Cum să faci o persoană de fier din plasticină?

Cum să faci o persoană de fier din plasticină?

Cu benzi desenate și filme despre omul de fier familiar mulți: atât adulți, cât și copii. Acestea din urmă sunt într-o impresie deosebit de puternică a acestui erou. În acest articol vă vom spune cum cu copilul puteți face o figură de plasticină a unui om de fier cu mâinile voastre.

Ceea ce este necesar?

Pentru a face o persoană de fier din plastilină, veți avea nevoie de bare de plastilină în trei culori: roșu, alb și galben. Și au nevoie de mult mai mult decât roșu galben, de aceea vă recomandăm să gătiți două Brus de această culoare. plastilină albă va avea nevoie de destul de un pic. Veți avea nevoie, de asemenea, un consiliu separat, pe care o puteți sculpta cifra. Plexiglas, din plastic, placaj, carton sau adeziv obișnuit. Pentru a lucra cu plastilinei este, de asemenea, recomandat să fie mai rău pentru a șterge mâinile în procesul de lucru.

În plus, veți avea nevoie de o stivă. Cu acesta, puteți face o figurină mai realistă și detaliată. Și ea este nevoie să taie pe un om de fier pe un costum. Secțiuni individuale și chips-uri.

Instrucțiuni pas cu pas

Modelarea umană de fier nu este deosebit de dificilă, dar este necesar să se facă totul în etape. Mai întâi de toate cap orb. Pentru a face acest lucru, taie o bucată din bara de plastilină roșie și rola de la ea. Apoi, trebuie să taie o bucată mai mică din plastilină galben, rola din ea și aplatiza să elaboreze un mic casheck.

După aceea, elementul care rezultă din culoare galbenă ar trebui să fie copped cu un oval roșu. Cu toate acestea, înainte de a fi, ea are nevoie pentru a da o formă de diamant, care se poate face folosind stive. Apoi, cu ajutorul aceluiași instrument, este necesar să se taie o gură pătrat și un ochi cuișoare, în care va fi necesar pentru a insera mici bucăți laminate și aplatizate de plastilină alb. Pe laturile laterale ale capului, va trebui, de asemenea, să taie piese rotunde.

Acum, du-te la corpul corpului. Pentru el, veți avea nevoie de o bucată de plastilină roșu, care trebuie să se rostogolească bine si da forma unui trapez. După aceea, cu ajutorul stive pe detalii, benzi rhombid sunt tăiate.

Pentru centrul torsului, este necesar să se atașeze LED-ul pentru a face dintr-o bucată de plastilină alb. În partea de jos a corpului, aveți nevoie pentru a face o formă dreptunghiulară mică, în cazul în care restul figurinelor vor fi atașate.

În continuare am sculpta mâinile unui om de fier. Pentru a face acest lucru, trebuie să se rostogolească din două felii egale de plastilină roșu două bile identice. Acestea trebuie să fie continuată de două pătrate de plastilină galben. După aceea, din plastilină roșu, este necesar să se facă o antebraț și perie.

Ambele mâini trebuie să fie atașat la corpul unui om de fier, după care acestea ar trebui să fie de tăiere dungi, astfel încât costumul este mai detaliat și realist.

După aceea, du-te la modelarea zonei centurii eroului. Fa-o nevoie de plastilină roșu. Rulati o cifră mică în formă de trapez și atașați-l la partea de sus. Acum vom face picioare. Pentru aceasta aveți nevoie de plastilină roșu și galben.

De la plastilină galben, este necesar să se rostogolească în sus partea de sus, vițel. Din roșu, partea rămasă a picioarelor, inclusiv picioarele. După aceea, toate piesele necesare de pe această parte cifrele sunt tăiate cu stive. Omul de fier este aproape gata. Rămâne numai bine pentru a face toate componentele sale într-un singur ansamblu.

Sfat util

Așa că procesul de modelare a fost lumina, plastilină înainte de începerea lucrului, este necesar să se încălzească bine și sparge în palmele. În plus, pentru acest lucru poate, de asemenea, pune-l pe baterie sau de ceva timp pentru așteptare sub jetul de apă caldă. În același timp, ține cont de faptul că pentru modelarea, împreună cu copilul, cel mai bine este de a utiliza plastilină proaspete. Lucrul cu un material non-litere vor fi mai puțin plăcută și mult mai dificil, deoarece este mai rău decât respirația și este mai puțin suplu și elastic, mai ales dacă este vorba despre degete pentru copii.

Înainte de a juca cu figura rezultată, acesta trebuie plasat în frigider timp de o oră sau mai mult pentru a reuși. La jucărie să fie mai fiabilă și sa rupt în procesul de joc, detaliile pot fi acoperite reciproc cu meciuri sau scobitoare. Dacă există o dorință de a face o jucărie mai interesantă pentru copil, se poate face pe baza firului subțire. În acest caz, conform rezultatului, puteți obține un transformator real din plasticină care se poate mișca cu mâinile și picioarele, precum și întoarceți-vă capul.

După finalizarea mâinii de modelare, este necesar să ștergeți bine cu un șervețel, apoi spălați cu apă caldă cu săpun.

Cu privire la modul de a face o persoană de fier din plasticină, consultați următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: