Cum sa faci un mar din plastilină?

Cum sa faci un mar din plastilină?

Modelarea plastilină este o ocupație interesantă și utilă pentru copii. Cu copii este mai bine să obiecte Sculpt pe care le cunosc deja bine. idei interesante și simple, de modul de a face un măr din plastilină pas-cu-pas, cu copii și copii mai mari, veți găsi în acest articol.

opțiune simplă pentru vârstă timpurie

Crearea unui fruct plastilina favorit cu propriile lor mâini nu va fi dificil pentru copii cu vârste cuprinse între 1,5 ani și le va aduce o mare placere. Principala sarcină a copiilor este de a învăța principalele tehnici de modelare. Schema de lucru mai simplu, cu atât mai repede copilul va vedea rezultatul muncii sale și va iubi această ocupație.

Pentru modelarea aveți nevoie de:

 • Roșu, verde și maro plastilină+
 • Skillboard sau ulei+
 • grămadă.

Scoateți plastilina din cutie. Dacă este prea solid, a pus caseta pentru câteva minute într-un loc cald. Tăiați cantitatea necesară de plasticină din fiecare culoare. Arătați copilul cum să înmoaie bucăți: îi frământați cu degetele și rotiți între palme. De îndată ce masa devine miliție, poți face mărul. De la o piesă roșie pentru a forma mingea cu degetele și a păstra laminată alternativ cu fiecare mână pe masă. Aflați copilul să o facă cu palmă solidă, elastică. De îndată ce ovale devine o rundă, Apple este gata. Acum vom face pentru un șuvoi de mere. Eu formez o minge mică și, ușor apăsând cu palma lui pe tablă, vom face un mic „cârnați”. Va fi o crenguță.

De la bucata verde de frunze strălucitoare. Rulați o minge verde, puneți-vă palma și pe partea superioară, apăsați pe altul și aplatizați-o, transformându-vă într-o clătită. Mare și degetul arătător stoarce o margine a clatitei noastre, turnând-o. Va fi un vârf îngust al foii. Acum tragem un benzi subțiri de sticlă pe ea. Conectați marginea frunzei cu o frunză. În Apple face o gaură mică cu un stivă și introduceți tulpinile noastre acolo. Resping ușor frunza spre partea, astfel încât să fie clar vizibilă cu fața în sus. Primul nostru Apple este gata.

Alte idei de modelare

Cu copii mai mari, puteți să scultați în siguranță un măr mai realist, adăugându-i naturalitatea cu detalii mici. Puteți adăuga la compoziție și un element nou – un Caterpillar amuzant. Luați în considerare cursul de muncă pe etape. Ia o pereche de bucăți de plasticină strălucitoare, de exemplu, galben și roșu. Formează mingea de la ei, astfel încât culorile să fie distribuite uniform în întreaga figură.

Presând cu degetele cu degetele în partea inferioară, dați-i o formă ușor alungită și face o dentare ușoară pe partea inferioară. Partea superioară a fructului este, de asemenea, ușor flatată. Astfel încât mărul a devenit destul de real, vom face butași și plasticină maro.

Pentru a forma o ramură, se răsucește un mic „cârnat“, în mai multe locuri. Acesta va da un meșteșug de naturalețe. Faceți o gaură în partea de sus a Apple și asigura un interior tulpină. Dintr-o bandă maro plat Creează stamech. Face reduceri meșteșugite cu stiva de la o margine de-a lungul întregii benzi, dar nu o fac până la sfârșitul anului. Ne întoarcem banda în tub, direcționând stamine interior. Noi apăsați gaura din partea de jos a Apple și introduceți stamine acolo.

De la plastilină verde Slopim două frunze alungite. Stivele în ele. Shot de la aceeași plastilină 5 bile: 1 va fi mare, restul de 4 este un pat ușor. Pentru mingea mare pe ambele părți, pir 2 granule de negru mici. Este ochii. Ne conecta toate cele 5 spații libere unul după altul. Caterpillar este gata. Pune un mar pe un butoi și atașați o omidă de mai sus. Apple a cu omida este gata.

O tehnică mai complexă pentru a lucra cu material, plastifianografie, este disponibilă studenților grupurilor de rang înalt de grădinițe și elevi. Acesta vă permite să creați modele colorate de plastilină.

Ele seamănă cu imaginile scrise de acuarelă. Pentru a crea o viață continuă cu un măr în acest fel, veți avea nevoie de:

 • O imagine adecvată trase marcator sau imprimate de pe Internet+
 • Marcatori: pentru frunze – verzi, fructe și flori – roșu, galben, portocaliu, roz+
 • plastilină+
 • Cadru cu sticla+
 • Stack, cleme de papetărie+
 • Lână și alcool+
 • Carton pentru fundal.

Planul de lucru pare a fi așa.

 • Stejar de pe geam din cadru. Puneți schița vieții încă sub sticlă și blocați clemele.
 • Markeri de pe sticlă cerc conturul modelului, observând culorile necesare.
 • Dispersați cu atenție plasticina și treceți la așezarea pe sticlă.
 • Începeți lucrul cu detalii mici: frunze mici, strălucire pe spoturi de mere, culori și satelit, umbre. Încearcă să nu iasă pentru conturul desenului.
 • După ce zdrobi modelul cu plastilina, înfășurați bine suprafața exterioară a sticlei bine.
 • Hârtie pentru fundal atașa ușor la fața feței de lucru și fixați în cadru, împreună cu sticla.
 • încă de viață minunată este gata.

Cum sa faci un coș cu mere?

mere Pune poate fi într-un coș de plastilină. Fa-o usor.

Cu copii

Vei avea nevoie:

 • borcan scăzut de sub crema sau iaurt+
 • plastilină Brown+
 • grămadă.

Primul lucru pe care îl face elementele pe care le vom tarei pereții coșului. Pentru a face acest lucru, plastilină se împarte în mai multe felii egale și de rulare de la ei semnalizatoare subțiri. Tu le împleti între ele două, și apoi ne menținem într-un cerc pe borcan, arcul capete ale tijei în ring. Apoi, face un mâner: ne poartă o altă spiralată a două nuiele și atașați la borcan. Coș gata. Puteți să colectați deja că deja avem mere plină de mere și mergem pentru a vizita jucăriile noastre preferate.

Cu copii mai mari

Totuși, coșul de viață cu mere de autumnitate luminoase în tehnica de plasticografie pe care o poți face mama, bunica, iubitul tutore. Pentru a crea basorelificări vor fi necesare:

 • Piesa de placaj+
 • plastilină.
 • grămadă.

Acum, să vedem cum arată munca. Farfurie Plasticina Burgundy într-o asemenea măsură, astfel încât este ușor să se răspândească stiva de pe suprafața de alunecare. Pentru a obține umbra dorită, amestecați în fracțiuni egale de plasticină maro și roșie. Aplicați masa pe fanuri și dați-i forma necesară. Excesul de plasticină tăie ușor stiva și îndepărtează. Pentru a crea un mâner, rotiți cablajul lung și fixați-l peste coș.

Degetul mare și index de-a lungul întregii lungimi a mânerului, face ușor să se aseamănă cu țesutul. Stack Aplicați modelul sub formă de note diagonale (în două direcții). Coș gata.

De la plasticina galbenă face pelete. Este mere. Astfel încât fructele au fost voluminoase, facem flare de plastic pe ele, de exemplu, amestecați galben și alb. Strălucirea luminii în formă de baston de semilună într-o parte a mărului, pe fiecare fruct în mod egal.

Frotiurile subțiri fac părțile roșii de mere. Atașați picioarele maro-picioare. Formăm frunze, tăind marginile dințate cu o stivă. Efectuarea marginea Ornamentul fata de masa roz la partea de jos a tabelului denotării placaj.

Pentru a repeta culoarea roz în locul de muncă, face un arc roz drăguț pe sac.

Cu privire la modul de a face un măr realist din plasticină, uitați-vă în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: