Metode de Panda Panda din plasticină

Metode de Panda Panda din plasticină

Unul dintre cele mai drăguțe animale – Panda. Copiii consideră că este fermecător și adulți. Copilul poate fi oferit pentru a face un mic pandochka: acesta este jocul și dezvoltarea abilităților creative și a organizat timpul liber. Opțiunile de implazare sunt multe. Decât un copil mai mic decât experiența sa mai mică în lucrul cu plasticina, cu atât mai ușor ar trebui să fie o schemă.

Figurină simplă

Va dura numai plasticina (în acest caz alb și negru), precum și stive și un tampon pentru modelare. În mod ideal, trebuie să faceți o zi de creativitate, cu iluminare naturală bună.

MK pe Panda Panda pentru copii.

 1. Orice plasticină înainte de a lucra, trebuie să vă împingeți mâinile. Uneori se încălzește suplimentar, deoarece materialul poate fi rece și nu complet suplă. Da, și întindeți-vă degetele în acest fel, de asemenea, are sens.
 2. De la plasticina albă trebuie să se rostogolească nu o minge foarte mare, un pic de dormit, astfel încât sa dovedit. Va fi un cap de panda.
 3. Din culoarea neagră ar trebui să faceți două mici cercuri plate. Ei trebuie să preseze literalmente capul panda. Este mai ușor să o faci cu stive, ale căror sunt rotunjite. Este deprimat cani, care nu doar face un urs, dar o imagine de recunoscut de panda.
 4. Apoi, va trebui să se rostogolească ochii mici albe și să le strecoare în filmare negru formează mai. Elev este realizat din plasticies negru.
 5. Acum puteți să sculptați botul și gura. Ovalele ovale sunt fabricate din plasticină albă, atașată proporțional cu capul. Din materialul negru există un triunghi mic (inversat) cu margini rotunjite, se lipesc de față.
 6. Urechi au o panda, de asemenea, negru. Cu ajutorul a două bile mici, un pic turtit stivă, ele pot fi formate.
 7. Este timpul pentru a ajunge la corpul. De la un fragment alb se face baza. Dimensiunea apelantului este puțin mai mică.
 8. Inundații din plasticina neagră, partea de sus. Fundul va fi, de asemenea, negru, ele sunt rotunde, atașate separat. „Mânerele” sunt făcute de un cârnați lung, fixați pe partea de sus a corpului, rotirea ușoară și îngustarea cărții.
 9. Rămâne doar pentru a conecta Taurul cu capul – Panda este gata!

În ciuda algoritmului destul de simplu, cifra este excelentă. Cu astfel încât să joace frumos și să pună pe raft.

Cum se face materiale naturale?

Puteți face o panda cu tăietură cu bambusul său preferat – cu această delicatesă naturală, ursul pare să nu vrea să facă parte.

Cum să puneți un Pandajk cu o ramură de bambus.

 1. Cel mai important și mare element este o minge albă, ar trebui să fie slăbită de forma perfectă (cât mai mult posibil).
 2. Mai departe spre această minge trebuie atașată la urechi negre mici, jumătăți de cercuri.
 3. Următorul element – pete rotunde negre în jurul ochilor. După ei, piperul negru. El trebuie să fie foarte mic.
 4. Două benzi albe, foarte subțiri lipite în mijlocul ochiului. Panda noastră va fi exact aceeași, în această caracteristică a acesteia.
 5. Apoi, facem intervalul – o pepiniere neagră, conectând gâtul și capul.
 6. Din plasticina neagră, facem picioarele, partea de jos și superioară. Ar trebui să fie mici. Exact același lucru va fi coada.
 7. Panda este gata, acum trebuie să faci pentru crenguța ei. plastilină verde este luat pentru aceasta, cârnații subțire este pictat din ea. Un flabby foarte subțire este fabricat dintr-o bucată de plastifiat verde, trei frunze se formează pe ea. Această crenguță se duce la primul cârnați gros.
 8. Rămâne doar pentru a da această delicatețe în panouri Pandochka.

O versiune similară a figurinelor se face pe baza conurilor: dacă există o sarcină de a conecta materialul natural cu plasticină, atunci este posibil.

Pentru o mai mare similaritate cu animalul un cucui, care va deveni un panda trunchi, puteți picta în culorile corespunzătoare.

Cum de a face Kung Fu Panda?

Sarcina devine mai complicată, deoarece va fi necesar să nu sculpta doar un Mishutyuk drăguț, dar eroul de desene animate legendarul, t. E. În necesitatea de modelare pentru a transmite caracteristicile specifice ale unui anumit caracter. Cu toate acestea, sarcina este clasat chiar și pentru copii.

Asigurați-Kung Fu Panda Stepgovoy.

 1. Începe modelarea de formarea figurinelor cap. Ai nevoie să se rostogolească mingea dimensiune mijlocie, plastelină va avea nevoie de lapte sau de culoarea fildeșului, (în cazul în care un set mare de plastilină din diferite nuanțe în fața ochilor). O stivă este tăiat în jos partea de jos mingea. Ușor ar trebui să fie vândute pentru însămânțarea.
 2. Vom proceda la formarea feței: trebuie să ia o bucată de plastilină de trei ori mai puțin decât ceea ce a fost luată pentru fabricarea capului. Un element în formă de con este format din ea, se alătură centrul capului, sub adânciturile ochilor. Stiva este format o aprofundare pentru gură.
 3. Puteți sta pe bucăți mici de fata. În primul rând, felii mici, echivalente de băț plastilină negru la locurile în care notele de ochi sunt definite. Toate acestea presat îngrijit degetele. Apoi, fragmentul triunghiular sub forma unui nas este lipit.
 4. Urechile vor fi mici și ovale, exact cum ar fi caracterul din desene animate. Dacă le face un pic mai mult, recunoașterea figurii nu va fi că.
 5. Ochii fac din plastilină bile foarte mici de alb și albastru.
 6. Puteți trece la formarea gâtului și laba. Necesitatea acestui plastilină negru. Se face un element de formă cilindrică, care se alătură cap.
 7. Apoi, două elemente identice sunt realizate, din care sunt formate labele din față. Acestea sunt împinse pe părțile laterale, toate conectorii sunt netezite.
 8. Un alt cilindru este format din masă de plastic alb. El se alătură, de asemenea, corpul, și el va fi o burta panda.
 9. Acum plastilinei maro este luat – este necesar să se facă un pantaloni scurți erou de la ea. Toate elementele sunt conectate împreună.
 10. Urmatoarele – picioare. Acestea sunt realizate dintr-o bucata neagra, va fi elementele cilindrice. Ei se alăture pantaloni scurți, mai precis, dimpotrivă. Din dragă plastilină, dar încă maro, pentru erou, pantofi.
 11. Ei bine, cum se face fără o centură galbenă cu un model maro, care decorează stomacul eroului – este situată și el.

7

Fotografii

Totul este gata, un astfel de personaj duce inevitabil la un zâmbet, deoarece se pare a fi un desen animat ocupat în fața ochilor, și, de asemenea, creat cu propriile sale mâini – copilul va fi incantat!

plastilină norocos

Din aer, mai ales plastilină atractiv, împreună cu copii, puteți face o pandochka – desene animate foarte eroina „Balmishariki“.

Cum sa faci o pandochka – instrucțiune completă.

 1. Alb plastilină Lepues Ball. Aceasta este baza de meserii, ar trebui să fie perfect rotund și neted.
 2. Elementul următor este de culoare gri crook cercuri, din care cifrele ochi formă. De la prăjituri negre mai mici, continuă formarea ochiului. În continuare, există cercuri foarte mici albe, care va fi două în fiecare elev.
 3. Următoarea plastilină negru este format dintr-un nas triunghiular inversat. Asigurați-l plat și neted va ajuta stivă.
 4. Foarte delicat, stiva de tăiere de Pandask taietoare gura. plastilină get Excedent din degajarea rezultată. lame de metal pot fi utilizate – un instrument special care vă permite să lucreze ca diluant. Little Black Fragment din plastilină este inserat în locul format. El trebuie să fie introdus, și nu doar stick la partea de sus.
 5. plastilină Pink este format dintr-un arc, exact ca un Pandoy. Stiva pe ea este indicată prin pliuri. Acesta trebuie să fie pus pe partea de sus a figurinelor.
 6. Urechile mici sunt formate din plasticii negre, montate pe părțile laterale ale arcului.
 7. Rămâne doar pentru a tăia labele și pentru a le consolida în locurile lor. Ultimul cod de bare – coada mică.

Toate aceste cifre sunt bune pentru că sunt făcute repede, că nu există tehnici tehnologice complexe, iar materialul cu instrumentele nu are nevoie de mult.

Aceste eroi de plasticină pot fi făcute din desene animate: Animație-fum în care este implicat principiul multor cadre, puteți trage și cu un copil. Delight va fi de mai multe ori mai mult, iar producția desenului desen animat va fi arătată în toată gloria sa.

Cum de a face o panda de plastifiere, uita-te in video.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: