Artizanat din cutii de conserve

Artizanat din cutii de conserve

Nu trebuie să aruncați recipientul de conserve, alimente pentru copii, ingineri de putere după utilizarea conținutului. La urma urmei, de la cutii de sticlă și fier și borcane puteți crea o mulțime de lucruri interesante cu propriile mâini. În același timp, ele pot fi nu numai frumoase si decorative, dar, de asemenea, funcțional.

Ce se poate face de la cutii de conserve?

Ceea ce nu fac meșteri populari din tot felul de cutii de conserve din conserve. Primul lucru pe care vine în minte este, desigur, ghivece de flori.

În primul rând, este necesar să curățați recipientul de pe etichetă, aruncându-l cu apă caldă de funcționare cu detergent. În continuare este în valoare de conducere, și apoi Degresați. Există mai multe moduri de a transforma un borcan simplu într-un ghiveci de flori originale. Cel mai simplu lucru este de a picta banca în întregime sau parțial, vopsea acrilica, pe măsură ce vă va spune fantezie.

Puteți folosi vopseaua din cutie.

Dacă doriți să aplicați orice desen, nu există nici o problemă în acest prea. După uscarea stratului principal de vopsea, puteți lua un burete, pentru ao scufunda în vopseaua de culori contrastante, apoi aplicați strălucirea. Cu toate acestea, o perie este potrivită pentru acest lucru.

Dacă doriți să fiți pictat numai în partea de jos a băncii, este, de asemenea, fezabilă. Linia de tensionare accentuează o panglică frumoasă. Și puteți închide, de asemenea, un semn de tabletă cu numele de floare, astfel încât să nu uite. Meșteșugurile pot fi făcute chiar și sub forma unui cadou și un semn numit un nume de flori pentru a înlocui o carte de felicitare cu felicitări.

Alte Baruri Decor Variante bancare:

 • Hârtie colorată (ziar, tăiere a revistei, harta lumii)+
 • Înfășurarea unei panglici frumoase (puteți utiliza, de asemenea, panglică, panglică)+
 • Transpirație țesut (piele, piele de căprioară)+
 • Decorare cu piese de plastic de plasticină.

Masinatul original va fi de la cloturile obișnuite pentru lenjerie.

Pentru a face acest lucru, veți avea nevoie de:

 • Bancă de dimensiuni mici+
 • Corpuri de lemn+
 • Primare+
 • Semințe de verdeață sau de orice floare.

În primul rând, scoateți eticheta din borcan. margini de metal trebuie să fie eliminate cu șmirghel – astfel încât acestea vor deveni mai chiar și nepericuloase.

În continuare atașați clothespins. Apoi am murdări solul, am semănat semințe sau plante o plantă înrădăcinat.

Unele bănci pot fi folosite ca un sfesnic pentru lumanari aromate. Compoziții similare din plante și lumânări arate drăguț și elegant.

Pandantive din capace

capace metalice din cutii pot fi de asemenea folosite pentru meserii. Pentru fabricarea suspensiei, face două găuri în capacele și fixați-le pe o frânghie solidă, și există margele între capacele. Banda trebuie să fie atașat la o cruce de lemn.

Lampă

Pentru fabricarea lămpii veți avea nevoie de:

 • staniu+
 • Hammer și unghii+
 • colorant+
 • Perie+
 • Sârmă cu cartuș bec+
 • Lampa de putere mică.

În banca de mai sus, în centru, cu ajutorul unui ciocan și un cui. Salt o gaură. Apoi borcanul trebuie să fie vopsite și prin gaura pentru a ține firul. Instalați cartușul pe ea și înșurubați becul, celălalt capăt al firului trebuie să se termine cu o furculita pentru priza. Lampa este agățat pe o buclă situată în partea de sus. În orice bucătărie, mai multe lămpi similare într-o serie va fi cu stil.

Cum se utilizează ambalaje de la ingineri de putere?

Din aluminiu și metal cutii de sub băuturi, puteți crea, de asemenea, o varietate de lucruri necesare și frumoase.

Outlet antetelor de energie

În cazul în cutii de conserve sunt deja folosite pentru meserii, acestea rămân unele număr de semnale de apel. Pentru a obtine o nuanta lampă, care au nevoie pentru a le lipi. Inițial, cercul se transformă din sârmă, apoi primul rând de elemente sunt lipite pe ea, iar restul sunt conectate, astfel încât fiecare inel de fund este situat între cele două superioară. Din întreg cutii de conserve făcut un picior.

VAZoys

Băncile de energie acoperă vopsea orice culoare, de exemplu, aur, argint, cupru. Iar vaza de toamnă va fi gata. Faceți trei dintre aceste vase și loc în apropiere, iar în interior pune peria frunzelor de toamnă sau grămada de cătină de mare.

Scrumieră

Banca din aluminiu este utilă și face o scrumieră. Toate etapele creației sale sunt destul de simple. Chiar și o persoană care nu are abilități speciale va fi capabilă să le îndeplinească.

Organizator

Două borcane frumoase se lipesc de centrul tubului. Se dovedește un organizator neobișnuit pentru papetărie și accesorii similare.

mobila de gradina

Canurile de aluminiu de la bere sau energie pot fi de asemenea utilizate pentru fabricarea mesei de grădină și fotolii. Se pare că nu este destul de de obicei, dar destul de funcțional. În primul rând, băncile trebuie să completeze cu nisip, astfel încât acestea să nu fie înghețate sub sarcină, și apoi un termoclând pentru a le conecta unul cu celălalt.

Fluturi și alte figuri

Banca este tăiată, partea superioară este separată și fundul. Ca rezultat, se obține o placă metalică plană. De fluture de hârtie tăiate, pasăre, floare sau o altă figurină. Este redesenat pe placă și perfora punctele nodale cu o selecție sau un alt obiect ascuțit, și apoi se taie pe liniile de formă.

Clește, șurubelniță, creion da volumul ei. În cazul în care este necesar, conturul este împingerea, învârtiți marginile, îndoiți aripile.

Apoi, cifra este pictat cu un marker sau vopsea în balon.

Produse din jachete din alimente pentru copii

Dacă hrănit copilul piure de cartofi din borcane, și aveți o mulțime de ei acumulate – nu se grăbesc să o parte cu ei. Aceste borcane miniaturale vă poate servi pentru o lungă perioadă de timp.

Luați în considerare câteva idei interesante.

Tara pentru cultivarea de plante suculente

borcane mici din amestec poate fi utilizat la fabricarea recipientelor pentru cultivarea suculentele. Aceste plante se potrivesc foarte bine în orice interior, nu diferă în labilă, iar acestea sunt, de asemenea, potrivite pentru recipiente mici. Suculente dragoste nisip, pietricele, pietricele.

Sfeșnici

În casă sau în grădină, Sfeșnice din borcane de sticlă mici, care au acumulat din alimente pentru copii va fi delicios.

Organizarea raft în baie

Masa de accesoriile necesare pot fi plasate într-un astfel de recipient transparent cu capac. Și dacă este, de asemenea, un mâner decorativ pentru capac, nu trebuie să-l deșuruba.

Meșteșuguri pentru grădiniță

Decor frumos este obținut folosind lut polimer. Borcanele juca rolul de cadru. Grădinița este potrivit pentru grădiniță, realizate în mod independent de către copii și decorate cu tema „Toamna“, sau în orice alte subiecte. Apropo, acesta poate fi nu numai lut, dar, de asemenea, cea mai obișnuită plastilinei.

Suporturi pentru prosoape

Elementul funcțional din baie sub forma unui suport pentru prosoape pot fi manipulate de la borcane de sub amestec pentru copii. Băncile ar trebui să fie ele însele decorate în tehnica decoupage, care se va adăuga artizanat decorative.

O altă versiune a unui astfel de decor borcan de: puteti lubrifia cu lipici și înfășurați o frânghie aspră. Decupaj făcut pe partea de sus va arata foarte elegant. In vaza rezultat, puteți pune flori frumoase.

Mobil

Banca de amestec pentru copii – o bază bună pentru suspendare muzicale sau mobile pentru copii. Trebuie doar să le picteze în culori luminoase.

idei interesante pentru a crea lucruri unice din cutii de tablă pot fi vizualizate în clipul video următor.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: