Efectuarea Aplice bunny

Efectuarea Aplice bunny

Mulți copii le place să facă appliques. În acest articol, vă vom spune cum să facă astfel de ambarcațiuni de sub forma unui iepuraș.

Opțiune simplă pentru copii colorați de hârtie

Cel mai simplu mod de la grădiniță va face o appliqué apartament în formă de iepure de câmp. Există mai multe opțiuni pentru a crea astfel de aplicații.

Deci, puteți face un iepure de câmp de la forme geometrice – cercuri. Pentru meserii, vor fi necesare următoarele materiale și instrumente:

 • Foaie de hârtie colorată+
 • Feltolsters+
 • foarfece+
 • Carton colorat+
 • PVA clei sau creion adeziv+
 • busolă.

În primul rând, este necesar să se taie 5 cercuri de aproximativ aceeași mărime. Două dintre ele trebuie să fie puse deoparte, iar restul sunt pliate în jumătate și a tăiat linia de fractură. Astfel, obținem din 3 cercuri mai multe elemente dintr-o dată: 2 urechi Slap si 4 labe.

După aceea, vom forma un iepure de câmp pe o foaie de carton și fixați cu adeziv toate elementele. Desenați un pix simțit-vârful unui animal. Dacă doriți, puteți tăia pentru un iepuras morcov din hârtie colorată. Delica este gata!

Puteți face o appliqué conducte sub forma unui iepure de câmp. Acesta este un loc de muncă mai dificilă, dar în același timp,. Pentru a lucra la o astfel de ambarcațiune, veți avea nevoie de toate aceleași materiale, cât și un model de iepure.

Pregătiți tot ce aveți nevoie, puteți începe să lucrați. Pentru a începe de un creion simplu, modelul de ieșire din partea color a foii de carton.

După aceea, luăm o foaie de hârtie colorată sau albă și luăm în bucăți mici, aproximativ aceeași în dimensiune. După terminarea acestuia, fixați bucățile de decupare pe hârtie, formând treptat un iepuraș. Fii atent dacă lucrați cu lipici PVA. Nu exagerați cu numărul său. În caz contrar, riscați doar să turnați lucrul cu adeziv, prin urmare, răsfățându-i.

Din hârtia colorată, am tăiat ochii și gura pentru animal, după care se fixează cu adeziv. Pokrovka Applique sub formă de iepure este gata!

Cum sa faci o volumetrica appliqué?

Fă-o singură aplicația volumetrică nu este atât de dificilă, deoarece poate părea la prima vedere. Acoperirea cu copilul ei va fi complet capabilă și independent.

Pentru a lucra pe o astfel de ambarcațiuni a, vor fi necesare următoarele materiale și instrumente:

 • carton+
 • Hartie colorata+
 • ochii din plastic+
 • Negru Flomaster+
 • foarfece+
 • lipici+
 • Creion simplu+
 • precum și fire sau Scotch bilateral.

Pregătiți toate materialele, puteți trece la pas cu pas. Pentru început, se taie o foaie de hârtie A4 în jumătate. Puteți lua pur și simplu două coli de hârtie de aceeași culoare, dar în acest caz, iepurele va fi ceva mai. Acum vom începe să rândul său, unul dintre frunze în harmonica, încercând să facă pliurile nu mai centimetru. Facem falduri până la sfârșitul prospectului. Faceți același lucru și cu un alt prospect.

Noi plia piesele obținute împreună și ușor comprima pliurile. După aceea, vom determina mijlocul aproximativă a harmonica, ori în jumătate. Eșecul este necesară pentru a fixa. Puteți face acest lucru cu ajutorul unei benzi cu două sensuri, dar dacă nu o ai, atunci, în acest caz, puteți legat de mijlocul firelor obișnuite sau de a face o pereche de cusături cu ajutorul lor.

În continuare, vom lipici pe ambele părți ale harmonica, obținându-se astfel ceva similar cu ventilatorul. îndreptare ușor falduri și lipiți părțile laterale ale ventilatorului dvs. După aceste acțiuni, trebuie să obțineți un cerc.

Dacă ați asigurat cu atenție mijlocul părții în etapa anterioară, cercul nu ar trebui să se destrame.

După aceea, atragem și tăiați părțile rămase pentru iepuras: 4 părți pentru urechi, dinți, bot, labe și cioc. Am lipici toate acestea într-un cerc, împreună cu ochi de plastic. Dacă nu există nici un ochi de plastic, taie-le din hârtie albă și desenează-mi separat. marker negru Plătesc detalii separate: vom evidenția picioare, dinți, trage puncte și mustață pe bot. Volumetery este gata!

Alte idei

Există și alte opțiuni pentru crearea unui iepure de câmp. De exemplu, puteți face acest animal din inimi de hârtie. Pentru a crea un appliqué, veți avea nevoie de aceleași materiale ca și pentru alte lucrări de mai sus-menționate.

În primul rând, va trebui să taie trei inimi de aceeași dimensiune, una dintre ele ar trebui să fie de culoare albă. Restul inimile ar trebui să fie mai mici: una pentru urechi, se taie în jumătate, și trei foarte mici – pentru ochi si nas. Scrie mustață poate reduce, de asemenea, sau să le atragă markerului.

Acum pune toate elementele obținute prin formarea unui iepure de câmp, și lipici. Lucrarea este finalizată! O astfel de appliqué poate fi folosit în loc de cărți poștale standard pentru Ziua Îndrăgostiților, se pare mult mai interesant si original.

Există o altă opțiune pentru a crea un iepure de câmp de hârtie colorată. Materiale pentru meserii folosesc toate la fel. Pentru început, decupate două benzi de lățime medie de carton sau hârtie strâns, în timp ce una dintre benzile trebuie să fie puțin mai pronunțate.

Din benzile obținute am pus role, pre-ungere marginile lor cu lipici. Adeziv aceste două părți împreună. Roll mai mic este capul un iepuras lui, mai mult – corp.

Acum taie urechile și 5 benzi mai scurte și subțiri pentru labele și coada. Benzi de asemenea ori în inele și lipici. Confirmați toate părțile la corp cu lipici. Urechile iepurele poate fi închis cu un creion, astfel încât handicapul arăta mai interesant.

După aceea elemente sunt făcute pentru fructe de animale: perii, nas, limba și mustață. Acesta din urmă nu poate fi tăiat, ele pot fi trase cu un marker. Krepim toate acestea pentru a ambarcațiunii. Aproape tot! Stânga pentru a atașa ochi de plastic. Dacă nu există, ele pot fi tăiate din hârtie, desen elevii cu un marker. Hare Volumented este gata!

Cum de a face aplicei „Iepurasul“, uite următoare.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: