Cum de a face puzzle-uri din sârmă face singur?

Cum de a face puzzle-uri din sârmă face singur?

Pentru orice copil, soluția de puzzle-uri diferite va fi un instrument util. În prezent, mulți părinți fac astfel de modele pe cont propriu, fără să le cumpere în magazin. Efectuarea de astfel de produse pot fi realizate dintr-o varietate de materiale. Astăzi vom vorbi despre puzzle-uri de sârmă de metal.

Funcții de producție

La crearea puzzle-uri de sârmă de metal, ar trebui să fie luate în considerare o serie de caracteristici importante. Nu uita că acest material este destul de ușor de rănit, astfel încât toate muchiile ascuțite sunt cu siguranță ascund sau împletitură în așa fel încât capetele nu sunt vizibile deloc.

De asemenea, în fabricarea de puzzle-uri pentru copii similare lui, amintiți-vă că nevoile materiale să fie bine fixate. Este mai bine să ia câteva fire dintr-o dată. Într-adevăr, în procesul de lucru, designul va fi capabil să ușor deformează, iar produsul va fi rasfatat.

Instrumente și materiale

Pentru a crea astfel de puzzle-uri cu propriile mâini, aveți nevoie pentru a pregăti următoarele lucruri necesare în prealabil.

  • Sârmă. Se recomandă selectarea bazelor de oțel, dar ele vor fi dificil să fie îndoit. Puteți lua sârmă de aluminiu, cu o secțiune transversală de 4 milimetri.
  • cuie mici. Acestea vor fi necesare pentru a umple conturul produsului (este necesar aproximativ 30 de bucăți).
  • Carbune din fier. Diametrul său ar trebui să fie de aproximativ 12 milimetri. Acesta va fi necesar pentru a crea inele netede.
  • șablon de puzzle. scheme și desene detaliate pot fi găsite pe internet și să le imprimați.
  • Instrumente. Acestea includ Clești și clești.
Citește mai mult  Secretele producătorului a firului

Implementarea tehnicii

Astfel de puzzle-uri pentru un copil poate fi făcută în diferite moduri. Luați în considerare cea mai ușoară opțiune. Pentru a începe cu, ridica o schiță potrivit pentru a crea un produs. Opțiuni de populare sunt schemele cu răspuns în formă de animale mici (elefant, melc, pisica), precum și în formă de inimă sau de stele. Această schiță se aplică cu blândețe o scândură de lemn. cuie mici sunt umplute de-a lungul conturului desenului. Este important ca acestea să fie pe coturile de contur existente. După aceea, firul de aluminiu este prevăzută treptat în jos conturul, toate capetele sunt bine fixate.

Atunci ar trebui să procedeze la crearea unei părți detașabile. Pentru a face acest lucru, tăiat 2 bucăți de sârmă 15,5 și 14 centimetri. La capetele acestor segmente în jurul semifabricatelor din fier îndoiți inele. Partea mai este atât de flexibil încât cifra este ca, care seamănă cu litera „P“. La final, un singur element este introdus ușor într-o altă. Sarcina acestui puzzle este de a pune pe forma sub forma unui animal, stele sau inimi obținute de detaliu amovibil.

Puteți face, de asemenea un puzzle ușor de făcut cuie de metal cu aceleași diametre. Pentru aceasta vom avea nevoie de doar două cuie. În primul rând flex vârfurile lor, împreună cu o pălărie. Fă-o în așa fel încât să fie la un unghi de 90 de grade față de partea rămasă cu marginea. Gapurile dintre părți în diametru ar trebui să fie puțin mai mari decât diametrul unghiilor înșiși. Când ambele părți sunt pe deplin pregătite, acestea ar trebui să fie conectate unul la celălalt. Marginea fiecărui cui trebuie făcută în goluri. Soluția acestui puzzle va fi separarea elementelor.

Citește mai mult  Cerb din sârmă face singur

Puteți face un puzzle de ancorare. Pentru aceasta Luați sârmă de oțel și tăiați o bucată de 30 de centimetri de la ea. După ce pregătiți un semifabricat metalic cilindric cu un diametru de 20 de milimetri. Pe martor în mijlocul unei bucăți, îndoiți inelul, deci obținem un suport de ancorare. Fără a scoate elementul cu blank, răsuciți firul pentru două rotiri.

Capetele ei se măresc cu ajutorul capetelor rotunde. Acest lucru ar trebui făcut astfel încât „umerii” de ancora viitoare. Utilizați o altă bucată de material din oțel pentru a face jantă. Pe ea îndoiți câteva bucle pentru stoc. Paws și ancore de corn pot fi făcute prin luarea de discuri și unghii. Rodul nu trebuie să fie fixat în axul prea strâns.

Independent, puteți face un puzzle „asterisc cu un inel”. Pentru a face acest lucru, luați o placă de lemn de o grosime mare, trageți 2 cercuri pe ea (este mai bine să utilizați o circulație). Diametrele lor ar trebui să fie de 40 și 95 milimetri. Cu ajutorul transportului cercului, ele sunt împărțite în zece sectoare egale, la fiecare dintre ele marcajul central și au cerșit acolo unghii mici (cu un diametru de 3-4 mm).

Ca rezultat, ar trebui să obțineți un șablon sub formă de pinion cu cinci puncte. Pălării tuturor unghiilor pot fi îndepărtate cu Bustard. Neregulile formate în valoare de tăiat cu un fișier. Circuitul circuitului de sârmă din aluminiu moale, deci găsește lungimea dorită a detaliilor. Baza este complet îndreptată prin obținerea lungimii originale pentru a crea un gol.

De la firul de care trebuie să tăiați o bucată mică și să faceți la capetele „urechilor”. Diametrele lor ar trebui să fie de 10 și 20 de milimetri. Controur Re-Circuit Base metalice. Ca rezultat, cifra se va dovedi sub forma unei stele, este partea principală a acestui puzzle. Cercerea (30 mm) și inel (25 mm) la capăt poate fi realizată din același fir. Un pic de cercei puțin alungite trebuie introduse cu ușurință în inel, într-o „ureche mare”.

Citește mai mult  Cum să faci un lanț de sârmă cu propriile mâini?

Cum de a face un puzzle de două unghii o face singur, uite în video.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: