Alege frâne iută

Alege frâne iută

Pisicile trăiesc lângă o persoană pentru o lungă perioadă de timp. Oamenii care nu imagina viața fără un animal de companie pufos, set mare. „Fără o pisică și de viață, nu că!„- fraza preferată a multora dintre ele. Pentru viața deplină a acestei fiare pozitive grațios, va exista o mulțime de lucruri, și este nu numai hrana dreapta. Unul dintre atributele obligatorii în viață pisica – Cogtetchka. Acest accesoriu este vital pentru pisici pe caracteristicile biologice ale cohesives lor, în scopul de a scăpa de fragmente desprinse vechi la timp.

Particularități

Croketoles sunt realizate din diverse materiale de origine naturală, dar cel mai adesea este iuta și Sizal. Cel mai materialul bugetar – iuta.

coarda elastica de iută frumos de culoare maro auriu, moderat rigid, atunci când este bine infasurarea se potrivește cu Brateș de orice configuratie, dacă este o coloană rotundă sau placă plană. Iuta coarda este de obicei folosit pentru modele de finisare cu prețurile cele mai democratice.

Comparație cu alte materiale

Iuta și Brates sishal au un aspect destul de asemănătoare. Ambele materiale sunt potrivite pentru pisici și pisici.

Animale, de regulă, se obișnuiesc repede cu o asemenea zgârietură.

Compoziția naturală a acestor materiale ecologice și hipoalergene este absolut sigură pentru pisici.

Dar dacă comparați caracteristicile calitative, atunci există diferențe:

 • costul produselor din iută este mai mic decât sisal+
 • Fibrele de iută sunt destul de moi, iar structura Sisal este mult mai dificilă datorită fibrelor de agave brute utilizate în producția de Sisal+
 • Jute este cel mai comun material din producția de BRATES+
 • Durata funcționării Bratelor de iută este mai mică decât cea a Sisal.

Nou pe piața rusă a Brates – Sabia de bumbac (în Europa folosită de mult timp). Puternic, ecologic, durabil, dar în comparație cu iută și sisal cel mai scump.

BR-urile din lemn sunt produse, dar sunt puțin pe piață. Ei vor decora orice interior și vor servi animale de companie de mult timp, dar costă costisitoare.

Ce se întâmplă?

În funcție de locația apartamentului din apartament, acesta poate împărți următoarele tipuri.

 • montate pe perete. Atașat în siguranță la perete (de obicei prin auto-desen) pentru a rezista la greutatea animalului „agățat”. Poate fi sub formă de panou, colț, rafturi.

 • În aer liber. Modelele compacte, mobile, convenabile, pot fi rearanjate în orice moment de la locul de loc. Dar unele pisici de-a lungul timpului și în sine încep să mute suportul pe podea, și aceasta este deja o problemă, deși un mic.

 • Colţ. Acestea sunt Brates sub formă de axe duale. Ideal pentru protecția acoperirilor de perete decorative în colțurile apartamentului. Cel mai bine este să atârnați o astfel de brățară în acel colț, unde pisica a încercat deja să ascuți ghearele. Astfel, pisica aproape nu trebuie să învețe la Clawolder, așa cum este deja familiarizată. În același timp, partea răsfățată a tapetului.

 • Miză. Aceasta este cea mai comună opțiune. A produs o formă rotundă sau dreptunghiulară a celei mai diferite înălțimi, pentru pisici aproape orice dimensiune. Imită perfect trunchiul unui copac, pisicile sunt fericite să zgârie înfășurarea atunci când ascuți ghearele și iubirea de a urca coloana.

Cum de a alege?

Regula principală – trebuie să alegeți o astfel de cogwettă că îi place animalul dvs. de companie, și nu tu singur. Atunci când alegeți un produs de iută, diametrul frânghiei de înfășurare ar trebui să fie în termen de 6-10 mm. Înfășurările trebuie să fie înfășurate cu tensiune și să se potrivească strâns unul altuia – un astfel de brățară va dura mai mult.

Înainte de a alege, este necesar să examinăm cu atenție comportamentul pisicii, în ce poziție și unde îi place să ascuți ghearele.

Este necesar să se determine rapid, practic nu există timp pentru meditație, deoarece Brazechka va avea nevoie de primele zile ale șederii „Novosel” la casa ta.

 • Dacă o pisică sau o pisică, când dorește să leagă ghearele, aproape întotdeauna se ridică pe labele posterioare și se zgârie peretele vertical, apoi panoul de zgâriere sau perete este potrivit pentru acest animal. Înălțimea coloanei trebuie să se potrivească cu dimensiunea pisicii.
 • Există pisici care sunt gheare corecte. Pentru ele se potrivesc panourilor plate în aer liber.
 • Pentru pisicile care s-au îndrăgostit de ghearele din colț, este necesar să cumpărați o frână de colț și să o puneți în locul dvs. preferat. Pentru confortul unui animal de companie pufos, este posibil să trebuiască să-i dați o parte din spațiul rezidențial, chiar dacă o viziune generală a camerei va suferi puțin.
 • Dacă pisica deține elementele de interior, atunci trebuie să cumpărați un covor flexibil de frână și să îl atașați temporar la mobilier și apoi când pisica este obișnuită, transferați frâna într-un loc confortabil permanent pe perete sau jumătate.

Este necesar să se știe că într-o zi bratechka selectată nu va servi întreaga viață pisică, chiar dacă acesta este un model de înaltă calitate. În cazul în care animalul a venit la pisoi acasă, atunci acest lucru nu este posibil să nu nevoie de un întreg complex de joc. O coloană suficient de mică de iută să-l învețe treptat la clawholder și de a explora caracterul, și când va crește, cumpara un model potrivit.

Pentru pisici adulte de mare potrivire iută coloană – de asemenea, o opțiune excelentă, mai ales în cazul în care se pare ca un copac real. Dar dacă în casă există mai multe pisici și pisici adulte, atunci este mai bine să rămână pe braketchik sisalam, mai rigid și durabil.

Frânele Iuta sunt ieftine și disponibile pentru aproape toata lumea care are o pisică sau o pisică. Dar un astfel de accesoriu felinelor este ușor de făcut și cu propriile mâini.

Cea mai simplă opțiune este de a cumpăra o frânghie din iută, cu un diametru de 6-10 mm, înfășurată strâns un lemn plat montarea dimensiunea dorită și fixați-l ferm pe o platformă stabilă (un consiliu masiv este adecvat).

In partea de sus, puteți face posibil să se facă o imitație emoticon de frunze late din materiale textile de culoare (flanelă, biciclete) cu o garnitură grosime de la bataie, în cazul în care pisica poate minți dacă vrea.

Se pare o opțiune care seamănă cu un copac (de exemplu, de palmier). O astfel de zgârierea cu arome de materiale naturale vor dori animalul de companie mult mai mult decât un model de colorat de la magazin pentru animale de companie, cu un miros de lac și de impregnare.

Cum de a alege un bratechka pentru dumneavoastră preferat, uite în videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: