Efectuarea de cărți poștale tip face singur

Efectuarea de cărți poștale tip face singur

Felicitare va fi frumos și drăguț prezent pentru orice vacanță. Adesea, astfel de produse face cu propriile lor mâini cu diverse materiale și dispozitive. Există un număr foarte mare de idei pentru cadouri de proiectare. Astăzi vom vorbi despre modul în care puteți face o carte de casa pentru un tip.

Cărți poștale trase

Va fi interesant să arătați ca un produs auto-făcut, cu o imagine schematică a iubitorilor. În același timp, ca bază, puteți lua un carton simplu, dar este pre-lipit de diferite butași decorative. Puteți utiliza un ambalaj cadou potrivit pentru acest lucru.

În același timp, este luată un cartonaș roșu, pe partea inversă a căreia un creion simplu vopsește o inimă și apoi este tăiată cu ușurință. Pregătiți, de asemenea, un material alb, de la partea sa reversă, trageți doi oameni schematici. Puteți face acest lucru folosind șabloanele. Toate acestea sunt, de asemenea, tăiate cu foarfece. Apoi, piesele gata sunt lipite pe bază de carton. Inima este fixată în partea centrală și pe părțile sale laterale – oameni. Apoi luați un marker negru: Cu ajutorul acestuia în mijloc, puteți face o inscripție plăcută și drăguță.

Dacă doriți, puteți tăia două inimi mici din hârtie roșie, decorați cu modele mici și apoi lipiți un astfel de element pe persoană. Prezentul finit este adesea decorat cu alte detalii decorative suplimentare. Această carte poștală va fi o opțiune excelentă pentru cei dragi în armată.

De asemenea, puteți face o carte poștală plic. În acest caz, carton sau hârtie strânsă formează un gol ca un plic. Apoi, suprafața sa este lipită complet de hârtie în culoarea formei armatei. Când adezivul este complet uscat, suprafața piesei de prelucrat este lipită cu câmpurile de hârtie tipice scrisului, care poate fi tăiat de la un plic nou curat. Cu ajutorul unui marker și șablon în partea centrală a cărții poștale puteți face o inscripție frumoasă. Puteți desena, de asemenea, mici elemente decorative (inimi, stele).

Dacă doriți, puteți aranja fundalul corespunzător pe plic, dar este mai bine să facă acest lucru cu ajutorul probelor finite sau pur și simplu trage. Această opțiune poate fi, de asemenea, potrivite pentru cei care sunt în armată.

Cum de a face meserii în vrac?

În acest caz, puteți face o carte poștală frumoasă într-o tehnică de regină. Pentru aceasta vom avea nevoie de:

 • foarfece+
 • lipici+
 • hârtie colorată (roșu, visiniu, roz)+
 • carton.

În primul rând pregăti baza pentru prezent. Mai bine ia un material de carton. O coală este pliată în jumătate, și apoi plasate pe exteriorul hârtie colorată strălucitor. În acest caz, puteți lăsa o mică liniuță de la marginile. După aceea, a mai multor foi de hârtie colorată blancuri formă în formă de benzi subțiri cu lungimi diferite. Multe astfel de elemente ar trebui să fie făcut imediat. Apoi, fiecare parte rezultată este frumos răsucite în spirale, iar capetele lor sunt fixate cu ajutorul compoziției adezive.

Când un număr suficient de spirale sunt gata, treceți la formarea unui decor sub forma unei inimi. Puteți să o faceți imediat pe carton. În același timp, va folosi cel mai mult forma finită. De asemenea, puteți aplica la baza schiței unui creion simplu. Când inima este făcută și lipită de carton, cartea poștală terminată trebuie să fie separată de diferite elemente, de exemplu, arcuri de panglici de satin. De asemenea, dacă doriți, puteți imprima sau scrie o inscripție frumoasă de salut.

Această carte poștală va fi o opțiune de aniversare excelentă. De asemenea, ea poate veni o lună sau o aniversare a relațiilor.

O altă opțiune bună poate fi o carte de sex masculin de fire. Pentru aceasta vom folosi:

 • carton+
 • Fire de diferite culori+
 • foarfece+
 • lipici+
 • sulă+
 • bandă cu două fețe+
 • Hartie colorata+
 • Ac de cusut.

Mai întâi trebuie să luați carton și să extrageți schematic conturul imaginii viitoare pe ea. Frumos și uita ușor o navă mică. Puteți găsi un șablon gata. Apoi, în carton cu ajutorul de a coase găurile se formează, în timp ce ar trebui să fie liberi să treacă un ac de cusut. După aceea, găurile clipeau cu fire roșii care sunt opuse reciproc. Cu toate acestea, va fi necesar să luați materialul cusut și să îl atașați la bază (deoarece poate fi folosit și o foaie de carton).

Decuparea semifabricate cu ajutorul lipiciului sau a benzii bilaterale. Apoi, la rândul său, cartea poștală terminată este scrisă felicitări.

O altă opțiune va fi o carte de felicitare masculină cu unelte vechi inutile. Cartonul este luat pentru ao crea, apoi este pliat în jumătate, astfel încât în ​​cele din urmă să se stingă un gol pentru un strat cu două straturi. Apoi pregătiți hârtie specială pentru scrapbooking. O bucată de 0,5-1 centimetru este tăiată din ea. Apoi, desenul de fundal ar trebui să fie artificial. Pentru a face acest lucru, puteți utiliza șmirghel, cu care se pierd marginile ambarcațiunii. După prelucrare, aceste piese sunt ușor indoite spre cealaltă parte. Această procedură este opțională, aceasta se face la voia.

Mai târziu, să ia o mică bucată dreptunghiulară sau pătrată de hârtie albă dens. capetele ei pot fi, de asemenea, în mod artificial. Pe lingoului obținut, ar trebui să scrie o inscripție de felicitare și într-o astfel de formă de a se lipi la partea centrală a prezentei. Puteți să-l purta cu baza, cu ajutorul sârmă de fier vechi. După aceea, există mai multe unelte de pescuit. Ele sunt mai bine fixate pe laturile laterale ale cărții poștale. Se recomandă utilizarea de 3-4 modele cu dimensiuni diferite. Așezați-le stă aproape unul de altul.

Simplu, dar elegant și frumos opțiune va fi o carte poștală de casă alb-negru. Ca o fundație să ia, de asemenea, carton, mai bine negru. Acesta este plasat pe ea material alb, în ​​timp ce marginile sale trebuie să fie puțin mai mică. După aceea, pe suprafața piesei de prelucrat, felicitări sunt scrise cu un negru pâslă de metri. Pentru a obține inscripția cât mai exacte posibil, ar trebui să utilizați șablonul corespunzător. Atunci panglica. Acesta poate fi realizat din materiale diferite, dar este în valoare de a alege un eșantion în aceeași gamma alb-negru.

Din panglica formează un arc mic frumos. Acesta este fixat cu ajutorul compoziției adezive peste inscripția finit. Dacă este necesar, cartea poștală finit este completat de alte detalii decorative.

Acest produs va fi cea mai bună oportunitate pentru ziua de naștere unui tip.

opțiuni neobișnuite

Timp de o lună de relație vă poate da o carte de luminos salut cu inimioare. În acest caz, o bază de carton poate fi orice colorant. Mai multe inimi mici tăiate din hârtie colorată. Este mai bine pentru a face elemente de diferite culori, astfel încât aspectul de produs mai interesant. O inimă este tăiat hârtie strălucitoare sau ondulat, iar la final toate aceste piese sunt lipite pe partea exterioară, în ordine haotic.

Nu mai puțin eficient arată ca o felicitare originală cu bile. Aceasta desfășoară mai multe spații libere luminoase rotunde din carton. Ele pot fi decorate cu modele realizate de vopsele sau markeri. Cablurile pentru baloane sunt tăiate din sfoară. Toate acestea este atașat la o bază de carton. În partea de jos a cărții poștale, puteți scrie o felicitare.

Această opțiune poate merge pe un tip sau de ziua sotului.

Despre modul de a face carduri de tip, uite în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: