Cum să faci un burger din plasticină?

Cum să faci un burger din plasticină?

Copiii iubesc să sculpt mâncarea pentru o casă de păpuși. Acesta poate fi plasat pe masă sau în frigider. Burgeri – alimente pe scară largă, în plus, publicitatea gustări suculente își face afacerea. De aceea, copiii includ adesea burger în meniu pentru păpușile lor. Fast Food nu va fi dificil, numai stocarea de plasticină este suficientă și urmează pașii pas cu pas. Hamburger poate lucra atât subțire, cât și multi-strat. După ce ați petrecut câteva minute, copilul va extinde meniul pentru păpuși și va primi impresii pozitive ale procesului de modelare.

Ceea ce este necesar?

Hamburger este un bun tăiat în jumătate, în interiorul căruia există o cutie suculentă și alți aditivi, cum ar fi o frunză de salată, roșii și brânză. Burger este simplu în modelarea, în plus, copilul, alegerea unei umpluturi pentru fast-food, dezvoltă gândirea creativă. Ingredientele tradiționale pot fi înlocuite de alții sau chiar fantastice dacă păpușile trăiesc în orbita navei spațiale.

Pentru o modelare hamburger, veți avea nevoie de mai multe culori principale, dar este mai bine să aveți o cutie de plasticină cu dvs.

Hamburger Inventar:

 • Plasticina: bej, alb, maro, verde, rosu, galben+
 • Head+
 • grămadă+
 • Cuțit din plastic.

Este foarte important să aveți grijă de prezența plasticinei bej, deoarece o astfel de umbră are o asemănare maximă a produselor din făină. Pentru cârnați sau tăieturi, nuanțele maro vor fi potrivite, iar masa roșie va fi indispensabilă pentru ketchup sau roșii.

Opțiune simplă

Un astfel de hamburger este mai ușor decât simplu, iar rezultatul este foarte frumos și artizanat luminos. Este perfect pentru păpuși, în casa cărora se pregătește masa. Luați în considerare principalele etape ale muncii.

 • Luați dintr-un set de bara de bej. Dacă culoarea nu-i place foarte mult, puteți face o bej în mod independent, amestecând o bucată de plasticină maro și albă.
Citește mai mult  Cum poți face un taur din plasticină?

 • Rulați o bară într-o minge mică și îndepărtați-vă în frigider. Este necesar ca masa să fie ușor înghețată (10 minute va fi suficientă).

 • Tăiați cercul pentru jumătăți (partea superioară și cea inferioară a viitorului hamburger). Partea de sus lăsați să rămână ca și faptul că partea inferioară este ușor de filare.

 • Pentru umplere Luați plasticina verde (Culoarea trebuie să semene cu frunze de salată) și să facă 3 bile mici.

 • Bilele divizate și să facă ceva ca o muzicuță.

 • Pe partea de jos a plastilină bej Stay verde (frunze de salata).

 • Acum vom face cel mai important ingredient al Hamburger – Cotlet. Pentru aceasta vom lua plastilină maro și de a face 2 cana mica. Le-am scuipat.

 • Folosind spanks, vom face o gaură cotlet de pe marginea. Locul pe salata verde.

 • Acum vom lua plastilină galben și forma 2 brânză topită pătrat de la ea. Pune pe cotlete în timp ce numai un singur.

 • Acum Sculpt 3 bucăți rotunde de tomate. Pentru aceasta vom lua plastilină roșu, aplatiza 3 bucăți și trage textura cu roșii tăiate.

 • Am pus cana pe brânză, Adăugăm o mai kitlet pe partea de sus și am pus copacii de rutină de mai sus.

 • umplutura gata. Rămâne să adăugați felie de sus a chifle. Pentru completitudine, vârful hamburger poate fi decorat cu semințe de susan (plastilină alb este potrivit pentru imitație).

Cum de a face din plastilină lumină?

  plastilină Lumina este bun, deoarece se întinde bine, nu are nevoie să se încălzească, iar în mâinile sale, el seamănă cu catifea. Deoarece se usuca rapid plastilina, este necesar să se lucreze cu ea în cel mai înalt mod posibil.

  Citește mai mult  Cum să faci un pom de Crăciun din plasticină?

  Cursul eșalonată a arata ca acest lucru.

  1. În primul rând, am cunoscut o plastilină bej în mâinile, dându-i forma ovală.
  2. Am breatamp o bucată verde de plastilină și a pus pe partea de jos a hamburger (frunze de salata ar trebui să meargă ușor în afara marginilor făinii.
  3. Mai mult plastilină roșu laid, îndreptați-o în avans (va fi o rosie).
  4. Acum se transformă cotlete: avem o masă de culoare maro si framanta-l (avem în vedere faptul că cotlet ar trebui să fie gros de restul ingredientelor). Cu ajutorul scobitori sau a altor instrumente de a face textura cotlete pe laturile sale.
  5. Pe partea de sus a cotlet pune rutina topit, se transforma într-un pătrat. Cheek trebuie să meargă dincolo de marginile cotlete. aplecat ușor în jos colțul lui.
  6. Închide Hamburger Basculanta auto. Pentru aceasta vom lua plastilină bej și să-l ușor de aer. Puteți adăuga stropilor de alb care imită susan.

  Pentru referință: puteți merge mai departe și să facă o ascutitoare luminos, ca pe video. hamburger Ușoare poate fi de orice dimensiune.

  Despre cum să orbească Burger plastilină, uite în videoclip.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Narcisa Raescu

  Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: