunze similare.

Neobișnuit în căutarea flori din hârtie dungi. Pentru a face acest lucru, ei lipici-le în bucla, stick-ul pe hârtie, după care completează mijlocul. Nuclee pot fi plate sau volumetrice.

Ușor de a crea și asters. Acestea sunt realizate în diferite moduri. De exemplu, puteți tăia benzile de hârtie, apoi răsuciți-le în tuburi subțiri. După ce rămâne să lipiți pe hârtie și să închideți centrul de mijloc galben. Ca bază, utilizați fire pentru tricotat.

Citește mai mult  Bretelele pe tema Daras de toamnă

Puteți tăia mai multe cercuri de diametre diferite. Apoi fiecare umăr la centru și răsuciți benzile obținute. Astfel încât florile erau luxuriante, trebuie să taie mai multe cercuri.

A face un decor în vrac poate fi într-un fel. Pentru a face acest lucru, alegeți un model de flori și tăiați câteva elemente identice. După ce trebuie să le îndoiți în jumătate, apoi lipiți jumătate până la jumătate. Dacă nu există timp, nu puteți lipi centrul, dar Flash. Atunci trebuie să lipiți decorul pe hârtie și să îndreptați.

Uită-te frumos la pagina de perete felicitări sub formă de nori. În plus, textul de felicitare poate fi lipit ca o carte. Pentru aceasta, este imprimată și lipită numai pentru marginile laterale și mijlocul. Deci, acest fragment arată mai bine, pe părțile laterale ale „paginilor” pot fi benzi lipite de hârtie colorată.

Versiunea originală a designului cu propriile dvs. mâini – Fragmente colectate de armonic. Acestea pot fi culori-cercuri de diferite culori și dimensiuni. Metoda de asamblare a armonicii poate fi făcută frunze de arțar de toamnă. Ei vor decora orice ziar de perete.

Le face să stea ușor. Suficient pentru a cerc și tăiat golurile, apoi pliați și conectați-vă în centru. La Watman, ele sunt lipite la sfârșitul muncii atunci când elementele rămase ale aplicației sunt deja lipite pe ziarul de perete.

Carte poștală în tehnica de scrapbooking

Pentru a crea astfel de cărți poștaleKituri speciale. Dimensiunea ambarcațiunilor mici, care lucrează cu ei mai mult. Ele sunt fabricate din hârtie specială, decorarea cu o varietate de elemente (de exemplu, panglici înguste și panglici de satin, cleme de hârtie metalică).

Cel mai adesea în aplicații utilizează creioane mici, litere, flori de hârtie, butoane din lemn și plastic, clopote, elemente de la pâslă și carton. Vizualizarea cărții poștale poate fi diferită. Uneori este decorat cu fragmente și margele tricotate.

Citește mai mult  Ce aplicații pot fi realizate din material textil?

Principiul fabricării este același ca în aplicațiile convenționale. Cu toate acestea, unele elemente nu țin de adezivul obișnuit de papetărie. Prin urmare, lucrarea utilizează o compoziție specială. Cel mai adesea este un termocrac care devine lichid atunci când este încălzit.

Meșteșuguri din materialele de împingere

Aplicații din materiile prime de nisip – Unele dintre cele mai creative. Principiul lor de fabricație este similar cu meșteșugurile convenționale plate. Diferența se află într-un adeziv mai durabil (precum și atunci când lucrează în tehnica de scrapbooking).

Materiale de bază – discuri inutile, sticle de plastic, butoane vechi. În plus, adesea în lucrare utilizează linguri de plastic, furci, tăierea șervețele de dantelă și sticlele de plastic.

Petale frumoase sunt obținute din linguri tăiate. Pentru a crea un panou cu buchete de pată de prelucrat. Adesea, lingurile de plastic sunt completate de frunze din culori artificiale inutile.

Astfel de aplicații de meșteșuguri sunt decorate cu resturi diferite. Dacă meșteșugurile sunt plămâni, ele pot fi încadrate de plafonul plin. Pentru alte meșteșuguri, utilizați baghete din cadre inutile.

Pentru a face flori vase frumoase, discuri pauze sau tăiate. Apoi fragmentele se află aproape unul de celălalt sub formă de vase. Vizionarea unor astfel de meșteșuguri sunt foarte frumoase și eficiente.

Fundalul frumos al cardului poate fi o plasă florală pentru decorarea culorilor. Dacă există pompe în casă, ele sunt, de asemenea, potrivite pentru aplicații. Dintre acestea, vor exista excelente SED-uri florale.

Un ziar obișnuit poate fi folosit ca un decor poștal. Se pare grozav pe fundalul unui carton monofonic luminos. Glit-l în mod obișnuit.

cineva creeazăCarduri din cutii de creion obișnuite. În ciuda faptului că este dificil să lucrați cu ea, se pare foarte impresionant. Meșteșugurile originale sunt obținute atunci când se utilizează clapete inutile.

Master class privind fabricarea de cărți poștale În căutare de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: