Artizanat din plastilină pentru copii de 7 ani

Artizanat din plastilină pentru copii de 7 ani

Modelarea plastilină este un preferat de divertisment pentru mulți copii. Chiar și elevii se bucură de crearea de figuri frumoase și picturi din acest material. În articol, ne vom uita la exemple interesante pentru modelare, care vor veni pentru copii în 7 ani.

Lrack tablourilor vrac

Artizanat pentru copii de 7 ani pot fi realizate sub formă de tablouri în vrac. plastilina moale, poate fi murdărită în carton sau WATMAN, deoarece acest material poate fi de desen ca vopsele finching.

DIY pot fi create pe diferite teme, este convenabil pentru a imprima un desen finit, de preferință, cu piese mari, și lipiți pe un carton dens pentru lucrări suplimentare.

Luați în considerare câteva opțiuni pas-cu-pas pentru modele de copii din plastilină.

Lisuk

Cel mai adesea, copiii fac cu bucurie eroii din basme, Chanterelle va interesa cu siguranță băieții, mai ales într-o astfel de performanță interesantă.

 1. Pentru a începe cu, ar trebui să faceți fundalul pentru care va fi nevoie de nuanțe de albastru și albastru. Dintr-o bucată de benzi tăiate plastilină și rola-le în cârnați subțiri.
 2. Înșurubați capetele pe laturile opuse și puneți-le pe carton, în orice ordine, impunând parțial benzile una față de alta. Albastru ar trebui să prevaleze.
 3. În continuare, vom face o vulpe. Rulati bucata de plastilina portocaliu într-un strat subțire și se taie conturul vulpe cu o față ascuțită și urechi mici.
 4. Dintr-o bucată mai mică, face coada, cauting vârful alb. Faceți crestături de-a lungul întregului teanc de figură.
 5. Rămâne doar pentru a desemna nas și ochi cu o nuanta neagra.
 6. Verificați Chanterelle pe fundal.

Bunny

Această imagine este atras de tehnica de întindere a masei plastilina pe desen finit. Se va potrivi cu orice imagine, în acest caz, iepurele. Luați o mică minge de plasticină, puneți-o în zona selectată și întindeți-vă degetul, apăsând ușor.

Atunci când iepurele va fi gata, puteți face un fundal, de exemplu, sub formă de copaci sau de compensare, folosind plastilină verde.

Vaze cu flori

Acest exercițiu va fi un cadou excelent pentru mama pe 8 martie. Munca se face prin tehnici standard de plasticină. Inițial, conturul desenului este construit și apoi este umplut cu dungi de plasticină.

Pentru comoditate, se recomandă de a pre-desena o vază și flori pe carton, și apoi numai de umplere desen.

Gama de culori vă poate alege.

 • În primul rând aveți nevoie pentru a face conturul vaza cu ajutorul cârnați lungi.
 • Apoi, ar trebui să completați în interiorul vasului cu dungi diagonale. În acest caz, puteți utiliza mai multe fantezii și culori diferite.
 • Apoi ne indică o tulpină verde și conturul culorilor. Umple petale arcuită, reducând treptat spațiul interior. Folosește nuanțe luminoase de albastru, roșu, portocaliu sau violet. Luminos desenul, mai frumos arată.
 • Rămâne să taie masa. Se recomandă de a alege o nuanta neutra: gri, maro, mlastina sau de a folosi fiecare culoare alternativ. Roll off cârnați și le-a pus în plan orizontal pe ambele părți ale vasului.
Citește mai mult  Cum sa faci oameni plastilină?

Idei de cifre

Șapte ani copiii pot fi deja date sculpta cifre mai complexe.

Ariciul de la „Smesharikov“

Pentru modelarea erou de desene animate aveți nevoie de zmeură, nuanțe de violet și alb.

 • Rock minge mare de material roz, acesta va fi un trunchi.
 • Apoi, face patru piese în formă de picătură, care va interpreta rolul mâinilor și picioarelor.
 • Din tack de masă mov douăsprezece conuri și distribuie-le pe toate pe deasupra ariciului.
 • Roll-un mic strat de raster plastilină și se taie un dreptunghi. Pune-l pe mijlocul feței și a netezi marginile pentru a obține o față convexă.
 • De la plastilină de culoare violet fac două cârnați scurte, acesta va fi sprâncene. Dintre cele două bile mici de zmeura, vor fi urechi, și ciocul unui triunghi roșu.
 • Pentru a face ochii, să ia două plăci albe rotunde, adăugați mingea negru. Ochii care rezultă trebuie să fie acoperite cu cârnați subțiri într-un cerc și formează ochelari.

Girafă

Aici veți avea nevoie de culori galben și portocaliu, precum și o scobitoare pentru stabilitate.

 • Ride ovale mari și patru conuri mici, care vor fi folosite ca picioare.
 • Instalați trunchiul oval pe picioarele tale și bine fix.
 • Roll off cârnați pentru a obține gât, dar se introduce în scobitoare, astfel încât capetele scobitoare rămân pe ambele părți.
 • Introduceți gâtul cu un capăt în organism și se procedează la fabricarea unei fețe.
 • Roll-un oval elegant, pe de o parte trebuie să adăugați ușor capătul, formând nas. Urechile fac din foi de masă, de culoare galbenă și ochii de la bile albe.
 • Conectați toate împreună și apele capul rezultat pe gât.
 • De la plastilină portocaliu, rostogolească bile mici și punct-le peste tot corpul și gâtul girafei. figurina gata.
Citește mai mult  Cum să faci o pisică sau o pisică de bumbac?

Ce poate fi ușor slăbite din plastilină?

plastilină Lumina este diferit de textura standard, mai furnizat de la care se pot face cifrele de orice complexitate. După uscare, masa este congelată și devine greu.

Caracteristica principală a acestor meserii este că acestea nu sunt de colectare a prafului, astfel încât acestea să poată fi folosite ca decor.

Elefant

Veți avea nevoie de nuanțe de albastru, roz, alb și negru.

 • În primul rând, rola una mare și patru bile mici din masa albastră.
 • minge mare va fi folosit ca un trunchi și cap, din patru picioare mici. Rulati cilindri mici și ușor împinge, apoi puneți-le strâns între ele și sigur de sus a corpului.
 • În plus, se rostogolească un cârnat lung, cu un capăt îngustat ușor și instalați-l ca un trunchi.
 • Două ovale rola afară, adăugați-le cu straturi de culoare roz și instalați-le pe părțile laterale ale capului. Profit coada din spatele spate. Asigurați-vă ochii de la bile mici albe de a face elevii negri.

Caracatiță

Chiar și un prescolar va putea face față cu o astfel de ordron. Utilizați ton violet, galben, roz, alb și albastru. Din rola de masă mov unul mare oval pentru corp și opt cârnați, ale cărui tentacule se vor dovedi. Conectați cârnați unul cu celălalt și instalați trunchiul de sus. Plasticina albă face proteine ​​oculare, elevi albastri.

Folosiți material roz pentru gură. Galbenă de masă galbenă în cani și le decorează a primit caracatiță.

Caterpillar

Rulați nouă bile multi-colorate și asigurați-le între ele prin formarea unui trunchi. Plasticina neagră se rostogolește într-un cârnați foarte subțiri și tăiați-l cu un stivă pe piese scurte. le ca picioare. Cap de decora cu ochii, nasul și zâmbet din plastilină negru.

Citește mai mult  Facem un tort de plasticină

Tigru

Pentru această figură, vor fi necesare doar două nuanțe de masă de plasticină: portocaliu și negru.

 • A împușcat un cerc și oval dintr-un material portocaliu și le-a pus unul pe celălalt, se dovedește un cap și un trunchi, pe care trebuie să desemnezi ombilicul cu vârful stivei.
 • Apoi, rotiți patru cârnați cu un capăt îngust pe de o parte, iar pe partea largă face pantaloni scurți pentru a obține picioarele.
 • tigrii noștri se află, astfel încât labele din spate trebuie să fie atașate perpendicular pe corp, iar partea din față a lungul ei.
 • De la bucati mici de plastilină Asigurați-vă urechile ascuțite, marca piesele botului în negru.
 • Roll-un cârnat lung, subțire și se taie cu un teanc pe piese scurte, a pus pe un trunchi. Se pare tigri cu dungi.

Despre cum sa sculpteze din plastilină, uita în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: