Ce aplicații se poate face cu copii?

Ce aplicații se poate face cu copii?

– crearea de aplicații fascinante și, în același timp, o ocupație utilă pentru copii, care vă permite să dezvolte motilitatea mici și abilități creative. În acest articol, vom oferi aplicatii pentru cea mai mică și nu numai.

Producția de animale

Filele cu vârsta cuprinsă între 1 și 2 ani, face mai ușor pentru a face prima appliqué din diferite forme geometrice. Dintre acestea, se pot face aproape orice animal: pisica, urs, broasca, cal, tigri, deschizător, tort sau girafa. Pentru a lucra pe leagăn, veți avea nevoie de o foaie de hârtie, carton, creion adeziv, marker și circula. Să ne întrebăm cum să facem un câine. Pentru a începe cu, tragem 4 cercuri de același diametru folosind o circulație 4 și tăiat. Doi dintre ei se îndepărtează și alți doi – îndoiți strict în jumătate, neteziți de-a lungul liniei de îndoire. Pe aceeași linie, facem o tăietură, obținând astfel mai multe părți o dată pentru aplicații: coada, două urechi și picioare.

Acum, prezentați detaliile din secvența dorită. Două cercuri întregi sunt corpul și capul, ele sunt atașate la coadă și labe. Noi lipi piese, le lipsesc cu adeziv, după care desenează un stilou negru de vârf. Dacă doriți, botul poate fi tăiat din aceeași hârtie colorată. Și puteți cumpăra ochi plastic în magazin – în acest caz, aplicația va arăta mai amuzant. Câinele este gata! Prin analogie cu aceasta, sunt create alte animale. O astfel de aplicație va fi capabilă să facă chiar și cel mai mic copil.

Dacă se dorește, crackerul poate fi diversificat de alte figuri geometrice: ovalele, cvadricile, triunghiurile și altele. Astfel, este posibil să se formeze o compoziție întreagă cu un complot necomplicat.

Crearea unui mijloc de mișcare

Băieții vor face în cea mai mare parte o aplicație sub forma unui mijloc de mișcare. Poate fi o locomotivă cu aburi, autobuz, camion, tren sau chiar o navă întreagă. Pentru cel mai mic, această aplicație va face, de asemenea, o formă geometrică. Hârtie gratuită, creion simplu, foarfece, lipici și carton.

Citește mai mult  Aplicelor pe tema lumini + trafic

Ia camion. Pentru a face acest lucru, tăiați câteva dreptunghiuri: unul mare – pentru corp, unul mai mic – pentru partea inferioară, două – pentru cabină, în timp ce cineva trebuie să fie mai scurt și un pătrat – pentru fereastră. Și, de asemenea, va trebui să taie două cercuri de același diametru – acesta va fi un camion roti.

Acum pune detaliile pe baza de carton în ordinea corectă și Glit. Dacă doriți, trage piese individuale folosind pâslă-autocamioane basculante și să completeze aplicei cu o varietate de elemente de hârtie colorată, de exemplu, puteți tăia copaci, păsări, soare sau nori. Toate acestea se face la alegerea ta.

Există o altă opțiune pentru a crea un astfel de appliqué. Pentru aceasta, va trebui să imprimați în plus și taie modelele pentru care vor fi făcute detaliile. Șabloanele trebuie sa cerc pe hârtie de culoare, tăiate și lipici în secvența dorită.

Pentru copiii mai mari, există mai complexă, dar în același timp, o versiune mai fascinantă a creării unei astfel de ambarcațiuni a este o defalcare appliqué. Acest lucru neobișnuit se face destul de ușor, iar materialele pentru aceasta va avea nevoie de aceeași: hârtie, lipici, foarfece, creion simplu si carton. Mai întâi trebuie să trageți pe o foaie de carton; unul sau un alt mijloc de mișcare. Dacă apar probleme cu desen – nu sunt probleme. Puteți imprima un model cu designul de care aveți nevoie și cu cercul sau chiar pur și simplu lipici.

În continuare, cursul de lucru este foarte simplu: hârtia de culoarea dorită trebuie să fie rupt în bucăți mici. Apoi aceste piese sunt umplute cu zone goale de desen. Fiecare dintre piesele de hârtie este marcată cu adeziv și lipită, deci ar trebui să fie o imagine color. Dacă doriți, aplicațiile pot fi adăugate cu o varietate de desene.

Citește mai mult  Efectuarea Aplice Caterpillar

Cum să faci legume și fructe?

Face legume și fructe pentru copii 2-3 ani nu vor funcționa. Poate fi rep = și varză și mere și lămâie. Dacă doriți, puteți face o appliqué sub forma unui întreg bol cu ​​o varietate de fructe si legume. Există mai multe modalități de a crea o astfel de aplicație. Primul este cel mai simplu. Este nevoie de șablon de imprimare, taie-l, cerc pe hârtie a culorii și lipici dorit. Această opțiune este potrivită pentru meșteșugurile din grupul mai tânăr de grădiniță.

Pentru copiii mai mari, se recomandă alegerea unei opțiuni mai complexe. Aceasta implică desen fructe și legume cu tăiere ulterioară a acestora. În același timp, elemente individuale pentru aplicație, fie că este vorba de o coadă sau o tulpină de fructe, copilul ar trebui să taie sau să deseneze un vârf de respect.

Cea mai dificilă versiune este crearea unui volumetric appliqué. Pentru o astfel de muncă, puteți utiliza deja șabloanele deja pregătite și puteți face propriile voastre.

Pentru a crea fructe volumetrice, va fi necesar să se reducă mai multe detalii identice. Pentru comoditate, hârtia este mai bine să se îndoaie de mai multe ori în armonică și să fie tăiată din silueta ei de fructe sau legume – astfel încât să puteți face mai multe detalii identice simultan. Ca rezultat, ar trebui să existe 4 detalii despre fructele sau legumele dorite.

Făm fiecare dintre părțile strict în jumătate, le clătiți cu adeziv de-a lungul liniei de pliere și lipiți împreună, formând fructele sau legumele de care aveți nevoie, astfel încât să se dovedească volumul. După aceea, lipiți ambarcațiunile rezultate la carton. Dacă doriți, puteți face o compoziție întreagă, tăiați suplimentar alte fructe și legume, precum și un coș sau un castron pentru ei.

Citește mai mult  Appliques pe subiect Still Life

Alte idei

Există multe alte opțiuni pentru crearea propriilor mâini ale aplicațiilor pentru copii. Le puteți face folosind modele deja făcute sau desene desenate. Dacă doriți, puteți utiliza tehnica de mic dejun – acest lucru va face aplicarea unui interesant și original. Interesant, copilul va face aplica în forma de eroi din cărți: De exemplu, sub forma unei Kolobka, Repka sau chiar sub forma unei întregi Teremka cu locuitorii săi.

eroi de desene animate pot, de asemenea, servi ca o sursă de inspirație pentru crearea de aplicații, fie că este vorba remedieri, Cheburashka, Smeshariki sau Luntik. fenomene naturale pot, de asemenea, servi ca bază pentru crearea unui appliqué interesant: ploaie, zăpadă, soare cu nori – chiar și un copil mic poate face totul, de la hârtie, în timp ce nu recurge la adulți.

În videoclipul următor veți găsi appliqué rupta de copii pentru cele mai mici.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: