Lusk Sponge Bob din plasticină

Lusk Sponge Bob din plasticină

Burete Bob – Caracterul central al seriei populare de desene animate americane „Burete Bob Pants”. El iubește majoritatea copiilor și chiar adulți. Puteți face personajul principal din plasticina obișnuită și modernă ușoară. Și, într-un alt caz, în procesul de creare a unei figuri, există multe nuanțe importante care trebuie respectate.

Cum să faci din plasticina obișnuită?

Pentru a crea o figurină de plasticină, trebuie să cumpărați mai întâi un set de plastifiere în care există culori strălucitoare. A dispozitivelor suplimentare de care aveți nevoie pentru a vă pregăti:

 • Consiliul de administrare+
 • Cuțit din plastic+
 • chibrituri+
 • Carcasă de la mâner.

Procesul de modelare nu este atât de complicat, cel mai important lucru este să reprezinte figura de caractere. Puteți găsi chiar și o imagine a unui personaj pe Internet pentru a face o plasticină cât mai mult posibil. Luați în considerare procesul de stabilire pas cu pas.

 1. Luați un bar de culoare galbenă (este această umbră care va fi predominantă). Din mâinile de jumătate de masă separate în masă și bine lansate la o stare moale.
 2. Apoi aveți nevoie forma de la ea o minge, tăiați-o și rematriți-o treptat într-un dreptunghi. Marginile trebuie să fie ușor rotunjite.
 3. Apoi luați plasticină brună (în volum un pic mai puțin de jumătate). De asemenea, trebuie să rotiți mingea și apoi să modificați pătratul. În centrul de jos în gol maro trebuie să introduceți un meci care va servi ca o montură. La al doilea capăt al meciului trebuie să atașați partea galbenă.
 4. La următoarea etapă de lucru, folosim cuțitul din plastic, Cu care vom face o incizie pe un pătrat maro – este necesar pentru formarea picioarelor.
 5. În continuare trebuie să luați câteva materiale albe și roșii. Pe site-ul de andocare a părților principale, gulerul alb și roșu Tie.
 6. Următoarea etapă este foarte interesantă, deoarece este de a proiecta fața figurii. Nasul – sub forma unei bile de plastilină galben. Un pic mai mare trebuie să lipici două pelete albe simetrice. Pe ei pentru a lipi un pelete cu diametru mai mic de plastilină albastru, iar pe partea de sus a mici puncte albe. Dinți roz Strip și două albe rectangulare – Roth.
Citește mai mult  Cum de a orbi bullfin?

La etapa finală vom face mâini și picioare. Pentru mâini, va trebui să ia două meciuri, zbura departe cu plastilină lor de culoare galbenă, și se combină cu un trunchi. Picioarele sunt realizate pe același principiu ca și mâini. La ambele capete, vom face două dungi albe – acestea sunt șosete, și de la cizme negre plastilină.

Ultimele coduri de bare – Crearea de bule pe partea de sus. Pentru a face acest lucru, trebuie să utilizați carcasa mânerului și le prelucrează partea superioară a figurii, astfel încât există cercuri. Figurină gata (Figura 1).

Cum sa faci un material ușor

plastilină Lumina este foarte luminos, dar este un pic mai dificil de a lucra cu ea decât cu de obicei. Aceasta va necesita nu numai plastilină, dar încă se potrivește și un fir de grosime medie, precum și un ac.

Baza este pictat pe același principiu ca din plastilină ordinare (două dreptunghiuri sunt conectate cu ajutorul unui meci). În continuare, este necesar să se facă pe mâini și picioare. Pentru a face acest lucru, cu ajutorul unui ac, aveți nevoie pentru a transforma firul prin trunchi, iar vârfurile pot fi sigilate cu plastilină galben. Picioare sunt meciuri, plastilină galben. La sfârșitul meciurilor, plastilină negru este fixat.

Fața, de asemenea, este format din ochi, nas si gura cu dinti albi.

Deoarece materialul de lumină nu are bună adezivitate, este recomandat să cumpere autocolante pentru decorul cu persoana caracterului dorit de forma cerută. Aceasta este, fata va fi trase. Dar puteți încerca să faceți din plastilină. SpongeBob este gata.

Sfat util

Așa că SpongeBob a fost într-adevăr frumos și cât mai mult posibil pe erou de desene animate, ar trebui să fie luate în considerare unele nuanțe în timpul modelării. Sfaturi utile vor fi utile atunci când se lucrează atât cu materiale ușoare și convenționale.

 1. Plastilină trebuie să fie selectată luminos maxim, Deoarece culori standard nu va fi capabil să transfere paleta necesară.
 2. Pentru cifra este mai stabilă, puteți face Platforma plastilină și instalați-.
 3. Având în vedere că fața conține elemente mici, atunci se poate lipi, Tăiate din revista sau cumpararea autocolante speciale.
 4. Dacă nu doriți să utilizați meciuri, atunci Acestea pot fi înlocuite cu scobitori sau betisoarele portocalii (Aveți nevoie pentru a ajusta dimensiunea).
Citește mai mult  Cum de a face o ușoară plastilină?

Din ce material este mai bine la locul de muncă – cazul este pur individuală. Pentru copii, este mult mai ușor de a lucra cu plastilină convenționale. Figurina de material clasic este mai stabil și durabil.

Există o opțiune interesantă pentru proiectarea și destining fiecare figură. Dacă în partea de sus a jucăriei repara firul sub forma unei bucle, acesta poate deveni un decor decent de Crăciun.

Lepim Sponge Bob din plastilină următor.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: