Totul despre țesut din sârmă

Totul despre țesut din sârmă

Avertizarea de la fir este cunoscută de omenire de multe secole. Din acest material este ușor de răsucit un inel simplu sau brățară, chiar și copiii se confruntă cu acest lucru. Mai vechi egipteni au creat capodopere reale din firul de origine diferită. Acum, un astfel de lucru de lucru vă va permite să completați stocurile de bijuterii cu un produs neobișnuit.

Ce sârmă țese?

Lucrurile de casă diferă întotdeauna în originalitate. Țesutul de la fir necesită un anumit fragment, dar decorarea distractivă vă poate umple propria cutie sau poate deveni un cadou excelent pentru cei dragi. Țesutul este de obicei realizat din sârmă moale. Frumos arată ca produse din variații de cupru și colorate.

needlewomen iscusiți pot face decoratiuni din argint și chiar din sârmă de aur. Apoi, produsul este deja se referă la descărcarea de bijuterii și a apreciat un ordin de mărime mai mare. Cu toate acestea, cunoscatori de minunat poate crea cu ușurință ceva neobișnuit de sârmă și simplu.

Pentru brodată este mai bine să folosiți cupru, alama, aluminiu sârmă.

Material de asemenea, adecvat din fier galvanizat. Cel mai simplu mod de a lucra cu cupru, se recomanda de masterat începători fără experiență. O astfel de metal nu este oxidat, astfel încât decorul sau produsul decorativ va dura timp de mai mulți ani.

sârmă grosiere pot fi combinate cu diferite mărgele și pietre. Acest lucru vă permite să facă apariția produsului finit mai elegant și mai interesant.

Este demn de remarcat faptul că este posibil să se țese nu numai decorațiuni. obiecte Man-a făcut din acest material va permite să decora interiorul oricărei locuințe.

Caracteristici de tesut

Lucrările de sârmă nu pot fi numite ușor chiar ținând cont de existența unui set de dispozitive pentru acest tip de acul. Pentru a crea un produs simplu, veți avea nevoie de astfel de instrumente:

 • Sideboards+
 • Toppers și kruglogs+
 • Kovyovalenka+
 • izvoare+
 • Un ciocan mic+
 • Wig jig (placă cu găuri și duze).

Toate aceste elemente necesită îngrijire marginală și abilități de utilizare.

  Munca de la firul pentru copii este mai simplă, dar rezultatul este mai puțin fascinant. Din firul puteți face bijuterii și diverse decorațiuni interioare, cum ar fi copacii. Coșurile independente arată originalul în care pot fi pliate fructe sau bomboane.

  Pentru implementarea celor mai multe produse aveți nevoie de experiență, abilități constante de epuizare. De la prima dată pentru a încerca să faceți ceva complicat: rezultatul nu poate fi mulțumit.

  Se recomandă începerea cu produse ușoare pentru a câștiga experiență și nu distruge motivația.

  Firul este foarte popular în rândul meșterilor, deoarece vă permite să creați o mare varietate de articole cu scopuri diferite.

  Vizualizări

  Nu sunt atât de multe tehnici de țesut populare. Fiecare tehnică este destinată unui set specific de produse. Țesutul sudat este înfășurarea de sârmă. Tehnica este destinată firului de brand de diferite margele, pietre și accesorii. Vă permite să faceți decorațiuni originale și interesante.

  Este demn de remarcat faptul că această metodă poate fi decorată cu un produs existent, de exemplu, cadru de ochelari.

  De asemenea, destul de simplu în dezvoltarea tehnicilor și lanțului Viking Knit. În același timp, simplitatea nu strică rezultatul. Produsele arata atractive si interesante.

  În țesut, se utilizează anumite tehnici de conectare a două, trei și mai multe piese de sârmă. Luați în considerare principalele tipuri de astfel de tehnici.

  • Ca panglica. O bucată de sârmă nevoie de a fi trecut, iar apoi copold a doua parte din primul în locul de îndoire. Mulți maeștri fixați în partea de sus pe perete cu un cui pentru a lucra mai convenabil la locul de muncă. Două fire pot fi combinate între ele, răsucindu-le într-o singură direcție. Două ham ​​ar trebui să fie clisted în direcții diferite. Ca urmare, se dovedește un model care seamănă cu un pom de Crăciun.

  • „Piesa de răchită“. Pentru a crea un desen, cel mai bine este de a utiliza sârmă de grosime medie. Un capăt ar trebui să fie cuplat, astfel încât se dovedește o anumită lățime a pistei. La sfârșitul primului rând, cablul este din nou îndoit. Marginea este coborâtă între capetele împletitura. Apoi, începe al doilea rând bate. Treptat, piesa este tradus la dimensiunea dorită.

  • „Centura rotundă“. Țesutul se face de la 4 capete. Fiecare rând se termină cu vânzarea de ultima piesă în gaură, care se formează atunci când îndoire inițială. În același timp, noul rând începe pe orice parte. „Rock” poate fi plan de la orice număr de fire.

  Crearea de bijuterii

  Chiar și cea mai simplă tehnică de țesut vă permite să faceți un produs neobișnuit. Este posibil să se facă lanțuri cheie, coroane, modele din modelele și cifrele complicate. Decorațiile sunt de obicei create din margele într-o panglică de sârmă. Arată original și potrivit pentru diverse evenimente. Schemele simple pentru începători vor permite să-și țese primul produs. Începeți recomandat de la ceva ușor. Inelele și pandantive sunt destul de simple.

  Munca nu durează prea mult timp, deci se poate face cu ușurință la un moment dat.

  Inele

  Din aceste produse este recomandat să începeți să stăpâniți acest tip de lucru de ac. Pentru a crea un inel, ar trebui să se prepleze astfel de materiale și unelte:

  • sârmă de cupru+
  • Margele de dimensiuni mari+
  • Clește și unelte cu margini curbe+
  • Obiectul formei cilindrice.

   Acesta din urmă trebuie să se potrivească cu diametrul degetului. Se bazează pe baza faptului că se va face țesutul. Acum, să vedem ce arată o clasă de master pas cu pas.

   1. Luați o bucată de cablu de cupru cu o dimensiune de 15-20 cm.
   2. În piesa de mijloc pune o marcă sau altă decorare.
   3. Închideți un fir pe cilindru. Ar trebui să existe trei rotații. Este important ca scopurile firului care lipite în diferite direcții.
   4. Luați coada și trageți puternic un cordon de cupru. Faceți trei epave într-un cerc de margele. Fiecare rundă următoare ar trebui să fie mai mică decât cea anterioară.
   5. Se transformă pe fiecare parte a inelului. În același timp, trebuie să trageți cele mai strânse.
   6. Glisați vârful materialului de cupru cu ajutorul cleștelor și apăsați pe inel. Este important să se aranjeze sfârșitul din exterior. În caz contrar, firul poate răni degetul.
   7. Puneți bucle cât mai aproape posibil.

   Coulombes

   Produsul este creat pe tehnica de sârmă Wrap. Este usor de stapanit, astfel încât costume de masterat fără experiență. ar trebui să fie pregătite materiale și instrumente:

   • Sârmă de cupru cu o secțiune transversală de 2 mm – 30 cm+
   • același fir, dar cu un segment de 0,7 mm – 60 cm+
   • margele mici – 12 buc.+
   • cleşte+
   • ciocan+
   • rigla+
   • Kruglogs.

    Munca nu ia mult timp. Este necesar să se acționeze în conformitate cu următoarea instrucțiune.

    1. sârmă Tolstaya iau role rotunde pentru vârful.
    2. Șurub spirală de cupru într-o etapă de 2-3 mm. Ultima bobina trebuie să fie de 5 mm lățime.
    3. Capătul cordonului îndoi sub forma unei bucle.
    4. aplatiza Spiral. Pentru a face acest lucru, bate la ciocan ei. Este important să nu se deteriora stratul de pe material.
    5. Pe bucla fixa un fir subțire.
    6. Asigurați-vă transformă cu margele in centrul de pe ultimul rând de spirale aplatizate.
    7. Mușca rămășițe ale cablului și aplatiza vârful folosind Kruglogs. Strâns apăsați pe pandantiv din exterior.

    Recomandări

    Există un număr mare de produse din sârmă de fabricație. Pe exemplul clasei de masterat, puteți obține experiență și abilități de perfecționare. Să vedem ce sfaturi oferă de obicei nou-veniți în acest tip de creativitate.

    • Utilizați metale recomandate care nu se oxidează. Deci nu trebuie să dețineți o patinare. Pentru fiabilitate, produsul finit poate fi acoperit cu lac.
    • Firul va fi mai pliabil dacă este cald pe foc. După aceea, merită să-l gravă cu crema obișnuită a copiilor și clătiți cu apă.
    • Patina nu toți stăpânii. Produsele finite pot fi acoperite cu culori de aur, argint sau bronz. Înainte este în mod necesar un lac aplicat.
    • Este important să trageți pe hârtie o schemă și o schiță a produsului viitor înainte de începerea țeserii. Lucrul cu firul are o mulțime de nuanțe, poate fi numit filigran.
    • Este important să fii răbdător. Munca necesită perseverență și atenție.
    • Uneori poți inspira un lucru ciudat. În acest caz, este necesar să o împartă mental în detaliu și să tragă o schemă. Deci, munca va merge mai repede și mai ușor. Este demn de remarcat faptul că numai acei maeștri care au câștigat deja cel puțin o mică experiență pot face.
    • În timpul țeserii, este important să se respecte siguranța. Ar trebui să puneți mănuși pentru a vă proteja mâinile de daune. Ochelarii de protecție ne vor permite să ne protejăm în cazurile în care o bucată de sârmă va zbura într-o direcție neprevăzută. Îndepărtați ușor instrumentele de manipulare. Fiecare dintre ei are o amenințare potențială.
    • Calculați lungimea produsului trebuie să fie deosebit de atentă. Cu dimensiunea de țesut strâns crește de 2 ori.

    Când lucrați cu firul, nu vă puteți grăbi, fiecare pas aici necesită atenție și concentrare.

      Desigur, Maeștrii au întotdeauna opiniile lor asupra capodoperei, idei personale și fantezii. Cu sârmă puteți combina orice decor: de la margele la butoane. Acest lucru vă permite să faceți un număr mare de bijuterii sub formă de bijuterii sau lucruri interioare. Novice poate stăpâni clase de masterat și să le completeze cu ideile lor de originalitate.

      În următorul videoclip veți învăța cum să faceți un lanț de sârmă cu propriile mâini.

      Evaluează articolul
      ( Încă nu există evaluări )
      Adaugă comentarii

      ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: