plastilină avion

plastilină avion

Modelarea plastilină dezvoltă motilitatea mâinilor, afectează în mod pozitiv gândirea copilului. ar trebui să fie încurajate rafale creative ale copilului. Va oferim pentru a face avioane – militare, civile, plastilină și materiale naturale. Clasa noastra de master va dori copii creative, în special băieți.

  Cum de a face un avion de pasageri?

  Efectuarea unei aeronave de pasageri, încearcă să realizeze o anumită similitudine cu aceasta tehnica. Acest model va fi capabil de a face copii 5-6 ani si mai in varsta.

  1. Pentru fluxul de lucru, veți avea nevoie de un consiliu, stivă, servetele (ștergeți-vă mâinile) și plastilina de culoarea dorită. Alegerea de nuanțe depinde de numirea aeronavei, am zgâriat modelul de pasageri, aceasta înseamnă că putem folosi un material alb, albastru sau gri.
  2. Ia-brichete plastilină de culoare potrivita, frolite-l bine în mâinile tale, astfel încât acesta să devină cald și moale, rola în minge. De la minge, creați o figurină alungită, similară cu morcovii, lățimea de la cabină și o îngustată – în coadă.
  3. Faceți o adâncire mică netedă pentru ochelarii de cabină și treceți la fabricarea acesteia. Pentru a face acest lucru, luați o bucată de material alb, rotiți-vă și aplatizați sub formă de semilună ușoară. Este important ca piesa de prelucrat să coincide cu îndepărtarea, care a fost pregătită în partea frontală a aeronavei. Pentru mai mare realist, puteți rămâne peste ferestrele care se împrăștie plasticină de plasticină flamby.
  4. Du-te la fabricarea coada. Pentru a face acest lucru, tăiați un detaliu plat, similar cu coada aeronavei și instalați-o într-o poziție ușor conștient (la un unghi de 120 de grade). Ei bine, spargeți degetele la o legătură omogenă cu cazul.
  5. Apoi, treceți la fabricarea aripilor și turbinelor. Tăiați cele două plăci cu extensia, acestea vor deveni aripi, aceleași piese mici vor fi necesare pentru coadă. Tourbins rola sub forma unui accident vascular cerebral, se potrivesc frumos cu o mână largă, face o aprofundare, acesta le va da realism.
  6. Când toate detaliile sunt gata, trece la asamblarea aeronavei. Din laturile, la o distanță scurtă de pe parbriz, la unghiul, stabilit aripile. În partea de sus a cozii lipici semifabricatele mici. La baza cozii Fix turbinelor.
  7. Rămâne de a face hublouri. Pentru a face acest lucru, din plastilină alb, rola de mici bile de aceleași dimensiuni. le debloca, astfel încât acestea sunt un diametru. Instalați hublouri de pe ambele părți ale cazului.

  Sa dovedit un avion de pasageri frumos, pe care le puteți juca, și prietenii nu arată rușine.

  Alte idei

  Există multe aeronave în lume, cu excepția civilă, ia în considerare și alte tipuri de tehnologie de zbor. Am pregătit cursuri de masterat pentru copii care au 3-4 ani, iar pentru copiii mai mari, spune-le pas cu pas, cum să taie modele frumoase din plasticină. Să începem cu o aeronavă de luptă.

  Militar

  Aeronavele militare se disting prin culoarea lor specială, pe care vom încerca să repetăm ​​cât mai mult posibil în activitatea noastră.

  1. Conectați plasticina albastră și verde, amintiți-vă în mâinile dvs. pentru a deveni moale. De la masura albastru-verde rulați câteva semne cilindrice, acestea vor trebui să rafineze. Pentru a face acest lucru, pregătiți o curbă lungă din materialul galben. Imediat amâna o bucată de plasticină albă pentru o cabină, verde – pentru șurub și trei bucăți de roșu – pentru stele. Asta e tot ce trebuie să lucrăm.
  2. Harosul galben se împart în două părți, înfășurați semifabricate mari și dezarmați-le cu degetele, neteziți fiecare separat. Acordarea atenției plasticinei dobândește culoarea similară culorii echipamentului militar.
  3. Dintr-un cilindru, face carcasa aeronavei, împreună cu o coadă îndreptate la un unghi de lumină. A doua piesa de lucru va fi necesar pentru aripi. Carry-le dintr-o placă dreptunghiulară, același element, dimensiuni doar mai mici, pentru a face coadă.
  4. De la plastilină alb Se prepară un cockpit-pilot în formă de picătură. țagle Red Split, și taie din ele cu stive stele. Din materialul verde face un șurub cu trei lame.
  5. Noțiuni de bază pentru asamblarea aeronavei. farfurie mare (aripi), fixați centrul de mai jos cazul. aripi mici stabilite în partea coadă. Șurub înainte fix al aeronavei. Cabina lipici la suprafața superioară între aripile. Rămâne de aripi decora și coada cu stele mici.

  avion militar este gata, cel puțin în joc, chiar și la expoziție.

  De la plastilină lumina

  Toată lumea știe că plastilină este capabil să fie strâns, în special la temperatură scăzută a aerului. Degetele mici ale unui copil de trei ani nu pot face față lui. Prin urmare, pentru copii, a inventat materiale ușoare, plastice, bazate pe ceară de lapte. Acesta este un produs colorat, fără a lăsa pete de grăsime.

  Magazinul de brichete de diferite culori este mai bun în ambalajul individual, deoarece sunt ușor amestecate între ele.

  Propunem să efectuăm cel mai simplu model al unei aeronave destinate copiilor mici. Copiii vor stăpâni cu ușurință așezarea de părți mari, dar pentru a lucra cu elemente mici, ei vor avea nevoie de ajutorul părinților. Evacuată prin efectuarea lucrărilor.

  1. Pregătiți două bile de plasticină – dimensiuni mici mari și albastre. Acest lucru este suficient pentru a răci un avion drăguț pentru copii.
  2. De la castronul alb separă o bucată pentru aripi și coadă. Din plasticina rămasă, formează carcasa aeronavei, îngroșată de cabină și o îngustată din coadă.
  3. Din Bowl albastru Se separă o bucată și tack placa trapezoidală, acesta va îndeplini funcția de parbriz. Setați elementul din cabina.
  4. Așa că arată avion distracție, pentru a primi doi ochi pe fereastra de vizualizare. le-a efectua sub formă de prăjituri albe rotunde cu puncte mici din plastilină negru. Sub ochii unui teanc. Desenați o gura zambitoare.
  5. Este timpul pentru a face aripi. Lăsați o mică bucată de plastilină albă pentru coada, și de restul materialului, se taie două aripi triunghiulare cu linii de contur moale. Instalați aripile perpendicular pe carcasa din două părți.
  6. Crack și fix Coadă.
  7. Pentru mai luminoasă aspect avion și mai frumos, de la rola plastilină albastru un ham subțire. piese Slicate de la ea și decora carcasa, două aripi și coada aeronavei.

  O astfel de artizanat vesel va plăcea cu siguranță copiii.

  Cu acorns

  Dacă vă conectați nuci, umflături, ghindă și alte materiale naturale pentru plastilină, acesta va deveni mai interesant de a se angaja în creativitate, iar avioanele se vor dovedi neobișnuit și interesant.

  Asigurați-vă ambarcațiune din ghinde deloc dificil. Ia-o împreună fructe cu o pălărie. Asigurați-vă din plastilina nazale parțiale, aripi și coadă. Asta e tot aeronava.

  Acum complica procesul. Ia-Acorn și două pălării separate. De la plastilină make aripi și coadă. Pălării va fi nevoie ca turbine, fixați-le pe aripi.

  avioane de stomac Funny poate lua parte la joc, a început cu prietenii.

  Cu Bishie

  Pentru ambarcațiuni, veți avea nevoie de un cucui alungit și plastilină multicoloră. Avem un obiectiv de a face un avion nu atât de mult ca sigur distractiv și drăguț, prin urmare, cele mai multe nuanțe plastilină va fi în ambarcațiune, cu atât mai bine.

  Vom începe procesul de fabricație fascinant de aripi. Pentru a face acest lucru, fac două plăci lungi de diferite culori și să le conecteze unii cu alții. Două aripi de culoare sunt gata.

  Mai mult de plastilina Crack stuffer triunghiular. Snap-o pe un con ascuțit. Peste conuri asigura aripi.

  Asigurați-o coadă de două culori și conectați-l cu restul ambarcațiunii.

  Așa că avionul este vesel, se adaugă față și braț dumneavoastră. aripi decora cu dungi colorate și puncte plastilină. avion plastilină-manivela este gata pentru un joc captivant.

  Recomandări

  Recomandările noastre sunt destinate pentru cei care nu au nici o experiență de lucru cu plastilină, sper că vă va ajuta.

  • grăsime Plastilină, frunze de piese. Pentru a salva curat de masă, este necesar să se lucreze la o masă specială sau pâine.
  • Este posibil să se realizeze moliciunea materialului prin malaxare lung. Uneori, pentru a accelera procesul, Bricheta este plasat în apă caldă.
  • Cifrele plastilină va arata mai spectaculos, În cazul în care acestea sunt decorate cu mărgele, scoici, pietricele și alte materiale naturale.
  • Material mult va avea nevoie de o mulțime de materiale. Astfel încât costurile sunt mai mici, cadrul este realizat și acoperit cu un strat de plastilina.
  • În cazul în care cifrele sunt efectuate pentru decorarea, acestea sunt mai bune lac incolor Treat. Deci, ei vor dobândi duritate, strălucire și nu vor praf collect.
  • Având meserii finite, mâinile ar trebui să fie witching cu atenție un șervețel Și numai apoi se spală cu apă caldă cu săpun.

  Procesul de stabilire din plastilină este atât de interesant faptul că el poate captiva copii și părinți. Sharely avioane fabricate vor fi utile în joc sau să devină un decor pentru camera copiilor.

  Despre modul în care puteți face un avion plan, a se vedea următorul videoclip.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: