Crafts opțiuni Mill

Crafts opțiuni Mill

Mill – Aceasta este o versiune interesantă a meșteșugurilor care pot fi realizate împreună cu copii. Un aspect interesant poate fi un decor excelent atât pentru copii, vile si. Și puteți face, de asemenea, morile originale, de exemplu, din boabe de cafea, care sunt potrivite ca un cadou.

Cum de a face carton?

Pentru grădiniță, o moară de vânt de hârtie va deveni relevante. Și este posibil Asigurați-aplicelor, opțiunea vrac sau origami. În orice caz, o astfel de ambarcațiuni a este ușor de a face cu propriile mâini, și întreaga familie este, de asemenea, distractiv. Pentru cea mai simpla varianta sub forma cererii, este suficient să taie toate părțile morii, și apoi lipiți-le pe o foaie de hârtie. Este deosebit de convenabil pentru cele mai mici.

Copiii mai mari ar trebui să ofere opțiunea – Manipularea hârtiei Volumetric „Moara“. Pentru a face acest lucru, trebuie să pregătiți carton, foi de hârtie, manșon, lipici, foarfece, wands, vopsele, fir.

Pentru un design mai dens, puteți utiliza carton.

Colectați moara poate fi ghidată de instrucțiuni simple.

 • Trebuie să începeți cu o foaie de hârtie roșie, care este pliată în mai multe straturi sub formă de triunghi.
 • Apoi, pe manșon de pe ambele părți, ele fac rotoare dreptunghiuri.
 • După aceea, manșonul trebuie plasat în hârtie albastră.
 • Două benzi sunt fabricate din carton, pe marginile căruia sunt fixate pătratele ondulate portocalii. Ambele dungi trebuie conectate folosind clei în cruce și apoi faceți o gaură în centru.
 • De la două părți ale manșonului cu foarfece trebuie să facă o gaură.
 • Cocktail tubul de la un capăt este prins în două locuri. Va trebui să săriți toate găurile prin intermediul.
 • După moară de vânt, este necesar să direcționați tăierile de pe tub, astfel încât acestea să fixeze lamele.
 • În deschiderile laterale inserați un triunghi roșu și fix cu lipici.
 • In partea de jos a morii lipi o fâșie de hârtie portocalie.

În cazul în care copilul are nevoie de un meșteșug de toamnă din legume, atunci acesta poate fi adăugat armonios la moara realizate in tehnica Origami.

 • format A4 trebuie făcută printr-un pătrat, care este pliat în jumătate și apoi se desfășoară.
 • părțile laterale ale necesității foaie să fie îndoită spre centru, care poate fi marcată cu o linie punctată.
 • Vârfurile ar trebui să fie transformat în interior spre centru, apoi Implementați.
 • Colțurile inferioare ar trebui să fie utilizate pentru a obține bărci, și apoi să ia în sus partea de sus. Acțiuni similare ar trebui să fie făcut cu colțuri superioare.
 • Toate triunghiurile care rezultă în jurul marginilor ar trebui să fie în jos îndoit. În același timp, au nevoie pentru a implementa un pic din interior.
 • În mijlocul lor ar trebui să fie conectate cu bolțuri sau butoane. Dacă doriți să o astfel de moară de vânt, aveți posibilitatea să atașați o baghetă.

Producția de ghivece de flori

Pentru a oferi o soluție excelentă va fi o moară luminată și interesantă din cele mai simple vase de flori. Cu mâinile tale, poți face o astfel de ambarcațiune, înarmată cu:

 • Trei vase de plastic pentru culorile de diferite dimensiuni+
 • Speats+
 • Chopsticks din plastic din înghețată+
 • Pereche de trafic de vin+
 • Scotch pictat+
 • Lipici fierbinte+
 • Vopsele acrilice.

Colectați moara este cea mai convenabilă, urmând instrucțiunile pas cu pas. Jantele de sus pe toate cele trei vase de flori sunt vina cu vopsea acrilică albă și uscate. În pasul următor, ele trebuie sigilate cu ajutorul benzii de pictură, vopsea restul vaselor și dați uscat.

Când vasele sunt gata, în interiorul lor trebuie să spălați cu adeziv fierbinte și apoi să instalați o piramidă unul pe altul. Pe suprafețele sale ar trebui să fie trase folosind vopsea ferestre, uși și alte detalii.

Aripi pentru mori sunt realizate din trei difuzoare din lemn. Dintre acestea, trebuie să rămână lung, iar celelalte două sunt scurte. De la două stick-uri de sub inghetata, trebuie să muște de pe o margine rotundă.

Acum, toate navele trebuie să fie pliate împreună, aliniind marginile boante. lipici fierbinte pe partea de sus pentru a le bastoane baghetele pentru înghețată, astfel încât capetele lor netede sunt întoarse unul cu altul.

Pentru piesa rezultată de lame ar trebui să fie perpendicular pe lipici bucăți scurte de nave, și apoi la marginile lor – un alt băț. În același mod încă trei aripi ale morii. aripi pictate sunt atașate la un dop de vin. Trebuie să fie perpendicular pe legătura cu un alt ștecher ascuțit cu ajutorul unui băț.

La etaj piramide ar trebui să facă o gaură, diametrul care va fi mai mică decât plută de vin ascuțit. Este în el că introduce designul cu aripi.

Opțiuni materiale naturale

moara decorative pot fi realizate din diferite materiale naturale. Acest lucru este valabil mai ales în cazul în care aveți nevoie pentru a face un crawl pe tema „Toamna“. Cu toate acestea, este pentru utilizarea elevilor. Neobișnuit și interesant arată Mill din iută. Este demn de remarcat faptul că aceasta se face foarte simplu. Este suficient pentru a face forme adecvate de carton, care apoi împachetate cu sfoară. Lamele sunt convenabile pentru a face din glisări.

O astfel de frumusete vant puternic va arata chiar mai bine dacă îl adăugați la saci în miniatură, un coș, și ferestre și uși pentru a sublinia beolins sau alte darities de toamnă.

Boabe de cafea

Moara de boabe de cafea va fi versiunea originală de meserii pentru școală. Asigurați-o astfel de frumusete parfumat este ușor cu propriile mâini. Cu toate acestea, în avans, va trebui să stoc toate necesare, inclusiv baza sub forma unei sticle sau o cutie, frânghie, pete mici de lemn, boabe de cafea, sârmă, țesături pentru saci și iarbă, vopsele, lacuri, fibrolemnoase. Din uneltele, este de dorit să aibă un perii, o riglă, creion, lipici, pensete, foarfece, ace și fire. Pentru a face o moară de cafea din toate cele de mai sus, un număr de etape sunt suficiente.

 • În prima etapă, acoperișul este fabricat din carton. Pentru a face acest lucru, cercul este tăiat, care este apoi lipit în conul, vopsit în maro și inundate cu boabe de cafea.
 • Pereții sunt făcuți dintr-o sticlă sau cutie care sunt înfășurate cu o frânghie. Acum ele pot fi decorate cu cafea, de preferință imitând zidărie.
 • Ușile cele mai simple pot fi făcute din specii subțiri de lemn, apoi vopsea și decorați-le la cererea lor.
 • Lamele de mori fac bine din șine subțiri sau difuzoare de lemn. Acestea sunt suficiente pentru a lipi unul de altul crosscright.
 • Dacă doriți, după instalarea morii, acesta poate fi suplimentat cu ierburi, pungi și alte elemente.

Din lemn

Frezare din lemn arata armonios într-o cantitate mică. De exemplu, un design de metru va deveni o completare excelentă la orice grad de grădină. Pentru ambarcațiunile de la școală, puteți face o opțiune mai mică. Înainte de a face o moară de lemn, va trebui să pregătească casa bloc clapboard, căptușeală cu două fețe, șuruburi, șuruburi, scânduri de lemn, Spire cu fir, antiseptic, rulmenți, vopsea sau lac, burghiu, markere, ruleta, electrolovik.

Este de remarcat clarifică faptul că crearea unui astfel de proiectare trebuie să fie făcut în mod necesar împreună cu adulții. Începând cu marcarea și tăierea materialelor cu privire la detaliile necesare. Așa că totul se întâmplă, este recomandabil să se facă un desen al morii în prealabil și să aplice toate dimensiunile pe ea. Când toate piesele sunt gata, atunci acestea ar trebui să fie prelucrate. De exemplu, unii ar putea avea nevoie să nisip, acoperire antiseptic, vopsire sau acoperire lac. La etapa următoare, este o moară de asamblare. La început, este creat acoperișul, atunci baza structurii este asamblată, iar moară de vânt este montat la capătul.

După instalarea morii într-un loc permanent, acesta poate fi finalizat la cererea unor elemente interesante.

Cum se face o moară pentru decorarea grădinii?

Grădina poate fi decorată cu diferite sculpturi sau elemente decorative, iar una dintre cele mai populare este moara. Printre numeroasele idei, frumusețile de piatră cu lame de lemn atrag. Chiar și în ciuda dimensiunilor lor mici, acestea arată foarte impresionante și capabile să se completeze ca o compoziție în apropierea rezervorului și să facă parte din iluminarea unică. Și dacă doriți, puteți ascunde ceva sub el.

Când se întocmește o schiță, puteți începe construcția. Pentru structura cărămidă, fundația ciment-nisipoasă cu armare. După uscarea completă, baza cărămizii este realizată sub forma unui trapez sau con. Baza de proiectare ar trebui să fie în avans, pentru a investi un știft filetat, la care vor fi atașate lame de lemn. Mill completează un dublu acoperiș de o țiglă sau orice alt material.

Despre modul de a face o moară decorativ cu propriile mâini, uita-te în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: