Ce meșteșuguri pot fi făcute dintr-o muschi pe un fir?

Ce meșteșuguri pot fi făcute dintr-o muschi pe un fir?

În ajunul noului an vreau să creeze o atmosferă specială. În acest moment, se obișnuiește să se pregătească cadouri, precum și a face decoratiuni. Și le puteți face chiar de la beteală pe sârmă. Din materialul acestui articol, veți afla despre cele mai bune idei și recomandări pentru fabricarea lor.

Instrumente și materiale

La fabricarea de meserii din beteala sârmă Utilizați materiale și instrumente diferite. Alegerea lor depinde de tipul de produs în sine. De exemplu, acesta poate fi de sârmă și beteala, carton, organza, mici bile de Anul Nou, ziare, conuri de pin, servetele de bucatarie. În plus, poate fi necesar să nevoie de lipici, panglica, bandă, foarfece, panglici capron, flori artificiale, nuci, pasaj.

Adeziv pentru take diferite de lucru, cum ar fi PVA, opțiunea de „a doua“ sau lipici fierbinte. Și, de asemenea, atunci când efectuează meserii de Anul Nou de la Mishura, crengi de brad, margele si baze de spumare. Ele pot avea o formă de inel sau de formă sferică.

Atunci când se lucrează cu Misher mici, puteți utiliza lipici și paiete strălucitoare.

Idei interesante

Puteți face decoratiuni diferite pentru vacanta de Anul Nou de la Mishura pe sârmă. De exemplu, acesta poate fi:

 • Fulgi de nea formă diversă+
 • Bile de Crăciun și felinare+
 • capace de Anul Nou cu fast+
 • Snowmen, stele, baghete magice+
 • Coroane de Crăciun pe ușă+
 • Moș Crăciun cerb, gnomi+
 • brazi de Crăciun, brutari cu buberets, clopote+
 • îngerii de Crăciun, mănuși cu un deget+
 • jante cu coroane și stele+
 • Cosuri de Anul Nou cadou+
 • Crăciun cifre în formă de zăpadă Maiden.
Citește mai mult  Ce se poate face meserii din sârmă de cupru?

Artizanat din beteala pe sârmă sunt ușor de a efectua. Fă-le cu propriile lor mâini poate chiar și un copil. Aceste jucării sunt de multe ori face cu copiii, dezvoltarea motilitatea mâinilor și predare băieți la locul de muncă. Lucrarea utilizează un alt tip de beteala, care, în plus față de strălucitor, este bine de cinema.

Dacă se dorește din beteala de sârmă, puteți face dovleac, pisoi, diademe, orice animale si chiar insecte. Se face frumoase dispozitive, ratoni, șoareci, șobolani. Este potrivit pentru a crea pegasov, unicorni, cocoși, precum și sfaturi de Crăciun. În plus, aceasta creează personaje de desene animate preferate. Astfel de produse pot fi oferite nu numai pentru noul an, dar și pentru alte sărbători.

Jentile si coroane

Cel mai simplu mod de a face din sârmă tija beteală coroana. Ca o regulă, pentru această utilizare strălucitor beteală aurie sau argintie de culoare subțire. La dorință, ele pot fi combinate între ele. Pentru a lucra de multe ori utiliza un decor auxiliar diferit (de exemplu, stele).

Esența lucrării este de a se trezi în partea centrală a jantei Mishematian cu crearea de bucle de aer. În același timp, acestea ar trebui să fie plasate simetric în raport cu centrul. În etapa finală, (cea mai mare) bucla centrală a decora o stea strălucitoare.

Coroanele creează un principiu similar. Pentru a fi forma vizibilă, utilizați firul subțire. Este ridicată de la ea în jurul fundației în mărimea scumului capului, după care buclele duble ale formei ovale sau ascuțite. Site-urile de fixare pot fi mascate de firul colorat de culori contrastante sau cu panglică decorativă.

Citește mai mult  Cum sa faci o coroană de sârmă, cu propriile mâini?

Figuri de animale și de păsări

Pentru fabricarea unor astfel de produse necesită un cadru. Acesta va salva pe sârmă Tinsel, faceți mai mult dimensiunea jucăriilor, dați produsele formularul dorit. În lucrare utilizați un tip de tip cinematograf de tip de sârmă. Cineva nu folosește cadrul, flexând figura de pe principiul helixului, tragându-l până la forma dorită.

Cu toate acestea, meșteșugurile cu un tinsel, au grăbit strâns pe cadru, arată mai bine. Ele sunt mai rezistente. După crearea unui ochi pufos de lipire de plastic sau un decor diferit.

Uneori, baza volumetrică este decorată cu picioare și fructe. Ele sunt făcute din același tinsel, lipind-o pe un carton dens.

Decorarea de Anul Nou

Numeroase clase de masterat pentru fabricarea decoratiunilor de Craciun sunt foarte diverse. De exemplu, dintr-un fir Tinsel este ușor de răsucit fulgi de zăpadă și pot fi atât în ​​formă de buclă, cât și de sfaturi tăiate, decupate sau foarfece. Snowflakes răsucește, privind șablonul. Această lucrare nu necesită eforturi speciale, un adeziv special poate fi utilizat pentru fixare.

Copacii de Crăciun sunt adesea răsucite pe principiul transformărilor spirale ale diferitelor diametre. În alte cazuri, pentru ei, ele pregătesc mai întâi un metal sau altă bază, iar apoi ramurile sunt în creștere. Și nu numai că sunt înșurubați, ci și lipiți, atingând pufia și similitudinea maximă cu un brad real. După aceea, meșteșugurile decorează o varietate de decor.

Ușor de făcut pas cu pas și coroană de Crăciun. Pentru a face acest lucru, luați baza, apoi înfășurați-l strălucitor sau cinema tinsel, apoi decorați decorarea existentă. Poate fi chiar felii de portocale uscate, conuri, butoane și mici jucării de Crăciun.

Citește mai mult  Cum să faci o brățară creativă din sârmă?

Recomandări

Când lucrați cu firul greșit, este necesar să respectați o serie de recomandări.

 • Efectuarea unui animal de jucărie dintr-o formă complexă, înfășurată mai întâi labele, faceți trunchiul după ei și capetele.
 • Ridicați decorul pentru decorare necesită corect. El trebuie să dețină și să fie vizibil.
 • Decorarea pentru cap nu ar trebui să fie prea grea, pentru că este folosit subțire tinsel.
 • Spălați Tinsel la bază este optimă strânsă, în special în fabricarea pălării.
 • Astfel încât produsul a arătat estetic, este mai bine să utilizați șabloane în muncă.
 • Materialele utilizate trebuie combinate între ele în culoare și textura.
 • În cadrul activității este necesar să se respecte reglementările de siguranță. Dacă utilizați adezivul „al doilea”, este mai bine să lucrați în mănuși.
 • Pentru a nu fi schimbat cu suprafața de lucru a lipiciului, trebuie să puneți un ziar sau o hârtie inutilă.

Cum să faci meșteșuguri de la Tinsel, să se uite în videoclipul de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: