model de om de zăpadă Slap

model de om de zăpadă Slap

În timpul iernii, mulți place să se distreze cu zăpadă, oameni de zăpadă Sculpt. Cu toate acestea, eroul se poate face la domiciliu, fără a aștepta meteo potrivit. Acest lucru va necesita doar plastilină și ceva timp liber. meserii pentru copii se poate face de către întreaga familie, ea aduce mai aproape.

Cum se face pe carton?

Plastilină om de zăpadă poate avea o formă de aplicelor. Asigurați-o astfel de imagine pe carton foarte simplu. Aceasta este o soluție bună pentru copiii preșcolari, deoarece cifra plat este mai ușor decât cifra volumetrică. foaie de carton și plastilină de culoare trebuie pregătite. Luați în considerare în procesul de by-pass pas.

  • Pentru simplificare, puteți sublinia conturul om de zăpadă. Pentru acuratețe, circul este un produs utilizat sau rotunde, care pot fi rupte.
  • Apoi, aveți nevoie pentru a rupe bucăți de plastilină alb. distribui uniform materialul în interiorul conturului, apăsând cu degetele. Deci, omul de zăpadă în sine este format.
  • Detalii mici de plastilină de culoare ar trebui să fie masat pentru lipicioasă, moliciune.
  • Dintre acestea, vor exista nas, ochi, mâini, picioare și alte detalii. Nasul poate fi doar lipit sau poate face volumetric.

În plus, puteți face o eșarfă, o panică, o pălărie pentru un om de zăpadă.

Cum să faci o figură în vrac?

Există multe modalități de a crea un om de zăpadă. Când se alege, merită să se concentreze asupra vârstei copilului. Pentru fabricarea unui om de zăpadă trebuie să pregătească scobitura și plasticina colorată. Instrucțiunile etapene vor ajuta la locul de muncă.

Citește mai mult  Modelarea foc-pasăre plastilină

Rulați 3 bile albe. Dimensiunea ar trebui să fie diferită, pentru cap, corp și partea inferioară a omului de zăpadă. Conectați bilele împreună. Cel mai mare ar trebui să fie la parter, iar cel mic – partea de sus. Pregătiți bilele mici de zăpadă. Folosit ca plasticină albă. Trageți ușor bilele, oferindu-le o formă de picătură. Picioarele securizate pe părțile laterale ale bazei unui om de zăpadă.

Pregătiți plasticina negru. Rotiți câteva bile de dimensiuni mici. De asemenea, de la această culoare puteți face butoane. Rulati un mic con din material portocaliu. Atașați nas morcov.

Ramane doar Cap. Puteți utiliza plastilină rosu sau alte culori luminoase. Pentru a face o pălărie alungit. Asigurați-pompon și tăiate din plastilină alb. În această etapă veți avea nevoie de scobitoare. Cu ajutorul său pe marginea, textura, imitație de blană poartă.

Cu un copil de vârstă, puteți face un om de zăpadă cu o mulțime de detalii. Pentru aceasta, sunt de asemenea folosite plastilină de culoare și stivă. Un subiect simplu va face forme neobișnuite și de relief imita. instrucțiuni pas-cu-pas va fi util.

Culoarea principală este de culoare albă. Cu toate acestea, el poate fi folosit și albastru, de asemenea, arata ca zapada. Split, bara, astfel încât să formeze 2 bile și 2 mâini. semifabricate rotunde Stolished pus unul pe altul. Pe minge de mijloc pe părțile laterale, aranja mâinile. Aceste țagle sunt făcute alungite. Producerea unui om de zăpadă se termină pe aceasta, rămâne de elemente fac ca, de exemplu, eșarfă.

Vânt accelera în jurul gâtului personajului. Fă o față. Gura este doar taie cu un teanc în formă de semilună. Blushes pe obraji se face sub forma de roz roz. Ochii ușor de făcut din plastilină negru. Cap-cap va fi decor excelent. Asigurați-un gol de portocaliu sau roșu în formă de con și două butoane. De la plastilină galben și verde face subțire Tevi fire pentru împletituri.

Citește mai mult  Cherestea de plasticină ușoară

Colecta capacul si se decoreaza cu o frunte. Atașați butoane pe partea de jos a omului de zapada. picioare Forma de stabilitate a cifrelor.

Sfat util

clase de plastilină pot fi realizate cu copii de peste 1,5 ani. Se recomandă să se înceapă cu cifre mai simple, cu un număr mic de piese de mici dimensiuni. Cea mai ușoară soluție va fi aplicelor pe carton. Sculpt cu copilul, și nu în loc să-l. Lucrul cu plastilina dezvolta un motor mic. Copilul va învăța să se concentreze atenția. Tabelul și scaunul ar trebui să fie alese sub creșterea copilului. Pentru copiii mai mari, puteți folosi crawles și șorțuri, care vă vor permite să lăsați haine curate. Sfaturile utile privind modelarea vor fi utile în acest proces.

  • Omul de zăpadă poate fi făcut nu numai alb, orice culoare se va potrivi.
  • Pentru un efect mai interesant al ochiului, merită să se joace aproape unul de celălalt. Astfel încât fața va deveni mai amuzantă și prietenoasă.
  • Dacă piesele de plasticină sunt bluffing bine unul altuia, merită să utilizați cadre suplimentare pentru cadru. Potrivire adecvată, scobitoare sau sârmă. Acesta din urmă ar trebui să fie aplicat numai dacă copilul este adult. În caz contrar, există un risc de rănire.

Modelare de plasticină – proces creativ. Nu acționați strict conform instrucțiunilor. Puteți adăuga diferite părți și accesorii. De asemenea, este necesar să ne amintim că omul de zăpadă se poate face atât din trei și două mingi.

Despre modul de a face un om de zăpadă din plastilină de aer Hei Clay, a se vedea următorul videoclip.

Citește mai mult  păpuși plastilină
Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: