Dymkovskaya Toy din plasticină

Dymkovskaya Toy din plasticină

În Starina, jucăriile Dymkov au fost o decorare populară de aproape fiecare casă. Au fost făcute din lut și au pictat diferite culori strălucitoare. Aceste produse creează în ziua noastră. Astăzi vom analiza cum le puteți face cu mâinile noastre, ceea ce va fi necesar pentru acest lucru.

Particularități

În prezent, jucăriile Dymkovsky sunt cele mai des produse din lut, ci din plasticină. Ele pot fi efectuate sub forma unui fluier, zornăitoare pentru copii sau doar sub formă de statuete decorative pentru casa.

Maeștrii care au rămas complet adevărați pentru tradițiile vechi create, de regulă, diferite figuri de păsări, animale, laryshen și uneori bărbați. Dar puteți întâlni compoziții mai complexe, inclusiv persoanele care stau pe călare, femei care păstrează loading.

Când formați jucăriile de date, un model simplu și un număr mic de culori în timpul picturii. Trebuie amintit că, cu producția tradițională, fundalul este neapărat lăsat alb, dar în prezent puteți vedea adesea jucăriile Dymkovsky care sunt vopsite în diferite culori.

Toate ornamentele, care sunt descrise pe suprafața statuetei, sunt o pictură netedă care este combinată cu desene geometrice mici.

Datorită tehnologiei de fabricație simplu, această jucărie este adesea folosit pentru creativitatea copiilor. ocupația Leprich vă permit să dezvolte motilitatea mici de mâini la copii, si pictura ajuta la formarea gustului estetic.

Printre statuete unice plastilina, este adesea posibil pentru a vedea compoziții tematice întregi care demonstrează scenele vieții sau parcele de basme populare.

Instrumente și materiale

Înainte de a începe să câștigați această statuetă, ar trebui să se pregătească tot ce trebuie să:

 • Plastilină pentru a crea o bază (alb)+
 • Plastilină pentru pictură murală (albastru, roșu, verde, galben, portocaliu)+
 • stivele+
 • bord plastilină+
 • grund+
 • Vopsele+
 • lac protector.

Cum de a sculpta păsări?

De multe ori, în funcție de jucării Dymkov face figuri de diferite păsări în grădiniță. Luați în considerare modul în care pas cu pas face unele astfel de produse.

Una dintre cele mai populare opțiuni – Cockerel.

 • Pentru a face o astfel de jucărie, trebuie să luați plasticină albă și să o rotiți bine în mâinile mele. Apoi formează ușor un gol sub forma unei rădăcini mici. Uneori sunt folosite forme speciale pentru acest lucru.
 • După aceea, materialul roșu este luat, aripile sunt sacrificate de la el, masa este împărțită în două bile de aceeași dimensiune și se rostogoli în așa fel încât se rotește în formă de două ovale curbate.
 • La marginea superioară a elementelor obținute, pliurile mici fac și atașate în această formă la o bază albă.
 • Scallop este, de asemenea, mai bine realizat dintr-un amestec roșu, pentru acest formează trei elemente sub formă de picături, toate se conectează unul la celălalt și se alătură plasticinei albe.
 • La etapa finală de fabricare, creați ciocuri din baza galbenă, ochii negri, toate acestea sunt, de asemenea, atașate piesei de prelucrat.
Citește mai mult  Cum sa faci un dragon din plastilină?

Va fi ușor să faci un cetake.

 • Pentru fabricarea unei astfel de păsări, este mai bine să luați plasticină galbenă. Din ea formează un cap de bile mici și înconjoară trunchiul de păsări de curte oval. Aceste detalii ar trebui să fie cu atenție interconectate.
 • În același timp, trebuie să luăm masa maro pentru fabricarea picioarelor, de la ea strangulează câteva bucăți mici, ele sunt laminate în șuvițe subțiri, toate atașate la o bază de galben-.
 • De asemenea, material roșu folosit pentru formarea ciocului, se face într-un con.
 • Aplicând argilă alb și negru, creați ochi pentru rațe.
 • Când toate elementele sunt conectate într-o singură jucărie, puteți lua câteva culori strălucitoare și perie fină și apoi pictați corpul cu design simplu la cerere.
 • Astfel de figurine se fac adesea fără picioare. În acest caz, separat de aceeași lut este făcut un suport mic de orice formă și este fixat pe acesta produs finit.

Un alt hack comun – Turcia.

 • Pentru a face această pasăre cu propriile mâini, mai întâi trebuie să se pregătească plastilină alb. Masa sunt bine frământat, și apoi toate componentele sub formă de jucărie de la ea: trunchi, două aripi, coadă luxuriante și cap. Amintiți-vă că aripile și coada ar trebui să aibă model rotunjite la margini.
 • De asemenea, fabricat din material roșu face separat scoicile și cu o barbă. Ciocul este mai bine pentru a crea de la masă galben. Toate componentele sunt conectate între ele.
 • După aceea, puteți începe pictura. În acest caz, ar trebui să ia o, vopsea albastru galben, roșu, și modele ar trebui să fie simplu. Cel mai adesea desene sunt aplicate aripile și coada de pasăre.
 • La final, produsul finit poate fi acoperit cu lac transparent, atunci acesta va avea strălucire.

Cum de a face orice alte meserii?

Din baza plastilina, puteți face multe alte jucării frumoase Dymkov. Luați în considerare mai multe clase de master etapizate și instrucțiuni.

Domnisoara

Crearea ei este în valoare de pornire de la a face o fusta luxurianta. Așa că se pare elegant și frumos, este recomandat să utilizați cadrul. După cum, ia mai des gâtul de la o sticla de plastic. Ar trebui să fie de sigiliu cu un strat subțire de masă plastilină. Și un astfel de sprijin este mai bine pentru a forma, de asemenea, un trunchi și cap al Barynie.

Pe baza de plastic este în valoare de tăiere mâinile, frizură și păr. Când totul se face, se poate trece la pictura statuetei. Cel mai adesea iau 2-3 culori luminoase. Cu ajutorul vopselelor, diverse modele sunt aplicate fusta luxurianta. De multe ori face orice cifră mică separată, care este plasat în mâinile tinerei femei. Jucăria finit este mai bine pentru a acoperi imediat solul.

Citește mai mult  libelule Lrack din plastilină

Dacă aveți de gând să facă o frizură, trebuie să taie mai întâi semiluna. Sale ușor îndoiți-l în așa fel încât partea se transformă dintr-un pic ondulat. Made cocosar presa la capul doamnei. Toate conexiunile sunt mângâiate cu atenție. La sfârșitul volumului formularului de produs.

Maeștrii fac, de asemenea, astfel de figurine care descriu țăranii cu copii pe mâini fie cu găleți pe rocker. Pe șeful Baryni, de regulă, este Kokoshnik, care poate fi, de asemenea, vopsită vopsită.

Este important să rețineți că atunci când se proiectează o astfel de figurină, se aplică o secvență strictă de pictură: părul, sprâncenele și ochii, obrajii și gura, capul, desenul pe haine.

Cal

Acum, ia în considerare o schemă de pas-cu-pas, pe care le puteți face cu ușurință propriul cal. În acest caz, masa albă este luată, este împărțită în mai multe piese separate, dintre care corpul este format, cap, membre, urechi, coadă și coadă. Torso în același timp sunt împinse din cea mai mare piesă, face ca billetul de formă ovală.

Membrele de cai sunt mai bune de făcut sub formă de conuri care se vor extinde. Se termină în același timp un pic. Gâtul și capul trebuie sculptat dintr-o bandă de plasticină îndoită. După aceea, ele creează urechi de formă conică, coama, care vor consta din două steaguri răsucite. Ele sunt conectate într-un inel închis și atașați la torsul alb.

După ce se face cifra, este mai bine să o acoperiți cu o guașă albă, care este crescută de presiunea cu adezivul de plug. Produsul trebuie să fie complet uscat, numai după aceea puteți începe pictura, pentru că este mai ușor să utilizați compoziții acrilice.

Imaginile ar trebui să fie simple: cani, romb, inele și puncte. Este necesar să folosiți culori de aur, galben, portocaliu, roșu. Finisat Dymkov Toy este recomandat pentru a acoperi suplimentar cu lac transparent.

Kozlik

Pentru fabricarea caprinei de casă, merită să obțineți plasticină moale albă. Acesta poate fi împărțit în mai multe părți separate, din care apoi creează un trunchi, cap, coarne și membrele. Uneori, o figurină este format imediat dintr-o singură bucată întreagă.

Coarnele sunt adesea realizate din masă galben. Pentru a face acest lucru, se pocăiască două bucăți mici, care deformează cu atenție în două flageli. Apoi, fiecare dintre ele este un pic indoite de la un capăt. Ambele elemente trebuie să aibă aceleași dimensiuni.

În același timp, este necesar să se ia plastilină negru, din care ochii, urechile și copite sunt realizate separat. Toate piesele sunt conectate într-un crawl, după care începe pictura cu vopsele acrilice. Ca o regulă, modelele sunt aplicate la nivelul membrelor și trunchiului.

Câine

Pentru fabricarea acestei figuri puteți lua orice plastilină. fmines sale într-un singur amestec omogen moale. După aceea, se face o țaglă gros de formă ovală, acesta va fi folosit pentru a crea un trunchi și membrele.

Citește mai mult  Cum se poate face un păun din plastilină?

Apoi, reducerile ar trebui să fie făcută folosind o stivă de pe piesa de prelucrat la o dată la două capete. Partea centrală a produsului plastilină este ușor condensat, acesta va fi un trunchi, capetele sunt filare. Mai târziu, să ia încă trei bucăți mici.

Două cârnați subțiri rola de pe placa (unul dintre ele ar trebui să fie mai mult), precum și rola o minge. Acesta va fi un cap de animal. Ball atașați la corpul de câini. Toate locurile de conectare, în același timp, sunt bine netezite la aspectul de jucărie frumos și îngrijit.

Apoi am atașați o coadă, având rostogolindu-l într-un cârnat mic anterior. La sfârșitul urechilor ambarcațiuni de atac. Pentru a face acest lucru, o bucată subțire de plastilină framantati de la două margini cu degetele.

Când statueta este gata, ar trebui să fie acoperit cu guașă alb. Pentru ca aceasta să se lin în jos, compoziția este să se amestece cu adezivul pva. Primerul este recomandat să porniți din partea inferioară a produsului.

Cand mana se va usca complet, puteți începe decorarea. Diferite compoziții de colorare acrilice sunt folosite pentru aceasta.

Recomandări utile

În procesul de modelare jucării Dymkov, este în valoare de aducere aminte despre unele sfaturi importante.

 • Dacă aveți de gând să învețe doar tehnica de efectuare a cifrelor de date, atunci când se creează o statuetă trebuie să aveți în fața ochilor această fotografie a unui astfel de jucărie Dymkov finit în sine.

 • O atenție specială trebuie acordată vopsirea jucăriilor finite. Amintiți-vă că, atunci când combinarea cercuri și benzi puteți obține cu ușurință o varietate de modele interesante. În acest caz, culorile principale sunt considerate albastru, verde, portocaliu, roșu, galben. Dacă se dorește, elementele individuale pot fi efectuate în roz și chiar de culoare aurie.

 • Nu uitați că în jucărie tradițională Dymkov se obișnuiește să se utilizeze un simbolism aparte. Deci, o bandă va reflecta drumul, fie de râu. Puncte negre simbolizează urmele care au rămas după o persoană. Culoarea verde este asociat cu viata, terenuri si natura. Culoarea roșie simbolizează frumusețea, sănătatea bună și puterea. Blue Sky reflectă.

 • Ready Toys sunt recomandate pentru a fi pregătite și acoperite cu compoziții suplimentare de protecție. Nu numai că va extinde în mod semnificativ durata lor de viață, dar va face toate culorile multă grabă și mai strălucitoare. Dar, amintiți-vă că, dacă utilizați lacuri, jucăria va deveni lucios, iar produsele tradiționale Dymkov trebuie să aibă o acoperire mată. La pictura admisă pentru a începe numai după ce suprafața jucăriei este complet uscată după aplicarea primerului.

 • Uneori, la proiectarea, masa de plasticină este de asemenea utilizată în loc de vopsele. Această opțiune este considerată mai mult consumatoare de timp și consumatoare de timp. Amestecul trebuie aplicat un strat subțire cât mai mult posibil.

Apoi, a se vedea clasa de master pe modelarea jucării Dymkovsky din plastilină.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: