Cum sa faci o pasăre din plastilină?

Cum sa faci o pasăre din plastilină?

instrument de modelare principal – argilă. Dar copiii, de regulă, încep să înțeleagă această artă cu plastilina – mai accesibil și convenabil pentru începători. Nu e de mirare psihologii vorbesc despre „inteligenta pe vârfurile degetelor“: este util pentru copii să se angajeze în creativitate sau de proiectare care necesită activarea motilității mici, nu numai pentru a stimula dezvoltarea vorbirii. Acesta formează un potențial intelectual în ansamblu, și încă ajută în jos calm, arunca energie, simt bucuria de implicare în creativitate. Cu toate acestea, modelarea este utilă nu numai pentru copii, pentru părinți este, de asemenea, o modalitate buna de a distrage atentia.

Instrumente și materiale

Până în prezent, modelarea plastilina este cel mai accesibil, deși „concurenți“ vin la tocurile ei. Vorbire despre argila polimer sau mai multe tipuri dense de aluat pentru modelare. Și totuși specii plastilină clasice – cel mai bun start pentru copil. Astăzi, diversitatea lor este impresionantă: de la standardul 8, 12, 18 culori până la seturi uriașe cu variații de nuanțe. plastilină Vindem cu sclipici, care nu este potrivit pentru toate, dar într-adevăr ca niște copii.

Ce altceva este necesar pentru modelarea.

 1. Mat sau bord. Acest lucru este de a se asigura că suprafața de lucru nu suferă – covorașe și plăci din plastic sunt ieftine, utilizate de mai multe ori, și, de asemenea, să învețe copiii să creeze un câmp de lucru și să fie mai îngrijite.
 2. Zdrențe de la locul de muncă și de ștergere mâini. De asemenea, problema de igienă și curățenie. Cu cât copilul va fi călătorit mai devreme la faptul că cel care este responsabil pentru puritate în timp ce lucrează cu material artistic, cu atât mai repede va deveni un obicei. Acestea pot fi șervețele de la flanneluri sau șervețele umede.
 3. Stive. Ele sunt necesare pentru a tăia plasticina, precum și pentru a da suprafețele unei anumite caracteristici. De exemplu, stiva va ajuta la detaliile să devină un ondulat sau, dimpotrivă, perfect netedă. El poate pune pe un material stuc de diferite tipuri de urme de lovituri. Stivele de stabilire a plastilină sunt realizate din materiale plastice, acestea sunt ușoare și sigure. Le puteți activa (dacă încercați să încercați), dar se taie în jos – nr.
 4. foarfece de plastic. Ajutor tăiat plastilină. Nu este cel mai lucru este necesar, dar pot fi incluse a priori.
 5. Matrite pentru ștanțare. Lucrările la principiul matrițelor pentru cookie-uri. Mai interesant este cel mai mic.
Citește mai mult  Lusk Sponge Bob din plasticină

Orice altceva este opțională. Uneori se foloseste margele, nasturi, margele, paiete si alte decor la locul de muncă Decora, care poate detaliu ambarcațiunea plastilină.

Lushing păsări albastre

Cel mai simplu pentru copii este opțiunea – pentru a face una dintre eroii Engri Berdz, The mukholovka albastru. Sau, mai degrabă, albastru păsări sunt 3: Jay, Jim și Jake. Acestea sunt eroii, spălaĠi adversarii joacă în mod constant.

Pentru a lucra, veți avea nevoie de: plastilina albastru (poate fi albastru), masă de topire.

Etapa de proces.

 • O bucată de plastilină nevoi albastre să fie arcuite în mâini, iar apoi împărțit în 3 porțiuni. Rola 3 bile. Dacă există o oportunitate de a găsi o bucată de lână sau pyryshko pentru khokholkov, va fi excelent. Dacă nu, le puteți face.

 • Fiecare păsări albastre în Khokholka 2 Pynes. Acestea trebuie să fie combinate împreună (ca și în cazul în pieptene) și atașați Khokholki pe partea de sus.

 • Acum este timpul pentru a face ochii rău, este rău, pentru că este Engri Berdz. Elevii din plastilină negru poate fi mutat în diferite locuri ale globilor oculari alb plat și a vedea ce efect se va dovedi.

 • După aceea, pleoapele ochilor trebuie decupate din plasticies portocalii, pentru aceasta, se formează fâșii. Pleoapele face și de jos și de sus.

 • Pentru partea centrală a fațetei este timpul pentru a atașa un cioc ascuțit. Dar nu foarte mult timp, în caz contrar recunoașterea imaginii nu va fi atât de evidentă.

 • Schema de modelare este finalizat prin formarea cozii, care este format din două dungi negre-pene.

Cum de a face bullfding?

Snegirek – una dintre cele mai frumoase copii, adorabil. Printre păsările de iarnă, încearcă să găsească mai frumos, iar apoi chiar bullfinner stuc va incanta ochiul.

Pentru a lucra, veți avea nevoie de: plastilină negru, gri, alb și roșu, stiva de plastic, spatulă, meci.

Cum să taie o Stepp bullfiner.

 • Partea centrală este al trunchiului – trebuie să existe negru. Apoi, detaliile sunt lipite treptat la ea: coada, aripi, stropi mici de gri și alb.

 • În mâinile ar trebui să fie mai gros plastilină negru, formând un corp plin. Ar trebui să fie mare, pentru că bullfinches, a dispărut în frig, arată întotdeauna inselator dolofan. Este necesar să se rola plastilină în care, netezi degetele, în același timp, trăgând materialul în două locuri opuse una alteia – este necesar să se desemneze capului și gâtului.
Citește mai mult  Cum de a face Cheburashka din plastilină?

 • Acum este timpul pentru a lucra cu o altă culoare. Este imposibil să se mute la acest lucru până când ștergeți-vă mâinile cu o cârpă umedă. O bucată de plasticină roșie trebuie transformată într-un tort plat. Și acest tort este atașat la bastard de vrac. În mod similar, trebuie să faceți cu gri, doar peletul gri va coborî.

 • Coada triunghiulară subțire trebuie să fie scoasă. Vârful superior al coada, mai îngustă, trebuie să rămâneți din spate cu netezirea ulterioară a locurilor de fund.

 • Următorul comutator la aripi – ele trebuie să fie proporționate cu corpul păsării. Pelete alungite gri și negru – aceasta este ceea ce va avea nevoie. Articole negre lipite pe gri, mici tampoane albe stick pe zona neagră a aripilor. Fiecare piryshko este atașat la partea ascuțită a stivei. Aripa, desigur, două, trebuie să fie simetrice.

 • Alte clei gri pe spate pe spate. Toate detaliile vracului netezite astfel încât figura lui să fie perfect netedă. Fâșia albă de penaj este atașată la spate, aproape la cap.

 • Pe părțile laterale sunt aripile atașate, atașată de-a lungul întreaga lungime, astfel încât acestea să devină raționalizate. Botul se lipeste o cheie de mici, ochii.

 • În continuare, aveți nevoie pentru a face un tubercul verde cu picioare negre, din care se lipesc jumătate meciurile – acestea vor fi „picioarele“ ale bullfding. Plastilină Stand cu chibrituri nevoie ca cifra de stabilitate câștigurilor lupte de tauri.

 • Destul de atribuit meciuri, presat.

statuetă plastilină este gata!

Alte optiuni

Pentru a dilua regatul pasăre, puteți tăia o patruzeci de curios, un papagal luminos și păun frumos.

Coţofană

Pentru ei de modelare, veți avea nevoie de: plastilină alb și negru, picături de plastilină gri, stivă, covor.

Algoritmul de acțiune.

 • Patruzeci este considerat o pasăre mare, astfel încât să nu trebuie să jart. Figura negru, dar părți, fragmente și penaj distincte – alb. Culoarea neagră rămâne de bază, acest plastilină ar trebui să fie o mulțime.

 • părți principale Sorooks – trunchi și cap. Două aripi și coadă completează cifra și, prin urmare, din plasticina neagră trebuie să rotiți 4 bile, partide proporționale ale faptului că vor înșela.

 • Capul rotund și torsul de pereți trebuie să lipsească împreună. Plasticina moale este bine trasă cu degetele, partea din spate a corpului poate fi un punct mic.
Citește mai mult  Cum se sculp insectele din plastilină?

 • În locul atașării pieselor, suprafața este deosebit de atenuată cu degetele. Păstorii pentru aripi sunt atașați de sus, iar apoi pe laturi.

 • O parte rămâne rotunjită, a doua va fi îndreptată. Apoi sunt făcute două aripi identice. Pinion subțire de pinion. A pregătit două prăjituri subțiri albe care vor fi lipite în față. Alte două prăjituri adezivi din spate cu interesul părților. De asemenea, fixat în locul său coada, plasticina clipește înainte.

 • White Oblong Shepers sunt lipite pe partea de sus a fiecărei aripi. Acum stiva este utilă, care sunt utilizate detaliile, acestea ar trebui să devină similar cu pene. Coada pasăre este, de asemenea, prelucrate.

 • Un cioc subțire lung este lipit de cap, două glazuri + părți nu ar trebui să fuzioneze cu un fundal comun, astfel încât acestea să poată fi realizate din plastilină gri.

 • Aripi lipite pe laturile, plastilină moale este atașat. Patruzeci aproape gata. Din cea mai stralucitoare plastilinei gri din stânga pentru a forma labele. Ele sunt atașate la corpul.

Ca urmare, se pare deloc o pasăre mică, prescolarii face complet independent, nu va fi ușor, dar cu ajutorul adulților care sunt urcat de frotiului.

Papagal

Pentru a orbește aproape papagal, două-trei Plastilina va fi necesară (și poate fi mai mult) culori luminoase. De asemenea, au nevoie de culori negru, alb și maro. scobitori ascuțiți veni la îndemână.

Parrot stepgy.

 • Să presupunem că exact această pasăre va fi galben. Aripile și coada verde vor apărea pe partea de sus a corpului galben. Fiecare etapă de lucru începe cu materialul de frământare, forma de elemente ar trebui administrate degetelor.

 • Capul rămâne doar o minge rotundă, dar trunchiul se întinde în glonț, în partea coada este necesară pentru a face o ascuțire. Detaliile sunt unite pentru a obține un întreg. În timp ce masa nu este înghețată, plasticina este bine făcută.

 • Există o lovitură de figurine, puteți lua un bot. Pachete standard: cerc alb plus elev negru cerc mai mic. Tastatura păsărilor va fi ascuțită, coborâtă în jos.

 • Acum puteți lua aripile și pene. Puteți lua numai plastilina verde sau completați-o cu alte culori luminoase. De la prăjiturile ovale, se formează aripi, desene pe care sunt făcute cu un stivă sau scobitoare.

 • Labe maronii, standard. Aceasta este o plasticină care a jefuit meciurile. Pe cealaltă papagal „picioare” nu va sta.

Următorul material video prezintă alte metode de Parrot Parrot din plastilină.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: