Crearea buchetelor din frunze de arțar cu mâinile tale

Crearea buchetelor din frunze de arțar cu mâinile tale

Puteți face flori din frunze de arțar și le colectați într-un frumos buchet de toamnă. Ar trebui să știți cum să pregătiți materialul și să creați o ambarcațiune.

Pregătirea materialului

În mod ideal, frunzele sunt de a colecta nevoie în pădure. Locuitorii orașului merg pentru materialele viitoare din parc. Este recomandabil să meargă la locurile îndepărtate: va exista un mai curat și frunziș parfumat. Acei copaci care cresc de drum absorb gazele de eșapament. buchete de toamnă fac adesea copii la expoziție, iar munca mai prietenos cu mediul, cu atât mai bine.

Dacă există o oportunitate, frunzele trebuie să se rupă off, și nu ridica de la sol, deoarece acestea sunt încă în viață pe copac. Ei au încă o umiditate interioară, acestea sunt dense, au o strălucire lucioasă. Foaia cazuta este deja lipsit de proprietățile descrise.

Pentru meserii merg de obicei frunze verzi, roșu și galben. Dacă sunteți norocos pentru a găsi cazuri de culori amestecate, cu atât mai bine. Ele vor da farmec viitor flori și naturalețea.

Frunzele pot fi diverse, deoarece din cauza dimensiunii pe care se poate realiza, de asemenea, naturalețe maximă atunci când realizează un buchet.

Dacă materialul asamblat nu este manipulat, viabilitatea limită a meșteșugurilor este de 2-3 saptamani. Este un păcat la o parte cu o frumusețe de om printr-o astfel, în general, un timp scurt.

În cazul în care materialul este pregătit special, buchetul va dura mult mai mult.

 • Smooth, întregi, nu au găuri de frunze nevoie de un ușor ștergeți cu un burete umed pentru a îndepărta praful.
 • Se dizolvă într-un bol de 0,6 litri de apă și 0,3 litri de glicerină. Se amestecă pe foc, se aduce la fierbere, se răcește la temperatura camerei.
 • Totul agitare destul, se toarnă într-un recipient din plastic adânc.
 • Frunzele purificate Cufundați în soluția cu tulpini jos la 7-8 cm, astupa ermetic capacul.
 • Capacitatea este retras într-un întuneric, loc destul de rece, în cazul în care nu se încadrează în ultraviolet. Așa că frunzele sunt complet prelucrate, acestea ar trebui să le păstreze în acest loc aproximativ 10 de zile până la 2 săptămâni. Trebuie avut în vedere faptul că mai multe frunze „miez“, cu atât mai mult el trebuie să fie înmuiate.
Citește mai mult  Efectuarea de buchete de șosete

Este posibil să se înțeleagă că impregnarea glicerina a fost în măsură să, în picăturile de rouă picături care a apărut pe o suprafață largă. După glicerină laminare, frunzele devin mai flexibile si moi, acestea dobândesc o elasticitate crescută, este mult mai ușor să lucreze cu ei. Aspectul va beneficia numai, iar rezistența unui astfel de buchet crește la câteva luni.

Frunzele care au fost păstrate în glicerină, desigur, uscate au nevoie. Suprafața lor poate fi șters cu o cârpă flanel sau alte delicat, concediu pentru a împinge pentru câteva zile.

Le puteți atârna pe coarda pentru butași. Puteți, și zbura, dar uscare naturală este de preferat.

În cazul în care snaps sunt necesare în curând, nu există nici un timp pentru glicerina bai, aveți nevoie pentru a spăla frunzele și să le dea un pic. Gata cu buchet se presara Destul lac de păr. Sau puteți face acest lucru: să ia o perie cu un teanc lung, golfuleț decolează cu ulei de floarea-soarelui. Despre o altă zi este absorbită. Evident, a doua cale presupune costuri temporare. Dar este bine, și, ceea ce este important, suprafața nu va fi de grăsime.

Cum de a face buchete originale?

Efectuarea de trandafiri din frunze de arțar va ajuta la urmatoarea clasa de master. Pentru a face 3 trandafiri arțar, trebuie să luați cel puțin 50 de copii galben-verde de diferite dimensiuni, precum și mai multe crengi ale thuu și firul.

Trandafiri din frunze de arțar face singur pas cu pas.

 • frunze curate trebuie mai întâi să încercați fierul de călcat. Acest lucru se poate face numai prin materialul pliat de două ori.
Citește mai mult  Cum de a asambla un buchet pe spirala?

 • Din primul prospect (nu ar trebui să fie cel mai mare) au format nucleul de trandafiri. Fața foii este de două ori partea opusă trebuie să fie în interiorul.

 • Colțul ascuțit este atins în mijloc, se transformă într-un miez strâns strâmt.

 • A doua foaie, de asemenea, se pliază Halve, marginile ascuțite sunt curățate în interior, îneacă miezul.

 • Fiecare foaie următoare necesară pentru poziția sub cea anterioară. Deci, continua până când produsul este amintind un boboc reală.

 • Atunci când se formează mugure, timp este de a lua fire și fixați floarea. Subiect ar trebui să fie întârziată de convingătoare că petalele interioare și miezul nu cad.

 • Alte flori răsucite în același mod. Din aceste foi care au rămas, ai nevoie pentru a colecta o manșetă.

 • Finalizarea buchet de toamna va fi capabil la mai multe crengi ale Tui: acestea sunt perfect adecvate de culoare.

 • butași de fund sunt bine rewound cu filet. Dacă este posibil, puteți vânt butași de rigidă teip-panglică în mai multe straturi. Acest lucru va crea iluzia unei tije solide, pentru a păstra un astfel buchet o va fi mai convenabil.

Există o altă opțiune pentru a face trandafiri din frunze, dar ordinea elementelor de pliere va fi un pic diferit. Va dura:

 • 10 arțar frunze de diferite mărimi și culori+
 • crengi (pentru tulpinile)+
 • foarfece+
 • Green Teip-bandă.

Un buchet de frunze de arțar este fabricat în etape.

 • Cea mai mică frunză trebuie să-și întoarcă interiorul. Luați vârfurile de la el, rotiți-vă într-o rolă. Se pare un mijloc floral.
 • Pe cea de-a doua foaie, partea de sus este, de asemenea, îndoită și aplicată la bouon. Apoi îndoiți marginile foii și rotiți-o în jurul mugurii.
 • Singur la bază se alătură tuturor frunzelor. Acestea trebuie impuse mustaței pentru a crește dimensiunea.
 • Ready Bud este fixat de fir. Este necesar să se alăture crenguței, vântului de la baza florii de-a lungul întregii lungimi a panglicii TEIG.
 • Florile făcute sunt conectate la un buchet.
Citește mai mult  Asigurați-un buchet de legume cu propriile mâini

Apoi, buchetul poate fi reapătat, face mai luminos, interesant. Perfect priviți lângă trandafirii de arțar al ciorchilor din Ryabina. V Calitatea legii nu va găsi o frânghie de evrei.

Puteți, de asemenea, cu ajutorul unor arme adezive pentru a bloca pe un schelet de lemn, mici umflaturi, acestea vor arata foarte bine în buchet de arțar.

Recomandări utile

buchete mixuri interesante, care este, astfel de structuri în care florile de frunze de arțar sunt legate de flori din alte materiale. De exemplu, trandafirii pot fi formate din coaja de portocala. Un buchet va fi luminos, și chiar parfumat.

Există alte sfaturi utile de la Art Masters.

 • Mugurii, obținute din frunze de arțar, pot fi fixate pe ramuri, pentru acest lipici fierbinte. Site-uri pot fi de fixare zimți prin orice mod convenabil. Flori, care, în loc de tulpini, ramuri vor fi mai durabile. Ele sunt ușor de pus în vaza, buchet dintre ele nu va cădea în afară.
 • Dacă pulverizați pe buchet finit de lac cu paiete, acesta va fi deosebit de frumos privit în lumina seara. Numai paiete nu ar trebui să fie de argint, dar de aur.
 • Astfel încât buchetul sa dovedit a fi mai parfumat, apoi garoafe, bastoane de scorțișoară pot fi, de asemenea, incluse în compoziția sa. Diversificați ambarcațiunile citrice uscate, pot fi puse pe spanks din lemn.
 • Dacă buchetul în sine este luminos, atunci același ambalaj luminos va fi un bust. Hârtie artizanală pentru ambalarea buchet mai mult decât suficient.
 • Trandafirii din frunze de arțar – buchetul original de mireasă. Și dacă imaginea mirelui este, de asemenea, în Eityle, Bocho, va fi o combinație foarte armonioasă. Un buchet poate fi suplimentat cu culori lungi de satin din culorile paletei de toamnă, panglică decorativă frumoasă.

Clasa de masterat detaliată la crearea unui buchet de frunze de arțar poate fi găsită în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: