Efectuarea de cărți poștale pentru ziua orașului do it yourself

Efectuarea de cărți poștale pentru ziua orașului do it yourself

Cardurile vă fac în ziua orașului do it yourself – una dintre cele mai interesante activități. carte de lucru pe o felicitare master-class devine cu greu cea mai bună opțiune pentru o astfel de vacanță un. De aceea, este important pentru a afla cum să faci o carte poștală pentru aniversarea Serpukhova, Smolensk și Briansk (și se transferă această experiență pentru felicitări colorate în alte orașe nu va fi atât de dificil).

Opțiunea simplu clasic

Concursuri cu fabricarea de cărți poștale până în ziua orașului sunt deținute chiar și în grădinițe. Și, în astfel de cazuri, crearea de compoziții mari este greu de rezonabil – este mai bine să faci ceva mai ușor. De exemplu, Salute decorative sau focuri de artificii. IMPORTANT: copii foarte mici nu ar trebui să perceapă astfel de meserii. Acestea sunt concepute pentru vârsta de 4-6 ani, cel puțin + și toate aceeași parte a lucrării va trebui să facă părinții sau alți asistenți adulți.

Secvența de muncă este după cum urmează:

 1. Selectarea de imagini și fotografii potrivite pentru o astfel de vacanță de+

 2. Plasarea lor pe cărți poștale foi create+

 3. tipărire+

 4. Laminare+

 5. pagini de lipire+

 6. Decorare de hârtie decorativă colorată de tonuri diferite, cu un capsator+

 7. Cifrele pentru lipirea bandă dublu adezivă+

 8. Decorarea drapelului orașului sau regiune+

 9. Urmărind în partea de sus a numerelor corespunzătoare carte poștală+

 10. Decorarea compoziției la partea de jos o varietate de flori+

 11. Fixarea în interiorul carte poștală de fotografii și cazuri adecvate (de preferință, în mod independent, compus), poezii dedicate orașului natal.

Citește mai mult  Facem cărți poștale pentru ziua de naștere a sorei o face singur

Herbal volumetric

Felicitare cu ziua orașului în vrac încă puternic nimeni și niciodată nu a fost făcut. Probele dedicate sărbătorilor în oraș sunt absente în principiu, precum și cursuri de masterat gata. Dar totuși puteți face ceva, chiar o compoziție destul de neobișnuită, împingând din produsele „volumetrice” cu alte parcele. Deci, în ziua tuturor iubitorilor și a altor sărbători personale de tipic tipărite sau redraw șabloane care pot fi modificate, în funcție de subiect. Fiecare element este tăiat separat.

Cartea de volum se poate face altfel. Secvență de pași:

 1. îndoiți o pereche de foi de două ori+

 2. 8 segmente pe o singură coală în mijlocul îndoirii+

 3. Curățați produsul+

 4. Respingeți felii în direcția opusă+

 5. Tăiați 4 pătrate multicolore diferite în dimensiuni+

 6. fixați-le pe panglici verticale+

 7. Cravată+

 8. Fixați aceste arcuri+

 9. Faceți marginile ondulate pe un complot cu o inscripție solemnă utilizând foarfece curat (inscripția trebuie dedicată orașului, desigur)+

 10. Imprimați a doua foaie+

 11. decora compoziția gust.

Idei pentru diferite orașe

idei generale și inscripții – este încă relativ plictisitor, și șablon. Este foarte important să se adapteze cartea poștală sarcina sa specială. parcele specifice ale orașului pot fi:

 • Principalele monumente istorice+

 • dominantele arhitecturale+

 • peisaje Marky+

 • monumente ale naturii+

 • strat urban de arme și steaguri.

Crearea de meserii, cum ar fi stema orașelor mici nu este elaborat. Dar se poate presupune că procesul în cazul Serpuhov arată astfel:

 1. Ia hârtie roșie (carton) sau vopsea material alb de vopsea roșie+

 2. Mai jos este un contur negru subtil cu un gol în mijloc+

 3. rotund alb „partea de sus a ouălor“+

 4. Șablonul face pregătirea de „păun de Aur“+

 5. L cu vopsea colorat mici detalii, inclusiv verde zone separate+

 6. În colțul din stânga sus, trage treptat o figura George Victorios, turnând Dragon.

Citește mai mult  Fratele carte poștală pentru ziua de naștere cu propriile mâini

Cu alte orașe, situația este aceeași – desenele de stema sunt disponibile în mod public, dar metoda de desen nu este cu siguranta descris oriunde. Și totuși puteți încerca să descrieți, de exemplu, stema Smolensk.

Pentru ao crea, va trebui să vă pregătiți și / sau să trageți câteva casete:

 • 2 Georgievsky+

 • 1 formă compusă gri cu inscripția „perforată în jos cetatea”+

 • 2 de dungi galbene și roșii+

 • 2 din dungi roșii de diferite culori.

În părțile din stânga și din dreapta ale cărții poștale trage 2 sulițe stilizate. Ele sunt încoronate cu ciucuri cu două fețe pe pantofi. Georgievsky panglici au pus (sau desen), astfel încât ei converg în mijloc. Mai departe:

 • Adăugați bandă „Punched în jos cetate“+

 • Trageți în mijlocul stea de dimensiuni mari de dimensiuni mari+

 • Se pare că este eliminat din cauza trupelor de tonuri diferite, aceste dungi se îndoiesc ca și cum ar susține panglica „a plasat fortăreața”+

 • Suprapuneți steaua cu un șablon sculptat sau tipărit al unei arme antice, cu o pasăre de păsări „Gamayun”+

 • Adăugați un fund convex la acest model dacă nu ați făcut imediat+

 • vopsea totul în culori adecvate+

 • Copiați steaua pălăriei Monomach (se face și pe șablon și vopsea)+

 • Imprimați bannere microscopice pentru a adăuga la sulițele de mai sus.

Coat of Briansk arme de adăugare carte poștală mult mai ușor. Este construită în conformitate cu schema „scutului francez”, adică o pătrată rotunjită, cu proeminența inferioară. Lungimea liniei de fund – 8/9 din înălțimea totală. Partea de sus a unei compoziții roșii bogate. Este separat de partea de jos verde a unei linii negre subțiri.

Citește mai mult  Efectuarea de cărți poștale pentru ziua prietenei tale cu propriile mâini

La marginea din stânga și pe vopsea potrivită 2 grupe de nuclee galbene de canion de diferite dimensiuni colectate în piramide. Exact în mijloc este pistolul de epocă cu un accident vascular cerebral cu un trunchi. Fundația sa este ascunsă de o cutie de lemn, care are dreptate o margine. Pe un câmp verde trage în jos un direcțională luminos săgeți galbene. Nu mai multe detalii nu este nevoie.

Indiferent ce oraș este sărbătoarea, este destul de rezonabil să completați cartea poștală nu numai stema lui, ci și steagul rusesc. Foarte frumos dacă nu este doar agățat, dar ca și cum ar fi reîncălzit în vânt. Transmiterea traficului începe, desenând un val negru de mai jos. Apoi este simetric, cât mai mult posibil, repetați sus și conectați banda verticală. Drepturile fac o altă linie și să conecteze toate punctele + vor rămâne doar pentru a face 2 separatoare orizontale ondulate și vopsea compoziția.

Carte poștală oraș zi în clipul video de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: