Bretelele sub formă de hedres

Bretelele sub formă de hedres

Hedgehogii sunt foarte interesanți și destul de animale care provoacă emoții autentice nu numai la copii, ci și la adulți. Este foarte surprinzător faptul că un astfel de animal fermecător devine inspirație pentru creativitate, iar imaginea sa este folosită în pictura, modelare și alte manifestări, de exemplu în fabricarea de aplicații. Luați în considerare mai mult, de la ce materiale puteți face o aplicație sub formă de arici și ce să utilizați pentru un decor suplimentar.

Cum să faci hârtie?

Poate cel mai accesibil, ușor în circulație și aplicarea comună a aplicelor – hârtie. Din acesta, puteți tăia elementele necesare, creați cifre volumetrice sau utilizați altfel. Există, de asemenea, o varietate largă de hârtie colorată, densitatea distinsă, textura și decor chiar, ceea ce nu poate decât crește spațiul pentru zborul de fantezie creatoare.

Datorită versatilitatea de hârtie, puteți tăia fața diferitelor forme, face spații libere pentru imaginea animalului cu un măr sau ciuperci pe spate. Puteți, de asemenea fantezie și descriu ariciul în pădure sau pe poiană de flori.

Încercați să faceți mai multe opțiuni cu propriile mâini, și veți înțelege că procesul poate fi fascinant nu numai pentru copii, ci și pentru adulți.

Simplu

Există mai multe căi de a obține appliqu simple, sub forma unui arici de hârtie. Luați în considerare cele mai frecvente dintre ele.

 • Prima metodă este, probabil, cea mai ușoară, chiar și potrivit pentru cele mai mici. Este necesar să se atragă contururile Ariciul sau de a găsi o opțiune gata făcute, după care se taie ușor afară din hârtie de culori diferite, doar două părți: un trunchi și o parte care indică ace. Apoi, aveți nevoie pentru a ridica o foaie de hârtie sau carton, care va servi drept fundal, și lipici un trunchi cu ace. După aceea, profitând de marker sau un stilou cu vârf simțit, trage cu ochiul arici, nasul și gura. De asemenea, nava poate fi suplimentată cu fructe, fructe de pădure și ciuperci tăiate din hârtie, sau să le atragă pe cont propriu.

 • A doua metodă este, de asemenea, destul de simplu, dar mai interesant pentru copii. Vom avea nevoie, de asemenea, doar două detalii de culori diferite: jumătate alungit oval de culoare maro închis și o fâșie îngustă de lumină de formă dreptunghiulară. Unul dintre capetele benzii trebuie să aibă forma de triunghi, după care acest scop trebuie să fie îndoit și trage un fruct al Ariciul. La marginile de jumătate ovale, vom face tăieturi superficiale în cantitatea dorită – acesta va fi ace aricilor. Apoi am lipici jumătate oval pe o foaie de carton sau hârtie, iar pe partea de sus a trunchiului securizat;. Puteți adăuga, de asemenea, Appliqué a picioarelor ariciului și diverse darity din toamna.

 • A treia metodă este mai consumatoare de timp și de divertisment. Pentru a efectua o ambarcațiune, acesta va avea nevoie, de asemenea, conturul ariciul, dar spre deosebire de opțiunile anterioare care avem nevoie să taie complet doar o parte a corpului, cu o fațetă a animalelor. Puteți acoperi creionul contur maro Carioca cu vârf și ochi și nas desemnează. Ca ace, vom folosi mici detalii: pătrate, romburi și poligoane, sculptate din hârtie și, de asemenea, încercuită de contur. În primul rând, pe fundal, vom lipi ace de hârtie în forma unei părți a corpului ghimpată, și apoi fixat botul.

Pentru ca lucrarea să fie mai fascinant și interesant, puteți utiliza hârtie de două culori, plasând marginile cu o mai întunecată, și să refuze simțit-metru.

Volum

Crearea Ariciul volumetrice de hârtie poate fi, de asemenea, în mai multe moduri. De exemplu, pentru a aranja cererea, astfel că rezidentul de pădure arată în mod direct sau demonstrat pentru a ne baril dvs. rechinul. Luați în considerare opțiunea în cazul în care botul arata dreapta pe noi.

Pentru munca, vom avea nevoie de următoarele materiale:

 • Hârtie colorată de două nuanțe: lumină și întuneric+
 • Carton sau hârtie, care va servi drept appliqu+
 • rigla+
 • creion+
 • foarfece+
 • Adeziv creion sau clei PVA+
 • marker negru sau pâslă-tip+
 • Puteți utiliza, de asemenea, ochi de plastic de la seturi pentru creativitatea copiilor.

După ce ați pregătit tot ce ai nevoie, puteți începe munca. Pentru a crea un arici în vrac, trebuie să acționăm în etape.

 • La prima etapă trebuie să taie hârtia mai închisă pe benzile de-a lungul frontierei scurte, a căror lățime nu ar trebui să fie mai mult de 5 cm, după care benzile trebuie să fie îndoite în jumătate, ușor adăugând linia de pliere, și lipici capetele libere între ele.
 • Apoi detaliile rezultate sunt lipite sub forma unui arc de pe o foaie de hârtie, care este fundalul. Le puteți lipi în mai multe rânduri pentru a obține o aplicare mai voluminos. Deci, aceste ace Ariciul nostru va arăta.
 • Următorul pas va fi fabricarea o bucată de hârtie de o nuanță de lumină. Pentru a face acest lucru, se taie dintr-o mare parte din forma rotunjită, precum și două jumătăți de mici ovale, care va fi picioarele animalului.
 • În continuare, este necesar să se contureze aproximativ localizarea corpului, după care ne-am lipi mai întâi labele, și de sus – partea principală.
 • Când gustările de adeziv un pic, putem trece la decorațiuni suplimentare: trageți nasul și gura ariciului și ca un ochi folosim detalii speciale.

De asemenea, pot trage un stilou de vârf sau pot face o hârtie, dar ochii din plastic pentru creativitate vor face o ambarcațiune mai plină de viață și mai interesantă.

Şurub

Numele echipamentului în acest caz vorbește de la sine și poate ghici cu ușurință că este necesar să folosiți bucăți mici de hârtie colorată sfâșiată pentru a crea o aplicație. Pentru a crea o aplicație la această metodă, veți avea nevoie de:

 • Cartea de culori diferite+
 • Carton sau hârtie pentru a crea fundal+
 • lipici+
 • Creion și marcator.

După cum sa spus anterior, este necesar să se rupă hârtia colorată în bucăți de dimensiuni mici, după care este necesar să se creeze frontierele viitoarei aplicații, desenând o descriere aproximativă a figurii argehog. De regulă, fața animalului nu este blocată – este necesar să se desemneze pur și simplu nasul, ochii și gura animalului. Hârtia este utilizată numai pentru a umple părțile și labei acului. Puteți lipi piesele uniform aproape unul de celălalt sau lăsând niște spații și umpleți-le cu al doilea strat de ace de hârtie.

Deci, Aplicea un aspect mai bogat și naturalistă. În concluzie, puteți adăuga mere, ciuperci sau fructe de padure pe spatele ariciului, de asemenea, decorat cu bucăți de hârtie. Și pentru o viziune mai ocupată, puteți folosi aceeași tehnică pentru decorarea cârpei de fundal.

de la muzicuță

Fabricarea ariciului de la Hârtie Harmonica – o tehnică destul de simplă pe care chiar și cea mai mică poate stăpâni. În acest caz, vom avea nevoie de toate aceleași materiale ca și pentru metodele descrise anterior. Acesta va fi, de asemenea, necesar pentru a crea un contur, dar nu toate Ariciul, dar numai fața lui. Nu uita să desemneze ochii, nasul și gura de animale cu un marker. În continuare, vom crea ace. Pentru a face acest lucru, luați o foaie de hârtie colorată și puneți-o de la o față scurtă la alta. Liniile trebuie să fie o lățime de aproximativ 1-1,5 cm.

După distincție, trebuie să îndoiți o foaie de hârtie pe curburile pliate în direcția celuilalt – în cele din urmă ar trebui să fie „armonică”, pe care trebuie să vă îndoiți în jumătate, formând un fel de ventilator. Pentru ca ventilatorul rezultat să fie solid, este necesar să se lipi reciproc două marginile libere în contact între ele în timpul îndoirii. După aceea, lipiți rodul ariciului pe foaia de fundal a hârtiei și apoi fixați armonicul rezultat în locul în care acele ar trebui să fie.

Aplicația poate fi, de asemenea, completată de orice element asociat cu habitatul de animale.

Meșteșuguri din materiale naturale

Materialele naturale sunt, de asemenea, potrivite pentru fabricarea de meșteșuguri frumoase și neobișnuite. De exemplu, aplicațiile din conuri și frunze pot fi ușor capabile să-și îndeplinească propriii copii cu vârsta de 5-6 ani, iar produsele din Reiurik vor fi interesate de copii de 3-4 ani, dar le fac cel mai bine cu ajutorul părinților.

Din frunze

Hedgehog din frunze – o mare versiune de meșteșuguri pe tema „toamna” la școală sau grădiniță. Pentru fabricarea sa, veți avea nevoie de următoarele materiale:

 • frunze de toamna+
 • lipici+
 • hârtie+
 • Creioane sau marcatori.

Înainte de a utiliza frunzele, trebuie să fie pregătite, deoarece frunzele proaspete plane nu sunt destul de potrivite pentru scopuri decorative. Mai întâi trebuie să ștergeți frunzele de la murdărie și praf și apoi să uscați și să încercați fierul printr-o țesătură densă. Cel mai bine este să luați frunze galbene, dar nu complet uscate, deoarece se vor prăbuși și vor sparge. Pe o schiță pre-pregătit, trebuie să lipiți frunzele, formând o parte ghimpată a ariciului. Forello poate fi desemnat cu creioane colorate.

De asemenea, ambarcațiunea poate fi completată cu rulouri uscate de culori Rowan sau uscate.

De la Regeika

Face o figură în vrac de la îngroparea destul de simplu – doar să se alăture hambarelor între ele, formând un trunchi oval. Botul este cel mai ușor de tăiat din plasticină și cu ajutorul unui meci sau de scobitori pentru a repara la baza corpului. Un pic mai complicat lucruri sunt cu o aplicație plană, deoarece dopurile în sine nu rămân pe hârtie și lipici simplu este puțin probabil să ajute. Opțiunea optimă este utilizarea armelor de lipire, care pot fi achiziționate în orice magazin de papetărie sau construcții, cum ar fi toate componentele pentru el.

Pentru fabricarea aplicațiilor, este necesar, de asemenea, să se facă o schiță a corpului animalului, referindu-se la botul și partea în care vor fi localizați acele. Cel mai bine este să-l pictați în avans, deoarece va fi foarte dificil cu parantezele plantelor. CInfrumusetarea au fost mai precise, vă recomandăm să folosiți lipici de aceeași culoare ca schiță a corpului sau reurenik însuși. O cantitate mică de adeziv trebuie aplicat la ruinarea decedat, după care este imediat necesară pentru a fixa pe schiță până când cleiul încălzit a fost răcit. Aceleași acțiuni trebuie repetate cu restul articolelor până când spațiul necesar este umplut.

Din conurile

Asigurați-un arici de conuri poate fi în mai multe moduri.

 • De exemplu, la o bază plată a umflăturii trebuie să lipiți o bucată mică de plastifiere, apoi formați o umplutură Naochetă de la ea. Supliment cu ochii și nasul din plasticină închisă, precum și ciorchini de verdeață, înregistrate între canalele conurilor, iar artizantul nostru este gata.

 • Pentru fabricarea unui arici mare, puteți utiliza, de asemenea, plasticină sau argilă. Este necesar să se formeze din masele pentru modelul Figura completă a ariciului. Dacă utilizați plastilină, atunci nu ar trebui să fie frică de masa de masă, iar în cazul de lut care aveți nevoie pentru a fixa umflaturi pe partea din spate, cât mai curând posibil. După masa îngheață complet, toate detaliile vor fi fixate în siguranță.

 • De asemenea, puteți face o ambarcațiune mai complexă. Pentru a face acest lucru, va trebui să facem ca baza sub forma unui corp dintr-un material ariciul dens, cum ar fi spuma. Apoi, trebuie să împărțiți conurile pe scară și să le lipiți la forma pregătită în zona din spate.

Pentru a decora fața animalului, vă recomandăm să utilizați paie, burlap sau material cu dens villi.

Opțiuni din țesături

Când lucrați cu o cârpă, nu puteți să nu faceți doar aplicați, ci chiar și adevărata jucărie. Luați în considerare mai multe versiuni de meșteșuguri sub formă de arici din țesături. Ca și în lucrul cu hârtie, vom avea nevoie de o foaie de carton pentru fundal, pe care este desenat schița animalului.

De la țesătura diferitelor culori aveți nevoie pentru a tăia o parte din față și a acelor. De asemenea, aveți nevoie de materiale întunecate pentru nas, ochi și labe. Toate părțile trebuie conectate pe foaia de fundal a cartonului prin fixarea acestora cu adeziv.

Pentru fabricarea de meșteșuguri plate sub formă de jucărie mică, vom avea nevoie de o cârpă moale. Puteți folosi Fleece sau Slim. Ca și în cazul aplicației, trebuie să tăiați părți ale feței și de torsiune, diferența este că vor avea nevoie într-o copie dublă. Părțile sunt reticulate unul cu celălalt manual sau pe o mașină de cusut. Și pentru a face ca ambarcațiunile să fie utile, puteți să-l transformați într-o jucărie în curs de dezvoltare pentru copii, butoane de cusut, cârlige, butoane și șlefuire, adăugând, de asemenea, detaliile corespunzătoare.

Există o altă opțiune de ambarcațiune simplă pentru cei care știu cum sau învață doar să coase. De la țesături dens de lână de care aveți nevoie pentru a tăia un articol mic sub forma unui oval cu urechi mici – va fi un tors de hedgehog. Din același material de o nuanță închisă, un detaliu de formă ovală, cu fante este o dimensiune pic de un pic mai mult decât precedenta. Punem o parte mai mică în centrul cusăturilor mari și îngrijite cusute. Rămâne doar față de fațete de broderie și alte detalii suplimentare despre produs.

Alte idei

Există, de asemenea, multe alte metode de fabricare a aplicației sub forma unui hedgehog. Multe dintre ele sunt potrivite chiar și pentru copii, atât de activi, ca parte a procesului creativ de grădiniță. Luați în considerare în detaliu cele mai interesante și neobișnuite idei.

De la hrișcă

Pentru a face o aplicație sub forma unui arici de la hrișcă, va trebui, de asemenea, să pregătim o schiță sub forma unui contur de animale. Puteți desemna toate detaliile botului și separați elementele care nu trebuie umplute cu hrișcă.

O parte a corpului de care trebuie să acoperiți stratul subțire de adeziv și să distribuiți uniform o bară de hrișcă pe ea, apăsând ușor. O parte din față poate fi, de asemenea, umplută cu un cereale, dar mai strălucitoare, de exemplu: orez, bulgour sau mei. În unele cazuri, pentru decorarea bibelurilor și alte părți mici, vopsea, creioane sau creioane de ceară sunt utilizate.

De la semințe

Pentru aplicați cu semințe, puteți profita de desenul finit al ariciului cu desemnarea și decorarea tuturor elementelor majore. Zona în care ar trebui să fie ace, trebuie să lipiți semințe în așa fel încât capătul lor ascuțit să privească în sus sau în lateral. Puteți lipi semințele mustațului, creând efectul acelor vrac.

În plus, meșteșugurile sunt foarte des făcute din pietre, folosind iarbă, mușchi, nisip și alte materiale naturale.

Cu privire la modul de a face o aplicație sub forma unui arici din frunze uscate, consultați următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: