meserii de hârtie face singur pentru copii de la 9 ani

meserii de hârtie face singur pentru copii de la 9 ani

Lucrul cu hârtie pentru copii aflați mai multe la anticiparea, producând operații simple. Mai aproape de vârstă 9-10 ani, ei încep să fie interesați de lucrări, Quilling, origami si alte tipuri de creativitate legate de hârtie. Creșterea interesului în aplicații complexe, în cazul în care a fost utilizată hârtie acuarelă, care permite de a crea compozitii interesante din punct de vedere al culorilor. Și aceasta este doar o parte a tuturor oportunităților.

Ce se poate face de la hârtie simplă?

Pentru băieți și fete de lucru cu hârtie este utilă, deoarece nu este doar în curs de dezvoltare un mic motorcy și ajută să se relaxeze, dar, de asemenea, vă permite să simțiți eficiența muncii.

Este deosebit de util, așa cum spune terapeuți de artă, exercițiu de plastic de hârtie pentru copii care nu sunt foarte bine să învețe, care îi lipsește cu autoritate în clasă și t. D.

Constructing meserii din hârtie, ei obține experiența necesară, succesul, satisfacția cu munca și eforturile.

Crafts din acest material pot fi diferite.

 • origami. Pentru a face o barca simplu, macara sau lebădă, doar o singură coală de hârtie și la 15 minute de timp. Și dacă vor exista mai multe macarale de hârtie, este posibil să se facă un modul frumos, ascunzându-l într-o masă de scris.

 • Appliques. La școală pe diverse expoziții de toamnă adesea nevoie de muncă de creație. Și aplicații de hârtie de culoare (poate fi un produs de designer, hârtie metalizată și catifea presat și t. D.) Decide problema rapid și eficient. Alegerea formate non-standard: a-3 sau, dimpotrivă, miniatura A-5, copilul face crawl, care va fi capabil să iasă în evidență cu privire la orice concurs școlar.

 • Tăiere. Acest tip de creativitate poate fi practicat în vârstă preșcolară, dar lucrări de tăiere cu adevărat frumos să învețe să facă copiii mai mari, în vârstă de 9-13 ani. Cutches poate fi pur și simplu lipite la un anumit fond și formă, și vă puteți decora cu ferestre, fatade de mobilier, cercei, creioane, saci de tesatura, și t. D.

 • Lucrări în tehnica queening. Utilizarea de benzi de hârtie a fost mult timp un fel de popular de creativitate, a luat formă, care necesită o abordare delicată și plictisitoare de lucru elegant, extraordinar. Quilling este adesea folosit pentru a crea aplicații. Această direcție este potrivit pentru băieții de vârstă școlară mijlocie.

 • volumetric appliqué. Un mod fundamental alt tip de hârtie, care ajută la crearea unor compoziții multidimensionale. În cazul în care este simplificată pentru a explica specificitatea ei, ea constă în lipirea elementelor unei aplicații nu un strat neted solid într-un anumit plan, și folosind banda bilaterală, permițând elemente de lucru care urmează să fie furnizate în diferite planuri. Când un fragment vine înainte, lăsând un altul în urmă, compoziția dobândește volumul, iar farmecul său principal este.

 • Ghirlande, felinare și alte decor festiv. Copiii din grădină fac în mod entuziasm lanțurile de ghirlande, apoi să învețe să facă ghirlande sub formă de steaguri, apoi lanternele chineze sunt construite cu plăcere. Toate acestea într-o formă complicată și mai original pot face baieti mai mari. Numai în loc de hârtie de culoare standard va fi folosită cărți vechi, hârtie de ambalare, puternică și t. D.
Citește mai mult  Cum sa faci o casa de carton pentru meserii?

 • Flori de hârtie. Pentru fabricarea unor astfel de meșteșuguri, nu numai hârtia nu va fi necesară, ci și elemente suplimentare (sârmă, spank-uri, tije și t. D.) Dar baza va fi materii prime de hârtie: de la foi simple de scriere la frunze frumoase dintr-o colecție de muzică cu note.

Fiecare dintre opțiunile descrise implică o scotter mare de scheme și eșantioane: De la lucrările elementare, cu un minim de instrumente și materiale la meșteșuguri complexe, care vor trebui să hrănească într-o zi.

Idei ondulate

Hârtia ondulată (puternică) a devenit deosebit de populară acum 5 ani, când a început să facă buchete delicate și surprinzător de plauzibile. În interiorul culorilor hârtiei ar putea fi bomboane reale, care a făcut un astfel de buchet cu un cadou original. Astăzi, accentul se deplasează spre culori uriașe ca decor interior. Pentru fabricarea lor cu plăcere, copiii sunt luate în vârstă de peste 10 ani: în aparență copiilor unei astfel de flori o va fi un adevărat eveniment.

Pentru a face o arestare de hârtie ondulat, veți avea nevoie de:

 • hârtie Liliacului (culoarea poate fi oricare alta): 5 bucăți de 16×100 cm, 3 bucăți de 20×100 cm, 5 bucati de 24×100 cm+
 • hârtie roz pe 10×100 cm+
 • cleşte+
 • sârmă+
 • foarfece+
 • Pistol adeziv.

  Pas cu pas descriere arata ca acest lucru.

  1. Striped 16×100 cm trebuie să fie îndoit în jumătate, margine pentru a face dințată. Dintii trebuie să fie destul de ascuțit.
  2. Firul este lipit în interior, de-a lungul liniei de îndoire a elementului. Hârtia trebuie să fie un pic asistat de a face un pliu.
  3. Cu dungi de 20 și 24 cm lățime, totul este făcut.
  4. carton ondulat roz ar trebui să fie tocat cu franjuri, nu fi supărat pe margini, și apoi rola într-o rola.
  5. construcție construi începe de la mijloc. Roz marginile răsucite și apoi lipite la marginea hârtiei liliac (la o lățime de 16 cm). Liliac răsucite în jurul elementului roz și așa se face cu toate cele 5 părți.
  6. Apoi, 3 părți ale golurilor sunt mai răsucite și cel mai mare martor (cu o lățime de 24 cm), constând din 5 părți.
  7. Baza florii pentru rezistență este în mod necesar bolnavă.
  8. Partea de jos este decorată cu hârtie.

  Un astfel de aster poate fi atârnat pe peretele de deasupra patului, de exemplu. Poate face copii cu vârsta de 12-13 ani.

  7

  Fotografii

  Craft de hârtie colorate

  Iată câteva instrucțiuni pas cu pas care vor ajuta copiii de 9-10 ani (și mai în vârstă) devin autorii meșteșugurilor fermecătoare, plămâni și interesante în fabricație.

  Papagal

  Papagalul așezat pe deget, arată drăguț și seamănă foarte mult cu o pasăre reală. Pentru fabricarea unei astfel de lucrări vor fi utilizate de tehnica ORIGAMI. Schema se bazează pe tehnica peștelui.

  Luați în considerare cum să faceți un papagal în etape.

  1. Pe hârtie, trebuie remarcat în diagonală, după care este pliată părțile laterale spre mijloc și le implementează înapoi.
  2. Apoi a subliniat diagonale orizontale. Laturile laterale caută din nou mijlocul.
  3. Lingoul este pliată în jumătate, coturile de colț.
  4. Aripi sunt create folosind o ploaie de colțuri. Partea superioară ar trebui să cadă astfel încât pliul să fie.
  5. Când efectuați pliuri, o parte a unghiului superior este plasată în interior.
  6. Pentru mai mare realist, ciocul de care aveți nevoie pentru a crea un unghi și, de asemenea, desenați detalii mici (aceleași ochi).
  7. Ca rezultat al acestor manipulări cu hârtii, papagalul este format dintr-un picior, ceea ce îl va păstra pe degetele meșteșugurilor autorului. Cu toate acestea, el va rămâne în același mod și pentru raft.
  Citește mai mult  Artizanat din hârtie pentru ziua de nastere

   În acest exemplu, papagalul este făcut din hârtie albă convențională, dar culoarea păsării își alege autorul însuși.

   Dacă este folosită hârtie primată, papagalul va fi luminos și colorat.

   un leu

   Acest leu poate fi făcut timp de 30 de minute. Fermecătorul de artizanat va decora o cutie cu un cadou pentru un prieten sau pur și simplu se stabilește pe rafturile unui copil.

   Pentru a lucra, trebuie să luați:

   • Hârtie colorată a culorilor color consonante+
   • Capsator+
   • foarfece+
   • lipici+
   • rigla+
   • Curly foarfece+
   • Creion simplu+
   • Feltolsters.

    Să vedem cum să facem un leu.

    1. Mai întâi tăiați două dreptunghiuri, vor fi diverse. Cel care este mai mic va deveni mai mare pentru corp.
    2. Orizontal Fiecare dreptunghi se transformă în tub. În două locuri, tubul este fixat de capsator.
    3. La detaliile volumetrice ale capului leului trebuie să fie atașate de urechi mici identice. Flomasoarele pot trage un fruct de leu.
    4. Este timpul să facem o coamă: Un cerc este tăiat din hârtie portocalie, este necesar să mergem cu foarfece curly prin conturul său.
    5. În centrul cercului rezultat, capul volum al leului este lipit.
    6. Apoi capul cu coama este atașat în partea stângă sau dreaptă a corpului. Pentru puterea de fixare, capsator este folosit din nou.
    7. Labele și coada cu moț sunt tăiate din hârtie colorată. labe maro sunt atașate la partea de jos a corpului, coada – la partea.

    Leul este gata! O astfel de ambarcațiuni de va fi ușor să-și îndeplinească copilul de 8-9 ani.

    7

    Fotografii

    Vulpe

    Și un astfel de Chanterelle va fi fericit pentru a efectua copiii care iubesc să joace un teatru de păpuși. Ca urmare, aceasta nu va fi o vulpe întreagă, dar numai capul, dar va fi „vorbind“. Pentru a nevoie de lucru o foaie de hârtie colorată portocaliu.

    Lisa se face după cum urmează.

    1. Inițial, baza figurină-casa: pătrat este împărțit în jumătate de-a lungul, ambele părți îndoiți de două ori, unul față de celălalt. Se pare ușile. falduri laterale în formă de buzunare au nevoie să fie dezvăluit și netezite.
    2. Piesa de prelucrat trebuie să fie răsturnat, îndoiți prima margine la mijloc, la fel, și cu stânga. Colțul din dreapta jos este respins în sus diagonală.
    3. Fox este format: jumătatea inferioară a piesei se dezvoltă în diagonală, stratul frontal este îndoit spre partea de sus. Produsul trebuie să fie întoarse și se repetă aceleași acțiuni, numai pornind nu de la dreapta, dar de la marginile din stânga. Lingoul ar trebui să fie trimise la partea de mijloc.
    4. Trebuie cu atenție pentru a trage peste pereții laterali, răspândindu-le pe părțile laterale. Degetele nevoie pentru a da volumul părții medii convexă. gura lui Fox au nevoie de aceeași mișcare delicată pentru a împinge în interiorul piesei de prelucrat.
    5. Toate articulațiile ar trebui să fie netede pentru a fi chiar. Gura este nevoie să mai aproape de vulpile futut în cele din urmă nivelat.
    6. Rămâne doar pentru a desena sau lipici vulpea cu ochii, iar acest lucru „actrita“ este deja gata pentru a efectua în sistemul home theater.
    Citește mai mult  Crafts din tuburi de hârtie

    opt

    Fotografii

    Flori

    Puteți utiliza hârtie colorată, și puteți, de asemenea, cu jurnalele vechi (acestea sunt colorate de hârtie, numai litere de tipar). De asemenea, pentru fabricarea acestor culori pufoase veți avea nevoie de bandă adezivă verde, foarfece, spanks destul de lung și lipici.

    Procesul de realizare a unei ambarcațiuni este după cum urmează.

    1. Se prepară mai multe coli de hârtie colorată. Acesta poate fi hârtie, două fețe care au culori diferite, precum și o hârtie presată,. În cazul în care se decide să ia o revista, aveți nevoie pentru a alege și de a smulge foi potrivite.
    2. Fiecare foaie este flexat de 4 ori de-a lungul lungimii. Din pliul foile trebuie să taie Fringe.
    3. Banda rezultată cu franjuri se rotește în jurul frigaruile, fixat pe lipici. Așa că mugurul este luxuriantă, astfel se transformă ar trebui să fie o mulțime.
    4. transformă Spawpan în bandă adezivă verde. În cazul în care nu sa dovedit, este luat hârtia verde obișnuit (sau catifea, de exemplu).

    Acesta va fi lăsat doar pentru a ridica o vaza potrivita cu culori de hârtie, iar decorul etern este gata. Odată cu fabricarea unei astfel de compoziții a, un copil va putea face față în vârstă de 11-12 ani.

    Caterpillar

    Simplu, dar foarte frumos Caterpillar se poate face în șabloanele prezentate în această descriere. Șabloanele sunt imprimate pe foi de hârtie roșu și verde. De asemenea, utilizarea foarfece și lipici.

    Să vedem cum să facă o omidă:

    1. Print template-uri, foarte atent tăiate+
    2. Puteți începe fabricarea de meserii din Taurus (piesa este tăiată pe banda de pe punctată)+
    3. Fiecare bandă este lipit, formând un trunchi dinamic+
    4. Capul este tăiat din hârtie roșie, va fi mustață verde pe ea.

    Elementar!

    Pentru această meserie, numai hârtie este potrivit, deoarece cartonul nu este atât de maleabil și din material plastic.

    Odată cu fabricarea de omizi vesel, un copil va putea face față cu 7-8 ani.

    7

    Fotografii

    gărgăriță

     insecte luminoase de benzi de hârtie Volumetric sunt realizate rapid și nu provoacă dificultăți în creativitate independentă la copii 8-10 ani.

     Ladybug se realizează după cum urmează.

     1. Mai întâi trebuie să taie 2 cercuri din hârtie roșie, cu un diametru de 7 cm.
     2. După aceea, îngustează fâșii roșii 1 cm lățime, lungime – 15 cm. Dacă două gărgărițele au de a face, benzile vor avea nevoie de 20.
     3. Prefabricați pentru capete sunt tăiate din hârtie neagră, precum și pete pe Taurus.
     4. Benzile sunt lipite pe cerc, aceleași fasonarile sunt, de asemenea, realizate pe fragmente dungi pentru fixare.
     5. Când vaca are un corp volumetric circulară, acesta poate fi decorat cu pete negre, care sunt doar lipite. În locul potrivit este fixat pe capul de insecte lipici.

     Chiar și meserii mai interesante din hârtie pentru copiii de la 9 ani în următorul videoclip.

     Evaluează articolul
     ( Încă nu există evaluări )
     Narcisa Raescu

     Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

     Comments: 1
     1. Irina

      Ce tipuri de meserii de hârtie facută în casă îmi sugerați pentru copiii de 9 ani? Am nevoie de sugestii creative și distractive care să îi țină ocupați și să le dezvolte abilitățile manuale.

      Răspunde
     Adaugă comentarii

     ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: