Artizanat de nastere

Artizanat de nastere

Sărbătoriți zile de naștere și primiți cadouri iubesc atât copiii, cât și adulții. Cele mai memorabile sunt prezentele făcute de mâinile lor. Un cadou potrivit poate fi făcut pentru un membru al familiei și pentru un prieten apropiat.

Ce poate face o fată?

Alegerea unui cadou pentru un reprezentant fin depinde de vârsta și hobby-urile sale. Există mai multe opțiuni universale care vor plăcea cele mai multe fete și femei.

Buchet dulce

Buchete de dulciuri precum copii și adulți. Pentru a crea o compoziție originală, veți avea nevoie de un set de bomboane, fire metalice și hârtie ondulată. Buchetul de dulciuri de casă arată luminos și foarte frumos.

Fă-l cu mâinile tale este foarte simplu:

 • Pentru a începe, fiecare bomboană ar trebui să fie înfășurată în folie+
 • Petalele de ondulații sunt atașate la această bază+
 • Partea inferioară a mugurii este fixată cu un fir durabil, flori gata făcute se alătură firului+
 • Baza instalației este înfășurată cu hârtie verde, o atenție deosebită este acordată locului de atașare a bud+
 • Buchetul festiv poate fi ambalat în hârtie frumoasă sau prezentă într-un coș de răchită.

Un astfel de cadou este perfect pentru nașul, mătușa sau prietena.

Aroma lumânări

Place o lumânare iubită și frumoasă. Accesoriu multicolor se potrivește perfect în interiorul oricărei camere. Procesul de creare a unei lumanari originale Orange constă în mai multe etape.

 1. Portocaliu este tăiat în două părți și scoate carnea din ea. Coaja ar trebui să rămână un întreg.
 2. Stocați lumanari curățate cu atenție piesele și scoateți fitilurile.
 3. Pentru a face ca meșteșugul finit să se uite mai strălucitor, puteți adăuga o bucată de ceară chalk portocaliu.
 4. Capacitatea cu ceară pusă pe o baie de apă. Conținutul vasului se amestecă ușor.
 5. Când masa devine omogenă, puteți adăuga un ulei aromatic puțin într-un castron.
 6. De tăiat fitil de pe o bucată mică și fixați-l în centrul de coaja de portocala.
 7. Top turnat masa topit ceara. Când începe de parafină să fie capturat, The Decoreaza suprafață lumânare cu paiete sau paiete.

Coajă de portocală, dacă se dorește, poate fi înlocuită cu un pahar de plastic convențional sau o matriță frumoasă. lumânare de casă, în orice caz, va fi foarte frumos.

săpun de casă

cadou excelent ziua de nastere va fi gătită cu propriul său săpun pe mâini. Pentru ao crea, va fi nevoie de următoarele componente:

 • săpun transparent sau alb+
 • ulei hidratantă+
 • Aromatizatori și coloranți+
 • Matrițe de dimensiune adecvată.

Pentru a decora acest cadou neobișnuit, puteți folosi flori uscate sau ierburi, cafea măcinată și alte ingrediente utile.

Procesul de creare a unui săpun parfumat constă în acțiuni consistente.

 1. Pentru început, am tăiat baza de săpun cu dungi mici sau freca pe răzătoarea. Melm în baia de apă. Este important să se asigure că acest lichid nu se fierbe.
 2. Într-o bază fierbinte, adăugați câteva picături de uleiuri și vopsea. Conținutul vasului se amestecă bine bine.
 3. Imediat după aceea, masa de săpun este turnată sub forma unei mărimi adecvate.
 4. Acolo puteți adăuga plante uscate, flori și alte componente suplimentare.

Formele cu săpun trebuie trimise la frigider timp de câteva ore. În acest timp, masa va îngheța. După aceea, poate fi livrat din formularul și schimbarea ambalajului cadou.

Posterul de felicitare

O completare excelentă a cadoului principal va fi un poster frumos frumos. Puteți să-l decorați în moduri diferite.

Dacă fata iubește dulciuri, ea va fi cu siguranță ca un poster cu bomboane și ciocolată. Ele sunt atașate lui Watman cu ajutorul Scotch. Divka completează diverse inscripții tematice și desene.

Mama sau sora pot da un poster decorat cu fotografii de familie. Toți membrii familiei pot participa la crearea sa.

Imagine originală a firelor

Un artizanat neobișnuit în tehnica de artă și artă va dori personalitățile creative. Pentru a crea un astfel de panou, vor fi necesare următoarele materiale:

 • O bucată de placaj sau plăci de dimensiuni adecvate+
 • creion+
 • Fire de culoare adecvată+
 • Unghii subțiri și ciocan.

Procesul de creare a unei ambarcațiuni este format din mai multe etape.

 1. În primul rând pregăti baza imaginii. Pe o bucată de placaj sau copac descrie un model de lumină. Prin contur, imaginile sunt conduse într-o placă de cuie. Distanța dintre ele nu ar trebui să fie mai mare de 1 centimetru.
 2. Marginea firului este fixată pe una dintre garoafe. Nodul trebuie să fie durabile și de încredere.
 3. După aceea, începeți să vânați toate unghiile de fire. O poate face în ordine haotică.
 4. La sfârșitul lucrării, marginea liberă a firelor se leagă de unul dintre unghii și se taie peste tot.

O astfel de imagine va arăta grozav în orice cameră. Prin urmare, creând un cadou similar pentru sărbătorita, poți fi sigur că el nu va minți fără.

meserii frumoase pentru bărbați

Puteți alege cadouri potrivite pentru băieți sau bărbați.

pentru bunicul

Prin ziua de naștere a bunicului iubit, vă puteți pregăti un arbore genealogic pe care fotografii ale tuturor membrilor familiei vor fi prezenți. Fa-l cu propriile mâini poate chiar și un copil mic. Procesul de creare a unei ambarcațiuni este prezentată mai jos.

 1. Flori mici tăiate din carton de culoare. Centrul de fiecare dintre ele se introduce o fotografie de cineva de la rude.
 2. Într-o cutie de carton umplut cu dulciuri, trebuie să introduceți bastoane de lemn.
 3. Flori cu fotografii sunt atașate acestora. Instalați-le la înălțimi diferite. În centru este în valoare de fotografie de bunicul și bunica, pe părțile laterale – portrete ale restului rudelor.

Un astfel de cadou de la nepotul sau nepoata va provoca cu exactitate emoții plăcute de la bunicul.

O alta prezenta practică, care se va bucura de bunicul este un caz ochelari. Artizanat poate fi cusută dintr-un văl de gât sau o cravată vechi, pentru a decora folosi butoane sau panglici colorate.

pentru soț

Alegerea unui cadou pentru un iubit, merită atenție la unele opțiuni deosebit de interesante.

 • Carte de dorință. O astfel de cadou a este perfect potrivit pentru cuplurile care au petrecut mult timp împreună și pentru cei care sunt doar incepand de o viață comună. Pe foi de cărți de dorințe, ar trebui să scrie orice sarcini pe care donatorul va fi capabil să-și îndeplinească în orice moment. Baza meșteșugurilor trebuie decorate cu autocolante și desene originale.

 • Caseta cu dorințe. Un excelent plus față de darul principal va fi o selecție de note cu dorințe plăcute și confesiuni în dragoste. Aveți posibilitatea să le împachetați într-o cutie frumoasă sau un borcan, decorare într-o tehnica decoupage.

 • buchet de sex masculin. Va fi plăcut să surprindă un bărbat și o compoziție originală constând dintr-o sticlă de alcool iubitei sale, cârnați delicioase și diferite tipuri de brânză. Bastoanele lungi din lemn sunt utilizate pentru a atașa toate părțile acestei compoziții. În centrul buchetului este plasat o sticlă de bere sau brandy. Detaliile rămase sunt situate în jurul acestuia. Părțile inferioare ale stelelor sunt înfășurate cu scotch. buchet Gata împodobește cu hârtie de ambalaj discret de imprimare.

Astfel de daruri făcute de mâinile lor vor aminti mult un om despre dragostea celei de-a doua jumătăți.

Pentru unchiul

Alegerea prezentului pentru unchiul depinde de vârsta și de lista hobby-urilor. Tânărul care este interesat de jocuri sau muzică pe calculator, va dori un tricou cu o pictură unică. Vino cu proiectarea unei astfel de rochie a și a muta desenul de pe materialul poate fi chiar capabil să facă o persoană care nu este interesat de creativitate.

O altă opțiune bună a cadourilor este un caz tricotat pentru laptop, telefon sau tabletă. Decorați un caz simplu poate fi butoane, aplicații volumetrice sau panglici. Un astfel de cadou inteligent confortabil va aprecia cu precizie.

Pentru tatăl

Deliciul cadouri făcute de propriile mâini și tată.

 • Card. Cea mai ușoară versiune a ambarcațiunii de ziua de naștere este o carte în vrac cu un design interesant. Fotografiile membrilor familiei pot fi lipite în figură, realizate sub formă de mașină de scris sau a unei nave, apoi decorează cu obiecte volumetrice. O astfel de carte poștală va fi cu siguranță ca tatăl.

 • Cocks. Acest tip de cadou va folosi cu plăcere. Pentru ao crea, un copil trebuie să pregătească două benzi de păr subțiri, 4 butoane frumoase și foarfece. Alegeți partea cu designul original. Fiecare dintre benzile de cauciuc trebuie tăiate. 2 butoanele sunt pe fundația sa. Vârful gingiei este legat de un nod. El trebuie să fie doar un centimetru din butoane. Guma de decupare cu atenție cu foarfece. Accesoriu se dovedește original și atractiv.

 • ceașcă. Raise tata starea de spirit în dimineața va fi o ceașcă pe care le puteți scrie cu creta. Pentru a crea un astfel de ambarcațiuni, veți avea nevoie de o cană convențională și vopsea specială ceramică și porțelan. Nu este toxic, astfel încât chiar și un copil mic poate lucra cu ea. După colorare, cupa trebuie plasat în cuptorul preîncălzit la 150 de grade timp de 40 minute. După acest timp, acesta trebuie să fie bine se răcească, și apoi se spală bine. Pe suprafața cupei puteți scrie imediat o dorință plăcută pentru Tatăl.

În cazul în care copilul este pasionat de tricotat sau de cusut, el poate da, de asemenea, tatăl o eșarfă frumos, șosete sau papuci făcute de propriile lor mâini. Un astfel de prezent este cu precizie util pentru un om în viața de zi cu zi.

pentru prieteni

cadou universal pentru un prieten sau frate este bani. Pot surprinde cuiva drag cu o prezentare. Există câteva opțiuni interesante de ambalare, care va dori mai multe.

 • Balon. O astfel de prezentare neobișnuită va face cu precizie un cadou memorabil. Banii trebuie să fie plasate cu precizie în interiorul balonului, se umfla și cravată un arc frumos. panglici de culoare, puteți alege orice.

 • Topiary. La fel ca copac ziua de naștere și bani decorate cu facturi reale. Ea poate fi făcută de iubita. De exemplu, din sârmă și hârtie ondulată. Coperte la ramurile sale sunt prinse cu panglici subțiri. Compoziția pare originală și destul.

 • Borcan. Un astfel de cadou de benzi desenate va dori, de asemenea, foarte mult. Banii trebuie să fie pus într-un borcan de sticlă de orice dimensiune. Capacitate legat cu panglica și decora o etichetă cu orice inscripție. Banca în care a fost depozitat banii, ofițerul de ziua de naștere va fi capabil de a utiliza ca o pusculita.

 • Tort. Pentru a crea astfel de ambarcațiuni de, baza de spumă trebuie să fie decorat cu hârtie ondulat de orice culoare. Este atașat la banda bilaterală pentru casetele scotch bilaterale. Astfel de decor de compoziție din ciocolată, bomboane și arcuri.

 • Pizza. O astfel de prezentare originală a unui cadou monetar se va bucura de băieți cu un bun simț al umorului. Banii sunt stabiliți pe o bază de carton cu o culoare adecvată. După aceea, este plasat într-o cutie mare. Ambalaj Puteți decora în plus inscripțiile originale sau dorințele.

Împreună cu banii unui prieten pentru o zi de naștere, puteți da, de asemenea, un certificat pentru o clasă de master creativ, o călătorie cu biciclete quad sau un zbor de formare a aeronavelor. Alegerea activității depinde de natura omului și de stilul său de viață.

Ce să faci pentru copii?

Pentru copiii de până la 10 ani, părinții și rudele apropiate își pot face propriile mâini cu diferite jucării sau accesorii simple.

Pentru băieți

Baieti cu un depozit matematic al minții va ca originalul Rubic Cube, decorat cu fotografii de familie imprimate. Pentru a crea astfel de ambarcațiuni un puzzle cu o nevoie pentru a elimina autocolante de culoare. Fotografii de dimensiune adecvată ar trebui să fie tăiate în 9 pătrate. Aceste detalii sunt atașate la marginile cub cu lipici sau adezivă cu două fețe. Toy devine foarte neobișnuit.

O altă opțiune de ambarcațiuni pentru copii este o masina decorat cu dulciuri. Asigurați-o astfel de handicuit cu propriile mâini foarte simplu. Dintr-o cutie goală sau o bucată mare de spumă, aveți nevoie pentru a face baza figurinelor. Mai sus este lipit cu hârtie ondulat. Folosind bomboane de diferite forme și dimensiuni, trebuie să se bucure de locuințe auto. Dulciurile sunt atașate la ambarcațiunile de Scotch bilateral. Puteți decora masina cu un Bunter sau panglici colorate. O astfel de cadou este potrivit pentru un copil de 5-6 ani.

Pentru fete

Alegerea unui cadou pentru un nou-născut, care merită să acorde atenție pandantivilor de casă pentru pat. Puteți să o decorați cu orice detalii. În acest scop, arcuri, flori și fluturi din pâslă, precum și figuri mici, tighelite din reziduuri de țesut.

Fata mai veche va dori bijuteriile exclusive de argilă polimer. Folosind acest material, puteți face ușor să faceți un inel frumos, cercei sau pendant pandantiv.

Crearea de cadouri cu propriile mâini aduce plăcere nu numai o cameră de zi de naștere, dar, de asemenea, un donator. Prin urmare, pregătirea pentru următoarea vacanță, merită să încercați să faceți un cadou exclusiv pentru un iubit al omului.

idei de cadouri pentru zile de naștere delightful de casă A se vedea în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: