Modelarea feței de plasticină

Modelarea feței de plasticină

Fața omului este un subiect interesant și destul de complicat pentru plasarea de plasticină. Dar numai înainte de a citi acest articol. În ea, veți învăța cum să vă orbiți sau cu copii o față plină sau volumetrică treptată.

Sfat util

Înainte de a continua procesul de lucru, va fi util să învățăm câteva aspecte ale formării capului uman al plasticinei. În primul rând, arta portretului este considerată partea de sus a creativității atât în ​​pictură, cât și în sculptură. Astfel încât modelul de față poate provoca unele dificultăți nu numai la copii, ci și la adulți. Este important să susținem copilul, dacă nu sa întâmplat ceva pentru prima dată. În mod ideal, dacă sculpta pentru prima dată, este mai bine să începeți cu ceva simplu, mai aplatizat și de înțeles, de exemplu, Aplicés. În acest articol o vom analiza și el.

Copiii se familiarizează cu formele principale (să le numim formulare, deși este mai corect să spunem „figuri”) în copilărie și dacă le ajută, pot să le enumeră cu ușurință: Cerc, oval, triunghi, pătrat, minge, cub și altele asemenea. Modelarea feței se bazează pe aplicarea acelorași principii ca modelarea obișnuită. Evidențierea și schimbarea formularelor principale, poate fi cu ușurință cu o singură sarcină.

Plasticina actuală, familiară tuturor de la copilărie, este produsă în diferite cantități de pe un pachet, ceea ce facilitează în mod semnificativ sarcina. Cu toate acestea, dacă copilul nu-i place aceasta sau acea culoare sau consideră că este inadecvat, vă puteți mișca cu ușurință. De exemplu, pentru a crea culoarea pielii, trebuie să amesteci albul cu o cantitate mică de portocaliu, pentru culoarea rumyanta – alb cu roz și așa mai departe.

Citește mai mult  Metode de așezare de albine din plasticină

Dacă un copil cu care faci cu o laudă, nervos sau nu sigur de munca ta, nu-l percepe ca ceva dintr-o serie de ieșire. Fața este o formă complexă care constă din mai multe mici. Pentru a calma copilul, puteți activa sau liniștitor muzica ușor amuzant. Ea nu va distrage copilul, dar va face întregul proces cu un plăcut și memorabil.

Este important în procesul de lucru a cere unui copil, ce culoare într-o persoană (de exemplu, mama) cu ochii, ce haine ea poarta, unde este și așa mai departe. Deci, copilul va fi mai interesant să se angajeze.

Cum să faci aplicații?

Start Să cu o versiune mai simplă. Sub Appliqué în lucrarea sculpturală implică o imagine plana. În plastilinei poate consta din mai multe culori – în principiu, pentru copii de vârstă preșcolară și școlară mică, acest lucru este suficient pentru a „citi“ imagine.

De asemenea, este permisă utilizarea de plastilină tratate crearea unui volum suplimentar: de exemplu, este „cârnați“, răsucirea lor, care lucrează cu bile de plastilina, lucrul cu stiva. De obicei, aplicația este efectuată pe carton sau pe orice altă bază solidă adecvată. Avantajul cartonului este că el, fiind culoarea, este deja acționând ca fundal. Copilul va funcționa mai ușor decât forma capului și față, iar studiul planului din spate poate fi lăsat mai târziu.

Vom analiza o aplicație interesantă de aplicații. Vom avea nevoie de acest lucru, în plus față de plasticina și stivele convenționale, un disc inutil. Poate fi înlocuit cu un carton rotund sau pătrat. Înainte de a începe modelul, se recomandă spălarea mâinilor.

Citește mai mult  Cum se sculp insectele din plastilină?

Flomaster sau creion trage ou. Întoarce-te – va fi o față a unei persoane. De asemenea, puteți descrie o persoană prin desenarea unui oval obișnuit. Luați o plasticină albă sau marcați culoarea pielii. Pentru ao pune într-un strat plat în zona zonei. Rulați o minge mică de aceeași culoare, aproximativ 7-10 mm. Atașați-l la planul facial, chiar sub mijloc.

Roll două bile cu bile identice, ceea ce doriți să facă ochii. Puțin le zdrobi între degete, da formă ovală și locul pe linia de mijloc a feței. Roll două negru și două bile albe de dimensiuni mai mici, chiar (4-5 mm). Deblocare și de a crea elevi și efectul de orbire.

Roll și divide în două cârnați maro mici netede (sau roz) și negru de culori (sau galben, maro). Rush întotdeauna mai bine de palmier, astfel încât sa dovedit exact. Atașați-le ca pleoapele superioare și frunții. Potrivit acesteia din urmă, puteți ajunge ușor stiva, provocând desen liniar de sprâncene.

Cu culori roz sau rosu crea buze. Adăugați urechi și masă bărbie după cum este necesar.

Ia cârnați lung de aceeași grosime. Puneți-l într-un mod similar, așa cum se arată în fotografie. Adăugați haine si accesorii. Portret gata.

Cum de a face fețe în vrac?

Modelarea fețelor volumetrice din plastilină necesită îndemânare și răbdare. Recepție care se va dovedi a fi descrisă mai jos, potrivită pentru crearea unui portret feminin, un portret al unei fete sau a unui copil. Pentru a lucra la capul unei persoane, vom avea nevoie de plasticină și scobitoare. Metoda etapei.

Creați o culoare bej. Lăsând un pic de masa rezultată, astfel încât a fost suficient pentru nas, pleoape și urechi, rotiți mingea și formați o exegendă de 4 cm. Puneți stiva de două ori la un nivel chiar deasupra mijlocului ovalului – acesta va fi ochiul. Atașați nasul. Împușcat două bile albe identice, puneți-le în ochi și cu ajutorul cârnaților, atașați pe pleoape. Faceți elevii din plasticină. Ele pot fi făcute din bile foarte mici de spațiere.

Citește mai mult  Cum să faci pui din plasticină?

Să creați cârnați negri și să le atașați la locul genelor. Din plasticina din culoarea dorită (nuanța părului sau a altora) fac în mod similar sprâncenele. Faceți buzele din plasticină roșie sau roz. Pentru a fi confortabil, suge cu grijă capul tău pe scobitoare. Atașați două urechi ovale, puteți cu cercei.

Creați o mulțime de cârnați de o grosime. Răsuciți-le dacă doriți să faceți bucle. Atașați buclele. Deplasați-vă de la partea de jos la început, atât de nouă suprapuneți firele de jos. Portretul volumetric este gata.

Dacă doriți să închideți fața unui băiat sau bărbat, în același mod, nu ar trebui să faci buzele prea luminoase, precum și păr scurtă,. Puteți să le aplicați într-un singur volum (creați un „capac” de la, de exemplu, plasticină brună și umblați pe ea cu un stivă, imitând suprafața părului).

Despre cum să faci o față din plasticină, uitați-vă în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: