Cum de a face un model de plastilină?

Cum de a face un model de plastilină?

Introducere în elementele de bază ale oricărei științe devine mult mai ușor atunci când aceasta are loc într-o formă de joc. De exemplu, Pentru a înțelege structura Pământului, este în valoare folosind un manual vizual, creat anterior cu un copil din lut.

Instrumente și materiale

Pentru a lucra pe un glob plastilina necesită o cantitate minimă de instrumente de materiale și, practic, nu speciale. Principalele costuri cad pe plastilină – este mai bine să se pregătească imediat barele de nuanțe de albastru și verde, alb și maro, negru și galben, roșu și portocaliu. Deci, ca să nu se estompa masa, modelarea în sine este mai bine să-și petreacă pe o scândură specială. Puteți tăia materialul ca o stivă de construcții și un cuțit din plastic, de obicei, care rulează cu materialul principal. Pentru clearance-ul pieselor mici, un băț și scobitoare vor fi utile, iar vechea periuta de dinti va permite să creați un relief pe suprafețele.

Desigur, în cazul în care proiectarea necesită un cadru suplimentar, lista de materiale se va extinde.

În plus, protejează suprafața este convenabil folosind un film mușama sau alimente. Înainte de a începe munca, de asemenea, este în valoare de preparare a unui șervețel umed sau o cârpă umedă. Trebuie menționat faptul că pentru cele mai mici creatori recomanda pentru a obtine o masă în condiții de siguranță speciale pentru modelare, care nu va face rău, chiar a fi înghițit.

Opțiune simplă

Pentru a face propriile mâini cel mai simplu model de plastilină pământ, veți avea nevoie de o masă plastică de trei nuanțe: albastru, alb și verde. Procesul începe cu faptul că mingea de dimensiuni medii este rulat din material albastru. Un mic fragment de role plastilină verde într-un tort, a cărui grosime nu depășește 2 milimetri, după care, cu ajutorul unui satin geografic, îngrijit bucăți sunt tăiate în continente, arhipelagurile și insule. Face acest lucru este cel mai convenabil cuțit de plastic sau stivă, aplicând mai întâi linii de suprafață, și apoi aprofundarea acestora. In mod similar, plastilină alb este prelucrat: prăjitura rolele întâi, și apoi contururile Groenlanda și Antarctica sunt tăiate din ea. eboșe plate sunt fixate pe o bază sferică în locațiile necesare.

Acesta va fi chiar mai ușor de a construi un aspect de plastilină, dacă utilizați grapefruit obișnuit sau portocaliu majore ca bază. În plus față de citrice, acesta va trebui să se pregătească plastilină de diferite nuanțe pentru meserii, un mâner minge și stivă. imagini de redare va fi mai ușor dacă te uiți la acest glob. Fructe se spală bine și se usucă. Mânerul pe ea este atras de contururile pe continent și insule.

O puteți face pe ochi, dar este mult mai ușor să amâne imagini de la un glob real, pe un tracker, și după tăiere șabloane și cercul acestora pe baza.

În etapa următoare, va rămâne doar pentru a strânge bucățile de plasticină de culori diferite și pentru a le lipi în portocaliu. În primul rând, cea mai mare parte a suprafeței este acoperită cu o culoare albastră strălucitoare pentru formarea oceanelor și apoi verde este desemnat de uscat. Antarctica și Groenlanda sunt create folosind plastilina alb. Aplicând peste un strat verde de culoare galbenă, va fi capabil să facă deserturi. În continuare, în conformitate cu globul, va fi necesar să se utilizeze o marcaj de nuanță portocaliu un platou. Pentru punctele cele mai ridicate ale globului, va fi necesară plasticina brună închisă, iar pentru cel mai adânc – albastru închis.

Citește mai mult  Cum să faci un miel și o oaie de plasticină?

Cum altfel poți sculpta?

Puteți face un glob în alte moduri, concentrându-se pe vârsta copilului și în scopul creării unui proiect.

Planeta cu nucleul

Dacă geografii novice trebuie să fie familiarizați cu structura interioară a planetei native, atunci o planetă de masterat destul de simplă „planetă cu nucleul” va fi potrivită, chiar nu necesită o precizie specială. Modelarea începe cu crearea unei mici bile de galben, care va simboliza miezul Pământului. Asigurați-vă că urmați etapele, atunci va fi necesar să luați o bucată de portocaliu. Apropo, dacă nu lipsește nuserul necesar în set, atunci poate fi obținut prin amestecare temeinică și materialul de frământare ulterioară de culori roșii și galbene. Fragmentul portocaliu este laminat subțire și folosit pentru a împacheta mingea galbenă, astfel încât să existe un miez extern topit al planetei.

În etapa următoare, este necesar să acționăm în mod similar cu o bucată de plastifieri roșii pentru a crea o manta de pământ și plasticină neagră – pentru o crustă subțire de pământ. După ce se poate merge la crearea de straturi externe: oceanul albastru și verde continente. Pentru a desemna relieful, precum și alocarea de orașe mari și capitale, are sens să margele de utilizare, margele sau chiar rumeguș. Dacă, după un timp copilul vrea să-și amintească modul în care arată pământ din interior, atunci nava va trebui să se estompeze în frigider, și după tăiere în jumătate. Pentru a studia procesul de rotație a planetei, modelul self-made este plasat pe un băț lung.

Modelul cu kernel-ul va fi capabil de a obține un alt mod dacă utilizați un capac din plastic transparent, De exemplu, concepute pentru cutii de sticlă sau din smântână. Este necesar să se clarifice imediat că un astfel de exercițiu necesită o cantitate mare de plastilină, astfel încât este posibil să se utilizeze materialul corupt. Dacă bypass pas urmează instrucțiunile clasei Master, începeți cu denumirea structurii interne a globului. Pe de o parte, baza centrului este lipit cu o pastilă de culoare galbenă – un nucleu și o rochie largă de culori roșiatice și un strat subțire de scoarța terestră din masa de culori negre sunt formate în jurul ei.

Acoperirea este mai bine să apăsați, astfel încât bulele de aer nu sunt vizibile pe partea din spate.

Pe de cealaltă parte a capacului format un borgon vrac, ceea ce denotă o jumătate din pământ. În primul rând utilizați materialul corect vechi și răsfățat de diferite culori. Piesele sale ar trebui să fie frământat cu grijă, după care este fixat, apăsând palma. În cazul în care jumătate mingea ajunge la dimensiunea dorită, acesta poate fi acoperit cu un amestec de nuanțe de alb și albastru, care formează suprafața oceanului mondial. Dintre cele câteva peletele verzi, se va dovedi continentele, iar din masa galben și portocaliu – munții și Elevația.

Citește mai mult  Castane și meserii plastilină

Gol

Jumătate Pământul se obișnuiește să se proiecteze în cazurile în care numărul de material principal este limitat. În aceste cazuri, primul lucru este creat baza, de regulă, dintr-un balon și o cantitate mică de masă adezivă. Este important ca mingea umflată avea o forma rotunda plat, și nu a aminti un oval sau o figură alungită. Orice hârtie, inclusiv ziare vechi cu reviste, este tăiată sau izbucni în fragmente mici pătrate cu părți egale cu 2 centimetri, sau benzi. Bila este umplut cu ulei vegetal sau vaselina și acoperite cu primul strat de hârtie.

Apoi, suprafața este acoperită treptat, cu clei PVA, iar următoarele straturi ale semifabricatelor sunt fixate pe ea. De asemenea, puteți reduce mai întâi piesele de hârtie din Clayster, iar după apăsarea acestora la baza. În mod ideal, ar trebui să fie de aproximativ 2-3 straturi. Înainte de următoarele etape, designul tubular trebuie să fie uscate.

Pentru a accelera procesul, este logic să se utilizeze un uscător de păr sau un încălzitor de cameră, deși va fi cel mai bine să-i pur și simplu amâna pentru o zi.

Apoi, mingea este din nou prelevată de două și trei straturi de ziare sfâșiate și suckate din nou. Cel mai mare strat trebuie format din hârtie albă. Rămâne doar pentru a sparge mingea interioară cu un ac sau o scobitoare, scoateți-o și luați imediat gaura rezultată. Unii experți recomandă să părăsească această gaură în stadiul de formare a primului strat de ziare. Înainte de a începe modelarea pe cifră, este convenabil să se desemneze contururile continentului și insulelor. În plus, totul apare în schema obișnuită: contururile sunt aplicate cu plasticină de nuanțe diferite.

Încasarea cu copiii mici, este mai bine să pregătiți inițial o minge goală cu un diametru de 15-20 de centimetri sau un gol de spumă vândut în magazine pentru creativitate. În plus față de el, va fi nevoie de bine încruntându-plasticies de ceară și stive. Mestesugul finit este fixat pe un suport de sârmă sau completate de un fir care îi va permite să suspende.

Apartament

În cazul în care obiectivul de meserii este de a crea un aspect al suprafeței Pământului, atunci trebuie acordată atenție la o clasă de master ușor diferit, rezultatul care este un fel de scanare a cardului. De la materiale, în plus față de plastilină multicoloră, este, de asemenea, necesar carton, și multe procese sunt efectuate folosind scobitori și boxe din lemn. Totul începe cu faptul că un cerc neted este tăiat dintr-un carton sau o bucata. Pe ea, cu ajutorul unui creion, contururi de sushi sunt imediat desemnate: continent și insule. Din bara plastilină verde, bucăți mici sunt respinse treptat, care sunt laminate până la o grosime de 2 mm, apoi lipite cu grijă la bază. Tot spațiul rămas este umplut cu plasticină albastră sau albastră sau albastră.

Citește mai mult  Modelarea de plasticină pentru copii

Opțional, la sfârșitul serii în ocean sunt formate mai multe insulițe mici.

Recomandări utile

Când se creează aspectul principal, suprafața sa poate fi acoperită cu imagini schematice ale paralelelor și meridianelor. Ei sunt recreați cu un fir de mătase subțire, care este așezat cu atenție în direcția dorită și ușor presată pe plasticină. Pentru desemnarea unor orașe mari și capitalele țărilor, margelele și bilele de bile vor fi necesare. Pe un model mare al globului, puteți scrie și numele țărilor principale și orașe. Faceți o scobitoare de dinți mai convenabilă, un ac sau un ac subțire. Hrișcă, mană și alte grupe pot fi implicate pentru formarea munților, nu găzduiește sau gheață veșnică.

Micul cifre ale animalelor fixate în plasticină vor ajuta la explorarea vizuală a zonei de habitat a diferitelor tipuri.

Având stapanit toate meșteșugurile simplu, puteți merge la crearea unui design mai complex de fire și plastilină. În acest caz, lista de materiale și instrumente necesare este destul de vastă. Vom avea nevoie de fire de culori albastru și alb, precum și plastilină de nuanțe de verde și alb. Trebuie să pregătească o minge gonflabila, hârtie verde, pahar de plastic și 6 difuzoare. Pentru fixarea pieselor va trebui PVA lipici și de fixare substanță acțiune mai puternică. Ca material de umplutură, se obișnuiește să se utilizarea alabastru și syntheps. În cele din urmă, în lucrarea nu se poate face fără o pereche de butoane, fire și ace.

Totul începe cu faptul că o minge de aer este umflat, care începe imediat și lubrifiate cu vaselina. firul albastru este impregnat cu clei PVA, după care va fi necesară la vânt, pe baza, se deplasează în direcții diferite. In timp ce Intensifică piesei de prelucrat, rama pentru glob este format din sârmă și este învelit cu fir alb. Axa în jurul căreia se rotește glob, este creat din bețe de bambus legate de superclaim. Prin bagaje, acestea vor fi, de asemenea copped cu fir alb.

Bila de aer uscat este perforat și îngrijit eliminat din cadrul filament. Design-ul rămas este mai densă decât umplut cu syntheps și a pus pe axa. elevii principali plastilină sunt lipite pe partea de sus a cadrului, la Polul Nord și Polul Sud sunt desemnate. Cadrul de sârmă este conectat la axa, și pe partea de sus și de jos pentru mai multe elemente de fixare fiabile, butoane sunt atașate. În cele din urmă, o ceașcă de unică folosință din exterior este decorat cu hârtie artizanale verde și fire albe. Este pe jumătate umplut cu alabastru uscat, care este turnat cu apă la starea păsărică. Capătul cadrului firului este imersat în interiorul substanței și se lipește de înghețată.

Despre modul de a face un glob din plastilină, a se vedea următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: