Plastilină Metode pentru tractoare

Plastilină Metode pentru tractoare

Copiilor le place să picteze jucării plastilină și filme de desene animate de caractere. personajele preferate din băieți și fete sunt semnificativ diferite. Baietii din copilarie dau dovadă de interes în domeniul tehnologiei. Le place să se joace cu o varietate de mașini, astfel încât mașina sau tractorul va fi orbit cu plăcere.

O astfel de ocupație interesantă va trebui să copilul în suflet, răspunde la timpii morți și va ajuta la generarea. Despre modul în care pas cu pas la tractor orb din plastilină și prietena, și vor fi discutate în acest articol.

Opțiunea clasică

Mulți băieți sunt interesați de tehnician, ei vor spune cu ușurință, ceea ce place același model arată, care sunt culori. Tractorul pentru cele mai multe dintre ele este rar, deoarece ei pot vedea doar ocazional, în timpul recoltării de gunoi de la străzi sau atunci când se repară rețeaua de alimentare de încălzire. Cei care doresc să facă o ocupație creativă și fascinantă la reconstrucția tractorului folosind plastilina, va ajuta la imaginea care ilustrează această tehnică.

Pentru a face o astfel de ambarcațiuni o, veți avea nevoie de unele materiale și instrumente.

 • Plastilină. Culoarea produsului poate fi cea mai diversă. Este mai bine ca copilul însuși a ales tonurile dorite, în funcție de preferințele sale.
 • bord de modelare plastilină. Folositi-l va ajuta să învețe copilul la comanda la locul de muncă.
 • Grămadă. Cu stive, copilul se va aplica de relief pe produsul finit.
 • Cuțit pentru masa. Acest instrument este folosit pentru a tăia părți.
 • Scobitoare. Prezența scobitori vă permite pieselor în siguranță, sigure diferite ale tractorului.

Înainte de a începe lucrul, este necesar să se facă un plan de modul în care arată pas cu pas și stivuire a tractorului. Pentru a crea o jucărie plastilină, următoarele etape sunt realizate cu propriile lor mâini.

 • Este necesar să se ia două bucăți de albastru și portocaliu plastilină. masa Blue este folosit pentru a crea o cabină, un portocaliu material are o structură capotă.
 • Detaliu mare de albastru pus pe verticală. Cu ajutorul scobitori orizontal, capota de culoare portocalie. Pentru o mai mare similitudine, parte a cabinei, în locul în care se află parbrizul, feliat oblic.
 • După aceea trebuie să ia o bucată de plastilină alb si rola o clătită subțire. Cu ajutorul unui cuțit de la ea, geamurile față și spate sunt tăiate. Apoi, trece la crearea de ferestre laterale de mărimea și configurația dorită. piese fabricate atașate la spațiul prevăzut în cabina de pilotaj.
 • Pentru roțile este mai bine pentru a alege plastilină negru. Roțile din spate au o dimensiune semnificativ mai mare decât partea din față. Pentru a face roțile, trebuie să rotiți două bile mici, apoi să le strângeți de pe lateral. Fixați-le cu scobitori, fixând în locul potrivit.
 • Orbind baza, continuați să lucrați cu detalii suplimentare. Farurile pentru tractor fac din plasticii portocalii sub formă de două conuri mici. Ele sunt fixate în partea de sus a frontului capotei. Pentru ca ei „stralucit“, lentile de clei sub forma de clatite albe. Pe partea laterală a capotei, vertical în sus, instalați o țeavă de evacuare neagră.
 • Pe produsul utilizând stivele aplicați un model de rulare pe roți și benzi ale grilajului radiatorului.

Cum să faci un tractor albastru de desene animate?

O sarcină bună pentru copii poate fi fabricarea de plasticină în tractorul albastru – eroul desenului iubit. Pentru copii, va fi ușor dacă aveți pas cu pas aceleași acțiuni ca și atunci când se împingea jucăriilor anterioare.

Caracterul principal al desenului desen animat are o culoare albastră, astfel încât plasticina albastră va fi principalul material pentru meșteșuguri. Pentru mai multă asemănare, veți avea nevoie de o imagine a obiectului de copie.

Fabricarea tractorului albastru constă din următoarele etape. Începe lucrul, ca în cazul precedent, cu crearea unui cabină și capotă. Ei le fac din lovituri albastre, având în vedere că capota eroului de desene animate are o formă blândă și rotunjită.

Pe sticla adeziv cabina din plastilină alb. Activitatea se desfășoară în mod similar cu versiunea anterioară. Felinare la erou, de asemenea, albastru. Este important să le oferiți o anumită formă, sub formă de ochi. Pentru aceasta, elevii negri împing pe lentile albe, după care par să vină la viață.

Pentru a face anvelopele, utilizați plasticina neagră, iar discurile sunt fabricate din masa gri. Este mai bine să facă roți groase, acesta va da un tractor albastru un fel de amuzant adolescent, lipsit de tact.

Din banda de make bruna țevii de eșapament pentru a adăuga un caracter de culori luminoase. Fixați-l pe verticală în sus, pe partea laterală a capotei. După ce tractorul albastru a câștigat contururile sale, acestea sunt decorare.

Folosind stiva, recentele accidente vasculare cerebrale sunt aplicate pe tractor, există contururi de uși, face un model al benzii de rulare pe pneuri. O atenție specială este acordată grila radiatorului constând din adâncituri transversale. Canelura mai mare este atașat la forma de gura zambitoare.

Cu privire la modul de a face un tractor plastilină albastru, a se vedea următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: