Bretelele pentru copii 2-3 ani

Bretelele pentru copii 2-3 ani

De la o vârstă fragedă părinții încearcă să insufle dragostea lor pentru creativitate. Sarcina principală este de a pregăti un copil pentru astfel de acțiuni. Prima sa lucrare independentă, copiii încep să creeze până la 2 ani, îmbunătățirea treptată. Copii 2-4 ani încep să se familiarizeze cu diferite tipuri de creativitate, una dintre ele este Appliqué. Că puteți face copii mici din hârtie și alte materiale vor fi discutate în acest articol.

Ce se poate face din hârtie?

Aplice este un tip de activitate creatoare, dezvoltarea de abilități și aptitudini speciale. Datorită astfel de lucrări, copiii începe să se formeze un orizont, ei se familiarizeze cu lumea din jurul lor.

Principalele materii prime pentru hârtie este appliques. În același timp, există multe alte materiale pentru meserii. Ele pot fi făcute din bucăți de material, materiale naturale, servetele, discuri de bumbac, folie.

Copiii mici încă nu știu cum să utilizeze foarfece. Acest lucru ar trebui luat în considerare la alegerea sarcinilor pentru ei. Meșteșugurile pentru copii care urmează să fie simple și ușoare pentru un copil cu entuziasm angajat în astfel de lucrări și nu a fost distras. Nu se recomandă să-l angajeze în cazul în care copilul începe să plângă, capricios. Este important ca ocupația în sine nu durează prea mult timp. Timpul lui ar trebui să fie de aproximativ 15 minute.

Există diferite tehnici care vă permit să facă appliques simple din hârtie. Pentru a crea picturi originale, utilizați mototolită, rupte și hârtie obișnuită.

de la mentă

Pentru copii de 2-3 ani de muncă fără utilizarea foarfecelor, astfel încât acestea pot fi oferite pentru a face aplică de la hârtia zdrobită. Albă sau colorată de hârtie este utilizat ca un material adecvat. Ar trebui verificat că nu este prea dur, în caz contrar degetele copilului nu va putea face față cu pregătirea materialului la locul de muncă.

Pentru ao pregăti, aveți nevoie de:

 • Ia o foaie de hârtie în mână, apoi se amestecă bine și netedă, dându-aspectul original+
 • flip-frunze și de a face aceeași muncă pe de altă parte+
 • Această procedură se face de mai multe ori, iar în cazul în care prospectul devine maleabil și moale, începe să lucreze la crearea aplicea.

Puteți urmări alte tehnici și să se pregătească materialul de lucru într-un alt mod. Pentru a face acest lucru, trebuie să luați hârtie colorată și se taie dungile de la ea. Copilul, zâmbet, va face țagle sub formă de bile.

După ce a terminat cu pregătirea materialului – proceda la alegerea de pictura pentru aplicelor. Imaginea poate fi trasă în mod independent sau de a folosi imaginea din carte de colorat.

Există un anumit algoritm de acțiuni care face posibilă pentru a face modele de hârtie mototolită.

Progrese:

 • Ia o foaie de hârtie ca bază+
 • rostogolirea bilelor+
 • stick-le unul câte unul la baza (puteți frotiu, de asemenea, baza în prealabil, și a pus detaliile pe foaia).

mânere pentru copii la această vârstă nu sunt încă foarte priceput, de aceea este mai bine să utilizați PVA lipici sau de papetărie, cu un ciucure la elementele Linnet.

Folosind o tehnică similară, literalmente în câteva minute puteți face o imagine frumoasă.

de la Rvanaya

Foarte meserii neobișnuite pot fi făcute din hârtie ruptă. O astfel de appliqué este simplu, astfel încât lucrarea este potrivit pentru copii mici. Pentru astfel de ambarcațiuni a, se utilizează hârtia, care este rupt în bucăți mici, dar nu-l strivire. Avantajul acestei tehnici este faptul că copilul este pe deplin inclusă în fluxul de lucru, interesul arată. El nu are nevoie de foarfece, el se va rupe de pe hârtie în bucăți mici și să le folosească pentru imaginea viitoare.

Caracteristica acestei tehnici este că fiecare element nu este necesar pentru a lubrifia. Suficient pentru a aplica complet lipici la bază sau pe o mică parte din ea și aplicați bucăți de hârtie. În același timp, este absolut necesar să încercați să reparați pe deplin piesa. Sfaturi ridicate pe detalii vor permite tipul original de produs („pufiness”).

Există, de asemenea, opțiuni combinate în care o parte a elementelor este tăiată cu foarfece și parțial – se grăbește mâinile.

De la obișnuit

De la hârtie obișnuită, copiii vor putea, de asemenea, să facă în mod independent aplicații simple și volumetrice, meșteșuguri. Din anii mici, copilul începe treptat să se familiarizeze cu culorile principale, forme geometrice. Aplicațiile simple de la hârtia obișnuită alb sau colorată vor contribui la simplificarea memorării și fac procesul de învățare mai simplu.

În procesul de lucru, copilul trebuie să selecteze hârtia necesară pentru meșteșuguri. Alegerea nuanțelor, copilul le va memora și memorează. Copiii de la 2 ani ar trebui să cunoască formele geometrice, le voce. Începând cu elemente simple sub forma unui cerc, pătrat și dreptunghi.

Copilul, după ce a aflat aceste cifre, va începe să facă unele dintre ele meșteșuguri necomplicate sub forma unei case, un tren, o barcă sau un soare. Copiii de la această vârstă nu pot relua întotdeauna cu atenție detaliile, este mai bine ca adulții să-i ajute în acest sens.

Folosind piesa de prelucrat, el va fi capabil să facă o aplicație ușoară sub forma unui catelus distractiv.

Pentru a face acest lucru, veți avea nevoie de:

 • Hârtie de peisaj alb+
 • Set de hârtie colorată+
 • creion+
 • SCORSING+
 • lipici+
 • probă.

Pentru o astfel de aplicație va fi utilizată șablon sub forma unui cerc.

Cu ea din hârtie colorată maro, 4 cercuri sunt tăiate de aceeași dimensiune. Două elemente vor fi folosite pentru un cap de catelus și trunchi. Celelalte două detalii sunt pliate în jumătate și tăiate. Dintre ei, coada, labele și urechile.

Având detaliile în funcție de desenul pe peisajul peisajului, ele sunt lipite de bază.

În mod similar, puteți face o caracteristică a unei albine sau pisoi.

Meșteșuguri de la croup

Pentru a sprijini interesul unui copil la cursuri, adulții pot oferi ca materiale care să folosească elemente non-standard sub formă de butoane, bastoane și discuri, materiale naturale sau țesături. Una dintre opțiunile interesante pentru meșteșuguri poate fi cereale și paste.

După ce a făcut o astfel de aplicație cu propriile mâini, copilul va începe să se îmbunătățească și să se străduiască să creeze meșteșuguri mai complexe.

Produsul finit va fi mai colorat dacă sunt prestabilite pentru aplicații pentru a picta guache.

Ca principalele materiale de lucru:

 • Hârtie colorată, carton sau carte de culoare+
 • lipici+
 • Ciucure pentru lipici+
 • plastilină+
 • Casă.

Pentru meșteșuguri, puteți folosi orice cereale, care se găsește în casă. De la hrișcă, orez, mei sau mankey puteți face o mare varietate de aplicații, picturi neobișnuite și panouri luminoase.

Baza pentru astfel de lucrări poate fi colorarea obișnuită pentru copii sau foi de densitate simple de hârtie sau carton.

Pentru a face o astfel de imagine, aveți nevoie de:

 • ia o bucată de hârtie+
 • Aplicați adeziv pentru elementele individuale+
 • Purcare detaliile cerealelor.

Folosind mei, copiii vor putea face o simplă aplicație sub forma unui soare.

Munca se poate face într-un mod diferit – cu ajutorul indulgenței cerealelor din plasticină. Pentru a face acest lucru, utilizați un model umplut cu plastilină. Granulele pregătite Copilul va trebui pur și simplu să preseze materialul.

La selectarea șabloanelor, ar trebui să acordați preferință desenelor din piesele mici minime. Acesta va ajuta un copil mic mai repede pentru a stăpâni tehnica. Imaginile de fructe sau legume, minge sau soare, pește sau pui sunt potrivite ca modele simple.

În plus față de cereale, pastele pot fi folosite pentru a crea o muncă. Forma de macaron poate fi oricare. Cele mai interesante modele sunt obținute la alegerea produselor de diferite forme și dimensiuni.

Ca un cereale, paste înainte de a lucra, puteți picta. Pentru asta aveți nevoie:

 • Luați recipientul cu apă, adăugați guașă (consistența amestecului trebuie să fie sub formă de smântână groasă)+
 • Pentru a picta în procesul de lucru nu pictează mâinile, lipici PVA se adaugă la amestec+
 • Pastele coborâse în masa pregătită, să devină și să se așeze pe un șervețel pentru uscare.

O zi mai târziu puteți începe să lucrați. Macaroanele de culori diferite sunt mai bine descompuse în recipiente separate și utilizează după cum este necesar.

Chiar și copiii mici vor putea crea appliques din paste. Din an la an, ei pot începe să stăpânească elementele de bază, de-a lungul timpului, cultivând, creând picturi neobișnuite.

Tab-uri de la vârsta de 2-3 ani vor avea nevoie în continuare de asistență pentru adulți, iar copiii de 4-5 ani va efectua deja lucra independent.

Pentru a face un produs de la macaron, aveți nevoie de:

 • Ia-o bucată de hârtie+
 • Desenați conturul imaginii viitorului+
 • Aplicați lipici la suprafață+
 • paste imprimate (acestea ar trebui să se apropie de proba în mărime și culoare).

O astfel de lucru ajută la dezvoltarea unui mic motorcy, învață perseverenta, promovează dezvoltarea de abilități creative, fantezii.

alte idei

Există o mulțime de alte modalități de a diversifica petrecere a timpului liber al copilului, pentru a preda-l la îndeplinirea anumitor sarcini. Aplice este o opțiune excelentă de a dezvolta potențialul creativ la copii.

Folosind o varietate de materiale, copiii vor fi capabili să facă meserii interesante. Todders la vârsta de 2-3 ani, va fi ușor să execute appliques de discuri de bumbac sau betisoarele pentru urechi.

În prezența a mai multor discuri de bumbac și betisoarele pentru urechi, copilul va fi capabil să facă un panou simplu.

În afară de acestea, veți avea nevoie de:

 • foi de hârtie de muncă+
 • Hartie colorata+
 • Creioane markeri fie+
 • Scissing+
 • Ara+
 • decoratiuni decorative (dacă se dorește).

Din discuri de bumbac puteți face un om de zăpadă, Caterpillar, soare sau bufniță.

  Pentru a face bufnițe de discuri de bumbac, aveți nevoie de:

  • Se prepară materiale pentru meserii+
  • Ia-o frunză de hârtie maro și taie articole pentru lemn+
  • stick bara la alfabetul+
  • Luați formarea de bufnite: Pentru aceste scopuri, două discuri de bumbac întregi ia și să le lipesc, ceea ce face capul bufnițelor și ei trunchi+
  • Un întreg disc este tăiat cu foarfeca și de a face din jumatati de aripi pentru păsări+
  • Toate articolele pentru bufnițe pune pe hârtie și lipit.

  Rămâne de a face sprancene pentru bufnițe, face ciocul, lipi ochii. Pentru ochi, puteți utiliza butoanele, mărgele sau hârtie colorată.

  Folosind, cu excepția discuri, bastoane ureche, puteți extinde vizibil gama și să facă o aplicelor orice subiect.

  Cum sa faci aplicea pentru copii cu vârsta de 2-3 ani, uita-te în video.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: