Caracteristicile aplicațiilor complotare

Caracteristicile aplicațiilor complotare

Face Scene aplicații La fel ca mulți copii. Este fascinant și interesant. Despre ceea ce este o poveste Applique și cum să o faci, spune-mi în articol.

Ce este?

Aplicația scenei, la fel de clară din titlu, este o aplicație în care sunt descrise un anumit număr de evenimente. Acest tip de exercițiu se face prin analogie cu munca obișnuită: aceleași materiale și aceleași tehnici sunt implicate.

Cu toate acestea, atunci când se creează o astfel de cerere, de regulă, se folosește un non-un caracter, dar mai multe – este acest criteriu care distinge în mod semnificativ cererea de teren de cel mai simplu, subiectul.

În același timp, de asemenea, povestea Appliqué ilustrează o scenă, care ar trebui să se reflecte în mod clar. Se complică un pic mai complicat, după cum este necesar accentul de a face dintr-o dată pe mai multe eroi și, plus la toate, încearcă să facă evenimentul descris pe ambarcațiunea, arată clar. Cu toate acestea, puteți alege complot cel mai simplificat, cu care chiar și un prescolar va putea face față.

Cel mai adesea copii sunt luate pentru crearea aplicații complot tematice. Ele se află, de obicei, scene din desene animate, benzi desenate și basme pentru copii. Dar intriga poate fi inventat în mod independent,. Deci, pe aplicații puteți descrie ofensiva de iarnă, fluture, fluturând pe gazon, flori blonde și altele.

Totul depinde doar de imaginația dvs. și de dorința de a vă scufunda în procesul creativ.

Ce poate fi?

Există următoarele tipuri de aplicații de complot: Publishing, modular, simetric, bandă și silte.

Citește mai mult  Applique Mașină de pompieri

Şurub Aplicația este făcută din bucăți de hârtie colorate, bandă din benzi subțiri de hârtie, modular – de la hârtia unei culori, din care sunt tăiate diferite figuri. Simetric Aplicația implică o ambarcațiune din jumătăți de diferite forme geometrice, Silhouette Aplick implică pregătirea în avans a siluetelor – contururi ale figurinelor care pot fi sau imprimate fie.

În plus, aplicațiile complotare pot fi făcute din materiale diferite. Printre ei, boabe de cafea, plastilină, materiale naturale, pietricele și scoici, cereale și cereale, precum și hârtie colorată. Ultimul Materialul două sunt cele mai frecvente. Este cel mai ușor de a face mai ușor pentru copii să facă aplicea complot interesant, fără a recurge la ajutor de la adulți.

Cum să-l faci singur?

Pentru a face o poveste appliqué, în primul rând, este necesar să se decidă pe teren și complexitatea acestuia. Acesta poate fi o ilustrare pentru orice lucrare artistică, peisaj, eveniment istoric, o scenă din benzi desenate și multe altele.

În cazul în care parcela aplicei viitor este complicată, va fi necesar reflecta asupra compoziției și culoare, Pentru a lucra în cele din urmă sa dovedit frumos și deblocat. Dacă doriți, puteți efectua o mică schiță că, în procesul de lucru pe care a trebuit să mergeți. În continuare, rămâne doar să pregătească materialele necesare, după care va fi posibil pentru a începe lucrul.

Să-i de mirare cum să facă un simplu colorat de hârtie appliqué colorată – o pisică și acvariu cu pesti. Chiar și copii cu vârsta de 4-5 ani va fi capabil să se ocupe de o astfel de ambarcațiune.

Pentru a crea o ambarcațiune, veți avea nevoie de următoarele materiale:

  • Hartie colorata+

  • carton+

  • busolă+

  • Adeziv creion sau clei PVA+

  • foarfece+

  • ochii din plastic+

  • Marcatori.

Citește mai mult  Varietatea Bretelele pe tema Animale

Pentru început, vom trage și se taie din căni de hârtie: 5 cercuri cu diametru diferit pentru pisica, 2 sau mai mult pentru pești, 1 pentru acvarii. Diametrul cercurilor se alege, cel mai mare trebuie să fie un cerc pentru acvariu.

După aceea, continuați să lucreze la detaliile. Start Să cu acvariu. Dintr-un cerc mare, ne-am tăiat partea de sus, retrăgându câțiva centimetri de la marginea – această parte va fi un stand pentru acvariu.

acum faci Detalii pentru formarea unei pisici. De cel mai mare cerc face corpul său. Pentru a face acest lucru, îndoiți elementul strict în jumătate și taie din ea jumatate, obtinerea astfel un semicerc – aceasta este o parte care va fi necesară pentru formarea ulterioară a cererilor.

Acum vom lua două cercuri mai puțin și, de asemenea, să le împartă în jumătate, dobândind astfel 4 detalii pentru picioare. În mod similar, face urechi. Cu toate acestea, va fi necesar pentru ei doar la un sfert de cerc. Asta este, aveți nevoie pentru a face un semicerc și împărțiți-l în jumătate. Cercul rămas este necesar pentru formarea unei pisici bot.

După aceea, se procedează la crearea de eroi scena rămasePeşte. Le face mai ușor. face corpul de pește din cercuri. Dacă doriți, într-un fel ei pot să le diversifice – de exemplu, taie o bucată de cana, astfel încât peștele are o gură deschisă. Toate acestea se face la alegerea ta.

Floa și de a face coada de la semicercuri. Ele pot fi realizate din hârtie, diferite de culorile corpului de pește.

Acum, așezați piesele de pe carton, clădirea compoziției, și Glit în ordinea corectă. După aceea, vom face fața personajelor din complot. Markerii de tragere de pește ale ochilor, gurii și alte detalii, la alegerea ta. Kotika trage o mustață, nas și ochi Glit din plastic. Dacă nu există nici o astfel, să le taie din hârtie albă, și să facă elevii cu un marker negru.

Scena appliqué este gata! Dacă există o dorință, crawler poate fi diversificat cu elemente suplimentare folosind pâslă-autocamioane basculante și hârtie colorată.

Cum de a face o cerere de teren de hârtie, uita-te în filme.

Citește mai mult  Efectuarea Applique Rowan
Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: