Facem coroane de castan

Facem coroane de castan

Castanele sunt copaci destul de obișnuiți și foarte frumosi. În primăvară, ele sunt parfumate cu flori albe sau roz, iar în căderea ei plătesc recolta fructelor lor. Acestea pot fi selectate în Grădina Pădure lângă Pădurea, Parcul, Piața, Botanica, și chiar lângă casele private de pe stradă și fac un artizanat interesant de la ei – o frumoasă coroană de toamnă.

De ce ai nevoie?

Accentuează atmosfera de toamnă poate fi o coroană de orice tip. Poate fi un decor excelent la domiciliu. Și este de asemenea potrivit pentru decorarea vaselor, a intrărilor și a ușilor interioare, pot fi plasate chiar în grădină.

Pentru execuția independentă a concepută, și anume o coroană de castane, trebuie să stocați mai multe componente.

 • În primul rând, baza. Ca, puteți folosi orice, de exemplu: paie, ramuri, carton și altele.
 • Castan. Se întâmplă în apropiere și curățați de pielele verzi, este mai bine să luați cele mai frumoase și strălucitoare, neimpresionante.
 • Adeziv-pistol sau orice alt adeziv care va fi bine organizat pe baza de castane.
 • Decor: arcul, panglica, umflături, Rowan și alte.
 • Panglica sau panglică pentru agățat.
 • tesatura Brown să se dezbrace baza.

Cum de a face o bază?

Înainte de a începe să efectuați o ambarcațiune sub forma unei coroane de flori de toamnă, este important să se ia în considerare mai multe reguli pentru crearea sa. Forma coroană de flori trebuie să fie rotundă. Principalul lucru este de a calcula corect raportul diametrelor externe și interne ale produsului. În mod ideal, cununa va arăta atunci când gaura centrală este jumătate sau a treia parte din dimensiunea întregii coroană de flori.

Materiale întunecate de fabricare a reduce vizual crawl, în timp ce nuanțe luminoase de materii prime va face vizual o coroană de flori mai mult.

Vom analiza pas cu pas, cum de a crea un astfel de simplu și astfel o coroană de flori spectaculoase pe usa, fereastra, perete sau doar pentru frumusete.

În primul rând, pregătim baza, adică partea rotundă (sau ovală sau sub forma unei inimi sau a oricărui altul), care va fixa ulterior castanii și alte elemente de decor.

Executarea acestui articol va depinde de ceea ce este acceptat ca bază. Pentru a mesteca din material natural, merită să alegi o cheva, ramuri de mesteacan, viță de vie, paie. În același timp, ele trebuie să fie destul de mari, scăzute și flexibile. Sfărâmicios și crengi uscate vor fi deformate în procesul de lucru, astfel încât acestea să nu le va utiliza.

Dacă nu există paie sau crengi, puteți lua cardul și taie inelul dimensiunii dorite. Este posibil ca puterea să facă două sau mai multe inele, apoi lipiți-le. Este important să se acorde o atenție deosebită acestui articol, deoarece întregul design va fi fixat. Prin urmare, inelul trebuie să fie moderat stabil și durabil, pentru că depinde de cât de mult coroană de flori este ca, cât timp el va încânta pe toată lumea cu propria sa natură.

Puteți utiliza baza de hârtie, pentru acest lucru aveți nevoie pentru a colecta ziare vechi sau reviste. În continuare, acestea sunt împărțite în foi separate și răsucite în tubul.

Astfel de spații libere vor avea nevoie de o mulțime, deoarece pentru a crea baza, se vor stabili pe fiecare alte.

Separat, este de remarcat un fir pe bază de. Pentru o coroană de flori vor fi suficiente două metri de sârmă, care este pliat în mai multe straturi, pentru a forma un ham. După răsucire rece coroană de flori la metal tactil poate fi înfășurat cu panglică sau sfoară. Apropo, firul obișnuit este înlocuit cu cabluri vechi. În acest caz, puteți folosi chiar și stratul izolator dacă rămâne intactă. Apoi, nu se poate folosi decorul.

Al doilea punct va da volumul acestui viitor coroană de flori. Dar puteți lăsa și așa.

Apoi inelul este strâns strâns de o cârpă brună, astfel încât nu există lumen alb vizibil și la capătul coroanei de lucru arăta frumos.

Preparată de castane, prin orice compoziție disponibilă, atașându-le aproape de inel, formând o coroană ca o coroană.

În cele din urmă, merită o frumusețe de castan decorată cu un arc, mai roșu, atașați panglica și puteți să atârnați oriunde.

Ce poate fi decorat?

După prima coroană de castane va fi făcută cu mâinile lor, cel mai probabil, el dorește să-l decoreze într-un fel și diversifică. Puteți face acest lucru în diferite moduri și materiale: atât naturale, cât și oricare altul.

Shishki

Arata organic in tandem cu conuri de castan. Aceasta este și materii prime naturale și este adecvată pentru culoare. Puteți face astfel de meșteșuguri din castane cu o ușoară includere a conurilor. Și puteți desena un model și, ghidat de model, formează-o, alternând fructele.

Justiţie

Acorns, deoarece este imposibil să însoțească un astfel de material pentru creativitate ca acorns. Ele nu sunt doar într-o singură schemă de culori, ci și adecvate. În procesul de creare a unei coroane de coroană le puteți alterna pe măsură ce vă place (într-un checker, într-un fel aleatoriu) sau faceți mai multe rânduri separat de fiecare material.

Alte materiale

Pentru coroane de toamnă, puteți utiliza atât materiale naturale, cât și artificiale.

Din sprigurile naturale, inclusiv molid, frunze de arțar, mușchi, paie, în general, tot ceea ce poate fi găsit în pădure sau în poiana. Florile uscate și frunzele de la Herbarium se vor potrivi, de asemenea. Și, de asemenea,: barbar uscat, ciorchini de Ryabina, nuci.

În ceea ce privește alte materiale, totul este limitat doar la fantezia ta. Arată foarte frumos să decoreze o coroană cu un arc de roșu sau orice altă culoare strălucitoare. În mod remarcabil se potrivesc în conceptul de coroană de toamnă și diferite figuri mici de animale. Precum și diverse panglici, margele, margele, hârtie colorată și așa mai departe.

În funcție de materialele selectate pentru o coroană, meșteșugul va arăta diferit. De exemplu, frunzele pot primi orice formă ce fel de dorință. Dacă doriți să fie netede, ele pot fi pre-puse într-o carte sau sub presă. Uscarea naturală implică lăsarea în aer liber. Lucrați cu astfel de materiale ca o viță de vie, crengi subțiri, mai ușoare atunci când sunt flexibile, ceea ce se poate realiza dacă merg la apă în apă.

În ceea ce privește ghinții și conuri, precum și alte materii prime naturale, specialiștii lor sunt recomandați să trateze adezivul silicat pentru a evita încălcările și schimbările în forma lor.

Exemple frumoase

Pentru a face independent o coroană de toamnă frumoasă, trebuie să vă armați cu prietena, unelte, precum și idei care pot inspira o ambarcațiune interesantă și neobișnuită.

 • Această coroană de flori se face nu numai din castane. Este conuri organic adiacente, crengi de brad verzi și cifre chiar cerb. El ușor amintește că noul an nu este departe.

 • Cununa de castane va decora orice ușă și va vorbi cu toată lumea despre gustul subțire al proprietarului locuinței.

 • Brick perete poate fi, de asemenea fundal pentru un astfel de obiect de artă.

 • Bine ați venit într-o coroană de castane pe care le poate orice, chiar și paie. Se pare foarte dragut.

 • Teșituri, castane, crengi și mușchi vor deveni vecini frumoase în coroană de flori decorative de toamnă. Acesta poate fi făcut cu copii, după ce a constatat toate aceste componente în pădure sau parc.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: