Crafts din tuburi de hârtie

Crafts din tuburi de hârtie

Din hârtie puteți face cu ușurință propriile mâini o varietate de meserii interesante. Produsele originale și neobișnuit în căutarea de tuburi de hârtie. Cu acest material este destul de simplu de lucru chiar și pentru un copil. În articol, ne vom uita la ceea ce poate fi făcut din meșteșuguri din astfel de tuburi și că va fi necesar pentru acest lucru.

Pregătirea

Înainte de a începe direct la fabricarea meșteșugurilor, trebuie să pregătiți materialul necesar. Pentru a crea fundația, puteți lua o hârtie simplă sau un vechi ziar inutil.

Și merită, de asemenea, să pregătiți imediat un ac subțire, hârtia este înfășurată pe ea, astfel încât semifabricatele sunt ca rezultat al curat. Când se formează tubul, capătul său rămas este marcat cu compoziție adezivă și apoi această parte este fixată, iar acul trage afară. Este mai bine să faceți mai multe elemente de aceeași lungime și diametru, dacă este necesar, puteți tăia cu ușurință.

În plus față de tuburile de hârtie, alte lucruri, inclusiv foarfece, lipici, vopsea, alte părți pentru decorarea meșteșugurilor gata făcute, vor fi, de asemenea, necesare pentru fabricarea diferitelor produse decorative.

Cum să faci o casă?

Pentru a începe, luați în considerare modul în care este pas cu pas pentru a vă face un produs sub forma unei case mici.

  • În acest caz, este mai bine să luați o bucată de carton. Acesta este lipit pe ea de-a lungul marginilor pe un tub (două părți opuse ar trebui să fie aceeași lungime, iar în apropiere ar trebui să difere ușor în lungime).
  • În același mod, încep să stabilească treptat rânduri de tuburi de hârtie, în timp ce prin mai multe benzi formate va fi necesar să se contureze ușa casei viitoare. Și merită să părăsiți locul pentru a crea trei sau două deschideri de ferestre.
  • Marginile departamentului de ușă sunt acoperite pe laturile de dungi subțiri. După aceea, este complet acoperit cu tuburi mici subțiri de hârtie sau ziar. Toate acestea sunt mai bine să se fixeze cu ajutorul Scotch.
  • Piesele de ferestre sunt, de asemenea, acoperite, în timp ce tuburile mici sunt lipite în mijloc și laterale. Ferestrele și perdelele pot fi tăiate din hârtie colorată. Toate acestea merită, de asemenea, fixarea Scotch.
  • Mai târziu, procedați la fabricarea acoperișului. În formarea sa, va fi necesar să se fixeze semifabricatele de hârtie alternativ unul pe celălalt, în timp ce fiecare următor ar trebui să fie puțin mai puțin decât cel precedent. Pentru ca proiectul să fie mai fiabil, se recomandă să luați mai multe elemente lungi și să le fixați în interiorul casei, astfel încât acestea să aibă în plus acoperișul.
  • După aceasta, designul este plasat pe design, este de asemenea posibil să utilizați hârtia colorată a oricăror culori. Toate acestea se fixează cu ajutorul maselor adezive. La etapa finală, există locuri lângă ușă și deschideri de ferestre, formează o țiglă. Dacă doriți, puteți face un pape și balustradă de pe baza de hârtie.

O astfel de instrucțiune simplă va permite crearea unei case frumoase chiar și începători.

Fabricarea ariciului

  • Pentru a face o astfel de cale un crawl de țesut, trebuie mai întâi să picteze toate tuburile în culorile negru și bej. După aceea, se ia un element de lumină, este pliat sub forma unei picături, capetele lipici împreună. Apoi, pe partea de sus a pus un al doilea element de lumină, în timp ce acesta va trebui să devină o coadă Ariciul.
  • Apoi, torsul este îmbibat cu un al doilea tub, în ​​timp ce este înapoi îndoit și unitate în jurul bazei pe o parte a cozii, și apoi trecut prin tors. Elementul va conduce în jurul bazei de cealaltă parte. În procesul de lucru, este necesar să se asigure că prima lingoului își păstrează forma meniurile.
  • botul Arici nu rupe. tub de hârtie de lucru este fixat cu compoziție adezivă. Vârful spirele față într-o mică bucată de un tub de culoare închisă în așa fel încât nasul se dovedește, toate acestea sunt, de asemenea, fixat cu adeziv.
  • Pentru a face ochii tăi, trebuie să se rostogolească cu atenție dintr-un eboșe întuneric tubilor sub forma unei spirale. Ele sunt lipite de bază. De la părțile scurte răsucite, pliate în jumătate, creați picioarele de arici, le-a vândut între vitrinele țesute. În același mod și ace.
Citește mai mult  Cum de a face bufniță de hârtie?

Alte idei

Există un număr mare de alte idei și clase de masterat detaliate pentru realizarea meșteșugurilor dintr-un astfel de material. Ia în considerare unele dintre ele.

Bufniţă

Pentru a face un astfel de produs decorativ, tuburile primesc prima culoare: veți avea nevoie de 5 întuneric și 2 blanuri ușoare. După aceea, vor trebui capetele a două detalii de lumină să se aplece puțin, răsuciți în spirală și fixați cu adeziv. Apoi se ia elementul întunecat, este ușor indoite și a pus pe partea de sus a spiralelor, care va acționa ca un ochi de bufnite. Mai târziu, o altă piesă este așezată, cu ajutorul acesteia și începe să formeze trunchiul corpului, în timp ce alternativ a sărit în stânga și la dreapta până la mijlocul trunchiului. Când se fac două rânduri, ar trebui să se formeze aripi OWL. Pentru aceasta, buclele mici sunt îndepărtate în lateral, după care țesutul continuă. Capetele rămase sunt lipite astfel încât acestea să nu fie ieșită, și ei nu au fost vizibile.

La sfârșitul tăieturilor de hârtie face un cioc mic și lipiți-o la boul de păsări de curte.

Păianjen

Pentru a începe, ele iau două tuburi de diferite lungimi, ele sunt conectate unul cu altul cu un capsator la o distanță de 3-4 centimetri de la margine, apoi toate acestea se transformă într-o spirală. La baza făcută, care va acționa ca un corp de păianjen, lipiți câteva tuburi subțiri pe laturi, ele sunt ușor îndoite în așa fel încât labele să fie. Apoi, de hârtie albă și negru tăiați ochii și fixați-le pe un bot.

Citește mai mult  Cum sa faci o casa de carton pentru meserii?

Ramă foto

Pentru a crea un astfel de produs, tuburile de hârtie sunt ușor aplatizate, apoi formează părți sub formă de spirale de diferite dimensiuni. Sfârșitul tubului pe fiecare dintre ele trebuie fixat cu compoziție adezivă. După aceea, elementele obținute în ordine haotică începe să lipici treptat la rama foto.

Se recomandă să înceapă în același timp cu cele mai mari, spirale mici vor completa spațiul gol. Atunci când adezivul este complet uscat, toate acestea sunt acoperite cu lac de protecție transparent.

Ciupercă

Pentru a crea acest produs decorativ, va fi necesar să se ia o bază puternică de forma patrata, acest lucru va face posibil să se facă o ambarcațiune de echilibru. După aceea, începe să fie treptat stăpânite cu blancuri de hârtie de aceeași dimensiune. Fă-o până când se formează o pălărie de ciuperci. Pentru fabricarea picioarelor, rămâne de bază îndoiți în jos și continuă pe țesut.

La etapa finală, o mică protuberanță trebuie făcută la capătul piciorului, și apoi să completeze produsul final, toate reziduurile mici sunt fixate cu adeziv.

Cu privire la modul de a face o ambarcațiune din tuburi de hârtie, consultați următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: