Bretelele pe tema Sunflower

Bretelele pe tema Sunflower

Crafts pe tema „Floarea-soarelui“, cum ar fi copii de diferite vârste. Adesea, ei fac în instituțiile preșcolare. Ceea ce ei pot fi și modul în care acestea pot fi efectuate vor fi discutate în articol.

Versiune simplă pentru copii

Pentru meserii vechi de 3-4 ani, obișnuiți, care vor avea un minim de timp. Cea mai ușoară modalitate de a face decorate golurile. De exemplu, Imprimați floarea-soarelui mici și oferiți copiilor să se umple sarcina în mijloc. Pentru aceasta puteți să vărsați hârtia neagră, l-ați îmbinat și lipiți-o.

Poate fi făcută floarea-soarelui în tehnica de plasticografie. Principiul de funcționare este similar cu imaginile de pictură. Cu toate acestea, în loc de creioane sau vopsele, plasticina utilizează. Ei „vopsea” petale, tulpină cu frunze și plante medii.

Versiunea simplă a meșteșugurilor – umpleți mijlocul plantei prin semințe. Le-a lăsat mai bine pe plasticina moale. Pentru a face acest lucru, tăiați modelul cu petale, apoi cereți copilului să strică partea mijlocie a floarea-soarelui cu plasticină neagră.

Un alt exemplu simplu este utilizarea tehnicii de păsărică. Pentru a face acest lucru, imprimați colorarea floarea-soarelui și pregătiți hârtie colorată fină (de exemplu, atașată). Copilul trebuie să se toarne pe hârtie de diferite culori și lipici pe colorare.

Todders 4 ani deja sub puterea sa de tăiere a matrițelor simple, pentru aplicații. Artizanat poate fi complicat oarecum. De exemplu, un copil poate tăia din hârtie cerc de culoare galbenă, verde dungă, un mic cerc negru. El trebuie să arate cum să taie „petale“, se taie frunzele și lipici totul pe cont propriu.

Ca bază, este mai bine să folosiți un carton de culoare strat. Zgura poate fi creion sau tradițional, cu un nas îngust.

Cum sa faci o vrac appliqué?

Executarea aplicațiilor volumetrice se distinge prin nivelul mediu de complexitate. Pentru copii, în vârstă de 5-6 ani pot utiliza mai multe tehnici de lucru manual. De exemplu, la această vârstă la copii crește perfecțiunea. Prin urmare, instalația de cracare poate fi făcută din semințe de dovleac și de floarea-soarelui. Ele pot fi lipite la plastilină.

Puteți complica executarea aplicațiilor abordări mai independente. Prescolarii pot tăia toate detaliile ei înșiși. În plus, ele pot realiza elemente mai complexe.

De exemplu, Puteți tăia o mulțime de petale de la hârtie de crep galben, apoi minimalizați sfaturile lor, scoateți mijlocul și adezivul. Mijlocul poate fi făcut din dungi subțiri negre, tăiate peste întreaga lungime și răsucite în rulou.

Citește mai mult  Appliques din conuri

Puteți face floarea-soarelui cu petale rotunjite în vrac. Pentru a face acest lucru, trebuie să le tăiați și să vă îndoiți în jumătate. Apoi, va rămâne să le lipiți în jurul mijlocului și aproape de un cerc negru.

Frumos pare aplica cu miezul de răchită. Pentru a face acest lucru, tăiați benzi de aceeași lățime și dați copiilor lor să copleșească în șah. Astfel încât copiii nu se confundă, puteți intercona hârtia a două culori (de exemplu, negru și maro).

O astfel de activitate se poate face în 2-3 clase. După ce a țesut mijlocul, trebuie să fixați marginile adezivului, apoi să tăiați totul prea mult. Dacă copilul este dificil de a face față țeserii, îl puteți ajuta să fixeze benzile din partea greșită.

aplicații originale și comemorative sunt obținute din palme pentru copii. Pentru executarea lor, poți cerc, o mână de mai multe ori sau baie în vopsea și de a face mai multe printuri. Palms pot fi rupte pe hârtie verde, făcând astfel frunze luxuriante.

Regim de lucru în continuare este simplu: trebuie să blancuri tăiate pe conturul și lipici la baza de hârtie pregătită. Așa cum este potrivit pentru cercul obișnuit de carton (poate fi colorat). Adeziv pe o suprafață de opționale. Din partea de jos puteți decora ambarcațiunile de „frunze“.

Floarea-soarelui din frunze

În toamna, puteți face o tematică cu applique copilul. fondare poate fi frunze obișnuite (mesteacăn, artari). O astfel de defalcare a este simplu de execuție și neobișnuite. Pentru ao salva, trebuie să utilizați frunze uscate.

Puteți lipi frunze pe un adeziv creion sau plastilină moale. Racordurile pot deveni un butoi de plante. În funcție de cauza copilului, frunzele pot fi lipite în mai multe rânduri. Deci, se dovedește un volumetrica unic.

Citește mai mult  Efectuarea Aplice pepene verde

In mod traditional, mijlocul acestor aplicații este umplut cu semințe negre. Cu toate acestea, este posibil să se ia orice alte materiale naturale pentru ea (de exemplu, hrișcă CRU). Cineva preferă să folosească boabe de cafea.

Alte idei

Puteți face appliques pe tema „Floarea soarelui“ de cele mai multe materiale neobișnuite. De exemplu, în plus față de hârtie tradițională și hrișcă, puteți utiliza hârtie de catifea autoadezive. Pentru elevi, ea nu mai pare dificil în munca.

Culoarea materialului va fi purtat chiar sosirea. Floarea-soarelui cu frunze de aur va fi cel mai bun artizanat împodobesc camera copiilor. În același timp, de lucru cu hârtie autocolantă este ușor.

Dezvoltarea motorcyc pentru copii, folosind mei, mazăre, linte. Appliqué cu semințe de pepene verde și boabe de porumb este neobișnuit.

Unii părinți oferă copiilor să facă meșteșuguri folosind clapete textile. Precum și aplicațiile se pot face folosind elemente simțite în loc de fragmente de hârtie. Acest material nețesut este bun deoarece este simplu în tăiere și noncain în lipire.

De la ea puteți face și o țesută pentru o floare de floarea-soarelui. Poate fi folosit pentru a crea aplicații volumetrice.

Neobișnuit și convenabil în materialul de lucru este Foamiran. Copiii iubesc să lucreze cu cauciuc poros. Este ușor de tăiat cu foarfece și gluciv mai bine pentru adeziv special pe carton răcit.

Materialul poate fi răsucite cu superficială, poate fi răsucite, trageți, dând forma potrivită. Floarea-soarelui de la spumyran arată neobișnuit și colorat. Materialul în sine este ușor, poate fi obișnuit și rău.

Aplicații frumoase cu volum sunt obținute atunci când se utilizează un material turnat. De obicei, este un mijloc al capacelor din sticle de plastic și părți tăiate din linguri de plastic. Pentru mai multe asemănări, fragmentele de linguri sunt vopsite în galben.

Citește mai mult  Facem aplicații de conducte

În plus, copiii cum ar fi lucrul cu butoanele. Acest lucru nu numai că dezvoltă motocicleta, ci și vă permite să creați aplicații unice. Butoanele adesea stabilesc picturile în întregime sau parțial. De exemplu, poate fi un finisaj mijlociu sau petal.

Uită-te frumos la appliques de la benzi de hârtie. Pentru a efectua petalele, banda se îndoaie în buclă și lipici la sfârșit. După aceea, ele sunt lipite pe o bază rotundă trasă pe carton.

Apoi rămânem cercul negru al mijlocului. Dacă pare prea simplu, luați un mâner alb și trageți un fel de semințe de bifare.

Când doriți ceva special, experimentarea cu margele de formă semicirculară. Ele sunt lipite pe plasticină. Precum și copiii iubesc să lucreze cu paiete strălucitoare. Ele sunt bine lipite de plasticină, formând un nucleu realist al florecului soarelui.

Apoi, consultați clasa Master cu privire la crearea aplicațiilor „Floarea-soarelui” din hârtie colorată și materiale naturale.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: