Varietate de appliques pe subiect Spring

Varietate de appliques pe subiect Spring

Primăvara este un moment minunat al anului, când natura începe să se trezească somnul de iarnă. Totul în jurul înflorește, oferind o frumusețe incredibilă și creativitate inspirată. Odată cu debutul primăverii în școli, grădinițele și casele creativității încep expozițiile anuale dedicate primăverii.

Parcelele pentru crearea de aplicații pot fi cele mai diverse – crearea picturilor de natură de primăvară, culorile timpurii, toate tipurile de animale (păsări, animale, insecte).

În articol veți găsi mai multe ateliere interesante cu o descriere detaliată a tuturor pașilor pentru a crea diferite tipuri de aplicații pe tema „Spring”.

Fabricarea hârtiei

Există un număr mare de idei de fabricare a aplicațiilor de primăvară din hârtie colorată pentru copii. De exemplu, puteți face un buchet de arcuri volumetric de margarete. Pentru a face acest lucru, veți avea nevoie de:

 • Set de carton colorat+

 • Set de hârtie colorată+

 • foi de hârtie albă+

 • foarfece+

 • PVA lipici și perie+

 • creion.

Progresul.

 1. Tăiați muselașul. Pentru aceasta se pregăti pătrate în dimensiune 4×4 cm. Fiecare dintre ele se îndoaie în jumătate și apoi din nou la jumătate.

 2. A desena Contururi Mușețel, așa cum se arată în imagine. Tăiați musetel trase.

 3. Deploy și rare S-au găsit flori.

 4. O altă opțiune pentru fabricarea de flori de musetel este Desen ansamblu de mușețel. În acest caz, toate pătratele le pliază pe cealaltă și fixați-le cu un capsator, astfel încât să nu se deplaseze în timpul tăierii. Apoi, pe frunza de sus, trageți cu atenție o mușețel și tăiați-o afară. Așa că am tăiat imediat toate pietrele pentru flori.

 5. Pentru frunziş Ne ia o foaie de hârtie verde, și se bazează pe partea din spate, și apoi taie conturul frunzelor.

 6. Noi rămânem frunze Pe carton roz, pe care am ales ca fundal.

 7. Pentru frunze individuale, vom lua o frunză verde deschis. Tăiați 5 dreptunghiuri identice în dimensiune 2×4 cm. Noi le plia în lungime în interior, și trage foi de contur. Taie-le, îndoind partea invalidă interior, astfel încât acestea să devină un pic curbat.

 8. Noi lipici frunze sculptate Appliqué.

 9. Am loc, apoi musetel fix pe appliqu, lipire doar mijlocul florii.

 10. Din hârtie de galben tăiat 5 middleweights identice pentru flori. Stick la centrul fiecărui musetel.

 11. Puțin îndoiți în sus toate petalele, Pentru a face volumul appliqué.

appliqué volumetrica pentru copii „chamomiles de primăvară“ este gata!

Și, de asemenea, de hârtie colorată, puteți face o astfel de compoziție de primăvară ca „păsări în cuib“.

Idei de discuri de bumbac

Mă întreb cererile făcute folosind discuri de bumbac. Acest material are caracteristici similare cu bumbac și syntheps, cu toate acestea, este mult mai ușor să lucreze cu ea. Cu ajutorul discurilor de bumbac, puteți face un frumos buchet de vale, flori de primăvară copac sau o imagine a naturii primăvară.

Următoarea clasă de master este dedicat pentru a crea o imagine trezirea din vis de iarnă naturii. Pentru a face o astfel de appliqué, veți avea nevoie de următoarele materiale:

 • Discuri țesute de bumbac+

 • Set de hârtie colorată+

 • frunze de carton de argint pentru fundal+

 • creion+

 • foarfece+

 • PVA Glue.

Progresul.

 1. Pentru început, vom face semifabricatelor necesare. Pentru soare, atragem și taie un cerc de foaie de hârtie galbenă. Pentru cursele sale de aceeași culoare vom trage 8 fâșii identice de 1 cm lățime, și, de asemenea, să le taie.

 2. Acum, vârfurile fiecărui lipici benzi unul cu altul astfel, astfel încât să avem o greblă în vrac.

 3. În continuare pe o foaie albastră cu un creion delimiteze linia de cer, și tăiați piesa rezultată.

 4. Pentru râu vom lua o foaie de hârtie albastră. Pe verso, vom trage și tăiați conturul râului.

 5. Lumina verde foaie de hârtie Utilizare pentru lacramioare. Atragem și tăiați 3 prefabricați pentru flori. foaie de hârtie neagră Utilizare pentru a crea țagle de trei păsări în formă de zig-zag.

 6. Mai departe la crearea compoziției. În primul rând, lipici cerul și râul.

 7. Apoi, începe să lipici razele finite ale soarelui, fă-o într-un cerc. Pe partea de sus fix cerc galben.

 8. Acum păsări oarbe și tulpini de flori.

 9. De la discuri de bumbac Taiati Sugrooby, care va acoperi florile noastre, câteva blocuri de gheata plutind pe râu, și mugurii de Lily.

 10. Print eboșe de bumbac Appliqué.

Imagine a naturii primăvară este gata!

Și, de asemenea, de pe discuri de bumbac pot face compozitii frumoase, cu imaginea de culori de primăvară. Dacă este necesar, discuri de bumbac pot fi vopsite în orice culoare.

Artizanat din servetele

Pentru cele mai mici le oferim pentru a face o felii de soare din servetele, fabricarea, care va deveni o distracție distractiv și pentru copil, cât și pentru părinți. Pentru a face o astfel de ambarcațiuni a, trebuie să se pregătească:

 • Frunza A2 (WATMAN)+

 • foarfece+

 • Creion simplu+

 • Vopsele de guașe și Tassel+

 • lipici+

 • Wipes de culoare galbenă.

Progresul.

 1. Pentru început, ne pregătim servetele. Pentru aceasta, ne taie fiecare alte pătrate 5×5 cm. Din pătratele care rezultă formează bile.

 2. Pe o foaie A2 Desenează un cerc.

 3. Apoi, începe să desenați razele Soarelui nostru. Pentru aceasta, vopsea culorile galben și roșu sunt aplicate la palma copilului: o palma galben, celălalt este roșu. Apoi, a pus amprentele palmelor în jurul circuitului cercului.

 4. După aceea, umple centrul liber al cercului cu servetele, strâns lipire-le unul de altul.

 5. După lipici și vopsea uscată, Se taie soarele de-a lungul conturului palmele.

Soarele nostru creativ este gata!

appliques incredibil de frumos din servetele care descriu natura primavara. Adevărat, o astfel de compoziție este mai complicată punct de vedere tehnic, astfel încât acesta va fi potrivit ca o idee pentru meserii pentru copii de vârstă școlară.

Aplicarea pe tema „de primăvară“ în film.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: