Face o cuibărit de plasticină

Face o cuibărit de plasticină

Toată lumea știe cum arată Matrius. Cifra are o schiță simplă, și chiar copil se poate tunde din plastilină. Și apoi dificultățile de a începe, pentru că aveți nevoie pentru a efectua o fata, batista, sundress, folosind mici detalii. Pentru a crea matryoshki, veți avea nevoie de o fantezie și cel puțin abilitățile inițiale de tragere. Luați în considerare mai multe moduri de a fabrica frumusete celebru din plastilină.

Cum de a face aplicelor

Copiii sunt utile pentru a picta din plastilină, cu ajutorul său mâinilor motric, gândire, preferabity, imaginația se dezvoltă. În cazul în care copilul este prea mic, să-l ajute în această mare afacere. Va oferim pentru a face aplicei de Matryoshki pe carton și puneți-l pe un stick de înghețată. Ia-o jucărie pentru o piesă de teatru de păpuși. Deci, vom explica pas cu pas pe care trebuie să faceți.

Pentru început, se colectează materialele necesare. Așa că Matryoshka sa transformat într-o frumoasă doamnă tânără, aceasta trebuie să fie decorat, astfel încât, în plus față de carton și plastilină, avem nevoie de nasturi, margele, margele, ochi de plastic. Pentru a lucra, de asemenea, pregăti foarfece, stivă, bandă de hârtie și bagheta înghețată.

Pe carton desenați conturul Matryoshka. Partea superioară (cap) ar trebui să fie mai mică (tors). figurina cut Calcitate. De la plastilină roșu, rola flagella, cu ajutorul ei, așezați cercul, ceea ce denotă fața.

Se prepară plăcile din material de culoare roșie și să le umple cu capul și partea de sus a umerilor, cu excepția feței. Batista rezultată este bine unse cu degetele.

Lucrările la o sundress multicoloră începe din partea de sus a corpului. Sub batista, așterne ham galben și portocaliu. Wide Placă de umplere de culoare roz în partea centrală a figurii. Partea de jos a decora din nou Sundress de portocaliu și galben curaj. Partea de jos rămasă a umple Matryshka în plastilină roșu.

Vom lucra pe persoana. Atașați cu ochi de plastic lipici. Pune-le pe sprâncene cu dungi subtiri portocalii. Din materialul de aceeași culoare, fac două prăjituri mici rotunde, puneți-le pe scena. În centrul feței, lipici un nas galben, iar sub el – buze rosii.

Sarafane și Matryoshka batistă fasole Decora, nasturi, margele ca o fantezie vă spun.

Cum sa faci o sticla de plastic?

Pentru plasticography necesită mult mai puțin material decât pentru fabricarea de cuibărit volumetrica. Sticla de plastic va fi în afara poziției, care va umple întregul spațiu, plastelină va acoperi doar suprafețe.

Pentru a lucra, avem nevoie de partea superioară a sticlei de plastic, cu o înălțime de nu mai mult de 15 cm, stivă și plastilină. Culoarea albă va fi cel mai popular, ar trebui să fie pregătită de 1.5-2 bari. Ia-un castron plastilină alb, frolite bine în mâinile tale, până când devine moale. Treptat, pas cu pas, dragă întreaga suprafață a sticlei, cu excepția capacului. Încercați acoperirea de a face netedă și netedă, ea va deveni baza fustei.

Capac Capac cu plastilină roșu, acesta va deveni o bluză pentru tanara noastra. Pe fusta marca stivă șorț. Ia mingea proporțională rotund (cap) și gât, atașați la bluza. Asigurați-flagelare flagelare fin și decora fusta cu dungi verticale.

Pentru mai multe fuste decor, pregăti prăjituri verzi rotunde cu cercuri galbene în centru, precum și un număr mare de mazăre portocaliu. Puneți-le cu dungi verticale, alternativ: o serie de elemente verzi, un rând de portocală.

ham plat, pregăti volane și stick-l de-a lungul conturului șorțului. Asigurați-vă de soare sub forma unui tort portocaliu cu un cerc galben în mijloc, așezați-l în centrul șorțului. În loc de raze în jurul soarelui atașați mazăre aplatizate.

Se acoperă capul meu Matryoshki bucată de plastilină maro. Dintre cele două hamurile de aceeași culoare, rola coadă și înfășurați în jurul capului doamnei. Din forma plastilină mâinile roșii, și de la albastru – cocosar. Cu ajutorul materialului roșu și negru, poze cu ochii, nasul și gura. Matryoshka este gata.

Recomandări

Sfaturile noastre vor fi utile pentru cei care au început numai Maeștrilor incuietoare lut. Pentru a crea creativitate, ne propunem să acorde o atenție la mai multe recomandări:

  • Topirea sau bord din material plastic, gătite pentru modelare, ajută la salvarea curat de masă+
  • căldură materialul plastic este nu numai mâinile, ci și coborându-l timp de câteva minute în apă caldă+
  • Decorați de lucru din plastilină va ajuta margele, nasturi, panglici, materiale naturale (frunze, pietricele, scoici)+
  • Pentru a păstra plasticography pentru o lungă perioadă de timp, aceasta ar trebui să fie acoperite cu lac incolor+
  • Mâinile sunt mai ușor să se disperseze, după locul de muncă, în cazul în care pre-șervețel ștergeți.

Despre cum să faci o mașină de cuiburi în tehnica mozaic plastilina, a se vedea următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: