Crearea meșteșugurilor de la șervețele

Crearea meșteșugurilor de la șervețele

Materialele frumoase și originale pot fi făcute din diverse materiale. Multe lucruri reci sunt obținute de la șervețele obișnuite. Lucrați cu ei doar, dar puteți face produse foarte atractive. În articolul de astăzi aflăm ce meșteșuguri pot face cu ușurință să iasă din servetele.

Cum să faci flori?

Servetele pot servi ca o bază excelentă pentru a face culori frumoase. Artizantele interesante și atractive vor fi disponibile pentru fabricarea tinerilor maeștri de diferite vârste. Copiii 2, 3, 4, 5, 6 sau 7 ani vor contacta toate procedurile creative. Principalul lucru este de a lipi de instrucțiuni simple pas cu pas și pentru a evita excesiv de hiof. Mai jos se va uita la mai multe cursuri de master curios cu privire la fabricarea independentă de compoziții de flori spectaculoase în diferite tehnici.

Appliques

Există o mulțime de diferite tehnici pentru fabricarea de meserii frumoase în formă de flori din șervețele de hârtie. Cele mai mici meșteșugari sunt cele mai bune pentru a dezvolta abilitățile lor creative, începând cu aplicații. casa similare sunt foarte simple și accesibile în procesul de fabricație. Adesea tocmai appliques devin sarcini creative pentru copii la grădiniță, de exemplu, în ziua mamei.

Copilul poate fi încredințată fabricarea unui foarte frumos ilustrând appliqué pe chucks de șervețele de hârtie elegante de liliac. Această casă se face pur și simplu, dar în formă finită arată uimitor.

Copilul va dori cu siguranță procesul de creare a acesteia.

Pentru a face Appliqué originală, veți avea nevoie de:

 • Un prosop de hârtie și liliac alb (poate fi roz) culoare+
 • hârtie verde ondulat sau simplu+
 • Compoziția lipiciului+
 • Foaia de carton (va juca rolul aplicației de bază)+
 • foarfece.

  Când toate aceste componente vor fi gata pentru procesul de creație, puteți trece la producția de artizanat.

  1. Este necesar să se ia o bucată albă de bază de carton. Acesta ar trebui să atragă contururile ramurilor viitoare ale liliac.
  2. Șervețele luate în plus. Ele trebuie să fie tăiate în pătrate, laturile a căror lungime este de 3 cm.
  3. Mai mult, fiecare dintre pătratele pregătite vor trebui să zdrobi, pentru a forma o smocuri mai dens de hârtie.
  4. Acum trebuie să luăm Cartea verde. Urmează cu atenție tăierea tulpinilor și frunzele viitorului liliac frumos. Părțile verzi terminate trebuie să fie lipite la suportul de carton, aderând pentru a atrage conturul lui.
  5. În continuare, pe baza va fi necesar pentru a marca parcelele în care liliacul de flori vor fi. După aceea, cocoloașe de hârtie va trebui să fie fixate în aceste zone. Este necesar să se asigure că aceste cocoloașe sunt destul de multe. Acestea ar trebui să fie plasate cât mai aproape posibil unul de altul.
  6. În primul rând, este necesar să se bulgări fix de liliac, și apoi lipici bulgări alb. În această etapă, fabricarea de casa original și foarte atractiv va fi finalizat.

  Do appliques de servetele șifonate ușor, dar adulții sunt, de preferință, ținute sub control, deoarece tânărul maestru va trebui să lucreze cu foarfece ascuțite.

  Volumeful

  Do-it-yourself copil poate face nu numai appliques colorate, dar, de asemenea, un alt fel de meserii surround pe care nici un aspect mai puțin original și estetic. De exemplu, un mare interes al copilului poate provoca nuferi cu propriile lor mâini.

  Aceste meserii volumetrice sunt simulate, cu toate acestea, în același timp, tânărul maestru va trebui să fie cât mai atent posibil. Este recomandabil să imediat stoc răbdare, deoarece toate acțiunile trebuie să fie îngrijite. Luați în considerare pas cu pas modul de a face nuferi spectaculoase din servetele.

  1. Mai întâi trebuie să implementați un șervețel într-un singur strat. Apoi, această piesă de lucru va trebui să se aplece și se dispersează în diagonală.
  2. Acum, toate colțurile șervețelele martor trebuie să fie beatened spre centru.
  3. Apoi, unghiurile formate vor trebui să se aplece înapoi la punctul central.
  4. Acțiunea de mai sus va trebui să se repete din nou (pentru a treia oară).
  5. Acum, preparatul obținut, trebuie întoarse și reglați toate colțurile la centru.
  6. Piesa de prelucrat se întoarce din nou. Pentru a lucra în continuare a fost mai convenabil, viitoarea casă este plasat pe o cupă răsturnată.
  7. La etapa următoare, toate colțurile meșteșugurilor ar trebui să fie secvențial îndoit, trecând de partea centrală a marginilor.
  8. Flower poate fi scos dintr-o cupă răsturnată.

  Dacă există o nevoie de acest lucru, puteți tulpina petale de meserii.

   volumetrica elegant crin gata. A face o tehnică similară de casă va deveni mai accesibile pentru copiii mai mari. de masterat foarte mici de modelare o astfel de floare poate părea prea complexe.

   Din șervețelele puteți face nu numai frumos crin de apă, dar, de asemenea, un lotus de lux, trandafir sau buchete întregi florale. Astfel de meserii nu contribuie numai la dezvoltarea de motociclete de mică adâncime un copil mic, dar, de asemenea, au un efect benefic asupra fanteziile sale, abilitatile creative.

   Efectuarea de copaci

   Din servetele, copilul poate simula nu numai o varietate de flori colorate, dar, de asemenea, copaci atractive. Pat va fi interesat în mod independent, face mesteacănul original sau pomul de Crăciun. La fabricarea acestor elemente se dovedesc a fi extrem de simplu, dar foarte interesant.

   Puteți face un pom de Crăciun foarte spectaculos realizat din materiale simple și accesibile, inclusiv servetele convenționale. Vom evidenția lista completă a componentelor care vor fi necesare:

   • lavete verzi+
   • O pereche de foi de carton (va fi necesar să se pregătească o bază de cadru de lemn)+
   • Capsator+
   • lipici+
   • Diverse decorațiuni și peisaj (margele, „ploaie“, paiete și așa mai departe).

   Element de bază al meșteșugurilor va servi o floare pufos de la un șervețel. Pentru a face o astfel componenta a, va fi necesar să se plieze un șervețel pentru câteva ori în jumătate, după care a format vrac pumn pătrat cu un capsator în centru. După aceea, din piesa de prelucrat, puteți tăia un cerc simplu sau forme mai complexe. Marginile sunt permise pentru a completa Fringe.

   Elementele de bază indicate se recomandă să se pregătească în avans. Așa că pomul de Crăciun sa dovedit a fi mai pufos si destul de, flori verzi sunt recomandate pentru a face mai mult. Atunci când aceste componente sunt gata, puteți trece la alte etape importante de lucru.

   1. Din foaia de carton, va trebui să răsucească o parte în formă de con. Acesta va servi drept bază pentru viitorul original, pomul de Crăciun. Fix acest element poate fi capsator.
   2. Acum ar trebui să se pregătească flori pufoase pentru pomul de Crăciun, în cazul în care nu au fost pregătite în avans.
   3. flori pufoase verzi pregătite urmați rânduri sau spirale pentru clei pe bază de formă conică din carton. Este permis să folosească o soluție adezivă groasă de PVA sau o compoziție „Moment“ mai puternic.
   4. Decora pomul de Crăciun poate fi orice modalități. Pentru aceste scopuri, o „ploaie“ strălucitoare, paiete, bile laminate din folie, margele decorative sunt perfecte. De asemenea, este posibil să se taie cu atenție fulgi de zăpadă mici de hârtie: ele vor deveni, de asemenea, un excelent plus față de copac elegant de Anul Nou.

   Decorarea pomul de Crăciun va fi etapa finală a fabricării sale.

   Cum de a crea numere?

   Servetele sunt potrivite pentru a face un număr foarte mare de diferite meserii. Acesta poate fi nu numai buchete de flori luxuriante sau de casă pe tema „Toamna“. Astăzi, cifrele volumetrice mari sunt foarte la modă, care sunt cel mai des folosite pentru a decora spații de ziua. Asemenea homemakes sunt de asemenea posibile pentru a simula, folosind piese de șervețele.

   Pentru modelul, absolut orice cifră va necesita următoarele poziții:

   • Carton (piese de carton ideale rămase de la cutii, în care aparatele de uz casnic utilizate pentru a fi ambalate+
   • Simplu sau Malar Scotch+
   • Riglă și creion+
   • Foarfece și cuțit ascuțit papetărie+
   • Capsator+
   • servetele+
   • Compoziții adezive (PVA adecvat sau „moment“).

   Ne vom da seama în fabricarea treptată a numerelor frumoase din componentele enumerate.

   1. La prima etapă, va trebui să facă un cadru volum de dimensiuni adecvate. Pentru a face acest lucru, șablonul de cifre viitoare va trebui să flash-uri bine în două exemplare. Ca pereți laterali vor fi fâșii de carton de aceeași lățime.
   2. Atunci când sunt pregătite toate detaliile cadru necesare, acestea vor trebui să lipici într-un singur desen. Pentru aceste scopuri, scotch este potrivit.
   3. Acum este necesar să se pregătească o cantitate suficientă de pufoase din șervețele florale.
   4. Flori populare ar trebui să fie lipite pe baza cadrului finit sub forma unei anumite cifre.

     În această etapă, de casa originală va fi gata. Acesta poate fi decorat și decorate în plus, de exemplu, panglici elegante, arcuri, coroane mici sau diferite trifles memorabile.

     Alte idei

     Există nenumărate alte idei interesante de meserii frumoase din servetele obișnuite.

     miel

     De exemplu, puteți face un miel fermecător. O astfel de artizanat interesant cu precizie pasiune.

     Pentru a simula o casă similară, utilizați:

     • Foaia de carton+
     • Hartie colorata+
     • servetele albe+
     • foarfece+
     • Compoziția lipiciului PVA+
     • marker+

     Pen sau Flomasters pentru desen Mordashka Barashka.

      Să dea instrucțiuni simple pentru a face o astfel de ambarcațiuni atractiv.

      1. Pentru a obține miei frumoase, trebuie să se pregătească mai întâi șablonul corespunzător. Animală ar trebui să se bazeze pe o foaie de carton.
      2. În continuare, modelul mielului viitorului trebuie să fie tăiat cu grijă, lipirea contururile. Markerul trebuie să atragă o față și copite animalului.
      3. Acum, de la negru de hârtie trebuie să urechi tăiate. Acestea sunt lipite la capul mielului. Este necesar să o facă numai la fondare.
      4. În etapa următoare, va trebui să luați șervețelele. Primul șervețel trebuie să fie rupt în mai multe bucăți mici. Ar trebui să fie rupt, și să nu se taie cu foarfeca. Este necesar ca, atunci când răsucirea semifabricatele în bile mici, marginile sa dovedit a fi inegale.
      5. Acum, din piesele necesare trebuie să bile de formă. Ele pot fi răsucite sau rola.
      6. Când se prepară cantitatea necesară de bile albe din servetele, ele vor trebui să fie lipite de miel, utilizând compoziția lipici.
      7. Adeziv este cel mai bine să se aplice pe șablon printr-o perie. Fiecare minge de hârtie urmează, cu un pic de efort pentru a presa pentru piesa de prelucrat.
      8. Odată ce toate bilele sunt lipite, ar trebui să așteptați pentru o uscare completă.
      9. Figurină de miel pufos poate fi lăsat în această formă și poate fi utilizat în fabricarea unei compoziții applique mai interesantă.

      Fluture

      Din servetele, minunata frumusete a fluturelui. Astfel de meserii sunt simulate foarte simplu. Învățăm cum exact cum puteți face un fluture foarte frumos din materialele luate în considerare.

      1. Mai întâi trebuie să luați 1 șervețel. 2 Diagonalele sale vor trebui să formeze două benzi de îndoire. Apoi piesa de prelucrat este de două ori.
      2. Acum este necesar să se adauge un element triunghiular în coturile diagonale.
      3. În etapa următoare, vârfurile detaliilor triunghiulare sunt pliate cu partea de sus a unei părți.
      4. Apoi, partea triunghiulară se întoarce, după care se conectează la vertexul cu baza.
      5. Piesa rezultată trebuie să fie ajustată cu atenție în jumătate.
      6. Acum este necesar să pregătiți un segment mic de sârmă. Această componentă va trebui să fie pliată în jumătate. Ar trebui să fie înfășurat cu un șervețel pe ambele părți.
      7. Baza de sârmă va trebui să se rotească și apoi să formeze o mustață fluture. Toate sârmă surplus trebuie tăiată.

      Original și foarte luminos de artizanat gata.

      Rowan swig

      Aflați cum să faceți cu ușurință să faceți o astfel de ambarcațiune de toamnă frumoasă.

      1. Mai întâi trebuie să luați o foaie de carton alb. Trebuie să deseneze ramura Rowan cu grămadă de fructe de padure.
      2. Acum trebuie să luați servetele. Dintre acestea, va trebui să tăiați pătrate. Din astfel de elemente, va fi mult mai ușor să sculptați bilele mici.
      3. Bilele formate făcute de la șervețele sunt necesare folosind o baghetă de lemn pentru a scăpa în soluția adezivă. După aceea, detaliile sunt umezite în adeziv, va fi posibil să se fixeze ușor un circuit pre-recoltat.
      4. Rowan Berries Este recomandabil să faceți mahon de la șervețele roșii, frunze – de la verde. Pentru decorare, este necesar să se utilizeze detalii maro.
      5. Bilele roșii de la șervețele sunt recomandabile pentru a lipi cât mai aproape posibil, astfel încât imaginea sa dovedit mai atractivă.
      6. Pentru a aranja frunzele, nu este necesar să se pregătească bile de hârtie. Puteți utiliza piese de tăiat simple, cu sfaturi ușor răsucite. Ultimele piese trebuie să fie lipite în special în siguranță.

      Trandafiri

      Din materialele avute în vedere, este posibil să se obțină trandafiri de volum cu adevarat chic pentru tulpini. Astfel de meserii pot fi decorațiuni interioare foarte originale si estetice. Pentru a simula flori superbe, utilizare:

      • servetele multicolor+
      • creion subțire sau ac+
      • sârmă+
      • Cartea verde din carton ondulat.

       Vom înțelege cu particularitățile de fabricarea de trandafiri atractive.

       1. În funcție de mărimea viitoarelor culori, va trebui să taie spații pătrate ale parametrilor de dimensiune corespunzătoare. În cazul în care trandafirii sunt planificate să fie făcut foarte mare, atunci servetele nu pot fi tăiate la toate.
       2. Fiecare cutie rezultat va trebui să fie filare cu atenție până la mijlocul ei. Cârlig un gol urmează acul de obicei sau creion.
       3. După această parte a șervețelele vor avea un impact pe marginile și scoateți acul (sau creion, în cazul în care acesta este utilizat pentru strângere).
       4. Acum, piese de sârmă va trebui să ia transformă la vânt toate petalele. Ei vor trebui să prezinte cât mai mult posibil cu flori luxuriante în creștere.
       5. Lingoul rezultat va trebui să se stabilească prin benzile de hârtie verde. Aceeași piesă ar trebui să înfășurați tot cadrul de sârmă de-a lungul lungimii sale. Deci, va genera un peduncul de simulare.
       6. Dacă doriți, vă puteți conecta la tulpina câteva frunze. După acest buchet de trandafiri de lux va fi gata.

       Acum, trebuie doar pentru a ridica vasul în care va fi posibil să se pună rezultate trandafiri autoproclamați din servetele.

       În acest scop, recipient adecvat, realizat din carton. O soluție bună ar fi gata si vaza.

       Stea

       Cu mâinile pe servetele mari pot face surround, uimitor o stea. Vom analiza master-class pas cu pas cu privire la desfășurarea corectă a unor astfel de lucrări creative.

       1. În primul rând, șervețelul va trebui să dezvălui.
       2. După aceea, acesta este pliat astfel încât 2 marginile exterioare „privit“ în punctul central.
       3. Acum, șervețelul va trebui să se întoarcă la 90 de grade, iar apoi ajustați 2 marginile exterioare la centrul.
       4. va fi necesară acțiunea de mai sus pentru a duplica.
       5. La etapa următoare, va fi necesar să se plieze îngrijit triunghiul rezultat înjumătățit de-a lungul benzii centrale. Acest lucru trebuie făcut pentru a ajunge obtinerea unei benzi dens. După aceea, șervețel pot fi desfășurate.
       6. Muzicuta rezultat trebuie pliat de-a lungul liniei de pliere. Apoi depliate detaliu și rabatați armonică din nou, dar în direcția spre partea opusă.
       7. Harmonica va trebui să fie înfășurat în centrul elementului de sârmă de metal.
       8. Fiecare unghi de șervețele va trebui să fie ajustate la partea interioară, la un unghi de 45 de grade. Pe fiecare parte, detaliile armonicii trebuie să fie de 4 colțuri.
       9. Acum, toate sfaturile armonice existente trebuie conectate pe ambele părți. Deci, va fi formată o stea foarte originală și atractivă.

       Pregătirea interesantă poate fi completată de orice componente decorative. Steaua poate fi decorată cu modele vopsite, stropi de la paiete sau alte componente atractive.

       Fructe si legume

         Cei mai mici maeștri pot face aplicații excelente care descriu diferite legume sau fructe. Învățăm cum să modelați astfel de compoziții folosind șervețele de hârtie.

         1. Contururile oricăror legume și fructe ar trebui să fie tăiate din carton dens. Tăiați toate detaliile necesare foarte atent, sub supravegherea adulților.
         2. Pe contururile existente, aplicate la baza cartonului, va fi necesar să lipiți bucăți de servetele de diferite culori. Aceste piese pot fi tăiate în avans de la servetele sau de grabă.
         3. Compoziția simplă rezultată poate fi făcută mai atractivă și mai expresivă, recurgând la decor suplimentar.

         Copilul poate decora aplicația cu legume prin strălucirea strălucitoare, pene sau alte elemente de culori adecvate.

         Despre cum prosoape de hârtie și servetele fac o placă de vază frumoasă, uitați-vă în următorul videoclip.

         Evaluează articolul
         ( Încă nu există evaluări )
         Adaugă comentarii

         ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: