Cum sa faci un om de zăpadă din sârmă?

Cum sa faci un om de zăpadă din sârmă?

În ajunul Anului Nou, mulți caută pentru a decora interiorul acasă cu diverse ghirlande, autocolante decorative sau jucării tematice pentru a crea o atmosferă atmosferă de vacanță. Acum câțiva ani, o tradiție a apărut pentru a decora casele particulare cu ghirlande, de asemenea, în afara. Iar cifrele conduse ale eroilor tradiționali de Anul Nou (de exemplu, Santa Claus și Snow Fair) sunt obișnuiți să se aranjeze la zona locală.

Toate instalațiile de lumină necesare pentru a decora fațada clădirii și a teritoriului adiacent pot fi achiziționate la târgul de Anul Nou sau în oricare dintre magazinele de rețea.

Desigur, prețurile pentru cifrele strălucitoare sunt destul de mari. Dar dacă dorința de a decora casa afară este deasupra oricărui preț, atunci puteți, nu chiar petreceți, încercați să faceți o figură strălucitoare de Anul Nou cu propriile mâini. Cea mai ușoară cale va face un om de zăpadă luminos.

Instrumente și materiale

Cea mai dificilă sarcină în procesul de a face un om de zăpadă de Anul Nou este pregătirea materialului necesar. Instrumentul care va fi necesar pentru a lucra la fabricarea și instalarea figurii planificate, este disponibilă în fiecare casă – acesta este un ciocan și ciocnitor.

Dar cu materialul totul este mai dificil. Pentru achiziționarea lui, va trebui să meargă la magazine de menaj, precum și vizita târgul în cazul în care atributul de Anul Nou este vândut. Chiar și o vizită la primirea deșeurilor metalice este posibilă (poate exista un fir).

Pentru fabricarea unei figuri om de zăpadă, ajungând la o înălțime de 1 metru, va dura mai multe ore de timp liber și următoarele materiale:

 • sârmă de oțel de 10 metri lungime+
 • Două LED ghirlande 2 și 5 m lungime cu pachete de baterii autonome+
 • Nails+
 • scotch.
Citește mai mult  Ornamentele de sârmă fac-o singură

Schema de producție

Înainte de a trece la procesul de luare a decorare pentru stradă, este necesar să se pregătească o suprafață de lucru și de a colecta schema de ghirlande. În blocurile de alimentare cu energie, bateriile ar trebui să fie instalate și verificați performanța acestora. După aceea, puteți începe a face o figură om de zăpadă.

Toate lucrările vor consta din mai multe etape.

 1. Măsură și mușca cu corpurile două segmente de sârmă, cu lungimi diferite: 7 și 2 m.
 2. Pe un segment mare de la o margine, măsoară 2 metri și a pus un semn.
 3. Lungimea rămasă din aceeași bucată de sârmă este împărțit în 4 părți egale.
 4. Pentru fabricarea unui tors om de zăpadă, este necesar să se răsucească segmentul de sârmă, a cărei lungime este de 7 metri, sub forma unei spirale care constă din 5 rotații. Doar 5 m fire trebuie să fie cheltuite pe trunchi.
 5. Așa că spirala nu se desfășoară, în locul ultimei rândul său, ar trebui să fie copped cu un segment scurt al firului.
 6. Apoi, fără a tăia sârmă, aveți nevoie pentru a face rândul său, în partea opusă, astfel încât capul dovedit.
 7. Apoi puteți începe să pălării. Pentru a face acest lucru, segment cu o lungime de 2 metri a da forma de pălărie.
 8. Segmentele rămase ale firului pentru a atașa o pălărie la capul unui om de zăpadă.
 9. Ia Garland o lungime de 5 metri și goliți tot corpul snowman, variind de la cea mai mică bobină spirală. Că marginile ghirlandele nu se ascund, ele trebuie să fie fixate cu scotch.
 10. nevoie Garland scurt pentru a decora o pălărie om de zăpadă.

Prin completarea acestor acțiuni, ar trebui să atașați decorul rezultat la fațada casei sau a căzut.

Poate pentru organe de asamblare va avea nevoie de un ciocan, cuie și bucăți de sârmă.

Recomandări

Așa că cifra a fost frumos și durabil, La fabricarea trebuie să acorde o atenție la recomandări simple.

 • În cazul în care firul de la care se presupune fabricarea figurii, prea moale și păstrează forma, Puteți răsuci 2 tăieturi în formă de ham, crescând astfel rezistența materialului.
 • Wire cadru având întunecare sau rugina, Înainte de lichidare ghirlandele, aveți nevoie pentru a curăța și vopsea vopsea albă.
 • La om de zăpadă arăta mai elegant, Pentru capul și trunchiul, puteți alege o ghirlanda cu becuri albe, și pentru pălării – cu multi-colorate.
Citește mai mult  sârmă Sinnese: ce este pentru ce?

După cum puteți vedea, este destul de ușor de a face cu ușurință o caracteristică luminoasă a unui om de zăpadă pentru decorarea fațada casei de vacanță de Anul Nou. Utilizarea de materiale ieftine va salva de la cumpararea decoratiuni scumpe în magazin, economisind astfel bugetul familiei.

Un proces scurt de fabricare a unui om de zăpadă de la un fir cu propriile mâini puteți vedea în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: