Cum sa faci un coș plastilina?

Cum sa faci un coș plastilina?

meserii plastilină frumoase pot decora aproape orice interior. În plus, ele sunt adesea folosite ca jucării pentru copii și mici cadouri. Există un număr foarte mare de opțiuni diferite pentru astfel de produse. Astăzi vom vorbi despre modul de a face un coș plastilina decorativ.

Instrumente și materiale

Pentru a face o astfel de coș, aveți nevoie de următoarele dispozitive și materiale:

 • Brown Plastilină pentru coș+
 • Roșu, alb, portocaliu și plastilină verde pentru a crea plante+
 • scobitoare+

De asemenea, de hârtie, uneori, curat, fie din carton. Acestea sunt necesare dacă doriți să faceți o compoziție pe suprafața plană. Produse similare pot fi plasate în cadrul.

idei de modelare

Pentru a începe cu, ia în considerare modul de a face un coș decorativ cu flori pentru copii.

 • Un maro frotiu plastilină nod în mâinile. De la el, va fi necesar să se PinP de pe o bucată mică și de a supraviețui, astfel încât se dovedește o formă rotundă martor plat. Acest element va servi ca o față a coșului viitor. Restul masei este scos cu grijă într-un fir subțire și lung, acesta va imita de viță de vie.
 • Firul plastilină rezultat se îndoaie în jumătate. Este presată cu degetele pe întreaga lungime, răsucită din mijloc și până la capete. Elementul este un pic presat, astfel încât jumătățile lipesc sub forma unui mic pigtail. Ca urmare, partea din partea.
 • Coadă rezultat este împărțit în 3 sau 4 părți. De la un creați un mâner oval pentru un coș. Toate celelalte elemente sunt închise în inele. Primul dintre ele este imediat atașat la fund, fiecare inel ulterior se alătură celui anterior.
 • Din plasticină alte culori fac pietre mici de petale. Ei vor trebui să aibă o formă ovală. Din mai multe părți obținute formează un cerc mic. O mică minge de plasticină galbenă este atașată în mijloc. Fiecare dintre petale este apăsat puțin cu scobitoarea.
 • Întregul coș de suprafață este umplut cu flori. După aceea, un mâner de plasticină este atașat la artizanat finit, toate plantele sunt ușor mișcate în lateral, astfel încât buchetul să pară mai frumos și luxur.

De asemenea, merită să luați în considerare modul de a face un coș decorativ de toamnă cu ciuperci în mai multe etape.

 • Pentru a începe cu, puteți face ciupercile în sine. Este nevoie de plasticină de o culoare adecvată (portocaliu adecvat, maro, bej, roșu), masa este bine frământată în mâini. Din materialul portocaliu puteți face chanterelle, pentru că formează mai multe bastoane mici și bile mici. Primele detalii sunt ușor apăsate cu degetele deodată pe ambele părți. Bilele vor trebui, de asemenea, să cadă un pic de sus și de mai jos, transformându-le în acest fel în cercuri plate. Elemente obligați unul cu celălalt. După aceea, de la partea de jos a fiecărei pălării cu o scobitoare de desenează plăci.
 • De asemenea, puteți face borovicile artificiale. Pentru a face acest lucru, este mai bine să luați plasticina bej. Mass frământarea și formează o mică picătură și un cerc plat din ea. Din partea de jos a viitoarelor pălării cu scobitorii fac găuri mici. După aceea, toate părțile se fixează împreună.
 • Pot fi făcute cu propriile mâini și Boletus. Plastilină bej și roșu. Din masă face un picior subțire și lung, poate fi o mică îndoită. Apoi creează o pălărie triunghiulară. Ambele părți sunt conectate unul cu celălalt cu apăsare ușoară.
 • După ce toate ciupercile sunt gata, puteți trece la formarea coșului în sine. Pentru a face acest lucru, luați o plasticină de maro. De la masă rolă o minge mică care va servi ca un măgar. De asemenea, din plasticina de aceeași culoare, faceți mai multe culori lungi și subțiri pentru laturi. De la minge face un tort plat și de la bastoane – pigtails, care trebuie apoi să fie colectate în inele. Un fir va fi folosit ca un mâner pentru un coș. Inelele sunt fixate unul la celălalt, formând părțile laterale ale produsului. Mânerul mic este unit de sus.
 • Când coșul este complet gata, puteți adăuga ciupercile rezultate. Dacă este necesar, ele pot fi ușor împinse în lateral.

O opțiune interesantă va fi un coș decorativ plin de fructe de padure. Luați în considerare cum să faceți acest produs.

 • Plasticina roșie este luată. De la ea vor fi formate semne de boabe (căpșuni, lingonberry, cireșe, zmeură). Maszele fac mai multe bile de aceeași dimensiune. Acestea nu ar trebui să fie prea mari, într-un coș merită plasarea a 4 sau 5 elemente.
 • De asemenea, trebuie să luați plasticină verde. De la ea face goluri sub formă de cupe pentru fructe de padure. În acest caz, o mică minge este făcută din masă, este ușor aplatizată și apoi tăiată părți ale formei triunghiulare.
 • Broazele de boabe sunt mai bine făcute din materiale negre sau maro. Din ea, particulele mici sunt conectate și laminate.
 • În același timp, puteți trece la fabricarea coșului în sine. De la masă maro sau galbenă formează un fund sub forma unui lop circular și subțire. De asemenea, de la aceeași masă creați mai multe fire de aceeași dimensiune, dintre care se fac inele, care sunt fixate între ele și sunt conectate la fundul rezultat. La sfârșit, un mic mâner este fixat sub forma unui pigtail de plasticină. La etapa finală, toate fructele de padure sunt pliate cu atenție în coșul finit.

Uneori, în astfel de coșuri decorative, în plus față de cultura de fructe de padure, florile de plasticină laică din material alb, roz, galben sau portocaliu. În același timp, trebuie să urmați astfel încât să nu se îmbine cu alte elemente.

Va fi interesant să arătați un astfel de produs cu ouăle de Paște. Ele pot fi făcute din plasticină de diferite culori strălucitoare. În acest caz, bucăți mici sunt conectate cu mase moi și părți din forma ovală sunt compuse din. Va trebui să fie 4 sau 5 elemente.

Coșul de răchită poate fi pasat în același mod ca și în versiunile anterioare. Când este complet gata, toate ouăle multicolore de Paști sunt pliate pe fundul ei.

Meșteșuguri similare pot fi făcute și panglică. În acest caz, produsele sunt obținute mai frumoase și originale, dar fabricarea lor va necesita mai mult timp.

Recomandări utile

Dacă vă decideți să faceți astfel de meșteșuguri de la masa de plasticină cu propriile mâini, atunci ar trebui să aderați la câteva sfaturi importante. Deci, amintiți-vă că este mai bine să lucreze cu acest material cu dispozitive speciale. Rulați mult mai convenabil pe bord și este ușor să o tăiați cu un stivă, care cel mai adesea merge într-un set cu plasticină. În acest caz, toate detaliile meșteșugurilor se vor dovedi a fi netede și îngrijite.

De asemenea, nu uitați că pentru a crea meșteșuguri ar trebui să fie selectate numai prin plasticină proaspătă. Masa de calitate slabă va fi prea grea, nu poate fi bine să fumezi și să se înmoaie, nu va putea cumpăra forma necesară.

Dacă faceți un coș ca un cadou, după producător, este mai bine să acoperiți cu un lac transparent de protecție special. Plasticina sub o astfel de acoperire va începe să se întărească treptat, iar după aceea compoziția va deveni mult mai strălucitoare. În plus, cu suprafețe lacuite este mai ușor să curățați praful.

Când intenționați să faceți o imagine plană din plasticină, este mai bine să luați carton greu. Acest material nu va lua deformări diferite în procesul de lucru. Hârtie simplă în același timp poate cu ușurință. Și se aplică la suprafața plasticinei în acest caz mai bine, și nu o stivă, deoarece amestecul în mâinile sale va fi mai bun.

Pentru a crea diferite efecte suplimentare, puteți utiliza la crearea meserii si elemente naturale, margele, margele sau piese din material plastic.

Mai departe, a se vedea master-class de stabilire de coșuri plastilină cu legume.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: