Crearea de meserii din flori

Crearea de meserii din flori

Florile (ambele vii si uscate) sunt un material adecvat pentru a crea tot felul de meserii. Și astfel încât produsul rezultat place mulți ani din jur, elemente naturale trebuie să se pregătească predely.

Ce material de utilizare?

În ciuda faptului că florile vii sunt cel mai adesea implicate în meserii, Folosirea materialului uscat permite de a prelungi durata de valabilitate a produsului finit. În plus, face ambarcațiunea mai puternic, dacă suplimentata mugurii reale cu elemente artificiale, de exemplu, boabe de plastic sau frunze de țesut. Pentru a păstra florile de mult timp în forma cea mai promovată, ele trebuie să fie în judecată în mod corespunzător.

Este important să ne amintim că catifele, asteri, trandafiri, dalii și bujori rămân luminos pentru un timp destul de lung, dar panseluțe, nastures și suculentele vor fi în continuare fading rapid.

Cele mai ușoare eșantioane cele mai colectate sunt procesate sub presă sau într-un folder special destinat plasării herbarului. Tu chiar le pot plasa în interiorul unui Hipotiroidie gros, de protecție împotriva colorare cu foi de hârtie albe sau de urmărire. Cu toate acestea, această metodă este relevantă numai pentru a crea un decor plat, care va fi implicat în panou.

Pentru a usca rapid materialul pentru meșteșuguri, recomandă utilizarea tratamentului termic. Alternativ, flori multi-tratate – bujori, dahlias, calendula poate fi trimisă pentru a pierde umiditatea la cuptorul cu microunde. Pentru aceasta, capete multi-colorate sunt așezate pe o farfurie, o gramada in miniatura cu apa este instalat lângă ele, iar timer-ul este setat pentru 2 minute. În cazul în care petalele nu vor fi uscate prin intervalul de mai sus, este permis să le expune la un mediu cald altul un minut. Gradul de prelucrare a florilor este determinată de scobitoare.

În principiu, copii pe tulpini lungi sunt lăsate să se usuce și colectarea în mod natural într-un buchet și ascunde în jos într-o cameră întunecată. Între ele este mai bine să conectați casete de țesut dense sau sfoară. Este important ca buchete individuale nu ating alte elemente, și nici unul pe altul. Cu flori de câmp vii vin chiar mai ușor – acestea sunt stabilite pe partea de sus a ziarelor pe balcon sau chiar pe strada. Budii luminoase și mari, dimpotrivă, sunt trimise la spațiul întunecat pentru a preveni arsurile. Procesul natural de uscare naturală durează câteva zile.

Dacă aeronava necesită utilizarea de bouoni cu culoarea conservată, merită utilă Uscarea volumetrică. În acest caz, primul material natural se va usca zi. Mugurii frumos separate de tija, păstrând un cuplu de centimetri în apropierea capului de flori. O felie scurtă de sârmă este introdusă imediat în proces. La următoarea etapă, sunt pregătite masele în vrac, umiditatea absorbantă – Semolina, făină sau sare.

În partea de jos a recipientului pur de flori așezat la baza în jos. Mugurii adormit cu o masă uscată, cu o separare a fiecărui petal. Totul se închide cu un capac și îndepărtează camera încălzită cu umiditate redusă. După 3-4 zile, puteți identifica gradul de uscare, cu atenție prin apăsarea suprafeței laterale a scobitoarei. Dacă acestea sunt dure, atunci este timpul să obțineți piesa de prelucrat cu ajutorul unui pensetă și să se purifice din reziduurile în vrac. Felia de sârmă introdusă va permite capul capetelor înapoi la tulpini.

Citește mai mult  Facem meserii din orez

Foarte adesea, florile stabilizate sunt folosite pentru creativitate, adică tratate în glicerină. Această procedură se desfășoară foarte simplu: prima soluție de glicerină, vândută în orice farmacie și apă este amestecată în proporție 1: 1. Substanța formată este turnată în vază, iar florile sunt plasate în ea, ale căror tulpini sunt pre-zdrobeste într-un centimetru. Pe partea de sus a mugurilor apropiate nu are sens, deoarece lichidul va fi absorbit prin tulpini. În prima săptămână, fiecare floare va trebui să fie tăiată cu un centimetru. În a doua săptămână după reînnoirea soluției-glicerina apă, plantele vor trebui doar la ședere într-un vas.

Flori tratate pentru utilizare ulterioară trebuie să fie depozitate în încăperi ventilate și uscate, fiind împrejmuită de la expunerea la lumina solară directă. muguri sunt mai bune pentru a Volumetric elimina în cutii de închidere bine, plat – în dosarul, și buchete lăsa în aer liber agățat de stat.

Este extrem de important ca umezeala nu cade pe probe uscate.

Opțiunile pentru cele mai mici

Artizanat din flori de multe ori atunci când la grădiniță sau la școală este rugat să participe la expoziție pe tema „Toamna de aur“. Materialul colectat pe parcursul sezonului cald și deja uscat în cărți sau cu microunde este ușor de prelucrat și armonios se potrivește în orice compoziție. Cu toate acestea, Boutons cut-off găsi, de asemenea, locul lor în munca copiilor.

Bărbați

Acesta va fi foarte ușor de a face oameni de toamnă plat din flori și pliante. Poate fi folosit ca material de uscat și curat – principalul lucru este faptul că elementele nu sunt deteriorate și armonizate unele cu altele în culori. Compoziția bine chibzuit este lipit de hârtie, după care piesele necesare sunt trase de flomuses. fetele mai mari pot fi oferite pentru a face-decorare de moda: desenați conturul rochiei de modă și de a efectua aplicei petale.

Dolls

Crearea de păpuși din flori este convenabil de a face în timp ce mersul pe jos. În acest scop, mari și luminoase mugurii Malva sau mac sunt adecvate, precum și păpădia familiare, câmpul bazin miniatură și alți reprezentanți ai florei. Procesul de fabricare meserii neobișnuite este mai ușor să învețe pe exemplul Bind. Primul lucru de floarea înflorită este separat printr-o floare cu un miceliu trăgând în sus. Pe lângă gaura rezultată introduce o floare de un pic de o floare diferită de flori mai mici.

Opțional, păpușa rezultată este pus pe o pălărie sau încearcă pe o perucă, de asemenea, din material natural.

Cărți poștale

Desigur, carduri includ felicitări, pentru proiectarea, care sunt potrivite flori și vii și uscate. Deci, sub controlul părinților, un copil poate face un frumos artizanat în stil retro. Din materiale și instrumente pentru a pregăti doar un spațiu liber pentru o carte poștală cu o „fereastră“ rotund, pansele uscate, panglici și lipici PVA nu foarte gros. Compoziția este colectată de la o floare mare deschis, o floare mai mică, o bouton închisă și o pereche de tulpini. Este important să-l aranjeze în așa fel încât acesta este plasat în cărțile poștale „fereastra“.

Detaliile sunt preluate de o pensetă și sablare lipici, o scobitoare este forme adecvate un strat subțire și netedă de substanță. Excesul de fixare este curățat în mod necesar printr-o cârpă curată.

Cardul finit este decorat cu o panglică și, dacă se dorește, un prospect ferigă.

Animale și insecte

Din petale de flori pe hârtie, puteți colecta imagini de la orice animal, păsări și insecte. De exemplu, un fluture foarte colorat din Boutons proaspete si uscate, precum și frunze mici. În plus față de materiale naturale, carton, foarfece, transparent de auto-tech, tuburi de bandă și cocktail-uri sunt, de asemenea, implicate în activitatea.

Citește mai mult  meserii ușoare din materiale naturale

Primul lucru de hârtie groasă taie semifabricatului sub forma unui contur fluture. Acesta este plasat pe suprafața adezivă a unui mic fragment al filmului adeziv, după care „umplut cu flori, petale, plăci cu frunze și ramuri subțiri. Produsul este acoperit cu un alt fragment de auto-benzi, aplicat în jos strat lipicios, strâns presate și scutite de marginile inutile ale filmului cu foarfeca. Așa că fluturele ar putea zbura, acesta va trebui să se atașeze un scotch la tubul de plastic.

Rapid și doar pe hârtie va o imagine a unui arici destul. Este suficient pentru a desena o figura cu un marker negru, iar apoi umple „zona de ac“ frunzele uscate de diferite nuanțe de verde și nuiele subțiri. Subiecte, având astfel un fond omogen, acesta va rămâne doar pentru a decora flori uscate plat.

Cum se face un panou?

Creați un panou elegant de la drywalks mor chiar și o persoană, nu posedă aptitudini speciale. În plus față de Boutons uscate, bucăți de mușchi stabil, semințe, spikelets, plăci cu frunze și alte cadouri sunt de asemenea implicați în lucrare. Procesul de asamblare a produsului este foarte simplu: toate componentele sunt așezate pe o pânză sau de hârtie, astfel încât să formeze o compoziție armonioasă, după care acestea sunt fixate pe adeziv transparent sau bandă dublu adezivă.

După succesele de imagine, acesta va rămâne în cadru sub sticla – O astfel de soluție o va crește durata de viață a panoului și proteja de acumularea de praf. Apropo, un astfel de produs poate fi făcută și volumetrica – muguri apoi, frunze sau buchete întregi vor fi atașate pe carton sau pânză groasă de sac, și apoi a lua în cadru fara sticla.

Este de remarcat faptul că Baza pentru panou trebuie să fie durabile și creând o aderență cu orice compoziții adezive. aplicatii mici pot fi conținut cu o bucată de carton dens, dar panouri complexe vor necesita deja o bază de lemn sau plastic, acoperite cu pânză sau pânză groasă de sac. Decoreaza fundalul va primi, de asemenea, o grilă, hârtie colorată, „covor“ de frunze uscate sau fragment tapet.

Una dintre cele mai comune subiecte pentru panourile de casă este buchet de toamnă. Utilizează bețivii uscați în aer liber în grinzile aeriene deschise sau separat cu conservarea tulpinilor. Toate elementele compoziției sunt atașate la carton groase, strânse cu clapetă gălbuie. Puteți utiliza orice element în lucrare, dar Este mai bine să dea preferință celor care vor aranja armonios pe o suprafață plană.

De exemplu, poate fi vizată, Mordovnik și Phydalis, în cadrul companiei la care vor fi adăugați spikelete, ramuri de ac și hautere.

Colectarea unui non-buchet de plante și tangându-l cu o panglică, va rămâne doar tăiat printr-o pereche de găuri și va consolida compoziția pe ea cu un fir. Vaza sau coșul sunt tăiate din hârtie de culoare groasă, apoi lipite pe partea superioară a tulpinilor. Colțurile cadrului pot fi emise de margele sau arcuri.

Efectuarea jucăriilor volumetrice

Faceți-vă propriile mâini O jucărie florală frumoasă va fi capabilă să aleagă un număr suficient de flori vii de aceeași dimensiune, precum și să obțină un burete floristic, sârmă sau spank-uri din lemn, un cuțit de papetărie și apă. Decizia ce animal va fi creat, este necesar să se taie figura corespunzătoare a buretelui floral. Nu se răcește separat să creeze un cap, trunchi și labe și după conectarea lor. Fragmentele din Oasis se încadrează în apă pentru o impregnare atentă și apoi lăsată pe scurt pentru excesul de sticlă în exces.

Citește mai mult  Artizanat din creioane

Corpul animalelor este imediat asamblat cu sârmă sau spamme. Flori decupate cu macashalii, astfel încât aproximativ 3 centimetri ai tulpinii lăsate lângă mugur. Apoi sunt foarte strânși și fără lumeni se lipesc într-un burete. Ochii animale sunt făcuți din hârtie, iar în loc de nas puteți folosi o mică bomboană.

jucărie Ready pot fi, de asemenea, decorat cu detalii suplimentare.

asamblarea bratari

Pentru a crea bratari de flori delicate este mai bine să utilizați instanțe numai în direct. În plus față de muguri proaspeți, va trebui să folosească clești, banda banda, foarfece, fir gros și subțire, panglică de satin 1 centimetru lățime și pistol de lipit la cald. În primul rând, firul gros este decupată de lățime încheietura mâinii. clește de capete rotunjite ei, pentru a da un bar metalic, rotunjit forma incheietura si infasurati banda lui teip. După ce a obținut baza, va fi posibil să se procedeze la prepararea florii.

coturi de sârmă subțire, cu o buclă în așa fel încât a reușit să-și petreacă prin mugur în centrul tijei. Lăsând capul de flori aproximativ 7 centimetri de poftă de mâncare, restul va trebui să taie. fire răsucite următor și se transformă teip-panglică. Dacă intenționați să plasați mai multe flori în brățară, atunci ele sunt preparate într-un mod similar, după care sârmă lor este răsucit unul cu celălalt. Pentru a conecta părțile florale cu baza, va fi necesară, ținând un bud cu o singură mână, altul cu puterea de ao roti în jurul bazei brățării.

Bratara finit este decorat cu o panglică plantat pe un Atlantic thermoclayer. În principiu, este de asemenea posibil de a acționa mai ușor și țes brățara ca o coroană de flori, aplicând tulpini de culori individuale într-un cerc și amorsarea-le cu o poftă de mâncare de metal și TEEP bandă.

Alte idei

Topicia de la ierburi și culori uscate merge repede, dar arată foarte impresionant. Pentru formarea unei astfel de compoziții, sunt implicate o varietate de bețivi, spumă goală în formă de minge, baston drept pentru baril, cașep și amestec de gips. Ca o decorare suplimentară, merită pregătirea unei caracteristici, dantelă și sisal. În primul rând, bagheta de lemn este ușor ascuțită și un capăt se lipeste imediat într-un balon de spumă. Un alt capăt este imersat într-un amestec de gips, pulbere.

Când gustările de bază, „coroana” copacului este întocmită cu ajutorul lipiciului cu buton uscat, spikeleți, frunze uscate și alte plante. „Pământul” în oală este mascat de un decor suplimentar, iar recipientul în sine este legat de o panglică sau dantelă.

Florile uscate pot fi, de asemenea, folosite pentru a construi coroana pe perete, plicuri aromatice într-o pungă de țesut sau chiar sare de baie. Desigur, nu uitați de posibilitatea de a elabora un buchet de probe proaspete sau uscate.

Despre cum să puneți în mod corespunzător herbariumul pentru meșteșuguri, să căutați în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: