Facem un copac din arome de plasticină

Facem un copac din arome de plasticină

Modelarea de plasticină este importantă pentru dezvoltarea mentală a copilului, consolidarea psihicului și a sistemului nervos. Copilul învață perfecțiunea, fantezia creativă, răbdarea. Materiale utilizează diferite tehnici – plasticiografie, applique, sculptură imp. Articolul nostru vom vorbi despre metodologia de ardere, și mai precis, despre prelucrarea lemnului de copac, cu ajutorul corzilor plastilină.

Materiale și instrumente

Arbore – un simplu obiect pentru creativitate, puteți atrage copiii de la trei ani. Pentru degetele mici, capabile să facă față cu plastilinei, copiii sunt mai bine să ceară seturi dobândesc. Ele sunt moi, colorate și nu lasă urme de grăsime. Un copil mai în vârstă poate oferi, de asemenea, plastilină convenționale, dar pre-ținându-l în apă caldă. Apoi, materialul devine moale si supla.

Pentru a lucra, avem nevoie de stivă (cuțit de plastic pentru plastilină de tăiere) și coli de carton de papetărie.

De asemenea, se pregătească servetele pentru ștergere mâini, mușama sau placa pe care o vom sculpta copac.

Cum de a face copac toamnă?

În toamna copac dobândește culori strălucitoare. Pentru a așeza-o din hamurile plastilină pe carton de culoare, aveți nevoie pentru a pregăti un număr mare de elemente în avans.

 • Pentru a face acest lucru, să ia un roșu, portocaliu și galben plastilină, Mlaștină-l în bucăți mici și rola arome subțiri din ele.

 • Puteți face de lucru pentru a fi o seringă obișnuită, fără un ac. Pentru a face acest lucru, taie vârful de sus din plastic pentru a facilita producția de plastilină. Apoi scoateți pistonul și așezați în seringă dedurizată plastilinei, se introduce din nou pistonul și prin extrudare pentru a obține arome subțiri.
Citește mai mult  Cum să faci un burger din plasticină?

 • Fiecare coarda de culoare înfășurați cu grijă spirala. Se pare o mulțime de detalii similare cu melci, este un pliant pentru copacul nostru.

 • Acum, de la „melci“, în centrul de partea de sus a cartonului, pune coroana. Încercați să nuanțe frumos alternative.

 • Începe fabricarea hamurile plastilină maro. Apoi așezați trunchiul unui copac, cu o ușoară ramificare la partea de sus. STACK face o tăietură netedă pentru a termina trunchi.

 • Căderea FOLIA de toamnă se înfățișează cu frânghii plastilina de galben, portocaliu și culorile roșu. Puneți-le sub copac, apăsând strâns unul cu altul, fără curățare. În timpul lucrărilor, setați val de lumină ham.

 • Așa că panoul are un aspect finit, se prepară două hamurile tăiate, unul – portocaliu, iar al doilea – orice culoare contrastantă. Stick-le în jurul perimetrului de carton, realizând efectul unui cadru subțire. Imaginea poate fi acoperit cu lac incolor și a da un prieten sau decora camera ta.

Efectuarea aplicelor multi-colorate

Să încercați să taie un alt copac colorat. Munca se va face în etape.

 • Start Să cu planta. Pentru fabricarea sa, să ia două nuanțe de maro plasticies decât un contrast, cu atât mai bine. Cu ajutorul unei seringi sau prepara manual hamurile.

 • În centrul de carton, în jumătatea inferioară a foii, puteți desena un creion contur al cilindrului. Apoi, Cromaticitatea alternativ, în desen, a așeza hamurile, strâns-le apăsând unul cu celălalt.

 • În partea superioară a flagellas ar trebui să se abată în direcții diferite, imitând ramurile copacului. Puțin mai sus, bucăți mici de plastilină Adăugați o nuiele.

 • Acum, face fabricarea de frunze. Pentru ei, se prepară un număr mare de trei culori arome, fiecare dintre ele se rostogolească peste helix.
Citește mai mult  hamsteri Lepim din plastilină

 • Pe crengi și între ele pune spiralelor, depunerea frunzele coroanei. Atenție la gama de culori, nuanțe trebuie să fie plasate în.

 • Cu copacul a dat seama, acum vom proceda la fabricarea de iarbă. Marca hamurile din nou, de data aceasta din plastilină verde.

 • Fiecare tăiat ham în fragmente mici. Detaliile obținute îndoiți de două ori sub forma unui marcaj de selectare și așezați-picior de picior.

Sa dovedit un appliqué colorat pentru expoziție sau decor.

Cum sa faci un copac verde?

copac verde va efectua plasticography în tehnica. Acest lucru înseamnă că vom trage pe o suprafață densă de plastilină. Imaginea poate fi aplicat cu degetele, frecare, de rulare, materialul ciupit, dar o vom face cu o seringă.

Avem nevoie de o foaie de peisaj sau de carton, cinci bucăți de plastilină de diferite culori, seringi medicale și apă caldă.

 • Începem de lucru din trunchiul și ramurile copacului. Ia-o Brix, se taie cu bucăți și pus în seringă. Umplută de jos în apă fierbinte timp de cinci minute.

 • Apoi, cu ajutorul seringii stoarce cu atenție flageli subțire, Desen de ei trunchiul unui copac și crengute elegante.

 • Următoarea Ia două nuanțe de verde plastilină, Se umple seringa la prima una dintre ele, stoarce hățurile. Apoi, aceleași acțiuni face cu o brichetă de altă umbră.

 • plastilină Primit odgon rostogolească peste melc spirala. Încercați să lăsați frunzele de diferite dimensiuni. Poziționați frunzișul pe ramurile plantei.

 • Copacul este gata. Acum, completați detaliile spațiului gol pentru a obține o imagine frumoasă. Pentru a face acest lucru, faceți o spirală strânsă dintr-un cablu galben și instalați-l în colțul din stânga sus. Soarele a apărut în imagine. Completați-l cu raze perspicace sub formă de clipuri de papetărie.

Același tip este orbită de 12-15 părți din plasticina verde și „cad” la piciorul copacului, imitând iarba suculentă.

 • Din materialul albastru pe spirale, strângeți elementele alungite și puneți-le în unghiul din dreapta sus al foii de album – acestea sunt nori. Desenul gata, el este vrednic să-i arate prietenilor.
Citește mai mult  Cum puteți face un tigru din plasticină?

Despre cum să faci un copac de la arome de plasticină, uită-te în videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: