hamsteri Lepim din plastilină

hamsteri Lepim din plastilină

hamsteri pufoase mici sunt considerate una dintre cele mai populare animale de companie. De aceea, copiii cu plăcere face figuri de aceste animale drăguț din plastilină. Chiar si copiii prescolari pot face față cu crearea unor astfel de meserii.

Ceea ce este necesar?

Înainte de a începe modelul husky, aveți nevoie pentru a pregăti toate instrumentele și materialele de culori adecvate necesare. Acum, există o mare selecție de plastilină. Puteți ridica pentru munca oricare dintre ele.

 • Clasic. plastilina moale normală se face pe bază de pudră de argilă și ceară. Acesta este vopsit în culori strălucitoare. Prin urmare, meșteșugurile din plasticina clasică ca și copiii. Acest material se distinge prin moale și plasticitate ridicată. Aceasta înseamnă că este foarte convenabil să lucrați cu el. De la o asemenea plasticină este ușor să creați detalii mici.

 • Sharic. Un astfel de material este potrivit pentru copii. Se compune dintr-un număr mare de bile, conectate cu fire adezive dense. Plusul acestui material este că își masoară degetele în timpul lucrului. În plus, meșteșugurile din plasticina cu bile deține perfect forma. Utilizați acest material merită crearea celui mai ușor ambarcațiune.

 • Plastilina pe bază de legume. Acest material modern este adesea cumpărat pentru cel mai mic. În componentele sale componente ale plantelor, deci este complet inofensiv. În plus, o astfel de plasticină este mult mai moale decât cea obișnuită. Deci, sculpt meserii de la ea mai ușor.

 • Perla. Acest material cu o strălucire de perle ușoară arată deosebit de eficient. Este potrivit pentru a crea ambele meserii cu drepturi depline și detalii individuale.

Pentru a crea un hamster cifre, puteți selecta oricare dintre aceste tipuri de plastilină. Materialul de înaltă calitate nu ar trebui:

 • rapid uscat și crumble+
 • Conțin componente sintetice dăunătoare+
 • leagăn mâinile cu filmul gras+
 • vopsea de palmier în culori acide luminoase+
 • au un miros ascuțit.
Citește mai mult  Cum poți face un taur din plasticină?

Pentru a nu pata la locul de muncă în procesul de creare a unei ambarcațiuni, este în valoare folosind Consiliul de administrare. Ea poate fi făcută din silicon sau plastic. Astfel de panouri sunt bune, deoarece plastilinei nu se lipește de ei, deci este convenabil de a lucra pe ele și ușor.

Va fi nevoie să lucreze cu plastilină și un teanc elegant. Acesta este utilizat pentru a forma diferite adâncituri și reliefurilor de pe artizanat finit. De regulă, stiva merge complet cu ambalajul plastilină, astfel încât să nu trebuie să-l cumpere separat.

Opțiunea clasică

Pentru a crea o astfel de meserie simplă, veți avea nevoie de o plasticină de cinci culori (alb, gri, negru, roz, galben). Procesul de modelare treptată constă în următorii pași.

 1. În primul rând, este necesar să se separe de bara de plasticină gri o piesă mare. Trebuie să fie bun.
 2. Din acest material este necesar să se formeze o minge ușor alungită.
 3. Din cele două bucăți mici de plasticină, trebuie să tăiați două „cârnați” scurți. Ele sunt atașate de corpul fiarei pe laturi.
 4. Două bile mai multe ar trebui să fie bune și atașate la cap sub formă de urechi mici.
 5. De la o bucată de plasticină albă, trebuie să formați o ovală subțire. Este atașat la partea din față a figurii.
 6. Două bile mici din aceeași plasticină albă trebuie să atașeze un hamster la botul. Se va completa ochii – doi elevi negri cu clipuri mici de lumină în centru.
 7. De la plasticina roz, trebuie să formați două picioare inferioare. Cea de-a treia minge este atașată la fața animalului.
 8. Completați baza detaliilor negre ale figurinei subțiri. Benzile sunt atașate de ochii unui hamster și pe fața lui.
 9. De la masa de culoare galbenă, trebuie să tăiați mai multe semințe de dimensiuni adecvate. Puteți să le decorați cu un stivă regulată. Una dintre semințele este fixată în fiara labelor sale, restul poate fi pliat într-o grămadă de lângă el.
Citește mai mult  Artizanat din plastilină pentru copii de 7 ani

Simplu artizanat pentru copii gata.

Cum să faci o figurină drăguță?

A doua versiune a figurii este mai lucrată. Procesul pas cu pas de a crea meșteșuguri arată așa.

 • De la un set de plasticină, trebuie să alegeți maro, verde, bej, negru, roșu și alb.

 • De la un bar maro mare trebuie să tăiați o bucată mare și să fumați. Din acest material va trebui să formați un blank de cadere. Hamster Torso devine netedă și îngrijită.

 • Din bucățile bine colorate de plasticină bej, trebuie să formați o pierdere alungită. Este folosit pentru a distinge copilul și burta de animale. Pentru a face această parte a corpului în mod natural, marginile părții plastilina trebuie să fie dezvăluite bine.

 • După aceea, puteți trece la formarea labelor. Din plastilinei de maro, aveți nevoie pentru a face două bile îngrijite și două prăjituri alungite. Aceste componente sunt conectate între ele și atașați de părțile laterale ale sculpturii. După aceea, labele trebuie să fie de desen cu atenție pentru stiva.

 • Pentru a crea un cap de care aveți nevoie să se rostogolească o minge mică maro și bej două dimensiuni mai mici. obrajii folosiți cu atenție pe lângă părțile laterale ale capului.

 • De la bej plastilină, aveți nevoie pentru a forma o fâșie lungă și fixați-l pe partea de sus a feței. Complement bot nas roz elegant.

 • Din plastilina moale, alb, este necesar să se formeze două cercuri și le atașați de mai sus obraji. Ochii trebuie să completeze elevilor negru. Ele pot fi realizate din plastilină sau mărgele. Deasupra ochii stivei pot desena gene scurte și îngrijite.

 • Urechi pentru figurine sunt fabricate din cercuri plate (maro și bej), conectate. Ele sunt atașate de Maestrul foarte.

 • Picioarele din față sunt fabricate din aceleași culori. Piese maro se rostogolesc în cârnați lungi. Completează micul lor „mănuși”. Ei, ca și labele de jos, trebuie să decorezi ușor stack-ul.

 • Când labele sunt atașate în partea de sus a corpului, puteți începe să creați decorul. Din plasticina roșie este necesar să se formeze o dimensiune adecvată de căpșuni. De la verde – o coadă curată, constând din pliante și fructe. Căpșunile trebuie fixate în labele Hamster și decorează ușor scobirea acută.
Citește mai mult  Cum se face un dovleac din plasticină?

 • Ar trebui să fie folosit pentru a decora botul animalului. Mustața poate desena un stivă sau o scobitoare sau poate face o tăietură scurtă de o linie de pescuit durabilă.

 • De la plasticina albă trebuie să tăiați doi dinți, care va da realismul ambarcațiunilor.

Cute Figura hamster cu căpșuni gata. Un astfel de exercițiu ca elevii și adulții.

Sfat util

Sculpt cifrele din plasticină la copii în valoare de la un an și jumătate. Copiii mici ar trebui să lucreze cu acest material numai sub controlul adulților. În plus, plasticina în sine trebuie să fie de înaltă calitate și sigură. Cel mai adesea pentru copii, părinții cumpără plastilină de ceară pe bază naturală.

Așa că a devenit pliabil, trebuie să frământeze bine în mâini.

Dacă materialul este prea greu și copiii lucrează cu ea este incomod, Poate fi încălzit în apă caldă. Faceți-o foarte simplă – suficient pentru a pune o bucată de plasticină într-un castron de sticlă sau o ceașcă care este apoi plasată într-o cratiță cu apă fierbinte pentru câteva minute. După aceea, dintr-o bucată mare de lut, va fi ușor să formați un detaliu al formei dorite.

O figurină a unui mic hamster poate fi suplimentată cu diferite materiale naturale. În acest scop, este potrivit pentru ACY, BUMPS, NUTS sau semințe. Ele trebuie să fie curate și bine uscate. De asemenea, compoziția cu o astfel de fiară poate fi suplimentată cu mușchi și pietre uscate.

Creați o figură frumoasă de plasticină poate orice copil. Principalul lucru este de a aborda procesul cu fantezie și de a utiliza numai materiale de înaltă calitate pentru muncă.

Despre cum să faci un hamster din plasticină, uită-te în continuare.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: