Cum să borcane Decora faci singur?

Cum să borcane Decora faci singur?

Fiecare casa are mai multe cutii de conserve goale gem, cafea sau alimente pentru copii. În mâinile meșterilor iscusit ele pot deveni un material excelent pentru a crea ambarcațiuni originale. Dacă doriți, puteți decora borcanul cu propriile mâini, te familiarizezi cu lucrările cusătoreasă sau uita la clasa de master pentru a face meserii. Chiar și cel mai simplu banca poate opri într-un counteal elegant, o vaza sau capacitate pentru produse în vrac. Astfel de lucruri originale vor ajuta profitabil decora camera, oferindu-i o culoare speciala. Cu o mică experiență, produsele obținute pot fi chiar vândute, transformând hobby-ul preferat în venituri suplimentare.

Decor de cutii de sticlă

Banca este cea mai potrivită capacitate de stocare a crupului, a condimentelor, a cafelei și a altor alimente. Într-un astfel de container de sticlă, insectele nu vor fi îndreptate, umiditatea nu va cădea înăuntru, în plus, rezervorul este ușor de spălat. Opțional pentru a arunca blocaje goale de sub gem sau cafea. Dintre acestea, puteți construi containere frumoase și chiar seturi întregi pentru stocarea tot felul de lucruri. Există multe opțiuni pentru decorarea acestor produse. Aceasta utilizează diferite tehnici și materiale diferite.

Fie că este vorba de o bancă de 3 litri sau un recipient foarte mic, puteți ridica un decor frumos.

Una dintre opțiunile de înregistrare a borcanelor de sticlă este o tehnică de decupare. Lucrul cu servetele este ușor. Este suficient să încercați să faceți prima artizanală să evalueze simplitatea acestei tehnici. Ca rezultat, produsele fermecătoare sunt obținute cu o varietate de desene și linii de complot, ornament original. Nu este necesar să se atragă bine pentru acest lucru, deoarece desenul plăcut este deja pe un șervețel special pentru decupaj.

La plasarea borcanelor, trebuie alese doar șervețele de hârtie cu trei straturi.

De asemenea, în lucrare va avea nevoie:

 • Rezervor de sticlă+
 • Tipul lipiciului PVA+
 • Lac acrilic+
 • Art grundului acrilic+
 • perie, burete sau burete.

Pentru a decora borcane în tehnica decupajului, utilizați instrucțiunile de mai jos.

 1. Degresați recipientul.
 2. Acoperite cu sol. Este mai bine să aplicați două straturi de sol, conducând un loc de muncă cu un burete sau un burete. Ele sunt aplicate alternativ, după uscarea stratului anterior.
 3. Așteptând uscarea completă, adezivul de plug pe bancă.
 4. Ia șervețel selectat, se taie în funcție de dimensiunea ambalajului și lipici. Peste PVA aplicat.
 5. După uscare, se aplică solului, făcând o tranziție lină de șervețel. Apoi pisa capacul și decora șervețel.
Citește mai mult  Opțiuni de decor de plafon

Rămâne să acopere lac acrilic rezervor, aplicarea a două straturi. Apoi, containerul este decorat în plus, adăugând decorul sub formă de panglici, mărgele, dantelă. Folosind această tehnică, puteți acoperi borcanul complet, astfel încât se dovedește a fi opac. La exterior, produsul va semăna cu un vas ceramic. Nu mai puțin eficient, produsele acoperite nu sunt complet acoperite, ci sub formă de fragmente. În acest caz, conținutul băncii va fi văzut că, în unele cazuri, foarte convenabil. Va fi bine sa arate ca un container pentru condimente, realizate în tehnica decoupage.

Zahăr și rezervoare de sare mai bine semneze pentru a facilita căutarea produsului.

Pictura pe sticla este, de asemenea, o opțiune excelentă pentru decorul de vase de sticlă. Datorită acestei decor, ustensilele obișnuite vor putea transforma într-o vază de designer sub cookie-uri sau un container pentru fructe. Pentru a crea o astfel de ambarcațiune, este suficientă pentru a alege un desen, taie-l, apoi umed și aplicat pe peretele din interiorul ambalajului. Rămâne doar să circule contururile cu vopsele acrilice ale umbra selectată.

Multe meșteșuguri preferă să-și decoreze meșteșugurile. Ele pot fi plasate într-o ordine haotică, printr-un desen specific sau salvarea completă a ambarcațiunilor. Pietrele și / sau margelele sunt fixate cu un baston sau pensete, pre-aplicați adeziv textil sub forma unei linii sau a unui punct subțire.

Cea mai rapidă și mai ușoară modalitate de a decora ambalajul din sticlă este burlap. Acest material simplu este potrivit pentru camerele fabricate în țări sau stiluri retro. Face meșteșuguri mai puțin grosiere va permite utilizarea de dantelă, pietricele, margele, butoane și chiar ginghewalks. Puteți împachetaŃi recipientul de sticlă complet prin fixarea pânză groasă de sac adeziv sau utilizarea acestei benzi, căptușite cu sfoară, dantelă, panglica de satin.

containere foarte frumos în căutarea decorate cu ghipura. Astfel de produse pot acționa ca un element suplimentar la proiectarea spațiilor în stiluri Provence, Țara. În absența pânză groasă de sac, o frânghie evreică se va potrivi. Un decor similar va fi combinat cu succes cu design-ul de boabe de cafea sau de semințe.

Puteți picta pur și simplu băncile vopsea acrilică, folie Decorați sau să facă un decor cu fire tricotate. Orice decor cu mijloace înțepător va arata interesant și trivial. În designul puteți utiliza simțit, deoarece cu acest material este foarte usor de lucru. Efectuarea baza pentru forma de ambalare și adăugarea de orice decoratiuni, puteți separa frumos borcan.

Citește mai mult  Artizanat din capace

Decorarea rezervoare de staniu

Tin ambalajul este, de asemenea, o opțiune excelentă pentru a crea diferite meserii sub formă de Caspo, containere de depozitare, suporturi, organizatori. Aceste recipiente pot fi folosite pentru a construi o pusculita sau să le adapteze sub o vaza culori. De la cutii de conserve, puteți face chiar și o lampă cu sfesnice. Înainte de a începe lucrul, trebuie să se pregătească bănci. Pentru aceasta, autocolante fabrică sunt îndepărtate de la ei și de a scăpa de margini ascuțite. Este necesar să se pregătească materialele pulover care vor fi utilizate pentru proiectarea de produs.

Poate fi:

 • Bucăți de material textil+
 • Swina+
 • panglici de satin și dantelă+
 • colorant+
 • Carton + Hârtie colorată+
 • lipici+
 • Diverse elemente decorative.

Din borcanele de staniu pot face compoziții întregi pentru depozitarea condimente, cereale sau tacâmuri, le folosesc ca un terci. Puteți picta ambalajul de vopsea, subliniind culoarea bucătăriei, sau pur și simplu lăsați borcanele cu carton, hârtie multi-colorate, o cârpă sau chiar ziare. La un astfel de produs durează mai mult, este mai bine să se aplice lacuri acrilice.

De la cafea

Cafeaua poate servi o vază pentru culori de viață sau decorative, flori uscate. Pentru decorarea este mai bine să utilizați tonuri pastelate. În lucrarea puteți folosi bucăți de o cârpă de diferite culori și texturi. Loskutka soarta, organza.

Gustul de diferite dimensiuni și specii poate fi prelucrat de vopsele acrilice. Pentru a obține diferite modele și ornamente, se recomandă utilizarea șabloanelor. Cansele de cafea pot obține containere pentru depozitarea lucrurilor mici, accesorii. Le puteți folosi ca organizatori sau containere pentru stocarea papetăriei, creioane colorate. Având elemente de fixare atașate, pot fi atârnate pe perete sau loc pe rafturile pentru acces rapid.

Cafeaua sau borcanul conservat poate fi folosit pentru a crea sfeșnici, vopsea pre-aplicantă.

tapet vechi, servetele, pagini din cărți pot fi utile în munca. O astfel de compoziție nu va servi doar ca un loc pentru a stoca instrumente cusătoreasă, dar, de asemenea, poate decora interior. Chiar și ziarele obișnuite, hărți geografice sau note pot fi folosite ca decor. Așa că produsul analizat mai interesant, este mai bine să clei bază de hârtie nu numai în afara cutiei, dar, de asemenea, în interiorul acestuia.

Aplicarea de argint sau de aur vopsea gudronului de staniu, profitând de spray, puteți transforma de obicei borcan gol în vaza de designer. Este suficient pentru a decora borcanele în tehnica decoupage sau să completeze dantelă și banda de satin, astfel încât sa dovedit o compoziție interesantă de rezervoare pentru produse în vrac.

Citește mai mult  Ouă din tăvi de ouă

De sub alimente pentru copii

Mulți părinți tineri întrebat de unde să dea borcane după alimente pentru copii și amestec lactat. Ele pot fi, de asemenea, utilizat ca un element decorativ. Din aceste borcane mici și sticle, vase excelente, sfesnice, capacitate de stocare de obiecte mici, accesorii. Ele pot stoca bastoane ureche, bureți și alte articole de igienă.

Dacă există o sfoară, o bucată de dantelă și împletituri pot fi făcute original și în același timp simplu decor. Nu este nevoie să posede abilități speciale pentru a face o astfel de ambarcațiuni de. Este suficient pentru a împacheta borcanele de măcinare de sub alimente pentru copii, adăugați o bucată adecvată de dantelă, adăugați butoane și arcuri. Această opțiune este potrivită ca un suvenir pentru noul an, acesta poate fi folosit sub forma unui rezervor pentru stocarea dulciuri.

Nu ar trebui să lase un capac: acesta este un element decorativ de important. Capacul este de dorit pentru a decora aceleași materiale care au fost folosite la ambarcațiunile. stickere decorative sau thermolent pot fi implicate ca decor. Puteți utiliza containerul pentru a stoca sacou sau piure. Copiii de la astfel de feluri de mâncare vor mânca cu plăcere.

Exemple frumoase

Borcanele realizate in tehnica decoupage va avea un loc demn în bucătărie în stiluri Provence, Țara și Eco.

Foarte spectaculoase și originale, produse vopsite cu vopsele acrilice sau vitralii.

Pânză groasă va deveni un material excelent pentru proiectarea unui container gol. Elemente suplimentare vor ajuta instantaneu transforma un borcan, ceea ce face foarte frumos. Flori ornament, margele si dantele sunt folosite ca un supliment de astfel de compoziție a.

Mână de mărgele și pietre vă va permite să facă un sicriu frumos sau vaza de la banca veche.

Nu ar trebui să arunce butoane vechi, Broots sau margele sparte: ele pot deveni elemente decorative frumoase atunci când se face rezervoare de staniu sau cutii de sticlă.

meșteșugurile originale pentru noul an, realizate din borcane de alimente pentru copii, arata foarte interesant și neobișnuit. Un astfel de decor de Anul Nou va ridica imediat starea de spirit.

Aceasta este o opțiune excelentă pentru proiectarea premisele pentru noul an. Un astfel de decor de iarnă poate fi completat cu elemente tricotate atribute adecvate, Mishur.

Despre modul de a decora borcanul cu propriile mâini, uita-te în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: