Cum sa faci o casa de carton pentru meserii?

Cum sa faci o casa de carton pentru meserii?

Carton – un material ieftin, naturale, convenabil în fabricarea de meserii din ea, inclusiv mâinile copiilor. De multe ori face case: Anul Nou și ordinare, mici și mari, gata pentru a deveni parte a unei compoziții complot sau decor independent.

Pregătirea

În cazul în care se decide să facă o casă mare pentru copii în care poți juca, fiind direct în proiectarea, va fi necesară pregătirea. Începe cu schița de meserii: o idee generală despre modul vizual va fi o casa de carton. Acesta poate fi o clădire cu două etaje sau imitație a unei colibe rustice – opțiuni mult.

Atenţie! În cazul în care casa nu este considerată ca fiind un joc, și este nevoie ca o ambarcațiune la școală sau de grădină, se poate face prin aceleași instrucțiuni, dar reducerea dimensiunii la acceptabil.

Tipare va fi, de asemenea, nu de prisos, mai ales în cazul în care autorii casei anterior nu a îndeplinit o astfel de muncă și, în principiu, acesta este rareori găsit cu acest tip de creativitate.

Convenabil pentru a face pe modele de tapet, ziare și alte materiale similare.

Apoi, aceste probe vor fi transferate pe carton, pentru acuratețea tăiere carton, acestea sunt produse. Dimensiunea optimă a casei poate fi considerată 120x80x80 cm.

Ce fel de carton pentru a utiliza – cea mai bună opțiune va deveni, probabil, foi de carton ondulat. Unele Stroyarkets comerciale Cutii pentru Moving. Acolo puteți alege o cutie care în înălțime va fi perfect coincis cu dimensiunea casei. Dacă încă luați foi, atunci 2-3s va fi suficient de.

Listă de tot ce este necesar pentru proiectarea unei case:

 • carton+
 • foarfece ascuțite mari (sau cuțit de papetărie)+
 • Scotch Wide+
 • PVA Glue+
 • riglă lung+
 • Marcatorii și creioane+
 • pistol de lipit+
 • Hârtie Fabric / colorate Wallpaper Reziduuri /.

Aceasta casa va fi foarte frumos, acoperiș complexe. Masoneria, țiglă imitarea.

În cazul în care se pare dificil, puteți face pur și simplu un acoperiș neted lot.

Dar opțiunea cu țiglă creează o impresie complet diferită: Intensitatea muncii a unui astfel de model o va justifica rezultatul viitor.

Pas cu pas instrucțiuni

Casa Carton de fabricație diagramă standard: În primul rând, schița sa este făcută. Puteți lua gata, nu neapărat trage-te.

Asta se face în continuare.

 1. Pe hârtie, tapet, foi de ziar trage modele. Tipare cu pereți și acoperișuri sunt transferate pe carton.
 2. Conform liniilor prezentate cu foarfece sau cuțit de papetărie, detalii de proiectare viitoare sunt tăiate. Ei au nevoie să fie otrăvit unul cu celălalt, astfel încât casa nu este copleșit. Dacă este necesar, se efectuează corectarea pieselor.
 3. Design-ul ar trebui să aibă 4 pereți, acoperiș 2 patine cu capetele deschise pentru ventilație. Finisarea acoperișului – etapa finală a procesului de luare a casei, deci trebuie să faci cu ea, nu face imediat după formarea a două pante.
 4. Detalii sunt legate de scotch și lipici. Scotch trebuie să meargă în mod uniform la două părți lipite pentru fixarea să fie durabile și fără deformare.
 5. Pe de o parte, casa trebuie să facă ușa: astfel încât copilul poate urca în casă. Ușa se taie din trei laturi, pe a patra el rămâne unit cu corpul casei. Locul de închidere poate fi consolidată prin scotch în mai multe straturi, astfel încât deschiderea de frecvență a ușii nu-l rupe.
 6. În continuare urmează proiectarea design-. Casa poate fi vopsit, și va arăta în mod fundamental diferit. Puteți să-l salvați cu tapet, și va deveni elegant și fermecător. Puteți ciocan chiar pânză.
 7. Zidăria acoperișului este de a reduce aceleași fragmente de carton pe care o va ajusta mimică. Pe thermocons și / sau scotch în care sunt fixate pe patine. Fragmentele din carton pot fi, de asemenea, vopsite cu maro sau burgundă, este posibil să le salarizați.

Dacă doriți să faceți o casă cu propriile mâini, puteți să atârnați perdele în ferestre (cea mai simplă tul).

Unii meșteșugari fac praguri de ferestre în aer liber, formând proeminențe obișnuite din carton. Aceste ferestre au pus ghivece de jucărie cu flori sau citate de acoperire a plantelor. Da, mai logic la flori, iar pisicile au stat in interiorul casei, dar nu vor fi destul de vizibile.

Și puteți face și flori de hârtie (plate, luminoase) și lipiți-le în peretele casei de lângă ușă, imită paturile de flori.

Încă o dată, este demn de remarcat: o astfel de casă, doar dimensiuni mai mici, este potrivită pentru meșteșugurile din grădină.

Și dacă meșteșugul ar trebui să fie neapărat în subiectele de toamnă, puteți pune un arțar cu frunze de aur la stand lângă casă. De asemenea, se face de la carton sau din hârtie.

Opțiuni neobișnuite

Pentru a face meserii la grădiniță și școală, de multe ori starea este utilizarea materialelor non-standard. Și sunt prevăzute astfel de opțiuni pentru proiectarea casei.

de la bushlock

Cea mai viață plictisitoare poate fi transformat în creativitate distractiv. Un exemplu în acest sens este mâneci din hârtie igienică, din care casa va fi construit.

Luați în considerare modul de a face o astfel de structură.

 1. Se taie bucșele de-a lungul și răsuciți-le în tubul. Marginile sunt confortabile pentru a lipi pistolul la cald.
 2. O parte din tuburile trebuie să fie tăiate și lipite împreună, concentrându-se pe fotografie. Se pare ceva de genul un Buba-Jaga. bucșe cilindrice sunt busteni imitați minunate.
 3. Acoperișul poate fi realizat din carton – în acest caz, o cutie de ceai.
 4. Pereții trebuie să fie tratate cu un chit pentru un copac care vă va permite să mascheze complet găurile din interiorul mâneci.
 5. Din carton colorat sau hârtie groasă acuarelă vopsită trebuie să taie fereastra. Doar tras, fără volum, nu pare atât de eficient. Prin urmare, prima parte este galben (din interiorul luminii), al doilea – obloane lipite pe fereastră.
 6. Acoperișul trebuie, de asemenea, să decoreze. Colectați partea vizibilă care va fi fără un capac de zăpadă. Apoi, trebuie să formați capacul zăpezii, care este mai convenabil de a face cu lâna normală. Și astfel încât zăpada este strălucită, bumbacul poate fi presărat cu un strat de lac de păr (cu scânteieri de argint).
 7. Baza pentru casă va fi borcan din plastic de la smântână. Pe adezivul fierbinte a fost fixat la carcasă. De asemenea, se întoarce cu zăpadă de bumbac.

Pe acoperiș puteți face o țeavă folosind o parte din bucșe și bumbac. Toate celelalte ornamente – gustul și fantezia autorului. Se pare că o casă foarte fabuloasă din cel mai neașteptat cadru de carton.

Din tuburi de ziare

În acest MK, orice hârtie poate fi utilizată, dar ziarul este cea mai fiabilă versiune. De asemenea, este disponibil și nu o dată verificată în meșteșuguri similare.

Ce altceva va avea nevoie:

 • PVA Glue
 • Adeziv poliuretan
 • foarfece
 • Stick-uri din lemn (fripturi pentru kebabs)
 • Ace de tricotat metalic pentru răsucirea hârtiei.

Dacă casa este pictată, vor fi necesare perii și vopsele.

Pentru o flexie mai bună a tuburilor, este posibil să aveți nevoie de un pin de rulare, le-a alungat și devin pufos.

Vom analiza cursul de lucru.

 1. Pentru fabricarea tubului aveți nevoie de o bandă de ziare de până la 30 cm lungime și 6 cm lățime. Creați un tub cu ajutorul acelor de tricotat la care hârtia „uzură” și rulați acolo și aici. Marginile elementului sunt tăiate, deoarece tuburile pot fi introduse unul în celălalt. Pentru a înțelege diametrul optim al părții din interior, se inserează spar-ul și este necesar să fie egal cu.
 2. Marginile tubului pot fi eșantionate folosind PVA, astfel încât tuburile să nu se desprindă, nu au deformat.
 3. Când toate detaliile sunt răsucite, gata, puteți să colectați o casă. Practic face pe principiul „bine“. Toate elementele care urmează să fie lipite împreună unele cu altele. Acoperișul este patina două carton, care sunt, de asemenea, acoperite cu tuburi (dar se poate aranja și în alt mod, în cazul în care autorul are idei, de exemplu, pentru un salariu de pâslă gros închis la culoare).
 4. Ferestrele nu taie, au nevoie să taie din hârtie colorată – separat de sticlă în sine, și separat obloane, și apoi lipici la baza. În cazul în care PVA nu deține ferestre, puteți utiliza lipici spumă poliuretanică. Numai lipici este necesară pe baza deja vopsite.
 5. Vopseaua o casa poate fi guașă, vopsele acrilice. Orice culoare.

Pentru fabricarea unei astfel de ambarcațiuni a, va exista o mulțime de timp, munca este laborios. Dar eleganța ei nu ia departe.

Din cutie

Și încă o opțiune a casei, pentru fabricarea, care va necesita o cutie de carton. Dimensiunea acesteia și va deveni dimensiunea structurii de casă. În plus față de caseta, un cuțit ascuțit de papetărie, pistol adeziv, vopsele acrilice veni la îndemână pentru munca.

Iată cum să faci o casă.

 • Se taie caseta, părțile laterale ale capacului superior, concentrându-se pe schema. Părțile inferioare ale capacului sunt tăiate în mod radical.

 • De la decuparea puteți forma un acoperiș al casei. Detaliile ei sunt atașate de lipici fierbinte.

 • În primul rând aveți nevoie pentru a trage direct pe casa, iar apoi se taie ușa și ferestrele cu un cuțit ascuțit.

 • Carton pe acoperișul clădirii ar trebui să fie trase sub țiglă. Platforme de carton pot fi făcute în jurul ferestrelor și ușilor.

 • O deschidere se face în acoperiș, este format dintr-o fereastră de mansardă.

 • Puteți picta casa cu vopsele acrilice, acestea se vor usca mai repede. Aplicarea 2-3 straturi.

 • Ultimele Rămășițele decor: decupaj carton, mânerele ușilor vopsite, apel, căsuța poștală și alte detalii.

 • În interiorul unei case mari, puteți pune o ghirlandă pe baterii – ghirlanda inclus va crea un sentiment de lumină în ferestrele. În cazul în care casa este făcută dintr-o cutie mica, sigur în interiorul iluminat va crea mai multe de pescuit „licurici“.

Succes și creativ în!

Cum se face o casă de carton cu propriile mâini, veți vedea în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: