Cum să taie dovleac de Halloween?

Cum să taie dovleac de Halloween?

Halloween – sărbătoarea de origine americană, dar acum este, de asemenea, sărbătorită în cele mai multe alte țări. Și cel mai faimos atribut este o lampă de dovleac. Jack dovleac tăiat în mod tradițional în ajunul sărbătorii. Jack este un bețiv care a reușit de două ori să înșele pe diavol și după moarte nu au ajuns în paradisul sau în iad. De atunci, el este forțat să rătăcească pe pământ, luminând drumul său cu cărbune aprins. De obicei, se confruntă pe dovleac este descris cu un zâmbet înfricoșătoare și orbitele goale. Există mai multe modalități de a crea un atribut festiv.

Pregătirea

Înainte de a continua cu procesul de tăiere, trebuie să pregătească tot ce ai nevoie. Inițial, trebuie să alegeți un dovleac. Pentru legume, care vor fi folosite, sunt prezentate anumite cerințe.

 1. Primul lucru de făcut este de a decide cu privire la forma de dovleac. În mod tradițional, se recomandă de a alege o rundă, deoarece în forma pe care o seamănă cu capul și este mai stabil. Dar nu este interzis să utilizeze, de asemenea, un dovleac alungite. Singura dificultate care ar putea apărea în acest caz este faptul că dovleacul lung este mai puțin stabilă.

 2. Dovleac ar trebui să fie fără a deteriora, de culoare portocalie.

 3. Vegetable trebuie spălate bine și a șters cu un prosop de hârtie.

În plus, ar trebui să se pregătească instrumentele necesare. Acestea includ: cuțite de diferite dimensiuni (3-4 bucati suficient), lingură mare, orice container sau deșeuri sac pentru deșeuri. Și, de asemenea, nevoie de un Carioca cu vârf și șabloane pentru a face desenul.

Desigur, puteți desena fața lui Jack singur, dar atunci când se utilizează un miros greu, acest proces va fi mai simplu, iar desenul este mai curat și mai interesant.

Schița în sine pot fi imprimate de pe internet sau cumpărare în magazin. Alegerea feței este, de asemenea, pur individuală. Principala condiție – șeful Jack trebuie să fie îngroziți pe jurul. EÎn cazul în care se decide să utilizeze șablonul, atunci va fi necesară foarfece, bandă și acul.

Citește mai mult  Meșteșugurile fac-o de la tot felul de

Pas cu pas schema

Indiferent de modelul ales, dovleac procesul de tăiere rămâne aceeași în toate cazurile. Mai întâi trebuie să taie din partea de sus a dovleac așa cum se arată în imagine. Dacă există îndoieli cu privire la corectitudinea acțiunilor, puteți mai întâi în locul potrivit pentru a desena un cerc, și apoi se taie macushk, folosind unul dintre cuțitele. Este demn de remarcat faptul că partea tăiată nu trebuie aruncată deoarece va fi folosită ca un capac. Singura manipulare care ar trebui să aibă loc în această parte – îndepărtați toată carnea existentă din ea.

Acum este necesar să se armăm o lingură și curățați cu atenție întreaga pulpă de legume. Toate deșeurile pot fi pliate în capacitatea pregătită. Opțional aruncați-le, deoarece pot fi folosite pentru gătit.

Când toate insides vor fi curățate, din interior dovleac poate fi suflată cu șervețele de hârtie, în scopul de a scăpa de umiditate existente. Puteți chiar să spălați legumele. Master Clasa de fabricare a dovleacului este destul de simplă. Dar pentru copii și pentru prima dată, este ușor recomandat să alegeți șabloane necomplicate.

model de transfer

În această etapă, trebuie să utilizați șablonul selectat. Cu foarfece trebuie să taie șablonul. Apoi, trebuie să fie fixat pe dovleac cu ajutorul scotch. Există două puncte importante aici:

 1. Dovleac ar trebui să fie tăiat o parte în sus+

 2. stencil pe suprafața legumei este necesar de a avea cel mai exact posibil pentru a face față să fie o curbă.

Cu ajutorul unui contor de-a simțit, aveți nevoie pentru a trage șablon, și, astfel, a muta fata de dovleac. Pentru a obține linii mai clare, poți cerc, din nou, un desen. Când totul este gata, puteți trece la cele mai interesante – tăierea feței.

Tăierea

Folosind cuțitele de diferite dimensiuni (depinde de partea tăiată), este necesar să se taie o față. Este important să se acționeze în mod clar și cu atenție. Aici, de asemenea, există două puncte importante:

 1. principalul lucru nu este de a obține rănit în fabricarea de meserii+

 2. trebuie să acționeze atât de curat ca să nu facă felii.

Este important să înțelegem că orice eroare făcută în procesul poate strica în cele din urmă întreaga idee.

Toate neregulile disponibile la etapa finală trebuie să fie expulza de a utiliza cel mai mic cuțit. Toate sculptură dovleac de Halloween trebuie să fie cât mai exacte posibil.

Citește mai mult  Articole din sfoară

Un moment important! Pentru copii este mai bine pentru a alege dovleci de dimensiuni mici. Și, de asemenea, toate lucrările ar trebui să fie efectuate sub supravegherea adulților.

Adăugarea de lumină

Dar, pentru ca capul lui Jack a dobândit un aspect finit, un pic unul decupat. necesitatea etapizată pentru a adăuga elemente de lumină. Așa că părțile sculptate strălucire, este necesar să se în interiorul capului pentru a plasa sursa de lumină. Opțiunea ideală va fi utilizarea unei lumanari reale, dar în acest caz, multe reguli și condiții trebuie respectate.

 • Lumânare nu ar trebui să fie foarte lung. Cel mai bun alege un scurt lumânare.

 • Acesta trebuie să aibă un suport metalic pentru pozarea de parafină topită.

 • Vindecarea lumânarea este necesar, cu un meci lung. Și este necesar să facă acest lucru în momentul în care lumânarea este deja în interiorul dovleac.

Un moment important! Necesitatea de a instala o lumânare astfel încât să fie cât mai sustenabile posibil. În cazul în care, în procesul de mișcare a capului sau arderea de parafină, va avea loc chiar o ușoară oscilație, lumânarea instabilă va scădea și va ieși.

Dacă nu doriți să utilizați o lumânare de parafină convențională cu foc, precum și pentru copii este mai bine să utilizați o lampă artificială. Desigur, ar trebui să alegeți opțiunile de funcționare de la bateria sau bateriile încărcate. Culoarea emisă de lampa este cea mai bună de a alege, astfel încât roșu arată creația nu numai frumoase, dar, de asemenea, fascinant.

De dovleac de Halloween, făcute de mână, gata. Acum rămâne doar să închidă capul cu un capac, și a pus-o pe pervazul ferestrei sau în orice alt loc selectat. Este demn de remarcat faptul că a pus în mod corect un dovleac pe fața pervaz la sticlă, astfel încât jurul era vizibil. Versiunea gata de dovleci ar trebui să arate acest lucru.

Citește mai mult  Meșteșuguri din ouă și cochilii de ouă

Sfat util

Alege dovleac dreptul de a crea capul lui Jack, și, de asemenea, nu este suficient să-l atragă suficient. Pentru conservarea legumelor în stare corespunzătoare, se recomandă să utilizați sfaturi utile.

 1. Legume, potrivit pentru a crea un atribut festiv, trebuie să fie cel mai proaspăt. Puteți verifica calitatea nu numai vizual (absența putregai și alte defecte), dar, de asemenea, la atingere. dovleac proaspete este destul de puternic. Diryaboy de legume nu va costum, deoarece are un aspect non-primar, și taie fața de șapte căi de dovleac nu va fi deosebit de convenabil.

 2. În cazul în care dovleac a fost dobândit în ajunul sau în câteva zile, este necesar să se păstrează într-un loc întunecos și rece. O optiune ideala va fi frigider. Dar, în același timp, este necesar pentru a proteja legumele de la expunerea la temperaturi scăzute, în caz contrar acesta va limk.

 3. Puteți salva dovleac pe pervazul ferestrei. Condiția principală este lipsa de expunere la lumina directă a soarelui.

 4. Dacă există o dorință de a tăia desene complexe și neobișnuite, atunci cel mai bine este să stoc cu mai multe dovleci, deoarece prima dată a rezultatului cerut să nu funcționeze.

 5. Pentru tăierea fata pe un dovleac, aveți nevoie pentru a alege instrumentele subțiri și ascuțite.

 6. coji de legume nu ar trebui să fie prea gros, deoarece este foarte dificil de tăiat.

 7. Și nu este recomandată, pentru a minimiza partea interioara a legumei subțire, deoarece suprafața de dovleac se poate rupe cu cea mai mică mișcare neglijent.

Dacă observați toate condițiile, atunci capul lui Jack va încânta proprietarii săi de la câteva ore până la câteva zile. Este demn de remarcat faptul că aceste specimene în care iluminare artificială este utilizată mai mult. Dar, justiția de dragul, trebuie remarcat faptul că capetele cu lumânări reale arată cel mai atractiv, deoarece lumina din interiorul lor se află ca un colț smoldering.

O clasa principală detaliată a dovleacului de tăiere la Halloween este prezentată în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: