Cum de a decora Notepad?

Cum de a decora Notepad?

Notepad – un cadou universal pentru tine si cei dragi. Cu toate acestea, astfel încât devine specială, aceasta trebuie să fie decorat. Din materialul acestui articol, veți învăța cum se poate face și ce idei se vor potrivi pentru persoanele care au diferite hobby-uri.

Direcții de idei

Atunci când alegeți un design, să ia în considerare vârsta, interesele celui care este destinat Notepad.

Este important să se creeze starea de spirit din dreapta, atunci nu va fi doar plăcută, dar, de asemenea, memorabil.

Cele mai multe subiecte interesante:

 • Notă călător+
 • Schița pentru crearea de fan ficțiune+
 • rețete de carte improvizatie+
 • Planer unui om creativ+
 • Revista cu design elegant pentru un prieten+
 • Colectia de aforisme de modernitate+
 • jurnal personal miniatură (chestionar)+
 • Colectia de poezii proprii+
 • Planificatorul de dorinta+
 • Calendar realizări+
 • album acuarelă.

Ideea originală – Crearea unui notebook-organizator pentru stocarea lucruri mici formă plată. Puteți plasa un carnețel în stilul unui jurnal pentru evidența declarațiilor amuzante ale copiilor, amintiri speciale.

Puteți decora exteriorul produsului și interior. În acest caz, stilul de decor trebuie să fie unite.

Începeți mai bine cu capacul.

Idei de decorate

Notepad-ul de design exterior poate fi cel mai divers. Astfel încât să se uite profesional, este mai bine să scoateți capacul.

Este de obicei lipită de foi sau una dintre laturi (produse pe inele).

Dacă este imposibil, capacul poate fi realizat în conformitate cu principiul cauzei. Pentru aceasta, măsurătorile de lungime, lățimea frontală, partea din spate, grosime. Apoi faceți alocații mici pe cusături și coaseți capace pentru cărți.

Citește mai mult  Cum de a face mere?

Materiale utilizează pâslă naturală, naturală, artificială. Frumos în căutarea la capacele de bumbac, bossia, satin, velor, microfibră, catifea. Piele sau carcasa textilă poate fi adăugată de marcaje, benzi de cauciuc, elemente de fixare.

Dacă notele au capace subțiri, le puteți decora cu capace de casă. Pentru a face acest lucru, utilizați textile cu umplutură, carton, hârtie colorată colorată, clei (creion, PVA, termo).

Hârtie de finisare (textile) sunt lipite la blank-uri de carton tăiate în mărime notepad. Pentru ușurința utilizării, capacul este decorat cu șiruri de caractere.

Pe capacul textil superior poate fi decorat cu elemente de broderie.

Frumos în mod frumos țesut și piele, decorate cu panglici, decorațiuni de canzashi. În plus, butoanele, flori tricotate, panglice, benzi centimetri și chiar decor pentru dulapurile de păpuși pot deveni decorațiuni.

De exemplu, poate fi pantofi mici, dulapuri din Barbie. De asemenea, pentru a decora notepad cu propriile tale mâini folosiți dantelă.

Decor original – capace de argilă polimer.

Ele pot fi simple și extraordinare. De exemplu, puteți pregăti o acoperire laconică cu un model modest. Dacă există abilități de topire, puteți decora capacul stucului. Modelul desenului depinde de ideea de design.

Flori și fluturi din Foamiran (cauciuc poros) poate fi un decor spectaculos volum al capacului (cauciuc poros). uita-te Nu mai puțin eficient la cărțile de notebook-uri Princanted Broots, lanturi, paiete.

Tipul de gherghef și complexitatea muncii depind de competențe în creativitate și fantezie.

De asemenea, suprafața capacului frontal poate fi decorat cu decor volumetric și plat pentru scrapbooking. În plus, desenul sau modelul folosește un ziar convențional, decupaje din reviste glossy. Appliqué tehnica poate fi clasic sau volumetrica.

Citește mai mult  Totul despre Torletyania

Opțiuni pentru interior

Decorarea conținutului intern al carnețelul albumului depinde de ideea selectată. Cel mai simplu mod de a face cu autocolante speciale pentru albume și notebook-uri. Astăzi, acestea sunt prezentate într-un sortiment foarte mare.

Datorită acestui fapt, posibilitățile de teme de proiectare crește. Autocolante au o dimensiune mică și design partajat. Acestea pot fi lipite pe hârtie într-un model specific.

De exemplu, ei sunt capabili de a decora o formă Notepad sau adăugați un design jurnal personal.

În prezența abilităților de desen, puteți decora unele pagini, stabilind starea de spirit dorită.

Nu uita despre proiectarea primei pagini. De obicei, pentru astfel de idei folosesc blocnotesuri-schite sau notebook-uri cu hârtie specială.

În cazul în care fixarea colilor de hârtie pe inele detașabile, puteți face altfel. Este suficient să taie imagini frumoase din reviste sau de imprimare, urca apoi la pagini partajate.

Speeciously în căutarea inserate în paginile de notebook-uri dintr-o lucrare puternică. Acesta poate fi gol sau cu model.

În cazul în care nu există aptitudini de desen, aveți posibilitatea de a imprima de colorat frumos, pe un anumit subiect.

Nu mai puțin eficient uite la notebook-uri de casă, cu o pagina de colorat anti-stres. Ei cer o anumită stare de spirit, fac o specială. Paginile de carton originale inserate și mici.

arata cool în jurnale de casă de pagini cu elemente atribuite.

În funcție de dimensiunea notebook-ului, se introduc fișiere mici, care pot fi adaptate de fotografii. buzunare de fișiere pot fi textile cu firmware-ul pe marginile.

Decorați pagini individuale în interior cu creioane colorate sau watersters convenționale. De exemplu, puteți decora nu numai prima pagină, dar separat, de asemenea, alte. Ideile de desene pot fi cele mai neașteptate.

Citește mai mult  Cum pot face o bufniță de suport?

Acesta poate fi un plan de dorințe sau idei pentru luna următoare. Alternativ, puteți desena un tabel de afaceri și note, în fiecare celulă pentru a semna motto-ul zilei.

Original Proiect – Neskual Jurnal. Se poate plasa o pagină surprize. De exemplu, plicuri colorate adăuga la notebook, ele pot stoca surprize sau secrete, scrie emoțiile lor luminoase pentru a citi în viitor.

Exemple frumoase

Oferim sa ma referi la galeria foto, care demonstreaza masa capacitatea de a decora notebook-uri.

 • Designul cu o lut polimer face un cadou special.

 • Exemple de umplere internă folosind pagini diferite și hârtie colorată.

 • Metodă pentru decorarea unui jurnal laconic cu argilă polimerică.

 • Notepad de casă pe inele cu inserții cu plicuri și hârtie de artizanat.

 • opțiunea de acoperire spectaculos pentru a crea o colecție de călătorie note.

 • Ideea de înregistrare a spațiului intern al paginilor sub forma unui calendar colorat.

 • Un exemplu de acoperire textil folosind un decor tradițional de cusut.

 • Un exemplu de decor spectaculos pictat într-o singură schemă de culori după lipire.

 • Laconic Coperta model Acoperire cu o fațadă față de decorare textile.

 • Ideea paginilor de colaj pentru note speciale, folosind pagini cusute și ștampile.

 • Model de stuc cu două culori pentru partea frontală, din argilă polimerică.

 • Decorarea internă a notepadului într-o tehnică apartament Applique.

 • Un exemplu de selecție a autocolante pentru finisarea jurnalelor tematice pe inele.

 • Înregistrarea notepadului prin pictura antistress, foi acoperite separate, evenimente de planificare.

 • Exemplu de decorare a paginilor de hârtie autoadezivă colorată, creând aplicații tematice.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: