Basorelief din plasticină

Basorelief din plasticină

BAS-Relief este o versiune complicată a metodei de creare a unei imagini de plasticină. Pentru aceasta necesită o anumită abilitate, abilitatea de a combina diferite culori și precizie. Această tehnică ar trebui studiată cu o lucrare simplă, treptat trecerea la mai mult și mai complexă, ca în orice caz.

Strângerea Basoreliilor din plasticină angajate cu copii de vârstă școlară preșcolară și cea mai mică. La urma urmei, este o simplă, la prima vedere, ocupația dezvoltă abilitățile creative ale copiilor și gândirii spațiale.

Particularități

Fabricarea basoreliilor de la un simplu, ar părea, plasticina vă permite să vă simțiți ca un sculptor tânăr. La urma urmei, acest material este foarte asemănător cu lut. O opțiune este de a crea animale volumetrice. Cu toate acestea, parcelele de picturi adesea difuzoare ornamente, plante și multe altele. Totul depinde de imaginația și imaginația dvs. individuală.

Crearea unei bazin de plasticină poate fi efectuată cu o varietate de metode. Ele sunt determinate și depind de specificul lucrării. Alegerea metodei poate afecta dimensiunea imaginii viitoare și multe altele.

Basorelieful din plasticină poate fi dimensiuni diferite. De exemplu, ovală sau pătrată.

Pentru fabricarea, veți avea nevoie de o imagine care va fi transferată în Basorelies. Baza va avea nevoie, de asemenea, un set de stiva și un număr de instrumente. Ca bază, folosim carton, lemn sau alt material, în funcție de preferințele dvs. De asemenea, aveți nevoie de o placă de lansare pentru modelare.

Pentru a începe cu, suntem hotărâți cu complotul imaginii viitoare și desenați pe hârtie. Modelul sau schița viitoare cu un creion simplu.

Citește mai mult  Cum sa faci o căpșuni din plastilină?

La început, viata viitoare are o suprafață plană și arată ca pictura de ulei. Dar, datorită modelării de relief Bas-relief, cifrele apar deasupra suprafeței sale. O astfel de lucrare poate fi diferite forme, poate fi rotundă sau pătrată. Plasticina este aplicată folosind stive sau degete.

Apăsați Relieful de vopsire poate fi diferite metode:

 • Cu stive+
 • prin crearea detaliilor+
 • Foarfece și T. Ns..

Pentru a face benzi subțiri, folosiți role. De la role mici fac detalii mai lungi de model. Înainte de aceasta, ele sunt preliminare. Când se aplică la creșterea numărului de role de relief de bas. La fabricarea acestor părți basorelieful, cum ar fi petale sau o varietate de bucle, utilizați plastilină preîncălzit. De obicei, acesta este stors prin seringă. Și cu ajutorul cusută sau piepteni puteți obține un astfel de efect ca ondulații sau valurile mării. Pentru a face frunze, se aplică o stivă sau bisturiu.

În cazul în care elementele de basorelief sunt dificil de a face, acestea sunt pre-preparate pe suport de hârtie, tăiate și atașat la imaginea.

Pentru depozitarea unor astfel de basorelief din plastilină, un film sau sticlă transparentă este utilizat ca un strat de protecție. Astfel de imagini ar trebui să fie protejate de lumina soarelui și de încălzire.

În cazul unor nereguli, netezi degetele lor, umezit cu apă. Părțile frontale ale compoziției trebuie să fie mai convexe. Trebuie remarcat faptul că aceste basoreliefuri din plastilină pot fi realizate pe carton, sticlă sau hârtie. În funcție de materialul de bază, tehnica de aplicare plastilină schimbă ușor.

Din metodele de modelare basoreliefuri poate fi remarcat:

 • Rulare+
 • netezirea+
 • Molding și T. Ns..
Citește mai mult  Cum pot face o fată din plasticină?

De asemenea, trebuie remarcat faptul că Acest tip de artă este foarte bine în curs de dezvoltare la copii un mic motor de.

Ca material pentru modelare basorelief, plastilină sculpturale este folosit pentru a alege corect, t. La. Calitatea este un aspect foarte important. O astfel de plastilină este mult mai plastic decât de obicei. Când este ales, este necesar să se ia în considerare astfel de momente ca elasticitatea, raportul dintre moliciune și duritate. De asemenea, el nu ar trebui să lase urme pe suprafețele și crumble. plastilină Sculptural topește ușor sub acțiunea temperaturii.

Opțiune simplă

Acum ne vom uita la o versiune simplă a modului în care pas cu pas, cu propriile mâini pot fi ușor orbește pentru opțiunea copii Basorelief. Pentru aceasta avem nevoie de următoarele materiale:

 • Plastilină de culori diferite+
 • folie+
 • capac de plastic+
 • Grosime+
 • Vopsele+
 • grămadă.

Marca Să o pasăre.

 1. În primul rând, să ia capacul de plastic și vom face găuri în ea.
 2. Apoi am făcut un fir prin ea. După Krepim. Partea interioară umple stratul subțire de material pentru fundal.
 3. Facem un substrat. Asigurați-vă capul și corpul din folie. Noi aplica stratul de substrat de plastilină și să facă o aripă.
 4. Apoi face din ramura si coada păsării. picioare următoare. Adăugați toate lipsesc modelele mici.
 5. Noi decora fundal și în afară de păsări noastre. Munca este gata.

Cum să faci un copac?

În primul rând se pregătească pentru lemn de fundal. Prin alegerea culorii dorite, vom aplica la fundația noastră.

Apoi sculpta baril și ramuri. Pentru a face acest lucru, rola un cârnat mare și maro oarecum mai mici. Formam un copac.

Citește mai mult  Cum să faci un elicopter din plasticină?

Pentru culori nevoie de plastilină alb și roz. Rock cercuri roz și încadrarea lor cu plastilină alb. Plasarea flori pe ramuri.

Din materialul verde puteți adăuga frunze. Arborele este gata.

Cum sa faci un basorelief Cockerel din plastilină, uite în clipul video de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: