Sfaturi pentru a face păpuși de la iută

Sfaturi pentru a face păpuși de la iută

Crearea unui pupa de la iută va fi o mare distracție pentru părinți și copii. Este necesar să se adauge că, pentru punerea în aplicare a mai simplu clasa de master va avea nevoie de materiale, etc. disponibile în fiecare fermă.

Materiale și instrumente

Există mai multe opțiuni pentru păpuși din iută auto-luare. În cazul cel mai puțin laborioase, în plus față de sfoară în sine, numai firele de fire, adeziv, sunt folosite panglica decorativa si foarfece. Burlap pot fi implicate în crearea unui costum de păpușă, și un con de carton sau o parte dintr-o sticlă de plastic sunt folosite ca un stand. În mai multe clase de master complexe, cifra care este bazata pe vechea papusa Barbie.

Cum se face?

Efectuarea de păpuși din iută, cu propriile mâini ar trebui să fie început cu cea mai simpla clasa de master pentru începători. Totul începe cu faptul că coarda din grosimea de mijloc, deținută de vârfurile degetelor, orele 40 răni la înălțimea de carte. Fără a lăsa scheletul, acesta trebuie să fie tăiate de sus. Apoi, piesa rezultată este tăiată încă o dată în jumătate și este îndepărtată în lateral.

În etapa următoare a firelor, potrivită pentru crearea păpușii de păr, răni în carte în același mod. Aproximativ 50 de rotiri trebuie să fie dovedite, deși este mai bine să se concentreze asupra grosimii vizuale.

Fire o dată taie la fel ca iutăul, după care un pachet mic se formează în partea de sus a piesei rezultate. Fragmentele din sfoară sunt distribuite în jurul bazei de la fire și, mai precis, acest fascicul, și legați ferm. În plus, piesa de prelucrat trebuie să fie întoarsă și legată în așa fel încât să se formeze un cap cu un camion de la fire. Păpușile de mâini sunt create separat. Iuta este în același fel rana pe carte, acesta este tăiat de două ori și utilizate pentru împletituri.

Corpul păpușii este împărțit în două părți, iar în deschiderea rezultată, mâinile sunt scoase. Mănunchiul este bandajată la coarda pentru a desemna zona taliei și atașarea mâinilor. Păpușa finit este fixată la o jumătate de sticlă de plastic sau un con de hârtie strânsă cu lipici. Îmbrăcăminte pentru figurine este creat din pânză groasă, panglici, șnururi și dantelă șiret de propriul lor mod.

instrucțiuni pas cu pas pentru a crea figurine dintr-o păpușă bazată pe sfoară Barbie arata ceva mai dificil. În plus față de jucărie vechi, clasa de master va necesita o sfoară de iută, lipici „moment de cristal“, foarfece și un tăietor special hârtie, carton alb, șervețele de hârtie, pistol adeziv și fire, care sunt fie o sută la sută viscoză, sau sută la sută bumbac. Pentru a decora figuri, margele, nasturi, margele, împletituri și panglici costum. În primul rând, Barbie se taie cap, mâini și picioare. Acesta din urmă va continuare nevoie, dar va fi necesar pentru a elimina proeminențele folosite pentru conectarea la corpul.

Cone lipite din carton densă în așa fel încât să formeze o fusta alba pe papusa talie. Partea de jos este scurtat până când cifra nu are stabilitate, și se închide de jos cu un cerc de carton. Trunchiul este etichetat cu clei și înfășurare cu iută, pornind de la gât.

Este important ca firele nu au format lacune.

În mod similar, manipularea mâinilor se întâmplă, iar firul rezultă din antebrațului.

Capul păpușii se face din mingea răsucite tamponului, care este mai întâi rănit de fire convenționale, pentru a da forma dorită, și apoi decorate cu sfoară. Mâneci din dantelă sunt făcute pe mâinile gata făcute, 5 centimetri lungime, care este strâns cu un fir, și după lipire membrelor. Sarafane Beauty este creat dintr-o panglica lipita cu un pistol fierbinte. Capul este în aceleași remedieri modul pe corp, după care părul a fost făcut din fire pliate de mai multe ori, se formează părul, apoi decorat în frigare.

Pentru frumusețea pe cap puteți face o bordură din aceeași împletiturii ca rochia.

Exemple frumoase

Luând ca bază de aceeași clasă de master, dar experimentarea cu coafuri și păpuși, puteți obține figuri complet diferite. În mod alternativ, numai din fire de iută poate fi formate una sau două trese, pachet mic, cocosar, hairstyle- „coș“, și chiar și o pălărie. Thousandty flori tesatura sau fâșii subțiri de dantelă sunt folosite ca jewes păr. Pentru rochii Simulate o păpușă jotty, se obișnuiește să se sublinieze talie și linia umerilor, precum și forma câteva dungi verticale.

Accesoriu pentru o astfel de cifră poate fi o geantă mică sau pâine din sfori.

Cum sa faci o păpușă din iută, veți afla în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: