Cum sa faci un robot plastilina?

Cum sa faci un robot plastilina?

Printre băieții, roboții devin din ce în ce mai populare, datorită la desene animate eliberate. Tinerii iubitori de robotica, mândru de vizionarea aventurile de mașini electronice, preferă să se facă jucării de la prietena. Oferta de a face împreună meserii plastilină va provoca o plăcere de nedescris. Fiecare băiat sau fată va dori cu siguranta pentru a crea jucării face singur.

Opțiunea clasică

Pentru a pierde din plastelină unui robot de luptă va fi pur și simplu, dacă înțelegi în avans, din care componentele este pliat designul său, după care se pare că pentru a simula obiectul și piese individuale colecta într-o singură ambarcațiune.

Aspectul robotului auto-a făcut depinde de fantezia maeștrilor, astfel încât jucăria poate fi slăbite pe baza preferințelor sale sau Copiați imaginea de personajul tau preferat din desene animate sau film.

Pentru fabricarea unui model de plastilină, va fi nevoie de plastilină plastilină, precum și instrumente speciale: stivă, scobitori și bord plastilină. Toate modelele Mastery fără fir. Pentru a frânei de siguranță, design creat, ar trebui să utilizați o scheletic de lemn.

Caracterele în formă de roboți au adesea membrele în mod disproporționat mari în comparație cu dimensiunile capului și corpului. Înainte de a începe lucrul, este necesar de a distribui corect bare plastilină.

Deci, pentru modelarea, va fi nevoie de o bucată mare verde, care va fi folosit ca culoarea primară. De asemenea, nevoie gri, roșu, galben, negru și alte bare din. Cantitatea de material de folosit depinde în mod direct pe eșantion.

Dacă doriți să faceți un robot de o mai mare, veți avea nevoie de mai multe bare.

Instrucțiunea privind modelarea robotului este format din mai multe etape consecutive.

 • Pregătirea detaliilor inițiale care vor servi drept elemente principale. Formarea modelului: începe cu trunchiul, care este bătut în jos cu cea mai mică montură.

 • Pentru a face capul, trebuie să se rostogolească o bucata de plastilina în minge, și apoi se taie dreptunghiul, aplatizare din 6 părți.

 • Un bar mai mic este atașat de mai sus, care va fi capul robotului viitorului. Între trunchiul și capul de care aveți nevoie pentru a deschide un alt detaliu pentru lipirea.

 • Pentru ochi, două bile mici plastilină sunt luate și mișcări de presare sunt plasate pe fața robotului, astfel încât cercurile plate vin. În loc de ochi, puteți lua o alegere de gri, gri navels ovale. Cu ajutorul scobitoarelor, puteți simula comutatoarele sau comenzile.
Citește mai mult  Facem un tort de plasticină

 • Pentru fabricarea picioarelor, va fi necesar să se rostogolească o plastilină verde închis în tuburi subțiri. Cu ajutorul scobitoriilor sau stivei, trebuie să trageți inele longitudinale. Picioarele robot pot fi efectuate sub formă de conuri trunchiate.

 • Membrele inferioare sunt apoi atașate la restul carcasei.

 • Mâinile sunt făcute prin analogie cu picioarele, dar ar trebui să fie mai mici. După ce a adunat toate părțile împreună, cifra robotului ar trebui să se dovedească. Carcasa poate fi îmbunătățită prin adăugarea de tot felul de piese mici sub formă de butoane, LED-uri și alte elemente luminoase.

Cum se face un transformator?

Efectuarea filmului „Transformers”, va fi foarte dificil să creați o tehnică de transformare, dar puteți recrea apariția unui personaj iubit.

Pentru a face Plasticine Optimus Prime, Piesele complete de culori roșii și negre. Bara roșie poate fi utilizat imediat, nu de rulare într-o formă sferică, astfel încât benzile sunt prezente pe carcasa.

procesul de lucru Phased este programată de mai jos.

 1. Noțiuni de bază, trebuie să taie 1/3 din bara de culoare roșie, apoi cu părțile laterale pentru a surpaste materialul și neteziți-l să-l un trunchi de un robot, un design construit al structurii.
 2. Apoi, va trebui să ia două bucăți mici și să le dea forma pătrat.
 3. O bucată de plastilină este luată ca partea de jos a corpului, de la care detaliul este tăiată în forma literei „T“, folosind stive.
 4. După aceea, du-te la fabricarea capului. Se va lua plastilină de rulare gri într-o formă ovală pentru ea. Pe capul meu puteți face coarne roșii, și în loc de un ochi pentru a atașa puncte albastre. De asemenea, cu scobitori va trebui să taie conturul gurii. Capul este fixat pe partea centrală folosind rulare pe meci.
 5. Acum puteți merge la modelul de piese negre. Mai întâi trebuie să faceți un trapeziu din plasticină neagră pentru a conecta părțile superioare și inferioare ale carcasei. Ar trebui să fie apăsat între segmentele roșii.
 6. Pentru a face 4 cârnați care vor juca rolul mâinii și picioarele transformatorului. De asemenea, trebuie să tăiați două semne sub formă de tablete.
 7. Continuând să fixați împreună detaliile individuale, la umerii robotului trebuie să atașați pastile negre și mai jos – cârnați mai mari. Apoi, plasticina neagră este atașată, care va servi ca vârful picioarelor.
 8. Pentru partea inferioară a picioarelor este necesar să se ia rămășițele de cochilii roșii tăiate pe segmente egale. În loc de picioare, prăjiturile roșii ar trebui să le taie și să le atașeze jos.
 9. Benzi roșii pot fi atașate pe partea laterală a mâinilor. De asemenea, puteți adăuga aripi pe umeri. Perii de mână îl fac din bucăți negre pentru a obține pumnii îndoite.
 10. Transformatorul rezultat trebuie apăsat la o suprafață solidă, astfel încât acesta capătă o mai mare stabilitate.
Citește mai mult  hamsteri Lepim din plastilină

Alte meșteșuguri

Lepping este foarte util pentru copil, contribuind la dezvoltarea imaginației, a memoriei și mai ales fine mâinile sale de motilitate. Pentru copii, de 3-4 ani sunt modele simple, care sunt ușor de orbi sau cu un adult.

Stăpânirea a robotului rezultă din plastilină gri, deoarece seamănă exact textura metalului. Ca culori suplimentare trebuie să luați negru și albastru.

Fanii „Star Wars“ pasiv procesul de modelare a robotului reparator R2-D2. Pentru fabricarea sa, ar trebui să aranjeze o imagine în fața ochilor, deoarece va fi dificil să-și amintească detalii vizual mici.

 • Creați spații libere pentru cazul. Pentru aceasta, plastilină gri este luat și un Semide și un cilindru sunt excitate de bucăți, același diametru.

 • Elementele obținute se fixează pentru a da design formă adecvată. În locul compusului netezeste plastilina, iar apoi sunt realizate 2 fâșii longitudinale.

 • Există mai multe benzi albastre plastilină pe trunchi. Sub partea neagră a formei ovale este presată, iar două ovale gri decorate cu dungi longitudinale sunt lipite pe partea de sus a acesteia.

 • Cea mai dificilă parte a modelării robotului este fabricarea de piese de mici dimensiuni pentru formarea unui aspect plauzibil. Pe fața droidul, ovalul plat generat de culoare albastră este atașat, și pe ea – puncte negre în formă de ochi și un alt punct de pe partea de sus.

 • Ca un picior, o formă apare plastilină unghiular.

 • Analogii mâinile sunt realizate din gri – pentru aceasta, conuri de forme trunchiate, cilindri și cilindri.

 • Apoi, piesele de schimb sunt conectate la clădirea principală, iar robotul este gata.

Chapp

Acesta este numele personajului dintr-un film science-fiction cu același nume. Pentru a face din plastilina împreună obișnuită cu copilul, va trebui să ia în principal bulgări gri, precum și elemente de negru sau albastru, portocaliu și galben. Pentru a recrea cu precizie aspectul Chappi, este recomandat pentru a studia designul, amintiți-vă piese mici și o modalitate de a conecta piese de schimb.

Mâinile sunt formate din plastilină gri, dar pentru a realiza asemănare completă, una dintre ele poate fi făcută de negru sau albastru, și un alt – portocaliu. Carcasa si capul sunt șubrede similare cu instrucțiunile.

Picioare de Stăpânirea compozit Elemente – principal gri Piese de schimb, în ​​mod opțional, acestea pot fi completate cu inserții negre în loc de genunchi și coate.

Citește mai mult  Cum de a face o ieșire spiderman de plastilină?

Perii și picioarele sunt, de asemenea, realizate de colorat negru sau albastru. Pe toate membrele, nu uitați să facă dungi verticale și orizontale caracteristice cu o stivă.

Pe trunchi, plasăm elemente luminoase galben și portocaliu: butoane, ecran și alte. Puteți tăia, de asemenea, un semn dolar. Proiectarea de detaliu pot fi completate cu felinare și aripi. Pe cap sunt coarne portocalii și ochi galbeni, care sunt ușor de tăiat din culorile corespunzătoare.

Cu Bishie

Folosind conuri de pin ca un material suplimentar, puteți face un miracol amuzant de robotica, care cu precizie va dori să gust pentru copii curioși. Împreună puteți face cu ușurință un robot făcut din conuri de diferite mărimi și plastilină.

  Instrucțiunea este format din mai multe etape consecutive.

  1. Decide care umflătură este potrivit pentru o anumită parte a structurii.
  2. Oblong, umflaturi unbrocessed, plastilină laminate, sau nuiele, pot deveni ca mâini și picioare.
  3. Cochilia formei rotunde vor fi necesare pentru fabricarea corpului.
  4. buze mai mici sau ghindă pot fi folosite în calitate de șef.
  5. Toate elementele compozite trebuie să fie în siguranță, cu plastilina.

  Următorul este în valoare de mișcare pentru decorarea robotului. În loc de antene pe cap, puteți utiliza inserții de plasticină sau puneți-o pe o pălărie de stomac pe ea și fața pentru a forma cu bucăți de plasticină a formei dorite.

  Cu acorns

  După cum știți, preșcolarii iubesc să colecteze o colecție de acorns, mergând pe pădurea de toamnă.

   Luând mai multe acorne și plastifiere, se va dovedi pentru a face un robot neobișnuit.

   Pentru a face o figurină din acest material, trebuie să acționați pas cu pas.

   1. Plasticina va fi folosită ca material de fixare.
   2. Toate piesele sunt obținute din jomaturile conectate unul cu celălalt fără o pălărie.
   3. Membrele constau din două ghindii conectate la fiecare altă plasticină.
   4. Torsul este de 2 rânduri, în fiecare – 3 ghindă, conectat și de plasticină. Pe partea de sus a câteva elemente.
   5. Picioarele sunt fabricate din trei ghicitori: Două sunt situate de-a lungul și una – peste.
   6. Ca un cap, un bar plastilină brun poate acționa, care da forma dorită, decora coarne, ochi sau sticlă protectoare.

   În prezența dorința și capacitatea de a avea fantezii, puteți crea orice robot cu propriile mâini. ajutor pentru adulți nu vor fi de prisos, mai ales dacă ceva nu iese.

   Cum sa faci un robot plastilină, uita-te în film.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Narcisa Raescu

   Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: