Asamblarea buchete de la produse pentru femei, cu propriile lor mâini

Asamblarea buchete de la produse pentru femei, cu propriile lor mâini

Buchetul de flori este frumos, dar practic, de altfel, acest prezent nu strălucește originalitate. Puteți face un cadou cu propriile mâini, păstrând ideea de bază, dar schimbarea componentelor. Un buchet de produse – un prezent neobișnuit, care te surprinde exact o femeie și să facă o impresie plăcută.

Cum de a face fructe?

Compoziția de fructe – Una dintre cele mai populare opțiuni. Un astfel de cadou este ușor de făcut, deoarece elementele constitutive pentru un buchet de flori au în orice supermarket. In vara, alegerea de fructe este mai mare, dar în timpul iernii pot fi achiziționate. in afara de asta, Exista firme specializate care pot livra fructe exotice direct din Thailanda, Vietnam și alte țări pentru a comanda. Aceasta este o soluție pentru cei care doresc să colecteze în prezent cel mai original.

Puteți merge și un alt mod, de exemplu, face un buchet de produse pentru femei, cu propriile mâini în tehnica sculptură. În gătit numit-atât de sculptură în fructe. Desigur, dacă nu ați făcut ca acest lucru, va trebui să practică, dar rezultatul este în valoare de. Chiar și cu toate mere, decorate în tehnica de sculptură, impresionante.

În plus, un astfel de cadou va spune că nu regreta forțe și timp pentru a surprinde femeia – ea va aprecia, probabil,.

Există mai multe moduri de a face un buchet comestibil:

 • Puteți utiliza rodul unei specii, de exemplu, doar fructe citrice, sau includ fructe diferite în compoziție+
 • Produsul va completa bine inserțiile decorative din verdeață, nuiele, precum și dulciuri în pachet, dar puteți face fără a le+
 • Buchetul poate fi compus din fructe solide și tăieturi, mai ales dacă aveți de gând să utilizați tehnici de sculptare.

Pentru compoziția care aveți nevoie pentru a ridica fructe care sunt bine păstrate formă, cu o structură solidă. Este necesar de a conduce fructe pe nave. piersici moi și aceste fructe nu vor avea loc și toamna, acestea sunt dificil să se stabilească.

Este important să se ia în considerare gusturile unei femei pentru care în prezent este proiectat. Deși cei mai mulți oameni iubesc de fructe, cineva poate avea alergii alimentare sau pur și simplu anumite preferințe.

Colecta un buchet de flori, după cum urmează:

 • fructe solide sau bucăți sunt riscau pe nave, este mai bine să le stabilească la diferite niveluri – astfel încât buchetul va arata în vrac, nu uitați să se spele fructele înainte de a le utiliza+
 • Pentru a fixa glisări între ele, puteți folosi banda, panglica puternic sau comestibilă+
 • Când sunt conectate toate părțile, jumătatea inferioară a nevoilor buchet care urmează să fie învelite cu ambalaje de hârtie și falnic, cu o panglică, puteți utiliza, de asemenea, un coș de răchită, o cutie frumoasă sau o vază ca bază.

Dacă există o tăiere din diverse piese din buchetul tau, este în valoare de stropire suc de lamaie ei – aceasta va da strălucire plăcută de fructe și nu va renunța să se usuce înainte de timp.

Efectuarea buchete de carne

Pentru sărbători, fetele dau de obicei cadouri dulci, dar mulți reprezentanți fin sex vor prefera să nu ciocolată și bomboane, dar afumat, brânză bună și ceva acut. Dacă doamna doriți să vă rugăm exact astfel de gusturi, puteți colecta buchet corespunzător.

Următoarele produse vor fi potrivite:

 • Baza este formata produse din carne – de regulă, acestea sunt diferite mezeluri, cârnați, cârnați, șuncă, acestea pot fi inserate într-un buchet plin sau nutrite frumos, make trandafiri si alte decoratiuni din felii+
 • Un supliment bun va fi brânză afumată, este ușor să clătiți pe un schelet și se adaugă la compoziția+
 • De multe ori într-un astfel de buchet includ produse de panificație – Baston alungite sau chifle mici+
 • Ca decoratiuni si accente suplimentare, puteți folosi legume – ardei gras, ascuțite sau roșii cherry, verdeață proaspătă.

De multe ori centrul unei astfel de buchet face o sticlă cu o băutură alcoolică, deoarece toate produsele enumerate sunt bune ca o gustare. Ca o regulă, este berea într-o sticlă mică de 0,5 sau 0,3 litri, un astfel de format se va potrivi bine și nu va arata prea voluminoase pe fundalul altor părți. Dacă faceți un buchet pentru o fată care nu utilizează alcool, utilizați numai setul de bacanie, fără alcool.

Producerea compoziției nu va necesita eforturi deosebite, la fel ca în cazul unui cadou de fructe, nave, bandă sau bandă sunt folosite aici, precum și de hârtie sau o cutie frumos de ambalare. Puteți împărți procesul la pași și puteți acționa pas cu pas.

 • Luați produsele pe care intenționați să le utilizați și să le pregătiți. Cârnații prea lungi pot fi tăiate în jumătate, astfel încât să nu rămână.
 • Salatele, brânza și alte produse sunt răsturnate. Cu legume dure, aceasta nu are, de asemenea, probleme, dar merită să fiți atenți cu roșii de cireșe și nu alegeți viermi – ei pot să le zdrobească cu ușurință.
 • Spetații cu produse stripate sunt conectate unul cu celălalt pentru a se asambla într-o compoziție solidă. Dacă doriți să utilizați alcool, așezați sticla în centru și fixați părțile rămase în jurul acestuia.
 • Când un buchet este gata, trebuie să-l împachetați cu hârtie pentru a ascunde spațiile și alte suporturi. Este mai bine să înveți în mai multe straturi, este mai densă, deoarece alimentele grase pot părăsi petele și va arăta urât.

Astfel încât cârnații nu sunt soluționați, acoperiți buchetul filmului alimentar – va ajuta la salvarea aspectului proaspăt.

Cum să aranjezi un cadou dulce?

Dulciuri ca un cadou luminos și delicios. Puteți folosi un fel de dulceață dacă preferințele exacte ale fetei sunt cunoscute sau adăugați întregul puțin câte puțin. Multe produse sunt vândute în ambalaj finit, astfel încât acestea sunt ușor de a remedia problema, în plus, buchet de sex feminin nu se va deteriora în cazul în care aceasta face câteva zile înainte de celebrarea.

de la ciocolata

Aceste sfaturi vă vor ajuta în proiectarea unui buchet:

 • Utilizați diferite tipuri de ciocolată – dale mari de 100 de grame sau mai mult, produse de dimensiuni medii, cum ar fi „Snickers“, „NATS“ sau „KIT-CAT“, versiuni in miniatura+
 • Ca un decor suplimentar, puteți adăuga bomboane sau cookie-urile în ambalaje individuale – „Oreo“, „Chokopay“ și opțiuni similare+
 • Nu pin un înveliș scuipatului, mai bine să ia o ciocolată cu scotch, și astfel buchetul se dovedește a fi volumetrica, folosesc bețișoare de lemn de diferite lungimi.

Puteți pune, de asemenea, cadouri în coș sau cutie. În cazul în care pachetul selectat este superficial, atunci frigaruile nu au nevoie, este de ajuns la locul de ciocolata si bomboane.

de la Zephyr

Multe fete urmați figura, astfel încât darul de ciocolata va fi ispita excesivă pentru ei. Dacă un buchet dulce este conceput pentru o femeie care duce un stil de viață sănătos, atunci este mai bine să-l colecteze de la nalba. Este considerat mai puțin ridicat de calorii și mai util. Pentru inregistrare va trebui scuipatul, bandă și hârtie de ambalaj.

Bezele diferă în varietate de forme si dimensiuni – dulciuri sunt eliberate sub formă de scoici, inimi, culori, care vă permite să colecteze o compoziție interesantă. Alegeți produse adecvate și să le dezbrace. Pe partea de sus, în centru este mai bine să plaseze mai mari – acestea vor face baza de buchet și să dea volumul. Dulciuri fixe mai mici în jurul marginilor.

Baza cu țepușele să reorganizeze hârtia de împachetat și cravată panglica. Buchet este mai bine pentru a acoperi filmul pentru a face marshmallow.

de la marmeladă

Există o altă opțiune cu dulciuri utile. În cazul în care fata urmează figura, dar marshmallow ea nu face ca ea, atunci puteți utiliza marmeladă. Aceste delicatese sunt, de asemenea, produse în diferite forme, sub formă de figuri animale, plante, inimi.

Chiar dacă aveți doar mari marmate rotunde, ele pot fi conduse pe fripturi și se adună în floare: Un lucru în centru este nucleul, oarecum de-a lungul marginilor – petale. După acea dulceață mai bine împachetați filmul. Faceți 5-7 astfel de culori de marmeladă – și buchetul este gata. Puteți să-l puneți într-o vază sau să înfășurați o hârtie frumoasă.

De la Kinders

Ouă de ciocolată – visul oricărui copil, dar mulți adulți vor fi fericiți pentru ei. O astfel de buchet este potrivit pentru o fată, și o fată mai în vârstă. Compoziția poate fi colectată numai din ouă de ciocolată sau utilizează alte produse „Kinder” – bomboane, bare.

Un buchet se poate face astfel:

 • Kinder-ou scotch urca la o chiuveta, nu-l ridicat, astfel încât să nu daune, doar în siguranță pe un băț de lemn, aceasta va dura aproximativ 15-17 oua buchetului de mijloc+
 • Forma de bază care leagă navele+
 • Utilizați hârtie decorativă pentru a decora compoziția, puteți face trandafiri din ea, taie diverse figuri, și panglici, arcuri, pietre+
 • ascunde în partea de jos a hârtiei vicleanul.

Compoziția poate fi, de asemenea, plasat într-un coș sau o cutie dacă aveți nu numai ouă de ciocolată, dar și alte produse „Kinder“. Pune dulciuri în ordine haotic și de a folosi elemente decorative pentru a da un cadou mai festiv vedere.

De la „Rafaello“

Aceste bomboane delicioase pot fi colectate într-un buchet. O compoziție va necesita 2-3 ambalaje. Veți avea nevoie, de asemenea, să se pregătească spanks, bandă, mai multe tipuri de hârtie colorată decorativă.

Candy ar trebui să fie fixat pe un băț de lemn. Este un miez de flori. Luați hârtie colorată și formați petale de la ea, apoi lipiți în jurul bomboanelor. De asemenea, puteți utiliza o panglică sau un capsator pentru conectarea pieselor. Florile dvs. pot fi diferite sau în același interval, de exemplu, un buchet roșu strălucitor, care este asociat cu un sentiment romantic fervor.

Cum se colectează legume?

Un astfel de cadou este potrivit pentru doamnele care respectă principiile nutriționale sănătoase. Buchetul alimentar poate consta din legume solide sau tăieturi decorative în tehnica culinară. Ultima opțiune va necesita un pic mai mult timp și răbdare.

Adunarea prezentă a legumelor întregi implică următoarele etape:

 • Spălați cu atenție toate fructele, astfel încât să nu existe murdărie+
 • Alegeți legume medii și mici, astfel încât compoziția să pară armonioasă+
 • Fixați-le pe frighteni dacă sucul curge în locul puncției, blocat ușor cu un burete sau o cârpă+
 • Conectați toate părțile între ele folosind panglica sau scotch+
 • Buchet poate fi decorat cu verdeață proaspătă – pătrunjel, mărar și alte ierburi+
 • Puneți compoziția la Vaza sau de a folosi hârtie de ambalaj pentru a forma partea de jos.

Pentru a lucra în tehnica de sculptură, legume solide sunt potrivite, din care se pot tăia cifre: Flori, inimi, fluturi sau altceva. Ele sunt mai bune pentru a face dimensiuni diferite, astfel încât aspectul buchet mai interesant. Cifrele, cum ar fi legumele întregi, sunt sătul pe frigaruile și sunt conectate între ele. Un astfel de produs acoperă mai bine filmul alimentare și magazin în frigider, astfel încât darul nu pierde vedere.

Buchet de fructe uscate face singur

Aceste dulciuri sunt utile și delicioase. Pentru un buchet, puteți utiliza datele, kuragu, uryuk, precum și diverse nuci – nuci, alune, macadamia. Toate acestea este atașat la țepușele și se conectează la compoziție.

Deoarece fructe uscate și nuci înșiși au suficiente culori plictisitoare, este în valoare de a le diversificarea cu un decor care arată buchet mai interesant. Pentru a face acest lucru, puteți utiliza verdeață sau de a face bijuterii de hârtie.

buchet comestibilă a făcut cu propriile mâini – o modalitate foarte bună de a vă rog, și surpriza unei persoane dragi.

Despre cum se asamblează un buchet de fructe, cu propriile mâini, uita-te în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: