Efectuarea de buchete de șosete

Efectuarea de buchete de șosete

În fața diferitelor sărbători, oamenii gândesc în mod constant cu privire la ceea ce este mai bine pentru a da o persoană favorit, prieteni, rude. La urma urmei, toată lumea vrea întotdeauna darul de a fi original și neobișnuit, și este, de asemenea, de dorit ca el este util și interesant. Un astfel de cadou poate fi un buchet realizat dintr-un material foarte neașteptat – de cele mai multe șosete obișnuite. Un buchet similar poate fi făcută nu numai ca un cadou de independent, dar, de asemenea, ca un supliment la prezentarea selectat anterior.

De ce ai nevoie?

Ca o regulă, un buchet de șosete este prezentat la bărbați. Așa sa întâmplat că cel mai des se întâmplă atunci când sărbătorim 23 februarie. La urma urmei, este cunoscut faptul că mulți oameni sunt destul de des ca să glumă despre faptul că este pentru această sărbătoare un om obține șosete banale ca un cadou. Dar chiar și astfel de cadou o, ca cele mai multe șosete obișnuite, pot fi făcute frumos și foarte neobișnuit. Pentru a face acest lucru, trebuie doar pentru a face un buchet de șosete. Și puteți preveni astfel de buchet o nu numai la 23 februarie, dar, de asemenea, cu privire la orice altă dată de vacanță, de exemplu, pentru o zi de naștere.

Dar nu cred că un buchet de șosete este un cadou excepțional de sex masculin. O astfel de prezent poate fi făcută la o femeie pentru orice vacanță: ziua de naștere, Anul Nou, 8 martie. La fel ca un cadou similar este potrivit pentru un copil.

Șosetele sunt un subiect practic și necesar care este prezent în garderoba oricărei persoane. Prin urmare, ele nu sunt inutile.

Pentru a crea un buchet de șosete, merită pre-pregătiți tot ce poate fi necesar.

 • Șosete. Numărul de perechi depinde de modul în care ar trebui să se facă rezultatul final. De obicei, utilizați de la 5 la 10 de perechi, dar este opțională. perechi de șosete folosite pot fi atât mai mult și mai puțin. Când cumpărați șosete, preferința merită să plătiți produse extrem de de înaltă calitate. Totuși, nu este nevoie să uitați că acesta este un cadou.
 • Skewers din lemn pentru Kebab. Sushi pot fi folosite. Ei vor avea nevoie ca tulpini pentru șosete făcute.
 • Benzi subțiri de cauciuc pentru bani sau pini pentru fixarea culorilor, altfel își vor pierde rapid forma.
 • Hârtie de ambalare colorată, Organza sau alt material pentru ambalarea buchetului finit.
 • Panglici luminoase de grosime diferită, Pentru a lega compoziția.
 • Scotch pentru a lega un buchet.
 • Foarfece.
 • Decor suplimentar pentru decorare: Margele, frunze decorative sau crengi, flori mici sau mari artificiale și altele.

Cum să prăbușiți floarea de șosete?

Imediat înainte de a compila compoziția, trebuie să înveți cum să transformi floarea șosetelor cu mâinile tale. Pentru că sunt florile obositoare care stau baza acestei compoziții. Există mai multe moduri diferite, dar toate sunt destul de diferite. Baza de a crea un astfel de trandafir este procesul de răsucire.

Principala clasă de master pe trandafiri pliabile de la șosete include mai multe etape simple.

 • În primul rând, trebuie să eliminați eticheta din produsul textile și șosete împărțite.
 • Următoarea șosete aveți nevoie pentru a descompune pe o suprafață plană.
 • Rose trebuie să înceapă să se întoarcă de la vârful șosetei.
 • Este necesar să se îndoaie marginea liberă în paralel și să pornească ușor șoseaua.
 • Când răsucirea atinge călcâiul, partea nazală a produsului este necesară pentru a răsturna cu 180 de grade.
 • Atunci trebuie să continuați procesul de răsucire până la capătul șosetei.
 • Când mugurul este gata, trebuie să fie fixat folosind un PIN sau o gumă pentru bani, astfel încât să-și păstreze forma sa.
 • După aceea, o întindere de lemn este introdusă în interiorul florii finite.

O altă formă de realizare a unei flori de șosete asigură înfășurarea produsului imediat pe un skeleton sau o baghetă de sushi. Acest lucru necesită procesul de pliere pentru a începe cu guma. Datorită acestui lucru, floarea terminată va arăta mai mult îngrijită. Când întreaga șosetă este înșurubată într-un schelet din lemn, produsul trebuie să fie fixat cu ajutorul unor știfturi sau gumă. În acest scop, pot fi folosite și cele mai obișnuite fire de fire.

Uneori, procesul de realizare a culorilor începe cu faptul că pe o suprafață plană a șosetei se desfășoară în diagonală în așa fel încât o linie dreaptă netedă să fie formată opusă călcâiului. Lângă partea cu cauciuc, este introdusă o chiuvetă, iar produsul este pliat perfect în rolă, care trebuie fixat.

O altă modalitate de a crea un trandafir de țesături implică așezarea unui frate de lemn lângă degetele de la picioare. Apoi, este necesar să vânzi produsul pe schelet, în timp ce este necesar să convertiți periodic marginea, formând petale.

Unii oameni cu părtinire aparțin faptului că un număr chiar de culori vor fi situate în buchet, în ciuda faptului că nu este un bun buchet, ci doar imitația lui. În acest caz, numărul de trandafiri este impar, poate fi utilizată una dintre următoarele metode.

 • Combinați într-un buchet de câteva soiuri ale acestui obiect Garado. De exemplu, utilizarea șosete subțiri și mai dense pentru un cadou. Florile sunt create imediat din două produse din diferite specii. Mijlocul poate fi format dintr-un material mai dens, iar ciorap subțire va îndeplini rolul de petale externe. Sau, dimpotrivă, un mijloc subțire cu petale dense.
 • Puteți crea o floare imediat de pereche de șosete. O astfel de floare va fi destul de voluminos, și numai unul va fi format din două elemente. Deci, vă puteți da un număr impar de perechi de șosete, care va face un buchet.
 • Unii oameni pur și simplu adăugați cantitatea necesară de culori artificiale din materiale artificiale phoamyran sau alta în buchet, că numărul total al acestora în compoziție a fost ciudat.

idei de design pentru bărbați

În ciuda faptului că șosetele sunt luate pentru a fi una dintre cele mai banale cadouri, chiar poate fi dat pentru a produce o impresie foarte vie. Deoarece ambalajul original va permite chiar și acest dulap cel mai frecvent supus prezentului sub forma unei compoziții unice.

Opțiunea clasică

Un buchet clasic pentru bărbați este o combinație care include șosete și o varietate de elemente decorative.

 • Pregătirea unui cadou începe cu fabricarea culorilor. În acest scop, pot fi utilizate produse de una sau mai multe culori. Cel mai adesea, un buchet masculin este compus din articole de dulap alb, negru sau gri. Și puteți folosi, de asemenea, nuanțe albastre sau albastre.
 • După răsucirea numărului necesar de culori, este necesar să treceți prin pas pentru a asambla întregul buchet. Pentru aceasta, toate florile pregătite trebuie să fie copiate împreună. Convenabil să o facă cu ajutorul unui scotch. Dar puteți folosi, de asemenea, gumă sau o mică sfoară.
 • Următoarea etapă este adăugarea de elemente decorative. Între trandafiri purtători, puteți introduce frunze care pot fi tăiate din hârtie sau achiziționate în magazine de creație specializate. Și, de asemenea, în compoziția puteți adăuga crengi decorative sau flori artificiale. O altă opțiune este introducerea facturilor monetare. Ele pot fi atât reale, cât și achiziționate în glumele magazinului.
 • Ultima etapă a formării compoziției se află în ambalarea buchetului colectat de hârtie de ambalare. Și puteți utiliza, de asemenea, fructe cu coajă de hârtie, organza sau fatin. În același timp, un strat de hârtie poate fi unul, dar se recomandă utilizarea a două sau chiar trei straturi de hârtie de diferite nuanțe pentru a face mai multă pompă și atractivitate.

Pentru a decora se află pe partea de sus a hârtiei, o bandă strălucitoare, formând un arc frumos din ea.

Un buchet de șosete poate avea un alt fel care diferă de buchetul clasic. Pentru a face o astfel de compoziție, trebuie să pregătiți un coș potrivit în avans. Poate fi coșul de răchită obișnuit sau designul din carton.

Pentru a crea o astfel de compoziție, este necesară pe partea inferioară a coșului selectat pentru a pune o bucată de spumă și a lipi în partea de jos. Cel mai bine este să o înfășurați mai întâi cu o hârtie de aburi pentru a ascunde un aspect neatractiv. Trebuie să ajustați lungimea difuzoarelor astfel încât florile să fie ușor deasupra părții coșului. Dacă spațiile sunt prea lungi, este necesar să le scurtați și motivul pentru a ascuți. După aceea, florile gata făcute sunt necesare pentru priza într-o fundație pregătită. Pentru a completa locurile goale și pentru a oferi un pomp mai mare, puteți adăuga verzi artificiali și alte decorațiuni suplimentare. Direct pe coșul însuși, puteți lega un arc mare din una sau mai multe benzi.

Cu lași

Dacă doriți să faceți un cadou mai diverse, puteți forma un buchet nu numai de la șosete, și se adaugă un alt subiect dulap. Discursul în acest caz merge despre pantaloni scurți. Doar pentru a da chilotii omului preferate par prea simplu și banal. Dar, dacă le aranja într-o compoziție frumoasă, apoi impresia unui astfel de cadou o va fi complet diferit – mult mai pozitiv.

Principiul de a crea un buchet cu chiloti este, practic, nu este diferită de compoziția buruienilor. Inițial, este necesar din chiloții la flori formă. Pentru a face acest lucru, un dulap de sex masculin supus ori în jumătate și răsuciți-l într-o rola elegant. Marginile pot fi un pic mai flexibil, pentru a da o mai mare similaritate cu petale de trandafir.

Amestec cantitativă de șosete și chiloți pot fi perfect. Numărul lor poate fi egală sau chiloții poate acționa doar ca un supliment la un buchet de șosete. Mai important, este mai important să alegeți toate elementele din decizia lor de culoare, astfel încât acestea să fie bine combinate între ele și să completeze un prieten. Când creați un buchet similar nu trebuie folosit doar o singură culoare, deoarece o astfel de compoziție pare destul de plictisitoare. Deci, preferința este mai bine să dați două culori. Poate fi nuanțe de o culoare, de exemplu, albastru și albastru închis sau contrastant – alb și negru. Astfel de buchete arata cel mai interesant si atractiv.

Un cadou constând din șosete și chiloți, decorate inițial în forma unui buchet, vă va plăcea majoritatea bărbaților, deoarece este foarte practic. Și anume, aceste cadouri preferă mulți bărbați.

Cu alcool

Există un alt mod pe măsură ce puteți diversifica un astfel de cadou – adaugă băuturi alcoolice în ea. Desigur, este mai întâi necesar să știm exact ce preferă un om și dacă folosește alcool, în general.

La pregătirea unui astfel de buchet, este foarte important să nu uitați că o sticlă cu o băutură alcoolică are o greutate suficientă. Prin urmare, merită să acordăm o atenție deosebită pachetului potrivit. În caz contrar, în timpul transportului, sticla poate cădea și se prăbușește.

Convenabil pentru a utiliza un coș în acest scop, partea din partea căreia este așezată spumă sau materiale similare. În mijlocul unui coș puneți o sticlă de alcool. În jurul ei sunt plasate trandafiri de țesut pe frigeri, blocați în stratul de spumă. Locurile goale trebuie să completeze elemente decorative: frunze, ramuri, culori artificiale.

Într-una dintre opțiunile de proiectare a unui astfel de buchet puteți utiliza sticle de volum mic. Dacă se dorește o sticlă cu o băutură alcoolică nu poate fi limitată. Ei pot fi, de exemplu, trei.

Cum să faci un buchet pentru o femeie?

Pentru a face un buchet de șosete pentru o femeie, merită o preferință pentru subiecții de garderobă strălucitoare și colorată. Ei bine, uite,, roșu, nuanțe de alb roz liliac. Aceleași culori ar trebui să aibă loc atunci când aleg elemente decorative destinate decorațiunilor.

Pentru a colecta treptat un buchet, aveți nevoie pentru a efectua o serie de etape:

 • Pregătiți cantitatea necesară de flori ghilotină+
 • conecta toate florile împreună+
 • Adăugați elemente de decor+
 • înfășurați buchet finit cu hârtie+
 • cravată o panglică cu un arc.

Atunci când decorarea un buchet purtatorul pentru o femeie, puteți utiliza margele. Pentru a face acest lucru, ele sunt fixate pe băț și se potrivesc în mijlocul florii. Margele poate fi o singură culoare sau multi-colorate. Și, de asemenea, perfect în șosete pentru femei, perla margele uite.

Deoarece multe fete sunt degetele de la picioare dulce și dulciuri dragoste, nu va fi o opțiune bună pentru a adăuga un buchet de dulciuri. Pentru a face acest lucru, bomboane de ciocolată sau „Rafaello“ sunt plantate pe spanks de lemn sau stickuri de sushi și adăugați-le la un buchet de flori între. Sau puteți atașa pur și simplu una sau mai multe plăci de ciocolată. Apoi, darul nu va fi doar foarte practic, ci și delicios. Este important ca toate dulciurile să fie în ambalaj, altfel există riscul ca șosetele să poată fi colorate.

Dacă o femeie consumă băuturi alcoolice, atunci o sticlă de vin bun sau șampanie poate fi adăugată la buchet.

O altă ocazie de a face un buchet mai original – adaugă fructe la ea. În acest scop, puteți utiliza portocale, mandarine, mere.

Acest cadou este convenabil pentru că este potrivit pentru persoanele de orice vârstă. Când o pregătesc, este necesar să ne amintim că merită doar oamenilor care au un simț suficient de umor de ao aprecia corect. În caz contrar, efectul darului poate fi neașteptat.

Un buchet de șosete – un cadou original care va încânta un om practic sau o femeie.

Cum de a face un buchet de șosete, uitați-vă în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: